2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar süpersinizzz yaa göbişlere daha doğrusu bebişlere kocaman bi maşallahhh

bu arada mobilyanız çok güzelmiş canımmm çok beğendim :)güle güle iyi günlerde kullanın

Amaaaaan boşver söylenenleri canım
Benim iştahım bu aralar çok açık,önüme ne gelirse silip süpürüyorum valla.
Doğumdan sonra açarız bi zayıflama konusu,hep beraber veririz bu fazlalıkları.Sonra da bizi görenler " aaaaaaaaa ne güzel kilo vermişin öyle"derler

tubson

sende gayet iyi duruyorsun fit bahar annesi

bana herkes arkadan belli olmuyor önünde sadece karnın var diyorlar ama göbişim okkalı çok komik bende telefonumdan eklemeye çalışayım bakayım nasıl olcak

vallahi tatlım nilla'nın yanında ben biraz iri kıyım olmuşum:)
nillacım sana da bebişine de maşallah:) nasıl böyle kalabildiniz? vallahi ben pek beceremedim resmimde de gözüktüğü üzere:):)

benim iştahım yok ama hergun daha çok şişiyorum ( doğumlarımızı yapsakta hayırlısıyla kiloları vermeye başlasakkk süper olucak

ben de hep bu cümlenin hayalini kuruyorum:)

bu aralar ne çok göbüş ekleyen var :) herkesin göbüşüne maşallah ne güzel bol bol anılı bir topiğimiz olacak

Merhabalar arkadaşlar rabbim hepinize hayırlı doğumlar versin inşallah..
Bende nasipse eylül annesi olacağım...ekimde olabilir:)

haha seninki yine iyiymiş...bizimkiler eve gelip kayınbabam ısrarla çağırdı.evde yalnızsın aniden bişiy olur biz yetişmeye yetişiriz sana ama biz gelene kadar panik yaparsın,ya yetiştiremezsek seni hastaneye...gelin bizde kalın annenle otur işte yapmazsın....dedi.aslında kayınbabam çok sevimli,severim kendisini çok.rahat bi insan.ama bilmioki gelini uyuz.ben ananemin baskıları sonucu hiçde rahat yetişmedim.kaynananın yanında bacak bacak üstüne atılmaz kuralını kafama kakan bi aileden gelen ben,kayınpederin yanında nasıl uzanır yatarım...sık sık ateş basıyo sonra soyunuom,şortla yatıom,sık sık wc ye gidiom vs vs...eve yeni hırsız girmesine rağmen evi bırakıp da gidemedim gidemem de yanlarına walla.

böbrek taşı düşürmüş biri olarak eminim ki normal doğuma da katlanabilirim.yani canım senin gibi bende kendime güveniom yada güvenirdimama dediğin gibi süprizlerden hiç hoşlanmam.benim herşeyim planlı programlı olmalı.herşeye burnumu sokup ben organize etmeliyim.ve herşey eksiksiz olmalı.o yüzden de sezeryana doğru meğillenir gibiyim...ama bebeği düşündüm mü normal,kendimi düşündüm mü sezeryan diom ve bilemiom....
benim kendi babam da sezeryan olma asla deli misin dio.çünkü kıyamıo,çünkü anesteziden ameliyattan korkuyo bence:)))
özetle şu sıra aynı kafadanız demekki

haha kızlar siz iyi hala yan yana yatabilionuz...biz daha 7 haftalıkken yatakları ayırdık.bizim yatağın yanına tek kişilik yatak attık:)horladımı uzun yastığımla dürttüom eşimi dön diom

Teşekkürler beğenmenize sevindim benimde içime sindi çok kolay beri beğenmem girdiğim 2. mağazadan aldım çıktım.
Sedefli boyası pırıl pırıl bişey kokoş oldu biraz:))

güle güle kullanın canım sadec ve şık.odanızı dizayn ettikten sonra da lütfen koy fotoları...

Eki Görüntüle 384316
ve bu da İdil hanımın profilden çekilmiş hali:))

arkadaki bebek yatağı dimiiiii....yatak odanızda yeri ne güzel olmuşşş

Ay valla ya insallah Allah dualarimizi kabul eder.ben kizimim bana benzemesini cok istiyorum ilerde bi oglum olursa insallah o babasina benzer.

ben hep gözleri burnu dudakları babaya benzesin dedim.ultrasonda gözlerini görmedik ama her gören aynı baba dio...bu kadar olur yani...

evet bencede tabi doğumdan sonra konuşacak okadar çok konumuz olacak ki inşallah buna sıra gelir

bu arada haftalarınıza bakıyorumda turuncu başta sen olmak üzre bir çoğunuzun doğumunu göreceğim gibime geliyor eğer bir aksilik olmaz ise
ben 35 te doğum iznine ayrıldığımda bir çoğunuz 38 i devirmiş olacak bir sürü yavru annesinin kucağında ki yerini alacak

ben de diyorum en fit benim diye:)
ekle ekle seni de görelim bebişi nasıl bakalım:) çok eğlenceli ya göbişlerin fotoları çeşit çeşit:)

ayyy bende dr böyle bişi desin die gözünün içine bakıorum ama son iki kontrolde oğluş göstermedi yüzünü bugün kontrolüm var bakalım belki gösterir ben hem bana hem babasına benzesin istiorum

Karşınızda 35 haftalik oburix :)

Eklentiler

• $IMG932.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG927.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG925.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG922.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 33
Sağolun kızlar,çok kilo almadım 6,5 kiloyla gidiyor şu anda ama bu aralar iştahım feciiii,eşim küçük danam diye seviyo beni ne bulsam yiyorum,ayaklarını kaburgamın altına sokuşturuyor İdil "kızımm git başka yerde oyna bak yiyemiyorum senin yüzünden" diyorum eşim gülüyor daha ne yiyceksin diye:))tahminim 8 kilo ile kapatıcam hamilelik sayfasını.

uyku setini toz olmasın diye sermedim henüz,mobilyanın çekmece kapitoneleri dikilmekte onlar gelmeden yerleştiremedim tabii.ama işi bitince koyucam yine fotolarını.

inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin hergününün tadını çıkar çünkü zaman çok hızlı geçiyor ben hala inanamıyorum
teşekkür ediyorum inşallah...
zaman çok çabuk geçiyor evet:)
Ne durumdasınız kilolar nasıl merak ettim açıkçası..
Normal doğummu düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…