Günaydın arkadaşlar,cuma günü kontrole gitmiştim 2 gündür çok kötüyüm sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.Bebeğim 28. haftada kontrole gittiğimde 2 hafta geri çıkmıştı,30.haftada gerilik 1 haftaya düştü,32.haftada tüm değerleri haftasında çıktı düzeldi diye çok sevindik.Cuma günü kontrole gittiğimde karın çevresi ve bacak boyu 2 hafta geri çıktı,birde 2 haftada sadece 150 gr kilo almış.( 2050 gr çıktı kilosu) Renkli doppler e girdim sağ uterin arterde direnç yüksek IUGG açısından şüpheli bulgular izlenmiştir yazmış radyoloji doktoru.Kendi doktorum baktı inceledi biraz gerilik var fakat korkma sadece zayıf bir bebek olur bu gerilik herhangi bir yerine zarar vermez dedi.
Arkadaşlar benim içim hiç rahat değil, bu IUGG(Gelişim geriliğini) araştırdım netten hiç iç açıcı şeyler yok bebeğime birşey olur diye çok korkuyorum doktorum 2 hafta sonra gel dedi ama ben nasıl sabredicem 2 hafta daha..
ne yapabilirim fikriniz varmı?
Günaydın arkadaşlar,cuma günü kontrole gitmiştim 2 gündür çok kötüyüm sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.Bebeğim 28. haftada kontrole gittiğimde 2 hafta geri çıkmıştı,30.haftada gerilik 1 haftaya düştü,32.haftada tüm değerleri haftasında çıktı düzeldi diye çok sevindik.Cuma günü kontrole gittiğimde karın çevresi ve bacak boyu 2 hafta geri çıktı,birde 2 haftada sadece 150 gr kilo almış.( 2050 gr çıktı kilosu) Renkli doppler e girdim sağ uterin arterde direnç yüksek IUGG açısından şüpheli bulgular izlenmiştir yazmış radyoloji doktoru.Kendi doktorum baktı inceledi biraz gerilik var fakat korkma sadece zayıf bir bebek olur bu gerilik herhangi bir yerine zarar vermez dedi.
Arkadaşlar benim içim hiç rahat değil, bu IUGG(Gelişim geriliğini) araştırdım netten hiç iç açıcı şeyler yok bebeğime birşey olur diye çok korkuyorum doktorum 2 hafta sonra gel dedi ama ben nasıl sabredicem 2 hafta daha..
Günaydın kızlar nasılsınız ben bugun iyi değilim bacağım cok kötü c. Tesi gece ve pazar sabahı bir kramp girdi normalde ağrı eşiğim yüksektir direnirim ama öldürdü beni cıkaan kadar kasıldım kaldım resmen ilk kez ağrıdan ağladım resmen yazık askım o telaşla getirmiş bir kas gevsetici losyn sürdü bacağıma sonra okudu hamilelere uygun değil sonra onada züldü gerci kramp gectiği anda sıcak su tutmustum etkisi olmmıstır ama bacağımda o acı kaldı sanki hala üstüne tam olarak basamıom topallayarak geldim işe sardı bandajla herhangi bir ialçta kullnamıozz ne olcak bilmiom valla
Günaydın kızlar nasılsınız ben bugun iyi değilim bacağım cok kötü c. Tesi gece ve pazar sabahı bir kramp girdi normalde ağrı eşiğim yüksektir direnirim ama öldürdü beni cıkaan kadar kasıldım kaldım resmen ilk kez ağrıdan ağladım resmen yazık askım o telaşla getirmiş bir kas gevsetici losyn sürdü bacağıma sonra okudu hamilelere uygun değil sonra onada züldü gerci kramp gectiği anda sıcak su tutmustum etkisi olmmıstır ama bacağımda o acı kaldı sanki hala üstüne tam olarak basamıom topallayarak geldim işe sardı bandajla herhangi bir ialçta kullnamıozz ne olcak bilmiom valla
Günaydın arkadaşlar,cuma günü kontrole gitmiştim 2 gündür çok kötüyüm sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.bebeğim 28. Haftada kontrole gittiğimde 2 hafta geri çıkmıştı,30.haftada gerilik 1 haftaya düştü,32.haftada tüm değerleri haftasında çıktı düzeldi diye çok sevindik.cuma günü kontrole gittiğimde karın çevresi ve bacak boyu 2 hafta geri çıktı,birde 2 haftada sadece 150 gr kilo almış.( 2050 gr çıktı kilosu) renkli doppler e girdim sağ uterin arterde direnç yüksek ıugg açısından şüpheli bulgular izlenmiştir yazmış radyoloji doktoru.kendi doktorum baktı inceledi biraz gerilik var fakat korkma sadece zayıf bir bebek olur bu gerilik herhangi bir yerine zarar vermez dedi.
Arkadaşlar benim içim hiç rahat değil, bu ıugg(gelişim geriliğini) araştırdım netten hiç iç açıcı şeyler yok bebeğime birşey olur diye çok korkuyorum doktorum 2 hafta sonra gel dedi ama ben nasıl sabredicem 2 hafta daha..
Ne yapabilirim fikriniz varmı?
sabaha karşı bana da oldu seninki kadar yüksek derecede değildi ama yine de kıvrandırdı benişimdi elimde magnezyum onu içiyorum
kızlar bakın bebişimin hastane çıkışlarını böle keselere koyup doğum çantasına koyucam:) sizede fikir olsunEki Görüntüle 385739
bende aynısını yaptım canım,yanımızdakilere kolaylık olur diye düşündüm..kızımınkileri ayrı kendiminkileri ayrı ayrı keselere koydum..hatta ben üniversite hastanesinde doğum yapacagım bebeği giydirip giydirmediklerini bilmediğim için bi kıyafetler ve bezini,bir de sadece battaniye ve bezini koydum iki ayrı keseye ki hemşireler istediğinde kolay bulup versinler diye..çünkü o an herkeste tatlı bir telaş oluyor..çok güzel olmuş seninkide..
ay ne güzel cok şanslisin canim.benim sadece kayinvalidemler var yakinimda onlar da sağolsun hiç ihtiyacın var mi yardım edelim mi demiyorlar ne eltim ne görümcem hepsi de ilgisiz kim derse desin kendi ablan annen gibisi Yok
benim de doğum 20 mayısta sizlerin arasına katılayım dedim.
hastane cantası ıcın tek valızmı hazırladınız acaba bebegımınkını ayrımı koysam dıorum ama hepsı bı arada dahamı ıyı olurrr?
Günaydın...Evet çok haklısın.İnsanın kendi ablası annesi gibi olmuyor...Geçen ay biraz rahatsızlandım doktor istirahat vermişti. Kayınvalidem zor geldi.1 hafta kaldı gitti mesela. Baktıki ben ayaktayım (e mecburen işe gidip geliyorum)..Çocuk olduktan sonra çok merak ediyorum gelip kalacaklar mı..Annem hayatta olsaydı asla minnet etmezdim ama çalışmak zorunda olduğum için onlardan destek bekliyorum...
Hoş geldin aramıza.Doğum tarihlerimiz yakınmış. Benimkide 27 Mayıs kısmetse..
Canım çok geçmiş olsun öncelikle..Doktorun tedirgin olacak birşey yoksa ona güvenmelisin..İnternete bakarsan moralin bozulur..Benim bebeğin eşi aşağıdaydı 25. haftaya kadar..İnternette o kadar kötü şeyler okudumki eşimle münasebetimizi bile kestik 5.aydan sonra...Heran kanama olacakmış gibi geliyordu...Ama doktorum hiçde böyle dikkat etmem vs. konusunda birşey demedi..Acaba dedim beni tedigin etmemek için mi demedi..Allaha çok şükür hiç kötü birşey olmadı ve 25. haftada eşi yukarı çıkmaya başlamıştı..Stresli günlerime mi yanayım bilemedim..O nedenle birdaha internete bakma bu konuda..İçini ferah tut..Herşey yoluna girer..
Geçmiş olsun..Doktorun magnezyum vermiş miydi? Kramplar için çok iyi geliyormuş..
hastane cantası ıcın tek valızmı hazırladınız acaba bebegımınkını ayrımı koysam dıorum ama hepsı bı arada dahamı ıyı olurrr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?