2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

merhaba turuncu...seninle haftamız ve günümüz aynı....benim kızım olacak...ve heran doğabilir dedi doktorum..dün muyenede söyledi...nste de sancılar yükselip düştü..rabim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş...

kızlar ben çıkıyorum kızımızı görmeye gidiyoruz haftalık kontrolümüz öpüyoruz hepinizi.hıı birde kızımızın adı artık belli melis kesin ama babamız iki isim diye tutturdu ceylin melis olabilir nasıl sizce.

turuncu etkilemek gibi olmasinda sende sezeryan olacaksin gibi geliyor cunku boyun kisa ve oglun tosuncuk, bence en onemlisi sag salim dunyaya gelsinler canim cektigimiz acilarin karsiligi bize kucuk melekler getirecek ,allaha ne kadar sukretsek azdir

Ay valla ya insallah Allah dualarimizi kabul eder.ben kizimim bana benzemesini cok istiyorum ilerde bi oglum olursa insallah o babasina benzer.

aynısını bu gece ben yaşadım zaten zorla uyuyorum tam dalıcam bizim ki başlıo horlamaya ama ne horlama dersin evde tadilat var sinir oldum bende

Canım rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip eylesin.
Ben 2 kere girdim nst'ye,şimdiye kadar sancı çıkmadı çok şükür.Hayırlısı bakalım.

Eki Görüntüle 384316
ve bu da İdil hanımın profilden çekilmiş hali:))

Çok tatlısınızzzzzz

Etkile canım etkile.İşime geliyor valla

Eki Görüntüle 384318 Eki Görüntüle 384317 Eki Görüntüle 384319
göbişim nasıl:) benim ki daha büyük sizden. ayrıca en fit olanınız benim bu arada:)

Hem fitsin hemde süper bi göbişin var bence

Kızlar günlük yazdıklarınızı telefonumdan hep takip ediyorum.Fakat benim telden foruma katılamıyorum.Sizlerin duygularınıza en içtenliğimle katılıyorum.sevinçler,düşünceler,duygusallıklar aynı.Benzetme muhabbetlerinize çok güldüm valla.Yazdıklarınızda kendimden bişeyler bulabilmek çok rahatlatıcı.Hepinizi öpüyorum.

Bende sata göre 20 agustos
ultrasona göre 14 ağustos
kızım var.bu geçtiğimiz pazartesi doktora gittik.2.107 gr.44 cm olmuş benim kızım.Kocaman yani.Bana kilomdan dolayı sezeryan diyen doktorumu da bıraktım artık.pazartesi yeni doktorla görüştüm.Doğum şekline son zamanda karar vereceğiz dedi sağolsun.Rahatlattı beni.

Bu arada kızımın adı Yaren Nur olacak inşallah.6 yıl önceden belliydi.Güzel mi?

Turuncu beni de listeye ekler misin?

turuncu'cum gaza getirdin beni:) benim göbişim arkadaşlara göre büyük ama ben göbişimi çok seviyorum. her yere benden önce gidiyor, ne dökülürse karnımın üzerinde kalıyor, sehpa niyetine kullanıyorum biz göbişimizle çok mutluyuz:) akşamları ayaklarımız davul gibi olsa da biz halimizden çok memnunuz. sadece ayyyyy çok şişmişsin diyenlere sinir oluyorum başta eltilerim... kafa göz ağız burun dalasım geliyor vallahi:)

Aramıza hoşgeldin nagihan
Kızına kocaman bir maaşallah
Hangi şehirde olduğunuda belirtirsen eklerim tabi listeye.

Eki Görüntüle 384316
ve bu da İdil hanımın profilden çekilmiş hali:))
Oo masallah canim bizim topiktekiler hep fit !
Eki Görüntüle 384318 Eki Görüntüle 384317 Eki Görüntüle 384319
göbişim nasıl:) benim ki daha büyük sizden. ayrıca en fit olanınız benim bu arada:)

Yok canim ya sende fazla kilo görünmüyoki almamis gibisin.göbişinbiraz büyümüs o kadarda olcak son ayimiz durun bende ekliyimde görün evdekiler oburix diyor gercekten göbekim bu ay baya bi büyümüs

merhaba güzel mayıs anne adayları...bursa'ada mükemmel bir hava var ve ben birazdan arkadaşlarla pikniğe gideceğim.....resimler maşallah sadece karna yastık koymuş gibiler...doğumdan sonra eski kiyafetlerini rahatlıkla giyebilme ihtimalleri olması çok güzel...dün gece kızımın çoşkun hareketlerinden dolayı uyumasam da keyfim yerinde...

masallah canim,cok belirgin

canım çekinmeden aboooo kocaman kızzzzzzzz desene:):):)
beni uzun süre görmeyenlerin tepkisi bu oluyor ben de heee oğlumla çok büyüdük napalım diyorum:):)
iş yerindeki müdürler bile izne ayrılmak falan yok zaten sen bu gidişle burda yaparsın doğumu biz götürürüz seni merak etme diyorlar:)

masallah canim,cok belirgin

canım çekinmeden aboooo kocaman kızzzzzzzz desene:):):)
beni uzun süre görmeyenlerin tepkisi bu oluyor ben de heee oğlumla çok büyüdük napalım diyorum:):)
iş yerindeki müdürler bile izne ayrılmak falan yok zaten sen bu gidişle burda yaparsın doğumu biz götürürüz seni merak etme diyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…