selam kızlarrr gecmısı oku oku bıtıremedım vallaaaaa
valla butun göbeklerrr cok fıtttt masallahhh benım karnım kocamannn vallaaa bunların yanındaa :)
tamm 14 kılo aldımmm esıme dıorumm aldıgım kıloların 10 kılosunu hastanede bırakıp cıkcam emınmısın dıoooo
ya dogum korkusu bendede olustu artık sankı bırden suyum gelcek yolun ortasında gıbıme gelıooo sacma sapan kabuslar görüyorummm ıyı bı anne olabılcekmıyıım dıye dusunuyorum bı yandan hemen dogsun seveyım ıstıorum bı yandann ne cabuk gectı zaman dıe dusunuyorum karmakarısıgımmm annemin minik kuzusuykennn benımde kuzum gelıooo allahım sen hepımıze hayırlı dogumlarrrr nasıp eylee....
bende panik oluyorum ya işyerinde suyum gelirse filan diye :18::18::18:
ayy rezillik yani naparım hiç bilmiyorum , ben oldum 16 kilo canımcım 10 u gitse keşke ahh ahhh , ama doktorun bende gördüğü ödemere göre çabuk verirsin diyoresmen bacaklarımı tanıyamıyorum
turuncu göbeğim göbeğim diyordun bende kocamn bişi bekliyordum gayet normal ben neler gördüm burda endmi görünce hep diyordum benim göbekmi küçük diye ama demkki biz mayıs anneleri cok büyük göbekli olmucaz cok tatlı massallah bende gecen düşünüyordum onun beni tekmelemesine içimde baska bir kalbin attığına okadr alıstınki onu yanımda kollrımda olacağı düşüncesi garip geliyor sanki onu yeri benim karnım bide su hazırlanmıs odaları görünce cok özeniyorum bende odamız olsun isityorum ama doğunca almaya karar verdiğimiz için ses yok en cokta uyku setinin olmasına gülüyorum ortada beşik yok benim kızın 2 tane uyku seti var ne komik dimi
oyy maşşallah göbüşüne de içindeki bebişine de.. bir ayımız kaldı.. bir zahmet tombiş olsun artık .. valla göbüşlerimiz benziyor, ne de olsa satımız aynı .. benimki baskı yapmaya başladı sanki.. kasıklarım arada ağrıyor, geceleri de.. böyle ağrısı olan varmı?
gunaydinlar kizlar,
noluyor boyle bize bende ayni durumdayim turuncu ,hep gunler gecsin diye bekledim,
simdi hamileligim bitti diye uzuluyorum,icimdeki bu kipirtilari oyle ozliycem ki,
esime bile diyorum kurtuluyosun kaprislerimden diye ,askolsun diyo,
millet doguralim diye aglar bizde dogmasin diye,
turuncucum sen yine kendi yatağında yatıosun ben eşimle tartıştım evi terk ettim 2 gecedir başka yataklarda yatıorum.ağlıorum ağlıorum artık sevilmediğime inanıyorum bu duyguların üstüne bir de oğluma yetebilecekmiyim die kaygılanıyorum...
Selam kızlar nasılsınız?
Dün gece resmen yatakta savaştık eşimle. zaten zar zor rahat bir pozisyon buluyorum 5 dk uykuya dalmaya çalışıyorum o arada da eşim deli gibi horluyor ama öyle böyle değil. sırt üstü yattığında hep çok horlar.yan yattığında ise asla horlamaz. canım bitanem yan dön hadi horluyorsun diyorum birazdan dönerim diyor. tabi ben hala uyanık, horlama tekrar başlayınca yine diyorum aşkımmm hadi dön nolur uyuyamıyorum diye dönerim hadi uyu artık diye homurdanıyor.. bu olay defalarca tekrarlanıyor ve ben 2 saniyelik uykulara dalıp dalıp uyanınca iyice serseme dönüyorum. en son zıplayarak uyandım sonra bi bağırdım yeter artık dön diye , ben böyle rahatım diye laf yetiştiriyor uykusunun içinde. yaa ben milyon defa dönüyorum o kadar rahatsız şekilde yatıyorum onun tek yapması gereken sadece 1 saniyeliğine dönmek ve öyle uyumaya devam etmek ve kızlar inanın inadından dönmedi. sabaha karşı 4 tü artık nasıl yataktan kalktığımı bilemiyorum ayağımı bacağımı oraya buraya vura vura çocuk odasına gitim orda yattım.. sabah kalktığında yüzüme bile bakmıyordu!! daha önce de defalarca böyle oldu hayatım senin rahatın önemli öyle durumda bana söyle ben yan odada yatarım sen sakın rahatını bozma diyor sonra kendinin yan tarafa bile dönmeye tenezzül etmediğini söylüyorum hatırlamıyormuş güya. derin kış uykusuna yatıyor sanki inanmıyorum ya!!
günaydın kızlar dün gece kabus gibiydi uyku tutmadı sabah 5 kadar evin içinde dolaştım kalktım süt içtim yine olmadı yataga yattım eşimin horlamasından uyuyamadım uyuymaya çalışsamda oglum uyanıyor adamın horultusuna başlıyo tekmelemeye ya yatınca horlamıyo yan yat diyorum uyuyamıyorum diyorum yatıyo 10 dk sonra düzeltiyo kendini sırtüstü yatınca horlama başlıyo adama diyorum ki ben uyuyamıyorum uykum kaçtı kalkıp benle ilgilensin die hııı iiiiyii diyo dalıyo uykuya adam ne gıcık bi durum şuan başım çatlıyo uykusuzluktan sabahta işe giderken yanıma oturmuş gecen nasıl geçti demezmi bende sakın beni uyandırma iyi mesailer sana dedim kovdum. öff uykusuzluk çokkk kötüüüü
selam kızlarrr gecmısı oku oku bıtıremedım vallaaaaa
valla butun göbeklerrr cok fıtttt masallahhh benım karnım kocamannn vallaaa bunların yanındaa :)
tamm 14 kılo aldımmm esıme dıorumm aldıgım kıloların 10 kılosunu hastanede bırakıp cıkcam emınmısın dıoooo
ya dogum korkusu bendede olustu artık sankı bırden suyum gelcek yolun ortasında gıbıme gelıooo sacma sapan kabuslar görüyorummm ıyı bı anne olabılcekmıyıım dıye dusunuyorum bı yandan hemen dogsun seveyım ıstıorum bı yandann ne cabuk gectı zaman dıe dusunuyorum karmakarısıgımmm annemin minik kuzusuykennn benımde kuzum gelıooo allahım sen hepımıze hayırlı dogumlarrrr nasıp eylee....
günaydın kızlar dün gece kabus gibiydi uyku tutmadı sabah 5 kadar evin içinde dolaştım kalktım süt içtim yine olmadı yataga yattım eşimin horlamasından uyuyamadım uyuymaya çalışsamda oglum uyanıyor adamın horultusuna başlıyo tekmelemeye ya yatınca horlamıyo yan yat diyorum uyuyamıyorum diyorum yatıyo 10 dk sonra düzeltiyo kendini sırtüstü yatınca horlama başlıyo adama diyorum ki ben uyuyamıyorum uykum kaçtı kalkıp benle ilgilensin die hııı iiiiyii diyo dalıyo uykuya adam ne gıcık bi durum şuan başım çatlıyo uykusuzluktan sabahta işe giderken yanıma oturmuş gecen nasıl geçti demezmi bende sakın beni uyandırma iyi mesailer sana dedim kovdum. öff uykusuzluk çokkk kötüüüü
kızlar merhaba bişey sorucam size
hani şu marketlerde dondurulmuş köfteler oluyor ya.onlar zararlı mıdır. evde yemeğim yokta alıp yiyeyim diyorum siz yiyor musunuz.
günaydın yada tünaydın güzel bahar anneleri
miskin günümdeyim,bişey yapmamama rağmen sırtım belim ağrıyo.
hava o kadarrrrr güzel ki...kanım kaynıyo,yarın hafta sonu...şöööle son bi kez 2 saat yol yapıp deniz kenarında çay içip keyif yapasım var,ama çok mu yorulurum die düşünüom.ama gitmesem bi yere bi daha uzun süre gidemicem.haftaya temizlikçi geliyo,sonraki hafta 3 gün tatil var.eşime ''Ayvalığa gidelim mi'' dedim.aynen şööle olduhalbuki şakaydı tamamen
dünde sinir oldum kaynanama kocama...nasıl doğum yapçaım konusuna takılmışlar...kocam sanki 5 çocuk doğurmuş gibi ahkam kesti.benim yanımda ayrı şey sölüyo anasının yanında ayrı...pes walla dedim.kaynanamda şimdiden bi rota çizmiş.komposto yapcam onu iççen sıcak olcak,bebeğe şekerli su vercem.hayır süt dışında bişiy olmaz dr lar bile kızar diom.ii o zaman bizde evde veririz diosezeryan yap dio.sütüm gelmez diom.normal doğumda da gelmez 1-2 gün gelmez ki dio....vs vs vs
dün drumuz aradı.hemde adama henüz 2 kere gitmemize rağmen...36 ya girioz görüşelim,iğneleri bittimi die aramış...
hava o kadarrrrr güzel ki...kanım kaynıyo,yarın hafta sonu...şöööle son bi kez 2 saat yol yapıp deniz kenarında çay içip keyif yapasım var,ama çok mu yorulurum die düşünüom.ama gitmesem bi yere bi daha uzun süre gidemicem.haftaya temizlikçi geliyo,sonraki hafta 3 gün tatil var.eşime ''Ayvalığa gidelim mi'' dedim.aynen şööle olduhalbuki şakaydı tamamen
dünde sinir oldum kaynanama kocama...nasıl doğum yapçaım konusuna takılmışlar...kocam sanki 5 çocuk doğurmuş gibi ahkam kesti.benim yanımda ayrı şey sölüyo anasının yanında ayrı...pes walla dedim.kaynanamda şimdiden bi rota çizmiş.komposto yapcam onu iççen sıcak olcak,bebeğe şekerli su vercem.hayır süt dışında bişiy olmaz dr lar bile kızar diom.ii o zaman bizde evde veririz diosezeryan yap dio.sütüm gelmez diom.normal doğumda da gelmez 1-2 gün gelmez ki dio....vs vs vs
dün drumuz aradı.hemde adama henüz 2 kere gitmemize rağmen...36 ya girioz görüşelim,iğneleri bittimi die aramış...
turuncu. gülcan hanımda yapacaksın doğumu sanırım sezeryan konusunda çok methini duydum bizzat sezeryan olan bi tanıdığımdan daha cabuk toparlandıklarını söylediler için rahat olsun bence...
Valla tatlım bende etrafıma bakınca benden başka herkes benim doğurma telaşıma düşmüş gibi.Her kafadan bir ses çıkıyor.
Babaannem" eskiden sezeryan mı vardı,normal doğurup kenara çekilirdik,sezeryan olup yarım insan olma"diyor
Babam 'kızım sen minyonsun,narinsin,normal doğum kolay değildir,en güzeli sezeryan ol,1 hafta ağrısı olur ama rahat olursun"diyor
Annem "4 tane sezeryan geçirmiş,acısını biliyor,mümkünse normal doğum yap kızım"diye öğütlüyor
Kayınbaba"kolayına kaçıp sezeryanı seçme,en güzeli normal doğumdur"diyor
O şunu diyor bu bunu diyor vs........
En son doktorum sen ne istiyorsun diye sordu.Henüz karar verebilmiş değilim ama eşim normal olmasını çok istiyor dedim.Eşimde yanımdaydı tabi.Doktor "eşim değil sen doğuracaksın ve böyle önemli bir kararı senden başkası veremez"dedi.O günden sonra eşimde "nasıl istersen öyle olsun aşkım"diyor.
Velhasılı kelam doğursan bi türlüüüü doğurmasan bi türlüüü.
bizim doğum derdimiz herkesi germiş anlaşılan herkes illa bi yorum yapıcak ne sinir ya gecen benimde kayınvalidem eşime demiş sancısı olursa hemen gitmesin evde biraz sancı çekip gitsin yoksa sezeryana alırlar demiş bide arabayla giderken de çocuk doğum yoluna girer demişyuhhhhhh dedim yaa içimden tabi , eşim bu kadarını söledi sadece başka neler demiştir bilemiyorum
hani şu marketlerde dondurulmuş köfteler oluyor ya.onlar zararlı mıdır. evde yemeğim yokta alıp yiyeyim diyorum siz yiyor musunuz.
Valla tatlım bende etrafıma bakınca benden başka herkes benim doğurma telaşıma düşmüş gibi.Her kafadan bir ses çıkıyor.
Babaannem" eskiden sezeryan mı vardı,normal doğurup kenara çekilirdik,sezeryan olup yarım insan olma"diyor
Babam 'kızım sen minyonsun,narinsin,normal doğum kolay değildir,en güzeli sezeryan ol,1 hafta ağrısı olur ama rahat olursun"diyor
Annem "4 tane sezeryan geçirmiş,acısını biliyor,mümkünse normal doğum yap kızım"diye öğütlüyor
En son doktorum sen ne istiyorsun diye sordu.Henüz karar verebilmiş değilim ama eşim normal olmasını çok istiyor dedim.Eşimde yanımdaydı tabi.Doktor "eşim değil sen doğuracaksın ve böyle önemli bir kararı senden başkası veremez"dedi.O günden sonra eşimde "nasıl istersen öyle olsun aşkım"diyor.
bizim doğum derdimiz herkesi germiş anlaşılan herkes illa bi yorum yapıcak ne sinir ya gecen benimde kayınvalidem eşime demiş sancısı olursa hemen gitmesin evde biraz sancı çekip gitsin yoksa sezeryana alırlar demiş bide arabayla giderken de çocuk doğum yoluna girer demişyuhhhhhh dedim yaa içimden tabi , eşim bu kadarını söledi sadece başka neler demiştir bilemiyorum
tesekkür ederiz teyzesi . Bu arada biz isminizi cok begeniyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?