Şuan için normal doğum konusunda kendime çok güvenmiyorum.Cesaretliyimdir,ağrı eşiğim yüksektir ama normal doğum diyince içimi bi korku kaplıyor.Ben pek sıkıntıyı sevmeyen biriyimdir.Herşeyimin planlı programlı olmasını isterim.Sonrasında ne olacağını bilmediğim şey korkutur beni.Yani sezeryana eğilimliyim biraz ama bakalım zaman ne gösterecek.
Tatlım ben babamla arkadaş gibiyimdir.Biricik kızına kıyamadığı için böyle bir yorum yaptı biliyorum.Konu bir kere açılıp kapandı zaten ama kayınbabaya ne demeli !
Yaw zaten yıldızım bi türlü barışmıyor adamla,bide ikide bir normal doğum yap demesi,özellikle bunu söylemek içinde beni araması deli ediyor beni.
Harikaaaa
Çok beğendim takımınızı.
Tubson "konuya cevap ver" butonuna tıklıyorsun.
Karşına çıkan pencerede ikinci sırada tablo şeklinde görünen resime tıklıyorsun.Açılan pencerede "from computer"yazan yeri seçerek bilgisayarındaki yüklemek istediğin dosyayı seçiyorsun ve sonrada eklentiyi yükle diyorsun.
ayyy bende hep içimden öyle diyorum inşallah bana benzer diorum kayınvaldem de sana benzicek içime öle doğuyor dior eşimde inşallah anasına benzer kızdığımız zaman anası kılıklı deriz dior:)göz rengini çok merak ediyorum benim ve eşimin ela kendi babamın ela kayınbabamın mavi nasıl olcak bakalım ama tenleri dedelerine benzemesin esmer kayınbabam daha esmer ben beyaz tenli bir kızım olsun istiyorum eşim ve ben beyaz tenliyiz.rüyamda bugün gördüm kızımı beyaz tenli saçlar omuzda biraz büyük haliydi çok tatlıydı maşallah:))
Selam kızlar nasılsınız?
Dün gece resmen yatakta savaştık eşimle. zaten zar zor rahat bir pozisyon buluyorum 5 dk uykuya dalmaya çalışıyorum o arada da eşim deli gibi horluyor ama öyle böyle değil. sırt üstü yattığında hep çok horlar.yan yattığında ise asla horlamaz. canım bitanem yan dön hadi horluyorsun diyorum birazdan dönerim diyor. tabi ben hala uyanık, horlama tekrar başlayınca yine diyorum aşkımmm hadi dön nolur uyuyamıyorum diye dönerim hadi uyu artık diye homurdanıyor.. bu olay defalarca tekrarlanıyor ve ben 2 saniyelik uykulara dalıp dalıp uyanınca iyice serseme dönüyorum. en son zıplayarak uyandım sonra bi bağırdım yeter artık dön diye , ben böyle rahatım diye laf yetiştiriyor uykusunun içinde. yaa ben milyon defa dönüyorum o kadar rahatsız şekilde yatıyorum onun tek yapması gereken sadece 1 saniyeliğine dönmek ve öyle uyumaya devam etmek ve kızlar inanın inadından dönmedi. sabaha karşı 4 tü artık nasıl yataktan kalktığımı bilemiyorum ayağımı bacağımı oraya buraya vura vura çocuk odasına gitim orda yattım.. sabah kalktığında yüzüme bile bakmıyordu!! daha önce de defalarca böyle oldu hayatım senin rahatın önemli öyle durumda bana söyle ben yan odada yatarım sen sakın rahatını bozma diyor sonra kendinin yan tarafa bile dönmeye tenezzül etmediğini söylüyorum hatırlamıyormuş güya. derin kış uykusuna yatıyor sanki inanmıyorum ya!!
merhaba turuncu...seninle haftamız ve günümüz aynı....benim kızım olacak...ve heran doğabilir dedi doktorum..dün muyenede söyledi...nste de sancılar yükselip düştü..rabim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş...
Eki Görüntüle 384316
ve bu da İdil hanımın profilden çekilmiş hali:))
turuncu etkilemek gibi olmasinda sende sezeryan olacaksin gibi geliyor cunku boyun kisa ve oglun tosuncuk, bence en onemlisi sag salim dunyaya gelsinler canim cektigimiz acilarin karsiligi bize kucuk melekler getirecek ,allaha ne kadar sukretsek azdir
Eki Görüntüle 384318 Eki Görüntüle 384317 Eki Görüntüle 384319
göbişim nasıl:) benim ki daha büyük sizden. ayrıca en fit olanınız benim bu arada:)
göbişim nasıl:) benim ki daha büyük sizden. ayrıca en fit olanınız benim bu arada:)
Canım rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip eylesin.
Ben 2 kere girdim nst'ye,şimdiye kadar sancı çıkmadı çok şükür.Hayırlısı bakalım.
Çok tatlısınızzzzzz
Etkile canım etkile.İşime geliyor valla
Hem fitsin hemde süper bi göbişin var bence
Kızlar günlük yazdıklarınızı telefonumdan hep takip ediyorum.Fakat benim telden foruma katılamıyorum.Sizlerin duygularınıza en içtenliğimle katılıyorum.sevinçler,düşünceler,duygusallıklar aynı.Benzetme muhabbetlerinize çok güldüm valla.Yazdıklarınızda kendimden bişeyler bulabilmek çok rahatlatıcı.Hepinizi öpüyorum.
Bende sata göre 20 agustos
ultrasona göre 14 ağustos
kızım var.bu geçtiğimiz pazartesi doktora gittik.2.107 gr.44 cm olmuş benim kızım.Kocaman yani.Bana kilomdan dolayı sezeryan diyen doktorumu da bıraktım artık.pazartesi yeni doktorla görüştüm.Doğum şekline son zamanda karar vereceğiz dedi sağolsun.Rahatlattı beni.
Bu arada kızımın adı Yaren Nur olacak inşallah.6 yıl önceden belliydi.Güzel mi?
Turuncu beni de listeye ekler misin?
Oo masallah canim bizim topiktekiler hep fit !Eki Görüntüle 384316
ve bu da İdil hanımın profilden çekilmiş hali:))
maşaallah canım harbiden çok fitsinn ...dünden beri gördüğüm kadarıyla tüm mayıs anneleri narincik...Eki Görüntüle 384316
ve bu da idil hanımın profilden çekilmiş hali:))
masallah canim,cok belirgin
masallah canim,cok belirgin
Eki Görüntüle 384303 Eki Görüntüle 384302
Bilmiyorum becerebildim mi bu da benim kızımın yatağı ve şifonyeri yatak odamız gayet geniş olduğu için hepsini odamıza doldurduk mobilya dükkanı gibi oldu biraz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?