2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gunaydinnnnn...
mrym3009 bence bebeginde gelisme geriligi yok sadece belki haftasina gore biraz zayiftir,ama bana o da normal geldi.onemli olan saglikli olmasi zayif olsun dogduktan sonra hemen toparlaniyorlar.ayrica 34.haftasinda 3kg gorunen bebekler 36 da doguveriyorlar ustelik 3 kg bile degil.ultrasondaki degerler ortalama degerler.senin bebeginde bir haftada 2 hafta geri cikmis sonra bi hafta geri cikmis sonrada normale donmus.sen hic bos yere uzulme cunku degerler surekli degisiyor ve zaten bebegin gelisimini tamamlamadan gelmez,sadece saglikli olmasi icin dua et ve edelim...

bitanemo gecmis olsun,bende magnezyumu bi gun icmeyim hatta sabahlari aliyorum.o sabah almayi unuutunca aksama kramplar basliyor.bence tekrar magnezyuma basla.

bende oyle yapayım evde orta boy bı valızım varr ona koyayım hepsını derlı toplu olsunn herseyı ütüledım hazırladım bı yerlestırme kaldı aksam yapıcam ınsallahhh:)

bu sabaha karşı aynısı ben yaşadım ilk defa başıma geldi feci bir şeymiş...nasıl bağırdıysam eşim oldugu yerde zıpladı...umarım kimsenin başına böyle birşey gelmez
birde kızlar ben bilgilerimi vermiştim ama neden beni eklemediniz:)

Günaydın arkadaşlar, umarım herkes iyidir. Ben şimdi çok yoğun olduğum için h.sonunu henüz okuyamadım. Müsait olunca bakacağım.

oo ne çok hemşehri toplanmışız forum da .....Bursa mı çok özledim yaaa...tatilde kavuşacaz inş...bu tabloyla kim ilgileniyor bilmiyorum canım yaa ben de yokum tabloda daha...

Çok geçmiş olsun canım.İnternette birsürü bilgi kirliliği olduğunu düşünüyorum.Sadece doktorunu dinlemeni öneririm.
Ayrıca 35-36 haftayı atlattıktan sonra kilosunu çok fazla kafaya takma derim.Doğduktan sonra anne sütü ile çabucak toparlanır.
Büyümeseydik biz büyümezdik valla.Annemin en kilolu çocuğu 2500gr ağırlığında doğmuş.Abim 2300 gr 38 haftasında doğmuş ve şuan sapasağlam.

Geçmiş olsun...Magnezyuma,süte ve yoğurda devam...

Nickte istiyoruzzzz

hastane cantası ıcın tek valızmı hazırladınız acaba bebegımınkını ayrımı koysam dıorum ama hepsı bı arada dahamı ıyı olurrr?

Ben iki çanta şeklinde hazırladım ama tek valiz olarak hazırlasaydım içerisine iki hurç koyup öyle ayıracaktım.

sat ?
bdt 5.10.2012 nasıl oluyor

oo ne çok hemşehri toplanmışız forum da .....Bursa mı çok özledim yaaa...tatilde kavuşacaz inş...bu tabloyla kim ilgileniyor bilmiyorum canım yaa ben de yokum tabloda daha...

Ben İst luyum ama 4 yıl burda okudum 16 aydırda evliyim burda yaşıyorum cnm:)burdan duyuralım lütfen bizi ekleyin...benm bdt iyice yaklaşmış belki tablonun ilk doğuranı ben olurum kimbilir

günaydınnnn herkese , gerçi sabahın erken saatinden beri uyanığım ama halsiz ve bitkin hissediyorum kendimi , gece geç yatıp sabah erken uyanıyorum iştahımda hiç yok canım hiç bişi istemio bebğim aç kalmasın die zorluorum kendimi ama durumum vasat yani herkes son aylarda doymak bilmezsin derdi ama bence benim bebişten mideme yer kalmadı acıkmıyorum var mı sizde böyle şeyler?

Sağol canım...Kısmetse kızkardeşim gelecek...Ama tarih konusuna karar veremedik daha mümkün olduğu kadar doğuma yakın gelsin isityoruz çünkü o da evli çocuklu...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

kardeşin içinde zor olcak ama en azıdan bi süre yanında olması iyi olur valla insanın kendi ailesi gibi yok.

Günaydın kızlar...
Herkese hayırlı ve güzel bir haftasonu diliyorum.
Bebeğimin eşyaları geldi ama montaj için bekliyor şimdilik.
Bu arada 29 güne düşmüşüz.Hadi hayırlısı bakalım.

canım o hafta değişikliği bende de oluyo 30 haftalık gittiğimde 2 hafta önde giderken 33 te gittiğimde 1 hafta geri çıktı daha önce 2 hafta da 500 gr alan bebeğim 3 haftada 300 gr aldı bu durum benide çok üzdü ama dr.um böyle şeylerin olacağını ve zaten herzaman 10 gün yanılma payı olduğunu söyledi ama renkliye girmedim.ama dr.un önemli bişi yok demiş bence ona güvenmelisin için rahat etmezse başka bi dr.a görün derim.

canım desert liste hazırlamak için doğum yapanların bilgilerini istiyor doğum haberlerinide senden aldığımız için bilgin varsa yada öğrenebilirsen bana söylede listemiz oluşmaya başlasın artık bugün kim doğuma gircek gampili mi?

Günaydın kızlar...
Herkese hayırlı ve güzel bir haftasonu diliyorum.
Bebeğimin eşyaları geldi ama montaj için bekliyor şimdilik.
Bu arada 29 güne düşmüşüz.Hadi hayırlısı bakalım.

kim doğuma giriyor ben kacırım sanırım mayıs annesi olacak birimi erken değilmii

benim doktorum da 2 hafta onde ya da arkada cikabilir dedi. benimki de onceleri 1 hafta buyuk cikiyordu gecen gittigimde tekrar sordum 2 hafta ileri geri olur o onemli degil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…