selamlar guzel bebislerin guzel annisleri yaa benim merak ettigim bir sorum var acep ilginizi ceker mi bilmem ama benim bilmem lazim hemen' aranizda tuy dokucu krem kullanan varmi yada kullanilmasinda sakinca var mi bugun alicaktim ama cesaret edemedim ustlerinde herhangi bir ibare yok sadece alerjik durum konusunda uyarida bir seyler yazilmis ne yapsam sizce
Valla tatlım bende etrafıma bakınca benden başka herkes benim doğurma telaşıma düşmüş gibi.Her kafadan bir ses çıkıyor.
Babaannem" eskiden sezeryan mı vardı,normal doğurup kenara çekilirdik,sezeryan olup yarım insan olma"diyor
Babam 'kızım sen minyonsun,narinsin,normal doğum kolay değildir,en güzeli sezeryan ol,1 hafta ağrısı olur ama rahat olursun"diyor
Annem "4 tane sezeryan geçirmiş,acısını biliyor,mümkünse normal doğum yap kızım"diye öğütlüyor
Kayınbaba"kolayına kaçıp sezeryanı seçme,en güzeli normal doğumdur"diyor
O şunu diyor bu bunu diyor vs........
En son doktorum sen ne istiyorsun diye sordu.Henüz karar verebilmiş değilim ama eşim normal olmasını çok istiyor dedim.Eşimde yanımdaydı tabi.Doktor "eşim değil sen doğuracaksın ve böyle önemli bir kararı senden başkası veremez"dedi.O günden sonra eşimde "nasıl istersen öyle olsun aşkım"diyor.
Velhasılı kelam doğursan bi türlüüüü doğurmasan bi türlüüü.
bu arada inşallah benim kızım da bana benzer,babası da öyle istiyo.çünkü benim burnum küçük,güzel çok şükür dudaklarda çok dolgun olmasada orta dolgunlukta ve ağız yapımı dişlerimi herkes beğenir.kocamda biraz koca burunlu olduğu için inşallah sana benzer bana benzerse evde kalır diyooo öyle diyince onun kız versiyonunu hayal ediyorum ve gülmekten kırılıyorum hatta kızımı severken bak kızım bana benze tamam mı sakın babana,halalarına benzeme diyorum eşimde ııııyyyyy diyoo
bu arada inşallah benim kızım da bana benzer,babası da öyle istiyo.çünkü benim burnum küçük,güzel çok şükür dudaklarda çok dolgun olmasada orta dolgunlukta ve ağız yapımı dişlerimi herkes beğenir.kocamda biraz koca burunlu olduğu için inşallah sana benzer bana benzerse evde kalır diyooo öyle diyince onun kız versiyonunu hayal ediyorum ve gülmekten kırılıyorum hatta kızımı severken bak kızım bana benze tamam mı sakın babana,halalarına benzeme diyorum eşimde ııııyyyyy diyoo
günaydın kızlar benim gibi koca göbüklü açıköğretim sınavina girecek varmı.1 haftadır oğluşumla ders çalışıyoruz.
bize şans dileyin şimdiden haftasonu sınava girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum.inş. anlımızın akıyla derslerimizi geçeriz.
ama kimse benimle ilgilenmiyorgöbişimin resmini yükleyeceğim yüklemeyi bilmiyorum. nasıl yapacağım acaba? bir bilen anlatır mı?
benimde eşimin burnu resim gibidir,dudaklarda silikonlu maşallah:))Biz sipariş verirken bi tek dişleri bana benzesin demiştik tövbeee:))kıvırcık saçlı hokka burunlu löpçük dudaklı bir kız olursa babasının kopyası olucak,bi de babası kadar kıllı olmasın nolur ya yazık evladıma:)
canım benim öğrendiğim bişey var sen tereddütteysen etrafında her kafadan bir ses çıkıyor. kimsenin pek bir faydası dokunmuyor.. en iyisi kendi başına düşünüp ne istediğini fark etmek.. ben normal doğum istiyorum, yapabileceğime inanıyorum, inşallah bi sıkıntı çıkmazsa normal olcak.. olurda sezaryan olması gerekirse olsun derim napim. başkasının bişey sölemesine gerek yok sölese de umrum değil :)) sonuçta ben doğurcam.. bu isim konusunda bile böle, onlara çok fırsat vermemek lazım bence ..
sizlerinde sorunları değişikmiş... ne insanlar var ya onlara neki... hele hele babalar ne karışır nasıl yorum yaparki bu konu hakkında aklım almıyor...
bizdede şöyle bi durum var, kayınvalidem geçen gün demesinmi işlerini hallettikten sonra doğuma 10-15 gün kala gelip bizde kalırsınız, tamam kadın iyiliğimizi istiyo ama hiç aklına getirmiyomu bu kız kayınbabasının kaynının yanında nasıl rahat eder... eşime anlattım güzellikle dedim görümcemi bize çağıralım kayınvalidemede öyle düşündüğümüzü söyledim, yani biz onlara değil görümcem bize gelisn zor olur rahat edemem dedim... eşime birde dedim işte ne olacağı belli olmaz suyum gelir evdeyken flan çekinirim utanırım babasının yanında iyice stres olurum öylede doğuma gitmek dert olur, ayrıca havalarda ısınmaya başladı evde daha rahat şeyler giyinip dolaşıyorum istediğim gibi uzanıyorum keyfime bakıyorum aynı olmazki... kaynımda evli ama onlar yakın oturuyolar kayınvalidemle biz birazz uzaktayız, ama onlar nerdeyse her akşam ordalar yani...
zor işler bunlar yaa bir kişiyle değil ailesiyle evleniyosun işte hep öyle derler ya...
Eki Görüntüle 384303 Eki Görüntüle 384302
Bilmiyorum becerebildim mi bu da benim kızımın yatağı ve şifonyeri yatak odamız gayet geniş olduğu için hepsini odamıza doldurduk mobilya dükkanı gibi oldu biraz:))
ama kimse benimle ilgilenmiyorgöbişimin resmini yükleyeceğim yüklemeyi bilmiyorum. nasıl yapacağım acaba? bir bilen anlatır mı?
ne komiksiniz yaa.. belki hem babasına benziycek hem güzel olcak ..
benim eşimin de kaşları kalın, kızımı rüyamda kalın kaşlı görmüştüm :)) kızdan çok erkeğe benziyodu.. neyseki büyüyünce hallederiz kaşları
cok guldum buna yaa,halalarina benzemesini bende istemiyorum ,bizde derlerki erkek dayiya kiz halaya ceker:18:
Selam kızlar nasılsınız?
Dün gece resmen yatakta savaştık eşimle. zaten zar zor rahat bir pozisyon buluyorum 5 dk uykuya dalmaya çalışıyorum o arada da eşim deli gibi horluyor ama öyle böyle değil. sırt üstü yattığında hep çok horlar.yan yattığında ise asla horlamaz. canım bitanem yan dön hadi horluyorsun diyorum birazdan dönerim diyor. tabi ben hala uyanık, horlama tekrar başlayınca yine diyorum aşkımmm hadi dön nolur uyuyamıyorum diye dönerim hadi uyu artık diye homurdanıyor.. bu olay defalarca tekrarlanıyor ve ben 2 saniyelik uykulara dalıp dalıp uyanınca iyice serseme dönüyorum. en son zıplayarak uyandım sonra bi bağırdım yeter artık dön diye , ben böyle rahatım diye laf yetiştiriyor uykusunun içinde. yaa ben milyon defa dönüyorum o kadar rahatsız şekilde yatıyorum onun tek yapması gereken sadece 1 saniyeliğine dönmek ve öyle uyumaya devam etmek ve kızlar inanın inadından dönmedi. sabaha karşı 4 tü artık nasıl yataktan kalktığımı bilemiyorum ayağımı bacağımı oraya buraya vura vura çocuk odasına gitim orda yattım.. sabah kalktığında yüzüme bile bakmıyordu!! daha önce de defalarca böyle oldu hayatım senin rahatın önemli öyle durumda bana söyle ben yan odada yatarım sen sakın rahatını bozma diyor sonra kendinin yan tarafa bile dönmeye tenezzül etmediğini söylüyorum hatırlamıyormuş güya. derin kış uykusuna yatıyor sanki inanmıyorum ya!!
ayyy bende hep içimden öyle diyorum inşallah bana benzer diorum kayınvaldem de sana benzicek içime öle doğuyor dior eşimde inşallah anasına benzer kızdığımız zaman anası kılıklı deriz dior:)göz rengini çok merak ediyorum benim ve eşimin ela kendi babamın ela kayınbabamın mavi nasıl olcak bakalım ama tenleri dedelerine benzemesin esmer kayınbabam daha esmer ben beyaz tenli bir kızım olsun istiyorum eşim ve ben beyaz tenliyiz.rüyamda bugün gördüm kızımı beyaz tenli saçlar omuzda biraz büyük haliydi çok tatlıydı maşallah:))
Bilmiyorum becerebildim mi bu da benim kızımın yatağı ve şifonyeri yatak odamız gayet geniş olduğu için hepsini odamıza doldurduk mobilya dükkanı gibi oldu biraz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?