2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gizem00, bu arada ben haftasonu taşınıyorum ve bu yüzden 2 gün taşınma izni aldım.. bu cuma ayrılıyorum ama haftaya salıya işten ayrılıyo gibi gözükücem.. 37+0 de ayrılmış oluyorum. sağolsun izin verdi amirim.. ama vermeseydi sölemiştim 2 gün daha gelcektim ..

canım bende aynı durumdayım ama hep çalışıcam çalışıcam diye kendimi motive ediyorum , benimde işim masa baş ve fiziken rahatım ama beynen yorgun
8-6 çalışıyorum haftasonu evdeyim ama inan bu haftasonbu evde daha çok yoruldummm dur durak bilmedim çünkü bence aklına hiç çıksam mı acaba düşüncesini bile getirme bu kadar dayanmışsın bi hafta daha sık dişini :) sonrasında bebişinle olacağın zamanları düşün :)

idolumsun :))) bende 37 ye kadar devam diyorum :)
BU arada allah yardımcınız olsun kendi fazla yorma canımm

bu da bizim hastane için yaptırdığımız kapı süsümüz. ben keçeyi çok sevdiğim için evdeki kapıyı da keçeden yapılmış başka bir süs ile süsledim.Eki Görüntüle 386034
canım çok güzel oolmuş eline sağlık

canım 1-2 hafta daha dayanmaya çalış evine de yakınmış nede olsa.doğum sonrasını düşün bebişinle daha çok vakit geçirirsin.ama baktın çoook bunaldın fazla da zorlama dinlenmeye de ihtiyacın var canım son ayların..

idolumsun :))) bende 37 ye kadar devam diyorum :)
BU arada allah yardımcınız olsun kendi fazla yorma canımm

amin cnm hepimizin inşallah.. valla geçiyor günler.. bazen durdurmak, bazen hızlandırmak istiyorsun ama ne gliyor elden :))..
yormuyorum cnm, sende dikkat et, işyerinde de fazla yorulmamak lazım.. taşınma işini de haftasonu eşimle kişisel eşyalarımızı topladık, diğerleri taşıma şirketinin işi :). yeni eviminin temizliğini de annem kadına yaptırcak inşallah.. temiz temiz bende yerleşir işlerime bakarım inşallah ..

bizim beşiğimizde cuma günü gelicek inşallah.onarı da yıkayıp koyduk mu kızım gelebilir artık

herkese gunaydınlar.. 12de zor kalktım valla gece gec yatınca bıde uyuyamayınca gec kalkıyorum havada bı kotu kı ıcım karardı resmen bugun 3de kontrolumuz var devlet hastanesınde bu sefer bakalım bebısım ne kadr olmus suyu hala fazla mı:18: dua edın bana kızlar suyumuz normale donmus olsun az kaldı zaten ama hala endıselenıyor ınsan ...

ekıncım ve dıger arkadaslar takımlarınız hayırlıolsun gule gule kullanınnn

herkese ıyı bı hafta dılıyoruz oglusumla optuk sızı cok

ekincim güle güle kullan canım.. bu arada emzirme atletklerini kaça aldın cnm?

aynen canım bende gece uyuyamıyorum gündüz uyuyorum inşallah normaldir herşeyi bebişin dualarımız seninle hayırlı haberlerle gel inşallah

Gizem00 emin ol hepimiz senden farksızız. Yataktan zor kalkıyorum sabah işe gelirken, her sabah içimde bu sabah gitmesem olmaz mı tartışması oluyor, ama eğer seninde benim gibi doğum sonrası ücretsiz izine çıkma şansın olmayacaksa dayan arkadaşım derim. Çünkü şuan dinlenmeye ihtiyacın olduğundan fazla bebeğinin sana ihtiyacı olacak. Ancak bu dönemi stres yaparak geçirme bu da bebeğine zararlı. Olumsuz yanlarını düşün evde olsan kilo alacaksın, hareketsiz kalacaksın, bazı anneler doğum psikolojisine giriyor boşluktan aynı lohusa sendromu gibi, en azından senin oyalanacak bir işin var böyle düşün.

az daha sık dişini canım..madem bu kadar dayanmışsın son bi haftayı da çıkarırsen sen inş...sonradan çok rahat edecez inş..ben de öyle yapacam...

nasılsınız güzel hamişler artık mayısı beklemeden bebişlerimiz bir bir gelmeye başladı gampili hastanede doğum yapacak ikizlerimiz geliyor
bizde doktordan geldik herşey yolunda dedi doktor teyzemiz 36 hafta 2700gr ve 47 cm boyumuz haftaya kontrolde kesin sezeryan tarihini söyleyecek gün alacağız mayısı bulmayacak benim kızımda nisan sonu yaparız dedi doktor bu durumda iki hafta gibi bir sürem var ve ben iyice heyecanlandım doktora mayıs başı diye direttim ama olmadı neysse sağlıkla gelsinde kuzucum ne yapalım ben mayıs annesi yalancı nisan annesi olucaz

herkeze merhaba.hastaneden çıkarken bebeği neye koyacaksınız.yani portbebemi pusetmi?
hangisi daha kullanışlı.yaz olduğu için portbebe bana gereksiz geliyor ama bide sizlere sorayım dedim.

kızlar bakın bu lohusa pıjamam takımım

buda bebısımın kapı süsü

bunlarda bebısımın kıyafetlerı alınalı cok oldu yıkandı utulendı ve asıldı ama anca cekıp yukleyebıldım ve hedıye oyuncakları

herkeze merhaba.hastaneden çıkarken bebeği neye koyacaksınız.yani portbebemi pusetmi?
hangisi daha kullanışlı.yaz olduğu için portbebe bana gereksiz geliyor ama bide sizlere sorayım dedim.

cnm mrb ben pusetsız hastaneden cıkarmıyorlar dıye duymustum zaten oncesınde puset almıstık pusetle cıkartıcazzz

kızlarr slmm nasılız bugün benim yine acayip şişmelerim var ellerim ayaklarım acıyor bacaklarım birbirine yapışıyor yürüken şişlikten.geceleyin burun kanamamız olmuş yaşayan var mı aranızda kılcal damarlarım çatlamış sanırım netten okudum normal olduğunu söylüyor eğer başınıza gelirse telaşlanmayın benim giibi hemen eşimi uyandırdım tansiyonumu ölçtürdüm korktum acaba bişe mi oldu diye sonra kızımın kıpırtılarını bekledim oda hiç bekletmedi saolsun annesiyle beraber 5 te bir uyandı 8 buçukta zor uyuduk.gece de ben yatağa girdiğimde hiç yatmak istemiyor hanım bir sağdan bir soldan tekmeler doktorumuz dedi zaten hazırlanın baykuş olmaya uykusuz geceler sizi bekliyor dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…