2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

siyahlale maşallah canım hiçte oburiks değilsin :):)

kızlar ya emzirme sütyeni ve atletlerinizi hangi marka aldınız ve na kadar fiyatlar ben yarın alıcam da nerden aslam bilemedim :)

sağol canım
canım ben emzirme atleti aldım çıtçıtı açılınca içinden sütyeni çıkıyo sıcaklarda iyi olur diye böyle aldım.hem sütyen hem atlet giyemem diye.ama markası aklımda değil eve gidince bakar yazarım

ben her duş sonrası bebek yağı kullandım jel olanından ve çatlak olmadı ama kalçamda eskiden kalma kilo alıp vermekten kaynaklananlar var.Doğumdan sonra çatlamıycamın bi garantisi yok yani sonradanda çıkabiliyo malesef
bu arada çatlaklarla çok alakalı kapı süsüm budur.şeker hastalığı nedeniyle yürüyemeyen bir teyze oturduğu yerden yapıyomuş bunları ona faydam olduğu için ayrıca memnunum.

güle güle kullan canım çok güzelmiş ve parası da güzel bi yere gitmiş..

merhaba güzel anneler kucağımıza alacağımız meleklerin yanında kiloların lafı olmaz bence bu halimizin bile ayrı bi güzelliği var dimi ama :)))

allah hayirlisi ile kavusmayi nasip etsin ins. Bu arada annenin gelme ihtimali halan yokmu yaninda kim olucak, sana kim bakicak belli oldumu canim
Biliyorumki sende benim gibi gurbet ellerindesin bu yuzden merak ettim ne yapacagini

siyahlale maşallah canım hiçte oburiks değilsin :):)

kızlar ya emzirme sütyeni ve atletlerinizi hangi marka aldınız ve na kadar fiyatlar ben yarın alıcam da nerden aslam bilemedim :)

atlet bi tane aldım bebefox.sütyen de yeni incinin aldım bi krem bi beyaz.şıklar penye değiller...

bende çok özliycem tadını çıkaralım boş verin canımız ne istiyorsa yiyelim içelim zaten az kaldı doğuma

merhaba güzel anneler kucağımıza alacağımız meleklerin yanında kiloların lafı olmaz bence bu halimizin bile ayrı bi güzelliği var dimi ama :)))

him bencede lafi olmaz kesinlikle ama birde esim bana BMC kamyon gibi oldun demese daha iyi olurdu gerci ben koca gobegimden cok memnunum bizim velet icinde top sahasindaymis gibi tepikler atip duruyor

kızlar merhaBa yine gidenler gelenler ve daima burda olanlar var hepinizi tepikliyoruz şu an =)=)

bende de geçen hafta bulantı oldu kahvaltıdan koşarak kalktığımı biliyorum ama bu hafta geçti sanırım bebiş aşağı indiği için artık midem rahatladı

sizden birkaç hafta önde gittiğim için naçizane birkaç tavsiye vermek istiyorum.

- ayakta olduğunuz süreleri kısaltın. benim oğluşumun başı başı büyük olduğpu için erken aşağı döndü ve ayakta kaldıkça daha da aşağı indi o nedenle doktorum sıkı sıkı tembihledi işi 36.da bıraktırdı (ben 3 gün daha mecburen çalıştım aramızda kalsın)

- bol bol hurma yeyin ve doğum çantanıza alın hz. meryeme de hurma yemesi bildirilmiş doğum sancısı sırasında.

- doğum çantanızı hazırlayın!!! içine kendiniz için de sabun tarak diş fırçası küpe taç toka kurdela tarzı şeyler koymayo unutmayın. benim cildim çok beyaz olduğundan organik bi pudra aldım

yaa az önce bir fotomu buldum aynada kendme baktığım o kadar şişman görmüyordum yüzüm tosun paşa gibi olmus yaaa ne kadar tonbik olmus yüzüm
12 kilo aldım bakalım nasıl vercem

him bencede lafi olmaz kesinlikle ama birde esim bana BMC kamyon gibi oldun demese daha iyi olurdu gerci ben koca gobegimden cok memnunum bizim velet icinde top sahasindaymis gibi tepikler atip duruyor

benimki goril falan diyor ben takmıyorum onu geçiyorum aynanın karşısına ne kadar güzelim ben falan diyorum :)))

turuncucum selam nasılsın görmeyeli?
ben de dün bir sürü mağaza dolandım mothercare dagi nbb ne aqrarsan. en çok bebefox hoşuma gitti çünkü diğerlerininkinden daha geniş bir göğüs ucu açıklığı var. nbb çok kötüydü sadece ucu açıkta kalıyor bebiş memenin tadına varamaz hiç
dediğin gibi sütyenli atletler en süperi bence, hem sütyen hem atlet ayrı ayrı uğraşana kadar tek seferde işlem tamam. tabi her koşulda göğüs pedi kullanmamız gerekecek uçları belli olmasın diye.

alttan çıtçıtlı olan alletler de varmış belimiz açılmasın diye ama onlardan bulamadım. idilbabyde var dediler. benim boyum uzun olduğu için zaten göğüs kısmı uygun olanın boyu yetmeyecekti muhtemelen.

herkese tavsiye ederim emzirme sütyenli atletlerden 2-3 tane almak lazım ben de 18e buldum

tüh benim arkadaşaım sadece vazelin sürdü onunkide çatlamamış. ama ben sadece vazelin sürseydim çatlardım çünkü benim cildim çok kuru

ben de minik bir çatlak gördüm dün. çatlak mı emin değilim ama parlak bi kızarıklık gibi çizgi şeklinde. bebeyağı kullanıyordum bugüne dek aynen devam ediyorum sadece günde 2kereye çıkardım. bir de kaşımamak lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:

ben kegel ve nefes egzersizi yapıyorum ama perine yapmıyorum bi acayip geliyo ne bileyim :s

kegeli yapmak için hususi oturuyorum klozette yırtılmak istemiyorum

canım ben neler sürmedim ki.badem yağı,kantaron yağı,vazelin,bebe yağı,kakao yağı,zeytinyağı.... ama yinede bikaç çizgi de olsa çatlak var inşallah doğumdan sonra çözüm bulabiliriz.kuzenim sadece vazelin sürmüştü ama hiç çatlağı yok.sakınan göze çöp batar misali..
zeynepcim bu arada 20 günün kalmış senin yerine ben heyecanlanıyorum vallahi.nasıl gidiyo? herşey yolunda mı?

yaa az önce bir fotomu buldum aynada kendme baktığım o kadar şişman görmüyordum yüzüm tosun paşa gibi olmus yaaa ne kadar tonbik olmus yüzüm
12 kilo aldım bakalım nasıl vercem

canım bende şimdiye kadar 12 kilo aldım zaten kiloluydum.. Ben çok kilo alırsam normal doğuma sıkıntı olurmuki diye endişeliyim yoksa kilo aldığımdan değill.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…