2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cidden fit bi hamişsin dün o söylediklerinden sonra çok daha farklı hayal etmiştim ama anladım ki göbüşini gözünde çok büyütmüşsün bence çok tatlısın

yaaa vallahi beni gaza getirdiniz:):) bana herkes çok büyük karnın var deyip duruyor. ayrıca 18 kilo aldım şaka falan değil. ama günde 4-4,5litre su içen biriyim. herkes çok su içiyorsun onunda etkisi vardır diyor ama bayağı büyüğüz:) baksana nilla'ya nasıl tatlı hanım hanımcık göbişi... bir de benimkine bak oğlum biraz iri olacak herhalde babası gibi uzun olacak sanırım. babamız 1.95 cm de:):):) elbise giydiğim zaman aaboooo bu benim karnım mı diyorum:):) ama hiç çatlağım oluşmadı çok şükür:) eşimin bu konuda ki yorumu şu: ben de ayda 100liralık krem sürsem bende bebek gibi olurum diyor:):):)

Benf 10 kilo aldim ama önceden cok zayif oldugum icin fazla belli olmuyo. Benim eşimde bana ineğim diyo sevdiginden diyomus nasil sevmekse :)

Son düzenleyen: Moderatör:

tatlım emin ol hamişin halinden hamiş anlar sana öyle dienler bilmezler ki kendilerinin nasıl olcağını bi de nilla ile kıyaslama demek onun iç karnı geniş

hangi kremi kullandın ki canım çatlak olmadı gerçi bizde iş işten geçti ama arkadaşlarıma tavsiye ederim

tatlım emin ol hamişin halinden hamiş anlar sana öyle dienler bilmezler ki kendilerinin nasıl olcağını bi de nilla ile kıyaslama demek onun iç karnı geniş

Öyleymiş doktorum iç karnın geniş yanların dolmuyor bile dedi.Bi de bebeğin kilosu çok değil benim yani haftasıyla uyumlu önden falan gitmiyo sadece boyu uzun incecik bir boynu var minicik bir çenesi:)İnce uzun bir kız olucak demişti doktor.

Benim eltimde bana tutabiliyosan 10-12 ay tut içerde sonra görüceksin gününü diyor,Allahım deliricemkendisi 7 aylık doğurdu bu aradasen neden tutamadın diycem bi gün az kaldı

hangi kremi kullandın ki canım çatlak olmadı gerçi bizde iş işten geçti ama arkadaşlarıma tavsiye ederim

canım dermo flex diye bir krem kullandım. eczacı kadın tavsiye etti. 4.aydan sonra başladım benim karnım biraz erken çıktı da. çok da kilo alıyordum çatlamasın diye sabah akşam sürüyorum halen. şükür çatlamadı da. ama kakao yağımıydı yanlış hatırlamıyorsam o da çok iyi geliyormuş. ben krem kullandım sadece

evet büyüdü bide artık hareketleri canımı acıtıyo ya kemikleri batıyo resmen sivrildiğini görüyorum :))

bu mudur allah aşkına obirix dediğin,ilahi...karnın inmiş dimi aşağı...

sen bide kıyafetsiz gör kocaman bişey :) evet biraz indi aşağı acaba başının dönmesinden dolayı mıdır?

bu eltiler niye sıkıntılı böyle anlamıyorum... bana da şişmişsin diyor her gördüğünde taktı bana manyak:):) söyle kız tutma içinde, şakayla karışık sen niye tutamadın içinde de!

Merhabalar arkadaşlar rabbim hepinize hayırlı doğumlar versin inşallah..
Bende nasipse eylül annesi olacağım...ekimde olabilir:)

Canım sağlıklı ve güzel bir hamilelik dönemi geçirmeni diliyorum.
Hamilelik çok özel bişey,ben şahsen son'a yaklaştığım için üzüntülüyüm biraz çünkü zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadım.
Tadını çıkar...

Siz doğurana kadar biz kidemli anne olacağız desene
Neyse tecrübelerimizi aktarırız artık size

Karşınızda 35 haftalik oburix :)

oburixliğini sevsinler emi.
Çok hoş görünüyorsun bence

Ben toplamda 10 kilo aldım.
Geçen nst ye girdiğimde oradaki hemşire "aaaa ne güzel hiç çatlağın yok,nasıl başardın bunu"dedi.
Bende kasık bölgemdeki iki üç çiziği gösterdim çatlağım var diye ama kız o kadar göbek görmüş ki "sen buna çatlak mı diyorsun"dedi.

Ben hiç öyle pahalı kremler falan kullanmadım.Sadece bazen hergün bazen iki günde bir jelli bebek yağı kullandım bazende vazelin kullandım ve sonuç ortada.Belki o kremleri kullansaydın hiç çatlağım oolmazdı ama neyse bunada şükür :18:

kızlar oburix dememin sebebi şu: iki gün önce bu tulumumu bi giydim aman Allahım önceden göbek kısmı bombol bişey oluyodu birden o göbek kısmını tamamen bi göbek doldurunca aklıma oburix geldi hani o da tulum giyiyo göbekli falan ya kendimi ona benzettim

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyyy kızımın odasına duvarlarına bişiyler yapıştırdık süsledik...kızım çok sevindi herhalde amuda falan kalkıp oynadı herhalde...sonra bi kustum bi kustumm...her yeri de batırdımgırtlagımı da parçaladım resmen. yatmaya geldim.topuklarını acayip dışarı çıkarttı acıdı resmen etlerim....yine mi kusmalar dönüyo geri ne

oburixliğini sevsinler emi.
Çok hoş görünüyorsun bence

teşekkür ederiz turuncu teyzesi ve diğer teyzelerimiiizzz.

Ben toplamda 10 kilo aldım.
Geçen nst ye girdiğimde oradaki hemşire "aaaa ne güzel hiç çatlağın yok,nasıl başardın bunu"dedi.
Bende kasık bölgemdeki iki üç çiziği gösterdim çatlağım var diye ama kız o kadar göbek görmüş ki "sen buna çatlak mı diyorsun"dedi.

Ben hiç öyle pahalı kremler falan kullanmadım.Sadece bazen hergün bazen iki günde bir jelli bebek yağı kullandım bazende vazelin kullandım ve sonuç ortada.Belki o kremleri kullansaydın hiç çatlağım oolmazdı ama neyse bunada şükür :18:
[/QUOTE]

valla turuncu benimde seniniki gibi bikaç çizgi çatlak var internetten karnı çatlayan hamileleri görünce yarabbim çok şüküürrrr bu bişey değilmiş dedim

siyahlale maşallah canım hiçte oburiks değilsin :):)

kızlar ya emzirme sütyeni ve atletlerinizi hangi marka aldınız ve na kadar fiyatlar ben yarın alıcam da nerden aslam bilemedim :)

canım mideyi itiyolar ya ondan olmuştur.benim cadıda midemin sol tarafından ne istiyosa ayağını oraya dayıyor afedersiniz midem ağzıma geliyo böyle acı su gibi.neyse ki az kaldı canım biraz daha sıkıcaz dişimizi

teşekkür ederim tatlım ben kakao yağı kullandım ama çatladım maleseff

siyahlale maşallah canım hiçte oburiks değilsin :):)

kızlar ya emzirme sütyeni ve atletlerinizi hangi marka aldınız ve na kadar fiyatlar ben yarın alıcam da nerden aslam bilemedim :)

bi bebek mağazasından bebefox marka emzirme atleti aldım 18 tl ye .İnternette daha ucuz satılan siteler var ama ben görmeden almak istemedim.Evde atleti deneyince çok kullanışlı olduğunu ve yazın evin içerisinde rahatca üzerine bişey giyme gereği olmadan giyebileceğimi düşünüyorum.Emzirme sütyeni bu kadar kullanışlı gelmemişti bana.
En kısa zamanda aynı markadan 2-3 tane daha almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…