2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

endişelenmemeye ve içini ferah tutmaya çalış... zayıflık bir sorun değil...annem benim çok zayıf doğduğumu anlatır durur...bol bol dua et...biz de edelim...inş her şey düzelecek...yeter ki sen içini ferah tut ve bol bol dinlen...dinlenmek hem sana hem bebeğine çok yarayacak...

Günaydın kızlar nasılsınız ben bugun iyi değilim bacağım cok kötü c. Tesi gece ve pazar sabahı bir kramp girdi normalde ağrı eşiğim yüksektir direnirim ama öldürdü beni cıkaan kadar kasıldım kaldım resmen ilk kez ağrıdan ağladım resmen yazık askım o telaşla getirmiş bir kas gevsetici losyn sürdü bacağıma sonra okudu hamilelere uygun değil sonra onada züldü gerci kramp gectiği anda sıcak su tutmustum etkisi olmmıstır ama bacağımda o acı kaldı sanki hala üstüne tam olarak basamıom topallayarak geldim işe sardı bandajla herhangi bir ialçta kullnamıozz ne olcak bilmiom valla

bencede içini ferah tut ve doktoruna güven bu konuda ne diyorsa ... internette bilgi kirliliği çok fazla onları okuyup kendiini boşyere üzme Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

çok geçmiş olsun canım...gecenin bi yarısı bazen bana da giriyor kramp özellikle baldır kısmıma...acısıyla uyanıveriyorum..
Allah hepimnizin yardımcısı olsun..

Herkese gunaydın dun aksam normal dogumla bır kızım olmuş nıck hatırlamıyorum

bugunde ıkızlerden ıkıncısı gelecek saat 10 30

bu gıdışle mayısa kımse kalmayacak..

Herkesten guzel haberler beklıyoruz

sabaha karşı bana da oldu seninki kadar yüksek derecede değildi ama yine de kıvrandırdı beni şimdi elimde magnezyum onu içiyorum

canım öncelikle sakin ol biliyorsun senin hisettiklerini oda hissediyor bsuna onuda strese sokma öncelikle doktoruna güvenip suanda beklemkten baska sansınız yok sen iyi olcağını düşün iyi olsun olsun zayıf olsun tonbiş tobniş olmasına gerek yok sütünle tosuncuk gibi olur tatlım sen sadece mutlu ol ümtli ol benim arkdasımında buna benzer bir durumu oldu 38. Haftasında kontrole gitiğinde 36. Haftalık cıkmıs suyu azaldığı için doğuma aldılar normal bebklere göre zayıf doğdu ama 1 ayda o acığı kapattı masaalh takma kafana

sabaha karşı bana da oldu seninki kadar yüksek derecede değildi ama yine de kıvrandırdı beni şimdi elimde magnezyum onu içiyorum

bende dün içtim magnezyumu ama bacağımda hala kasılma var ve aksam korkudan bacağımı kıpırdatmadan yattım zaten artık cok zor uyuyorum allh kolyalık verisn artık hepimize ne diyelim az kaldı bugunlerde geciciek tatlı anılar olarak kalcakk

Aslında mutluyumda benim için en zor olan dönemi bitirmek üzereyim 35. Haftamıda hayırlısı le atlatırsam insallh hersey daha rahat olcak doktorum 35i atalatalım rahatlıcaz diyordu sanırım iğnelerle bunu basarcaz allhın ziiyle dua edin arkdaslar atlatayım bugünleri hersey normal olsun bende zamanında doğurayımm

ben de geceleri sabit tutmuşsam bacağım tutuluyor... ilk hamileliğim de çok krampım olurdu.. eşim masajdan anlayınca hemen "ah uh"dan önce ona seslenirdim...garibimin bir yataktan kalkışı var ...hala gözümün önünde...bu sefer daha az oldu...kimisi ağrıyan yere kaşık koyarmış..doktorum kramp için bir ilaç vermişti...içince olmuyor...sen bir sor istersen doktoruna

canımm çoook beğendimmmm.ben de şeker sepetini peluşla süslemek istiyorum ama nerde satılıyo bilmiyorum.nerden bulmuş annen?

canım ben tüm malzemelerimi suluhandan aldım..ulustan..ama eğer ankaradaysan izmir caddesinde erdoğan düğme var orda da var tüm bebek şekeri malzemeleri,süsler..önce saten,sonra tül,en son da bu tüylerle kapladık..ben de bayıldım gidip gidip bakıorum

kızlar bakın bebişimin hastane çıkışlarını böle keselere koyup doğum çantasına koyucam:) sizede fikir olsunEki Görüntüle 385739

bende aynısını yaptım canım,yanımızdakilere kolaylık olur diye düşündüm..kızımınkileri ayrı kendiminkileri ayrı ayrı keselere koydum..hatta ben üniversite hastanesinde doğum yapacagım bebeği giydirip giydirmediklerini bilmediğim için bi kıyafetler ve bezini,bir de sadece battaniye ve bezini koydum iki ayrı keseye ki hemşireler istediğinde kolay bulup versinler diye..çünkü o an herkeste tatlı bir telaş oluyor..çok güzel olmuş seninkide..

Keseler çok iyi bi fikir olmuş...Ben de ufak bi hurcun içine koyacam...rahat rahat valizin içinden bulup verirler...ben doğuma orta boy valizle gidecem çünkü 1,5-2 sa mesafeli başka bi ilçeye gidecem doğum için kısmetse.. tüm ihitiyaçlarım içinde olsun isityorum...

hastane cantası ıcın tek valızmı hazırladınız acaba bebegımınkını ayrımı koysam dıorum ama hepsı bı arada dahamı ıyı olurrr?

ay ne güzel cok şanslisin canim.benim sadece kayinvalidemler var yakinimda onlar da sağolsun hiç ihtiyacın var mi yardım edelim mi demiyorlar ne eltim ne görümcem hepsi de ilgisiz kim derse desin kendi ablan annen gibisi Yok

Günaydın...Evet çok haklısın.İnsanın kendi ablası annesi gibi olmuyor...Geçen ay biraz rahatsızlandım doktor istirahat vermişti. Kayınvalidem zor geldi.1 hafta kaldı gitti mesela. Baktıki ben ayaktayım (e mecburen işe gidip geliyorum)..Çocuk olduktan sonra çok merak ediyorum gelip kalacaklar mı..Annem hayatta olsaydı asla minnet etmezdim ama çalışmak zorunda olduğum için onlardan destek bekliyorum...

benim de doğum 20 mayısta sizlerin arasına katılayım dedim.

Hoş geldin aramıza.Doğum tarihlerimiz yakınmış. Benimkide 27 Mayıs kısmetse..

Canım çok geçmiş olsun öncelikle..Doktorun tedirgin olacak birşey yoksa ona güvenmelisin..İnternete bakarsan moralin bozulur..Benim bebeğin eşi aşağıdaydı 25. haftaya kadar..İnternette o kadar kötü şeyler okudumki eşimle münasebetimizi bile kestik 5.aydan sonra...Heran kanama olacakmış gibi geliyordu...Ama doktorum hiçde böyle dikkat etmem vs. konusunda birşey demedi..Acaba dedim beni tedigin etmemek için mi demedi..Allaha çok şükür hiç kötü birşey olmadı ve 25. haftada eşi yukarı çıkmaya başlamıştı..Stresli günlerime mi yanayım bilemedim..O nedenle birdaha internete bakma bu konuda..İçini ferah tut..Herşey yoluna girer..

Geçmiş olsun..Doktorun magnezyum vermiş miydi? Kramplar için çok iyi geliyormuş..

evet canım magnezyumum var içmiyordum kramp yok diye o günden buyana içiyorum ama bir değişiklik yok bacağım kötü hala basamıyorum

hastane cantası ıcın tek valızmı hazırladınız acaba bebegımınkını ayrımı koysam dıorum ama hepsı bı arada dahamı ıyı olurrr?

ben orta boy bi valiz hazırlıyorum...bi tarafına bebeğinkiler bi tarafında da benimkiler olacak..doğumda verilecek bebek eşyalarını da küçük bi hurca koyacam o da valiz i,çinde olacak..başka ilçe de doğum yapacağım için böle daha iyi olur diye düşündüm ne kadar kalırız belli olmaz herşeyi koyacam içine gerekli olan olabilecek.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…