turuncu'cum gaza getirdin beni:) benim göbişim arkadaşlara göre büyük ama ben göbişimi çok seviyorum. her yere benden önce gidiyor, ne dökülürse karnımın üzerinde kalıyor, sehpa niyetine kullanıyorum biz göbişimizle çok mutluyuz:) akşamları ayaklarımız davul gibi olsa da biz halimizden çok memnunuz. sadece ayyyyy çok şişmişsin diyenlere sinir oluyorum başta eltilerim... kafa göz ağız burun dalasım geliyor vallahi:)
Eki Görüntüle 384303 Eki Görüntüle 384302
Bilmiyorum becerebildim mi bu da benim kızımın yatağı ve şifonyeri yatak odamız gayet geniş olduğu için hepsini odamıza doldurduk mobilya dükkanı gibi oldu biraz:))
Oo masallah canim bizim topiktekiler hep fit !
Yok canim ya sende fazla kilo görünmüyoki almamis gibisin.göbişinbiraz büyümüs o kadarda olcak son ayimiz durun bende ekliyimde görün evdekiler oburix diyor gercekten göbekim bu ay baya bi büyümüs
Amaaaaan boşver söylenenleri canım
Benim iştahım bu aralar çok açık,önüme ne gelirse silip süpürüyorum valla.
Doğumdan sonra açarız bi zayıflama konusu,hep beraber veririz bu fazlalıkları.Sonra da bizi görenler " aaaaaaaaa ne güzel kilo vermişin öyle"derler
Doğumdan sonra açarız bi zayıflama konusu,hep beraber veririz bu fazlalıkları.Sonra da bizi görenler " aaaaaaaaa ne güzel kilo vermişin öyle"derler
sizlerinde sorunları değişikmiş... ne insanlar var ya onlara neki... hele hele babalar ne karışır nasıl yorum yaparki bu konu hakkında aklım almıyor...
bizdede şöyle bi durum var, kayınvalidem geçen gün demesinmi işlerini hallettikten sonra doğuma 10-15 gün kala gelip bizde kalırsınız, tamam kadın iyiliğimizi istiyo ama hiç aklına getirmiyomu bu kız kayınbabasının kaynının yanında nasıl rahat eder... eşime anlattım güzellikle dedim görümcemi bize çağıralım kayınvalidemede öyle düşündüğümüzü söyledim, yani biz onlara değil görümcem bize gelisn zor olur rahat edemem dedim... eşime birde dedim işte ne olacağı belli olmaz suyum gelir evdeyken flan çekinirim utanırım babasının yanında iyice stres olurum öylede doğuma gitmek dert olur, ayrıca havalarda ısınmaya başladı evde daha rahat şeyler giyinip dolaşıyorum istediğim gibi uzanıyorum keyfime bakıyorum aynı olmazki... kaynımda evli ama onlar yakın oturuyolar kayınvalidemle biz birazz uzaktayız, ama onlar nerdeyse her akşam ordalar yani...
zor işler bunlar yaa bir kişiyle değil ailesiyle evleniyosun işte hep öyle derler ya...
Şuan için normal doğum konusunda kendime çok güvenmiyorum.Cesaretliyimdir,ağrı eşiğim yüksektir ama normal doğum diyince içimi bi korku kaplıyor.Ben pek sıkıntıyı sevmeyen biriyimdir.Herşeyimin planlı programlı olmasını isterim.Sonrasında ne olacağını bilmediğim şey korkutur beni.Yani sezeryana eğilimliyim biraz ama bakalım zaman ne gösterecek.
Tatlım ben babamla arkadaş gibiyimdir.Biricik kızına kıyamadığı için böyle bir yorum yaptı biliyorum.Konu bir kere açılıp kapandı zaten ama kayınbabaya ne demeli !
Yaw zaten yıldızım bi türlü barışmıyor adamla,bide ikide bir normal doğum yap demesi,özellikle bunu söylemek içinde beni araması deli ediyor beni.
canim belki cok yoruluyordur isyerinde, benimkide oyle aksam sana meyve hazirliycam ,masaj yapicam diye vaadlerde bulunuyo aksam bi bakiyorum koltuga sizip kalmis
gece yorgani ustune cekiyo ,bende ondan cekiyorum bacak arama koymak icin hatta onun yastigini bile almis oluyorumama o hatirlamiyo,yani bu gece savaslari hepimizin evinde oluyo
sanirim onlarada hak vermek lazim
Teşekkürler beğenmenize sevindim benimde içime sindi çok kolay beri beğenmem girdiğim 2. mağazadan aldım çıktım.
Sedefli boyası pırıl pırıl bişey kokoş oldu biraz:))
Eki Görüntüle 384316
ve bu da İdil hanımın profilden çekilmiş hali:))
Ay valla ya insallah Allah dualarimizi kabul eder.ben kizimim bana benzemesini cok istiyorum ilerde bi oglum olursa insallah o babasina benzer.
tubson
sende gayet iyi duruyorsun fit bahar annesi
bana herkes arkadan belli olmuyor önünde sadece karnın var diyorlar ama göbişim okkalı çok komikbende telefonumdan eklemeye çalışayım bakayım nasıl olcak
İlahii kızlarr....Alemsiniz valla.
Ben başından beri çok fazla sesimi çıkarmadım bu konuda.Kaynanada her seferinde babasına benzeyecek rüyalarımda öyle görüyorum diyip duruyordu.Ben de eşime "sana benzeyecek aşkım"dediğimde adamın ağzı kulaklarına varıyordu tabi.
Taaa ki geçen ki doktor kontrolumuze kadar.Benim kuzu utangaç bir şekilde yüzünün yarısını renkli ultrasonda gösterince doktorumuz bir babaya bir bana bakıp"annesi aynı sana benziyor"diyene kadar.Gülmemek için zor tuttum o an kendimi
kızlar ben çıkıyorum kızımızı görmeye gidiyoruz haftalık kontrolümüz öpüyoruz hepinizi.hıı birde kızımızın adı artık belli melis kesin ama babamız iki isim diye tutturdu ceylin melis olabilir nasıl sizce.
Merhabalar arkadaşlar rabbim hepinize hayırlı doğumlar versin inşallah..
Bende nasipse eylül annesi olacağım...ekimde olabilir:)
Eki Görüntüle 384318 Eki Görüntüle 384317 Eki Görüntüle 384319
göbişim nasıl:) benim ki daha büyük sizden. ayrıca en fit olanınız benim bu arada:)
teşekkür ediyorum inşallah...inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin hergününün tadını çıkar çünkü zaman çok hızlı geçiyor ben hala inanamıyorum
Karşınızda 35 haftalik oburix :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?