2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kim doğuma giriyor ben kacırım sanırım mayıs annesi olacak birimi erken değilmii

yanlıs alıntı ile yorum yaptım kusura bakmayın turuncu bebişinin odasının resmini 4 gözle bekliyorum cok merak ediyorum oda takımının orjinal fotolarını görürsem belki bende ondan alırrım sabırsızlıkla bekliyorum canım

benim de doğum 20 mayısta sizlerin arasına katılayım dedim.
hoşgeldin canım aramıza

Günaydın tatlı mayıs anneleri..
sana da günaydın canımm

Günaydın canlar... Kahvaltı ediyoruz biz. Hepinize güzel bir gün diliyoruz...
günaydın canım.biz de daha yeni kahvaltı edicez kızımla ama çook acıktıııkk

günaydınn biz geldikkkk kahvaltı yapıoz oğlumlaa:)
afiyet bal şeker olsun oğluşuna da sana sa

canım ne gerisi yaa sen 32.haftada gitmişsin bebişin 2050 miş eeeee ben 34+2 de gittim kızım 2160 dı şimdi ben daha çok üzüleyim o zaman.canım hep böyle kalmıcaklarki büyüyecekler boylarıda kilolarıda artacak ayrıyetten şişman olmak sağlıklı olmak değildir.ben diyorum ki hiiiiç üzülme ki bebişin sağlıklı olsun annesi.kilosuda normal sen ultrasona takılma.zaten hep bu ultrasonlar bizi üzüyo

Günaydın kızlar...
Herkese hayırlı ve güzel bir haftasonu diliyorum.
Bebeğimin eşyaları geldi ama montaj için bekliyor şimdilik.
Bu arada 29 güne düşmüşüz.Hadi hayırlısı bakalım.

hadi gözün aydınnnn hayırlı uğurlu olsun mışıl mışıl uyusun kocaman olsun içinde inşallah..neden montaj yapılmadı siz kendiniz mi yapcaksınız? ayyy bi an önce yapın da foto ekle merakla bekliorumm

herkese günaydınnnn kızlar :)

yoğuun bi haftasonundan sonra yine iş başındayız :) birileri beni motive etsinde 37 ye kadar geliyim işe ya (
haftasnuu kuzumun odasını kıyafetlerini herşeyini yerleştirdik , bi tek halımız kaldı alınıcak oda alınınca eklicem resimlerini :)

cumartesi günü nbb den 2 adet emzirme sütyeni ve 2 adette emzirme atleti aldım , bide alt çamaşır aldım bol bol , doğum sonrası için korse baktım ama içime sinmedi normal korselerden tek farkı önden fermuarlı olmasıydı :) bu arada iki adette pijama sabahlık takım aldım birini annecim aldı diğerini ben :) resimleri bulursam netten eklicem :) şimdi yemek zamanı bugun çok acıktık erken çıkıyoruzzz :)

canım burdakı nıcklerını bılmıyorum ama.

kim doğuma giriyor ben kacırım sanırım mayıs annesi olacak birimi erken değilmii

canım şuana kadar sanırım 3 doğum oldu arzum86 bi de ikiz bebişler varmış nicki bilmiorum bi arkadaş daha olması lazım ama dediğim gibi sadece doğum haberi gelio isim sat bilgileri gelmio haliyle listemizde oluşmamış oluyo bugünde bi doğum olcakmış ikiz bebeklermiş.

kızlar bende biraz önce sağlık ocağından geldim.kızımın kalp atışlarını dinledik karnımda oynayıp durdu hemşireler gülüyo şuna bak kıpır kıpır :))) bi ay kalmış doğumuna ama 15 gün öncede olabilir çantanı hazırla dediler.çantam hazır ama kıyafetler yıkanıcak.anneannemiz beşiğimizi aldı bize sürpriz yaptı çooook sevindik kızıma bide battaniye hediye ettiler.vallahi Allah öyle bi yardım ediyoki ben tek başıma imkanı yok bu masrafları karşılayamazdım.annem babamdan Allah razı oolsun başımızdan eksik etmesin rabbim onları:26::26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ben de 37. haftaya kadar dayanmaya çalışacak olanlardanım...nasıl olacak bilmiyorum ama dayanabilirsek doğumdan sonra çok rahat edecez ..çünkü kullanmadığımız haftalar doğumdan sonra bize ilaç gibi gelecek...hem küçücük bebişlerimizi bırakıp hemen işe başlamamış olacaz...biraz ele avuca gelecekler...Aldığın eşyaları da güle güle kullan inş hayırlısıyla ..resimlerini ekle de bi bakalım eminim çok güzel olmuşlardır...afiyet olsun :)

Yanılmıyorsam forumda bir arkadaş daha almıştı bu takımı ve resimlerini paylaşmıştı.Şimdi tam hatırlayamadım kim olduğunu.
O arkadaşı hatırlayan varsa geçmişe bakıp fotosunu bulabiliriz.
Acil beklediğin için böyle bişey önerdim.
Ben de en kısa zamanda eklemeye çalışacağım.

Ürün şehir dışından geldiği için montajını eşim yapacak.
Montajı yapılmadan önce cam-kapı-duvar temizliği yapılsın istiyorum.
O yüzden haftasonuna doğru anca montajı yapılır sanırım.

ekins halıyı bekleme ekle görelim halılı haline bir daha bakarız ayy cok merak ediyorum bebk odalrını benim bebğimin odası gibi valla burada dayan dayanki doğduktan sonra bebğinle gecireceğin vaktin cok olcak onun ilk anlamlı gülüşünü görcem sana bağlılığını daha cok görcen dayan ekins dayancaz insallh bir sorun cıkmazsa

bu da bizim hastane için yaptırdığımız kapı süsümüz. ben keçeyi çok sevdiğim için evdeki kapıyı da keçeden yapılmış başka bir süs ile süsledim.

kızlar ne olur bana akıl verin. o kadar kararsızım ki.

bugün itibariyle 35+4 haftalık hamileyim. beklenen doğum tarihi 10 mayıs olarak gözüküyor.

gebeliğim en başından beri çok rahat geçti Allaha şükürler olsun. ne bir ağrı ne bir sızı ne bebeğimde olumsuz bir sıkıntı hiç bişey yaşanmadan bugünlere geldik. hamileliğim rahat olunca da bugüne kadar işimden bir gün bir saat bile izin almadım. 8 ay boyunca işimi aksatmadım. ama işimde böyle olunca stresli oluyor 8 ay boyunca böyle streslli geçirdim. ki şu son zamanlarda daha çok stress yapıyorum. eşimi bile görmüyor gözüm. sürekli tartışıyoruz yanımda olmasını istemiyorum çok bunaldım kendi başıma kalmak istiyorum.

en başından beri 37 ye kadar çalışmak istiyordum. şimdi 37 olmamız için haftaya cumaya kadar işe gelmem gerekiyor ki. 5 haftayı aktarabileyim. geçen hafta ii olduğumu düşünüyordum ama bugün bu hafta son olsun diye düşünüyorum bi taraftan bi taraftan doğum sonrası 1 hafta erken başlamak daha zor olur diye düşünüyorum

şöyleki mesaim 9'da başlıyor. akşam 6.30- 7 gibi bitiyor. özel sektörde çalışıyorum öyle kamudaki gibi saat gelince çıkmak yok çıkarken bile izin alınıyor çıkabilirmiyiz die. ama 6.30 7 gibi çıkıyorum genelde.

işim masa başında yorucu bir işim yok evrak işleriyle uğraşıyorum beyin yorucu düşünmek hesaplamak gerekiyor yani. akşama kadar stresli geçiyor. birde iiyice sonlara yaklaşınca elimi ayağımı çetim herşeyden yarım saatlik işi 3-4 saatte yapıyorum kafamı toplayamıyorum çünkü. evimle işim arası 7-8 dk yürüme mesafesinde. yürüyerek gidip geliyorum.

lafı daha fazla uzatmadan şuanda kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki bi an önce ayrılmak istiyorum ama doğum sonrasını düşünüyorum burda kaldığım her saat ilerde kendime kardır die.

siz benim yerimde olsanız ne yapardınız. cuma günü ayrılsam mı. yoksa haftaya cumaya kadar dayansam mı.

ne olur bana akıl verin.

ben olsam dediğin gibi doğum sonrasını düşünüp, nasıl olsa az kaldı onuda dayanırım derdim... kendimi motive etmek içinde ben yaparım ben başarırım derdim... allah kolaylık versin...

merhaba kızlar, bugün çok yoğunuz ve bu hafta işte son haftamız
herkes çantasını hazırlamış ama bende tık yok.. nolcak doğuma çantasız gideriz en kötü rahatlığa bak :))

bu da bizim hastane için yaptırdığımız kapı süsümüz. ben keçeyi çok sevdiğim için evdeki kapıyı da keçeden yapılmış başka bir süs ile süsledim.Eki Görüntüle 386034
çok hoşmuş canım.. bende kendim keçeden yapmıştım.. gerçekten keçe başka duruyor..

canım geçen hafta bende öleydim, kendimi yorgun hissediyordum bu hafta son olsun diyordum.. ama 1 hafta daha dayanayım dedim, çünkü benimde işim seninki gibi çok yorucu değil, yol problemim yok.. bence çok sıkıntı çekmiyorsa 1 haftada 1 haftadır, onu ilerde bebişinle geçirirsin.. günler geçiyor hakikaten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…