2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm daha bugün okuyabildiğim için şimdi cevap yazabiliyorum ama umarım işine yarar ben kadın doğum dr una sormuştumda bana kullanma demişti zaten evde vardı bi tane baktım prospektüsünde hamilelerde dr a sormadan kullanılmamalıdır yazıyor..

sizlerinde sorunları değişikmiş... ne insanlar var ya onlara neki... hele hele babalar ne karışır nasıl yorum yaparki bu konu hakkında aklım almıyor...
bizdede şöyle bi durum var, kayınvalidem geçen gün demesinmi işlerini hallettikten sonra doğuma 10-15 gün kala gelip bizde kalırsınız, tamam kadın iyiliğimizi istiyo ama hiç aklına getirmiyomu bu kız kayınbabasının kaynının yanında nasıl rahat eder... eşime anlattım güzellikle dedim görümcemi bize çağıralım kayınvalidemede öyle düşündüğümüzü söyledim, yani biz onlara değil görümcem bize gelisn zor olur rahat edemem dedim... eşime birde dedim işte ne olacağı belli olmaz suyum gelir evdeyken flan çekinirim utanırım babasının yanında iyice stres olurum öylede doğuma gitmek dert olur, ayrıca havalarda ısınmaya başladı evde daha rahat şeyler giyinip dolaşıyorum istediğim gibi uzanıyorum keyfime bakıyorum aynı olmazki... kaynımda evli ama onlar yakın oturuyolar kayınvalidemle biz birazz uzaktayız, ama onlar nerdeyse her akşam ordalar yani...
zor işler bunlar yaa bir kişiyle değil ailesiyle evleniyosun işte hep öyle derler ya...

benimde eşimin burnu resim gibidir,dudaklarda silikonlu maşallah:))Biz sipariş verirken bi tek dişleri bana benzesin demiştik tövbeee:))kıvırcık saçlı hokka burunlu löpçük dudaklı bir kız olursa babasının kopyası olucak,bi de babası kadar kıllı olmasın nolur ya yazık evladıma:)

kızlar hepinize merhaba.. bugün site beni deli etti.. bi türlü giremedim ya...

ne komiksiniz yaa .. belki hem babasına benziycek hem güzel olcak ..
benim eşimin de kaşları kalın, kızımı rüyamda kalın kaşlı görmüştüm :)) kızdan çok erkeğe benziyodu.. neyseki büyüyünce hallederiz kaşları

cok guldum buna yaa,halalarina benzemesini bende istemiyorum ,bizde derlerki erkek dayiya kiz halaya ceker:18:

Bilmiyorum becerebildim mi bu da benim kızımın yatağı ve şifonyeri yatak odamız gayet geniş olduğu için hepsini odamıza doldurduk mobilya dükkanı gibi oldu biraz:))

ama kimse benimle ilgilenmiyor göbişimin resmini yükleyeceğim yüklemeyi bilmiyorum. nasıl yapacağım acaba? bir bilen anlatır mı?

Dünkü narin hatunların göbişlerinden sonra benim tombik göbikim....

Eki Görüntüle 384136

Herkese kendi göbeği kocaman gelişyor galiba. Maşallahın var, bence gayette küçük.

İyi şanslar...

ama kimse benimle ilgilenmiyor göbişimin resmini yükleyeceğim yüklemeyi bilmiyorum. nasıl yapacağım acaba? bir bilen anlatır mı?

canım çok kolay, yazı yazdığımız sayfada aşağıda eklenti ekle var, sonra dosyayı seç ve upload files diyosun. içeriğe ekle diyosun..

Ay canim Allah iyiliğini versin babasi kadar killi olmasin :) inşallah o konuda babaya çekmez annesi

Son düzenleyen: Moderatör:

ayyy bende hep içimden öyle diyorum inşallah bana benzer diorum kayınvaldem de sana benzicek içime öle doğuyor dior eşimde inşallah anasına benzer kızdığımız zaman anası kılıklı deriz dior:)göz rengini çok merak ediyorum benim ve eşimin ela kendi babamın ela kayınbabamın mavi nasıl olcak bakalım ama tenleri dedelerine benzemesin esmer kayınbabam daha esmer ben beyaz tenli bir kızım olsun istiyorum eşim ve ben beyaz tenliyiz.rüyamda bugün gördüm kızımı beyaz tenli saçlar omuzda biraz büyük haliydi çok tatlıydı maşallah:))

Şuan için normal doğum konusunda kendime çok güvenmiyorum.Cesaretliyimdir,ağrı eşiğim yüksektir ama normal doğum diyince içimi bi korku kaplıyor.Ben pek sıkıntıyı sevmeyen biriyimdir.Herşeyimin planlı programlı olmasını isterim.Sonrasında ne olacağını bilmediğim şey korkutur beni.Yani sezeryana eğilimliyim biraz ama bakalım zaman ne gösterecek.

Tatlım ben babamla arkadaş gibiyimdir.Biricik kızına kıyamadığı için böyle bir yorum yaptı biliyorum.Konu bir kere açılıp kapandı zaten ama kayınbabaya ne demeli !
Yaw zaten yıldızım bi türlü barışmıyor adamla,bide ikide bir normal doğum yap demesi,özellikle bunu söylemek içinde beni araması deli ediyor beni.

Harikaaaa
Çok beğendim takımınızı.

Tubson "konuya cevap ver" butonuna tıklıyorsun.
Karşına çıkan pencerede ikinci sırada tablo şeklinde görünen resime tıklıyorsun.Açılan pencerede "from computer"yazan yeri seçerek bilgisayarındaki yüklemek istediğin dosyayı seçiyorsun ve sonrada eklentiyi yükle diyorsun.

Ay canim bugün hepimiz cok neseliyiz heralde.sendegüldürdün beni.ama büyüyene kadar öyle olmasin kizimiza yazik sana ceksin anmmesi :)

cok guldum buna yaa,halalarina benzemesini bende istemiyorum ,bizde derlerki erkek dayiya kiz halaya ceker:18:

Ay valla öyle derler de insallah o dedikleri bizde tutmaz gerçekten kizim evde kalir

canim belki cok yoruluyordur isyerinde, benimkide oyle aksam sana meyve hazirliycam ,masaj yapicam diye vaadlerde bulunuyo aksam bi bakiyorum koltuga sizip kalmis

gece yorgani ustune cekiyo ,bende ondan cekiyorum bacak arama koymak icin hatta onun yastigini bile almis oluyorum ama o hatirlamiyo,yani bu gece savaslari hepimizin evinde oluyo

sanirim onlarada hak vermek lazim

bende ailede kimin neresi güzelse, orası ona benzesin diye dua ediyorum toplama bilgisayar gibi olcak bu gidişle bizim oğlannn

Canim ben cok begendim hayirli olsun.mobilyada krem,beyaza bayiliyorum tertemiz görünüyo.şunun şifonyerine bak sanki kalkip aynanin karşisinda süslenecek bicirikk :))

Teşekkürler beğenmenize sevindim benimde içime sindi çok kolay beri beğenmem girdiğim 2. mağazadan aldım çıktım.
Sedefli boyası pırıl pırıl bişey kokoş oldu biraz:))

İlahii kızlarr....Alemsiniz valla.
Ben başından beri çok fazla sesimi çıkarmadım bu konuda.Kaynanada her seferinde babasına benzeyecek rüyalarımda öyle görüyorum diyip duruyordu.Ben de eşime "sana benzeyecek aşkım"dediğimde adamın ağzı kulaklarına varıyordu tabi.
Taaa ki geçen ki doktor kontrolumuze kadar.Benim kuzu utangaç bir şekilde yüzünün yarısını renkli ultrasonda gösterince doktorumuz bir babaya bir bana bakıp"annesi aynı sana benziyor"diyene kadar.Gülmemek için zor tuttum o an kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…