cidden fit bi hamişsin dün o söylediklerinden sonra çok daha farklı hayal etmiştim ama anladım ki göbüşini gözünde çok büyütmüşsün bence çok tatlısın
Karşınızda 35 haftalik oburix :)
Sağolun kızlar,çok kilo almadım 6,5 kiloyla gidiyor şu anda ama bu aralar iştahım feciiii,eşim küçük danam diye seviyo beni ne bulsam yiyorum,ayaklarını kaburgamın altına sokuşturuyor İdil "kızımm git başka yerde oyna bak yiyemiyorum senin yüzünden" diyorum eşim gülüyor daha ne yiyceksin diye:))tahminim 8 kilo ile kapatıcam hamilelik sayfasını.
uyku setini toz olmasın diye sermedim henüz,mobilyanın çekmece kapitoneleri dikilmekte onlar gelmeden yerleştiremedim tabii.ama işi bitince koyucam yine fotolarını.
ayy ne kibar göbiş böyleee maşallahh yaabenimki fatmagülün yengesi mukaddes gibi
yaaa vallahi beni gaza getirdiniz:):) bana herkes çok büyük karnın var deyip duruyor. ayrıca 18 kilo aldım şaka falan değil. ama günde 4-4,5litre su içen biriyim. herkes çok su içiyorsun onunda etkisi vardır diyor ama bayağı büyüğüz:) baksana nilla'ya nasıl tatlı hanım hanımcık göbişi... bir de benimkine bak oğlum biraz iri olacak herhalde babası gibi uzun olacak sanırım. babamız 1.95 cm de:):):) elbise giydiğim zaman aaboooo bu benim karnım mı diyorum:):) ama hiç çatlağım oluşmadı çok şükür:) eşimin bu konuda ki yorumu şu: ben de ayda 100liralık krem sürsem bende bebek gibi olurum diyor:):):)
yaaa vallahi beni gaza getirdiniz:):) bana herkes çok büyük karnın var deyip duruyor. Ayrıca 18 kilo aldım şaka falan değil. Ama günde 4-4,5litre su içen biriyim. Herkes çok su içiyorsun onunda etkisi vardır diyor ama bayağı büyüğüz:) baksana nilla'ya nasıl tatlı hanım hanımcık göbişi... Bir de benimkine bak oğlum biraz iri olacak herhalde babası gibi uzun olacak sanırım. Babamız 1.95 cm de:):):) elbise giydiğim zaman aaboooo bu benim karnım mı diyorum:):) ama hiç çatlağım oluşmadı çok şükür:) eşimin bu konuda ki yorumu şu: Ben de ayda 100liralık krem sürsem bende bebek gibi olurum diyor:):):)
ayy ne kibar göbiş böyleee maşallahh yaabenimki fatmagülün yengesi mukaddes gibi
tatlım emin ol hamişin halinden hamiş anlar sana öyle dienler bilmezler ki kendilerinin nasıl olcağını bi de nilla ile kıyaslama demek onun iç karnı geniş
hangi kremi kullandın ki canım çatlak olmadı gerçi bizde iş işten geçti ama arkadaşlarıma tavsiye ederim
evet büyüdü bide artık hareketleri canımı acıtıyo ya kemikleri batıyo resmen sivrildiğini görüyorum :))maşallah dediğin gibi son haline göre epey büyümüş ayyy hevesleniorum sizi görünce dün eklicektim olmadı bugün eklim bende yaaaa bi de kızlar göbiş topiğinede ekleseniz ne güzel olur burda kayboluo fotolar
bu mudur allah aşkına obirix dediğin,ilahi...karnın inmiş dimi aşağı...
Öyleymiş doktorum iç karnın geniş yanların dolmuyor bile dedi.Bi de bebeğin kilosu çok değil benim yani haftasıyla uyumlu önden falan gitmiyo sadece boyu uzun incecik bir boynu var minicik bir çenesi:)İnce uzun bir kız olucak demişti doktor.
Benim eltimde bana tutabiliyosan 10-12 ay tut içerde sonra görüceksin gününü diyor,Allahım deliricemkendisi 7 aylık doğurdu bu arada sen neden tutamadın diycem bi gün az kaldı
Merhabalar arkadaşlar rabbim hepinize hayırlı doğumlar versin inşallah..
Bende nasipse eylül annesi olacağım...ekimde olabilir:)
evet bencedetabi doğumdan sonra konuşacak okadar çok konumuz olacak ki inşallah buna sıra gelir
bu arada haftalarınıza bakıyorumda turuncu başta sen olmak üzre bir çoğunuzun doğumunu göreceğim gibime geliyor eğer bir aksilik olmaz ise
ben 35 te doğum iznine ayrıldığımda bir çoğunuz 38 i devirmiş olacak bir sürü yavru annesinin kucağında ki yerini alacak
yaaa vallahi beni gaza getirdiniz:):) bana herkes çok büyük karnın var deyip duruyor. ayrıca 18 kilo aldım şaka falan değil. ama günde 4-4,5litre su içen biriyim. herkes çok su içiyorsun onunda etkisi vardır diyor ama bayağı büyüğüz:) baksana nilla'ya nasıl tatlı hanım hanımcık göbişi... bir de benimkine bak oğlum biraz iri olacak herhalde babası gibi uzun olacak sanırım. babamız 1.95 cm de:):):) elbise giydiğim zaman aaboooo bu benim karnım mı diyorum:):) ama hiç çatlağım oluşmadı çok şükür:) eşimin bu konuda ki yorumu şu: ben de ayda 100liralık krem sürsem bende bebek gibi olurum diyor:):):)
ayyyy kızımın odasına duvarlarına bişiyler yapıştırdık süsledik...kızım çok sevindi herhalde amuda falan kalkıp oynadı herhalde...sonra bi kustum bi kustumm...her yeri de batırdımgırtlagımı da parçaladım resmen. yatmaya geldim.topuklarını acayip dışarı çıkarttı acıdı resmen etlerim....yine mi kusmalar dönüyo geri ne
canım dermo flex diye bir krem kullandım. Eczacı kadın tavsiye etti. 4.aydan sonra başladım benim karnım biraz erken çıktı da. çok da kilo alıyordum çatlamasın diye sabah akşam sürüyorum halen. şükür çatlamadı da. Ama kakao yağımıydı yanlış hatırlamıyorsam o da çok iyi geliyormuş. Ben krem kullandım sadece
siyahlale maşallah canım hiçte oburiks değilsin :):)
kızlar ya emzirme sütyeni ve atletlerinizi hangi marka aldınız ve na kadar fiyatlar ben yarın alıcam da nerden aslam bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?