ben orta boy bi valiz hazırlıyorum...bi tarafına bebeğinkiler bi tarafında da benimkiler olacak..doğumda verilecek bebek eşyalarını da küçük bi hurca koyacam o da valiz i,çinde olacak..başka ilçe de doğum yapacağım için böle daha iyi olur diye düşündüm ne kadar kalırız belli olmaz herşeyi koyacam içine gerekli olan olabilecek.....
bende oyle yapayım evde orta boy bı valızım varr ona koyayım hepsını derlı toplu olsunn herseyı ütüledım hazırladım bı yerlestırme kaldı aksam yapıcam ınsallahhh:)
Lohusa takımımı aldım sonunda merak edenler için markası Tuba. Çapraz kısmı göğüs altından çıtçıtlı emzirme açılıyor.
Eki Görüntüle 385967
Günaydın kızlar nasılsınız ben bugun iyi değilim bacağım cok kötü c. Tesi gece ve pazar sabahı bir kramp girdi normalde ağrı eşiğim yüksektir direnirim ama öldürdü beni cıkaan kadar kasıldım kaldım resmen ilk kez ağrıdan ağladım resmen yazık askım o telaşla getirmiş bir kas gevsetici losyn sürdü bacağıma sonra okudu hamilelere uygun değil sonra onada züldü gerci kramp gectiği anda sıcak su tutmustum etkisi olmmıstır ama bacağımda o acı kaldı sanki hala üstüne tam olarak basamıom topallayarak geldim işe sardı bandajla herhangi bir ialçta kullnamıozz ne olcak bilmiom valla
bu sabaha karşı aynısı ben yaşadımilk defa başıma geldi feci bir şeymiş...nasıl bağırdıysam eşim oldugu yerde zıpladı...umarım kimsenin başına böyle birşey gelmez
birde kızlar ben bilgilerimi vermiştim ama neden beni eklemediniz:)
Günaydın arkadaşlar,cuma günü kontrole gitmiştim 2 gündür çok kötüyüm sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.Bebeğim 28. haftada kontrole gittiğimde 2 hafta geri çıkmıştı,30.haftada gerilik 1 haftaya düştü,32.haftada tüm değerleri haftasında çıktı düzeldi diye çok sevindik.Cuma günü kontrole gittiğimde karın çevresi ve bacak boyu 2 hafta geri çıktı,birde 2 haftada sadece 150 gr kilo almış.( 2050 gr çıktı kilosu) Renkli doppler e girdim sağ uterin arterde direnç yüksek IUGG açısından şüpheli bulgular izlenmiştir yazmış radyoloji doktoru.Kendi doktorum baktı inceledi biraz gerilik var fakat korkma sadece zayıf bir bebek olur bu gerilik herhangi bir yerine zarar vermez dedi.
Arkadaşlar benim içim hiç rahat değil, bu IUGG(Gelişim geriliğini) araştırdım netten hiç iç açıcı şeyler yok bebeğime birşey olur diye çok korkuyorum doktorum 2 hafta sonra gel dedi ama ben nasıl sabredicem 2 hafta daha..
ne yapabilirim fikriniz varmı?
Günaydın kızlar nasılsınız ben bugun iyi değilim bacağım cok kötü c. Tesi gece ve pazar sabahı bir kramp girdi normalde ağrı eşiğim yüksektir direnirim ama öldürdü beni cıkaan kadar kasıldım kaldım resmen ilk kez ağrıdan ağladım resmen yazık askım o telaşla getirmiş bir kas gevsetici losyn sürdü bacağıma sonra okudu hamilelere uygun değil sonra onada züldü gerci kramp gectiği anda sıcak su tutmustum etkisi olmmıstır ama bacağımda o acı kaldı sanki hala üstüne tam olarak basamıom topallayarak geldim işe sardı bandajla herhangi bir ialçta kullnamıozz ne olcak bilmiom valla
Herkese gunaydın dun aksam normal dogumla bır kızım olmuş nıck hatırlamıyorum
bugunde ıkızlerden ıkıncısı gelecek saat 10 30
bu gıdışle mayısa kımse kalmayacak..
Herkesten guzel haberler beklıyoruz
hastane cantası ıcın tek valızmı hazırladınız acaba bebegımınkını ayrımı koysam dıorum ama hepsı bı arada dahamı ıyı olurrr?
bu sabaha karşı aynısı ben yaşadımilk defa başıma geldi feci bir şeymiş...nasıl bağırdıysam eşim oldugu yerde zıpladı...umarım kimsenin başına böyle birşey gelmez
birde kızlar ben bilgilerimi vermiştim ama neden beni eklemediniz:)
oo ne çok hemşehri toplanmışız forum da .....Bursa mı çok özledim yaaa...tatilde kavuşacaz inş...bu tabloyla kim ilgileniyor bilmiyorum canım yaa ben de yokum tabloda daha...
Sağol canım...Kısmetse kızkardeşim gelecek...Ama tarih konusuna karar veremedik daha mümkün olduğu kadar doğuma yakın gelsin isityoruz çünkü o da evli çocuklu...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Günaydın arkadaşlar,cuma günü kontrole gitmiştim 2 gündür çok kötüyüm sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.Bebeğim 28. haftada kontrole gittiğimde 2 hafta geri çıkmıştı,30.haftada gerilik 1 haftaya düştü,32.haftada tüm değerleri haftasında çıktı düzeldi diye çok sevindik.Cuma günü kontrole gittiğimde karın çevresi ve bacak boyu 2 hafta geri çıktı,birde 2 haftada sadece 150 gr kilo almış.( 2050 gr çıktı kilosu) Renkli doppler e girdim sağ uterin arterde direnç yüksek IUGG açısından şüpheli bulgular izlenmiştir yazmış radyoloji doktoru.Kendi doktorum baktı inceledi biraz gerilik var fakat korkma sadece zayıf bir bebek olur bu gerilik herhangi bir yerine zarar vermez dedi.
Arkadaşlar benim içim hiç rahat değil, bu IUGG(Gelişim geriliğini) araştırdım netten hiç iç açıcı şeyler yok bebeğime birşey olur diye çok korkuyorum doktorum 2 hafta sonra gel dedi ama ben nasıl sabredicem 2 hafta daha..
ne yapabilirim fikriniz varmı?
Herkese gunaydın dun aksam normal dogumla bır kızım olmuş nıck hatırlamıyorum
bugunde ıkızlerden ıkıncısı gelecek saat 10 30
bu gıdışle mayısa kımse kalmayacak..
Herkesten guzel haberler beklıyoruz
evet canım magnezyumum var içmiyordum kramp yok diye o günden buyana içiyorum ama bir değişiklik yok bacağım kötü hala basamıyorum
Günaydın kızlar...
Herkese hayırlı ve güzel bir haftasonu diliyorum.
Bebeğimin eşyaları geldi ama montaj için bekliyor şimdilik.
Bu arada 29 güne düşmüşüz.Hadi hayırlısı bakalım.
canım desert liste hazırlamak için doğum yapanların bilgilerini istiyor doğum haberlerinide senden aldığımız için bilgin varsa yada öğrenebilirsen bana söylede listemiz oluşmaya başlasın artık bugün kim doğuma gircek gampili mi?
öncelikle geçmiş olsun canım,kalsiyum eksikliğinden olabilir mi acaba?? magnezyumla geçmeyince geriye bu kalıo..
canım o hafta değişikliği bende de oluyo 30 haftalık gittiğimde 2 hafta önde giderken 33 te gittiğimde 1 hafta geri çıktı daha önce 2 hafta da 500 gr alan bebeğim 3 haftada 300 gr aldı bu durum benide çok üzdü ama dr.um böyle şeylerin olacağını ve zaten herzaman 10 gün yanılma payı olduğunu söyledi ama renkliye girmedim.ama dr.un önemli bişi yok demiş bence ona güvenmelisin için rahat etmezse başka bi dr.a görün derim.
Lohusa takımımı aldım sonunda merak edenler için markası Tuba. Çapraz kısmı göğüs altından çıtçıtlı emzirme açılıyor.
Eki Görüntüle 385967
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?