2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel bi konuya parmak bastın canım , ben de hala çok kararsızım ( yani ne istediğimi bilmiyorum baştan beri normal normal diyodum şimdilerde özellikle bu bel fıtığımdan sonra caymaya başladım gibi sanki ama bi yanım hala normal olmazsam çok üzülücek ( ve ilginç kısmı iki doğum şeklindende hiç korkmuyorum :S

kafana çok takıyosun ki geceleri böyle etkileniyosun canım gece yatmadan süt filan iç dua et bol bol kendin ve bebeğin için en önemliside hiç bişey düşünmeden uyumaya çalış

ne güzell mis gibi olsunlar bende ondan aldım yumuşatıcısını da aldım, ek durulama yapıcam inşallah..

odası dün geldi kuruldu, şu anda havalandırıyorum... eşyalarını daha yıkamadık ama yerleştirip bi görmek istedik, görümcem çok hevesli bu konularda... elbise ve pantolonu ben diktim ayıptır söylemesi... 2senedir dikiş kursuna gidiyordum... kalp deseninide brezilya nakışından yaptım, battaniye diye başlamıştım nevresime döndü... çerçeve çooook hoşuma gitti kızımın fotosunu koyarım dedim, eminönünden 5liraya buldum çok uygun...

bayıldım bittim ne kdar güzel anlatmıs duygularını

Nur hafta sonu bakarken bende bu lohusa takımına bayıldım ama bu spor kesimlerin bedeni olmadı bana Eminim sana çok yakışacaktır. Hepsi çok güzeller iyi günlerde giyin oğluşunuzla.

bende epidural normal diye düşünüodum ama dün okuduğum bi makalede bayağı bi negatif yanları olduğunu gördüm üstelik ilgilterede müdahale edilen hiç bi doğumu normal doğum saymıolarmış buna epizyomi bile dahil ne iş anlamadımmm doğumun her türlüsünden tırsar oldum yaaaa halbuki ne kadar da rahattım çatır çatır doğurcam babasının kucağına vericem diodum ama şimdi çok kararsızım çook

bende epidural normal doğum düşünüyorum tabi bebeğim baş pozisyonu alabilirse..makalenin bulunduğu linki yazarmısın canım bende okumak isterim

hayırlı olsun canım çok güzel olmuş ellerine sağlık

Turuncu, o acaba ben olabilir miyim diye düşündüm şehir dışından geldi deyince. Büyübilen fil bebek odası mı seninki? Eğer öyle ise bitanemo için fotoyu ben yükleyebilirim.

Turuncu, o acaba ben olabilir miyim diye düşündüm şehir dışından geldi deyince. Büyübilen fil bebek odası mı seninki? Eğer öyle ise bitanemo için fotoyu ben yükleyebilirim.

yok canım tuurncunun belisin doğa serisi ben seninkini hatırlıom ama sen yinede odanın orjinal fotolarını ekle ben göriyim merak ettim bak şimdi

Sonunda bu h.sonu Eminönü'ne gidip bebek şekeri ve kapı süsü işimi de hallettim. Bebek şekerlerinin malzelerini aldım ve eşim ile birlikte kendimiz yaptık. Nerdeyse bitirdik sayılır. 75 tanesi 40 TL'ye maloldu :))) Kapı süsümüzü de 40 TL'ye aldık.

Bebek arabamız hariç sanırım artık alınacak birşeyimiz kalmadı. Bebek arabamızı da bir arkaşım alacak ve sanırım haftaya falan onu da hallederiz. Ben daha kızımın kıyafetlerini yıkamadım, sanırım 2 hafta falan sonra halledeceğim o işi, bu hafta ya da öbür hafta da hastane çantamı hazırlayacağım kısmetse.

İzinlerden konuşulmuş, ben son ana kadar çalışmayı düşünüyorum tabi eğer dayanabilirsem. Yani 39'da falan bırakacağım ğere daha erken doğum yapmazsam :))) Allaha çok şükür şu ana kadar ciddi hiç bir sıkıtnı yaşamadım hamilelik ile ilgili. Kram, ağırlık, ağrız, sızı gibi şikayetlerim yok, inşallah da olmaz. Onun için dayanırmışım gibi geliyor. Zaten benim işimde masa başı, işe de araba ile gidip geliyorum tek problem sabah erken kalkmak biraz zorluyor ama o kadar da olacak diyorum.

Alınan cicileri gördüm ve hepsi birbirinden güzeller. Doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun. Doktor randevusu olanlar iyi haberle gelsin inşallah.

Turuncu'cum odanızı güle güle kullanın.

yok canım tuurncunun belisin doğa serisi ben seninkini hatırlıom ama sen yinede odanın orjinal fotolarını ekle ben göriyim merak ettim bak şimdi

şöyle odalar yayınlanıyo ama ya kaçırıyoruz yada görüyoruz ama unutuyoruz ayrı bi topıce mı eklesek napsak :S

puups canım çok güzel olmuş odanız güle güle kullanın cicilerinizde çok güel

elif , şimdiye kadar en çok beğendiğim kapı süsü diyebilirim canım çok güzel :) bu arada 39 çok değil mi canım ya gerçi kuzenim 40. haftasını cuma günü dolduruyo ve hala çalışıyo :)

puups canım çok güzel olmuş odanız güle güle kullanın cicilerinizde çok güel

elif , şimdiye kadar en çok beğendiğim kapı süsü diyebilirim canım çok güzel :) bu arada 39 çok değil mi canım ya gerçi kuzenim 40. haftasını cuma günü dolduruyo ve hala çalışıyo :)

Çok sağol canım yaa, güzel güzel yorumlar alınca insanın içine daha çok siniyor.

Kızımla daha çok vakit geçirebileceğimi düşününce dayanmak istiyorum. Dediğim gibi zorlanmadığım için böyle düşünüyorum ama haftaya ne olacağını allah bilir.

canım benim 39. haftna kadar calısamssın son 3 hafta kala mecbur bırakmaz zorundasın yasal süreç böyle bosu bosuna calısmıs olma onu iyi konus nerde calısıyorsunki sen 37de bırakman lazın çalısanda seni çalısmamıs sayabilirler dikkatli oll

bende öyle diyorum ama haftaya neler bekliyo dediğin gibi bilemiyoruz :) sabahları zor geliyorum işe ama geldikten sonra problem yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…