2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr günaydınnnnnnnnnnnn

Schatzangel den gelicek haberi bekliyoruz sanırım hepimiz sabah okuyunca çok şaşırdım allah yardımcıları olsun :)

esraayhan seni buralarda görmek ne güzel nrelerdeydin uzun zamandır bebişin ve sen iyisindir umarım ??

sevgi dün hiç aklımdan çıkmadın canım seni merak ediyorum

turuncu fazla yorma kendiniii kolay gelsin :))

günaydın herkese..

doğumu olan arkadaşımızın Allah yardımcısı olsun, inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alır..

eşim yıldırımlı:) kimliğimde yıldırım davutkadı yazıyor ama ben koruparkın orda oturuyorum....koruparka 50 metre:) sen nisa hastanesi yenibosna deyince içim gitti:) yer değiştirmemiz gerekiyor seninle

davutkadı yı biliyorum...koruparkın orayıda biliyorum çok güzel oaralrı..sık sık eşimle gezmeye gelirdik oraya...ben şuan doğudayım canım sanırım yenibosna da unzileh arkadaşımız oturuyormuş...
Canım sen şimdi İstanbul u haliyle arıyorsun alıştığın yer olarak ..ben de aynı sen gibi Bursa yı arıyorum çok seviyorum orayı...dua ediyorum hep boş kadro olsunda gelmek yeniden kısmet olsun diye. evim de orda hatta eşyaları bile taşımadık buraya, tatillerde gelip kendi evimde kalıyorum evimi çok özlüyorum...

ekins ne zaman gidiceksin kontrole.. bana aslında 3 hafta sonra gel demişti ama , 36 bitiminde de rapor için gidicez ya erteliycem 1 hafta daha? sen napcan

ekins ne zaman gidiceksin kontrole.. bana aslında 3 hafta sonra gel demişti ama , 36 bitiminde de rapor için gidicez ya erteliycem 1 hafta daha? sen napcan

canım ben yarın gidicem Allah izin verirse :) :) çook özledim oğlumu ya eğer 37+0 ı bekleseydim çok oluyodu :) yarından sonra 15 gün daha :)

canım ben yarın gidicem Allah izin verirse :) :) çook özledim oğlumu ya eğer 37+0 ı bekleseydim çok oluyodu :) yarından sonra 15 gün daha :)

ay evet ben de mi gitsem en son senle aynı gün gitmiştik.. uff o kadar tembelleştim ki kımıldamıyayım bir yere istiyorum...

Turuncu sana özelden msj yazdım, müsait olunca bakar mısın. Cavep yazınca bana burdan haber vreisen sevinirim.

ekins bnm kızın gösterisi 13 mayısta (yani 39.haftamda)
... ben ilkini 39.haftada doğurmuştum. yani kızımın gösterisine gidemeyebilirim

inş kızının gösterisini görürsün canım...Benim de bu ikinci hamileliğim..cidden bu tarz katılımlar çocuklar için çok değerli..gözleri gösteri esnasında hep anne babayı arıyor...
inş kısmet olur da gidersin...gidemesen de sağlık olsun bi şekilde anlatırsın sebebini anlayışla karşılayacaktır seni kuzucuğun...sonuçta kardeşi gelecek...

ekins bnm kızın gösterisi 13 mayısta (yani 39.haftamda)
... ben ilkini 39.haftada doğurmuştum. yani kızımın gösterisine gidemeyebilirim

öyle düşünme canım yaa belkide bu sefer geç olucak , nasılda denk gelmiş öyle tüh

Günaydın Canlar

demek Schatzangel' in doğum haberini bekliyoruz Allah hayırlısı ile kurtulmasını nasip etsin sağlıkla kucağına alsın bebişini

Sizlere bir şey danışayım istiyorum kızlar.
Ben Ankaradayım ve Fatih Hastanesine gidiyorum. Hastanemden ve doktoumdan memnunum genel olarak ancak doğuma doktorum girmicekmiş.
Nöbetçi doktorlar giriyomuş doğuma. Bu durum beni biraz endişelendiriyor açıkçası.
Gerçi kendi doktorum doğuma girse o zaman da genellikle ebeler kontrol ediyor.Doktor sadece arada uğrayıp doğumda yanında oluyor.
Nöbetçi doktor olunca sürekli doktor gözetiminde olabilirim sanırım diye de düşünüyorum ama nasıl bir doktora denk geleceğim muamma.
Geçtiğimiz hafta da işyerimizin bağlı buşunduğu sendikanın Akay Hastanesi ile anlaşması olduğunu öğrendim.Muayne için sadece 12 tl katkı payı alıyolarmış
ve doğum için yüzde 30 indirim yapıyolarmış. Akayda normal doğum 2200 TL ve indirimle bana 1500 tl ye geliyor.Fatihte de doğum 1100 tl ama
muaynelere 50 ödüyorum attı bir de nst ücreti ödücem bundan sonra.
Akay Hastanesini de araştırdığım kadarıyla doğum konusunda baya iyi yorumlar okudum. Ancak orda da erkek doktorlarını çok övüyorlar ve ben bayan doktor
istiyorum.
Uzun oldu biraz ama sonuç olarak sorum şu. Şimdi ben bu saatten sonra hastane değiştirsem mi? Çok karasız kaldım.
Akay ve Fatih hakkında yorum yapacak olanlar var mı?

Herkese günaydınn….. arkadaşlar doğumları duydukça beni bi evham kapladııııııııııı….
Benim yarın son işi günüm.. daha fazla gelemeyeceğim… aslında 2 hafta daha hakkım var ama
Bide bebiş erken gelirse hiç dinlenmeden doğuma girmek istemem…

öyle düşünme canım yaa belkide bu sefer geç olucak , nasılda denk gelmiş öyle tüh

ah kızlar çok istiyorum gitmeyi.. dua edin olacaksa 14 mayısta olsun bari...

bnm de artık işe gelecek gücüm kalmadı canım. ayaklarım şişiyor öğleden sonra. işim oturarak ama kafa yorgunluğum çok. gece uyku yok tam dalıyorum sabah uyanmak işkence..
2 haftayı da bebkle geçirmek istiyorum o yüzden dayanıcam artık napalım.. ama sen böyle bir karar aldıysan hemen uygulamaya geçir çünkü bnm işe geliş çıkış saatlerim bana bağlı , karışanım yok.. ama resmenn yuvarlanıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…