siyahlale maşallah canım hiçte oburiks değilsin :):)
kızlar ya emzirme sütyeni ve atletlerinizi hangi marka aldınız ve na kadar fiyatlar ben yarın alıcam da nerden aslam bilemedim :)
ben her duş sonrası bebek yağı kullandım jel olanından ve çatlak olmadı ama kalçamda eskiden kalma kilo alıp vermekten kaynaklananlar var.Doğumdan sonra çatlamıycamın bi garantisi yok yani sonradanda çıkabiliyo malesefEki Görüntüle 384368
bu arada çatlaklarla çok alakalı kapı süsümbudur.şeker hastalığı nedeniyle yürüyemeyen bir teyze oturduğu yerden yapıyomuş bunları ona faydam olduğu için ayrıca memnunum.
merhaba güzel anneler kucağımıza alacağımız meleklerin yanında kiloların lafı olmaz bence bu halimizin bile ayrı bi güzelliği var dimi ama :)))
selam kizlar,
bugun dogum yapacagim hastanede randevumuz vardi,
dogum sekli ve tarihi belirlendi ,tam tamina 29 gun kaldi:18:,
2 mayista hastanede olucam,3 mayista kizimi sezeryanle alacaklar hayirlisiyla,
hem korku,hem heyecan hakim,kilosuna boyuna bakilmadi,onun icin persembe gunu kendi doktorumda kontrolum var,
bizden haberler boyle kizlar,hamileligin son demlerini yasiyoruz degerlendirelim bence,bebisler gelince pabucumuz dama atilir
siyahlale maşallah canım hiçte oburiks değilsin :):)
kızlar ya emzirme sütyeni ve atletlerinizi hangi marka aldınız ve na kadar fiyatlar ben yarın alıcam da nerden aslam bilemedim :)
merhaba güzel anneler kucağımıza alacağımız meleklerin yanında kiloların lafı olmaz bence bu halimizin bile ayrı bi güzelliği var dimi ama :)))
teşekkür ederim tatlım ben kakao yağı kullandım ama çatladım maleseff
ayyyy kızımın odasına duvarlarına bişiyler yapıştırdık süsledik...kızım çok sevindi herhalde amuda falan kalkıp oynadı herhalde...sonra bi kustum bi kustumm...her yeri de batırdımgırtlagımı da parçaladım resmen. yatmaya geldim.topuklarını acayip dışarı çıkarttı acıdı resmen etlerim....yine mi kusmalar dönüyo geri ne
him bencede lafi olmaz kesinlikle ama birde esim bana BMC kamyon gibi oldun demese daha iyi olurdugerci ben koca gobegimden cok memnunum bizim velet icinde top sahasindaymis gibi tepikler atip duruyor
bi bebek mağazasından bebefox marka emzirme atleti aldım 18 tl ye .İnternette daha ucuz satılan siteler var ama ben görmeden almak istemedim.Evde atleti deneyince çok kullanışlı olduğunu ve yazın evin içerisinde rahatca üzerine bişey giyme gereği olmadan giyebileceğimi düşünüyorum.Emzirme sütyeni bu kadar kullanışlı gelmemişti bana.
En kısa zamanda aynı markadan 2-3 tane daha almak istiyorum.
tühbenim arkadaşaım sadece vazelin sürdü onunkide çatlamamış. ama ben sadece vazelin sürseydim çatlardım çünkü benim cildim çok kuru
yaa az önce bir fotomu buldum aynada kendme baktığım o kadar şişman görmüyordum yüzüm tosun paşa gibi olmus yaaa ne kadar tonbik olmus yüzüm
12 kilo aldım bakalım nasıl vercem
kızlar kegel egzersizi yapıyomusunuz? ben aklıma geldikçe yapmaya çalışıyorum.bi de perine masajı var ya 35.haftadan itibaren bu masaj yapılırsa kesi,yırılma riski daha az oluyomuş bi de doğum daha kolay oluyomuş.merak edenler Perine masajı Nedir ve Nasıl yapılır? : Kadınsal Blog burdan okuyabilirler.
ben de minik bir çatlak gördüm dün. çatlak mı emin değilim ama parlak bi kızarıklık gibi çizgi şeklinde. bebeyağı kullanıyordum bugüne dek aynen devam ediyorum sadece günde 2kereye çıkardım. bir de kaşımamak lazım.
yaa az önce bir fotomu buldum aynada kendme baktığım o kadar şişman görmüyordum yüzüm tosun paşa gibi olmus yaaa ne kadar tonbik olmus yüzüm
12 kilo aldım bakalım nasıl vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?