eşim yıldırımlı:) kimliğimde yıldırım davutkadı yazıyor ama ben koruparkın orda oturuyorum....koruparka 50 metre:) sen nisa hastanesi yenibosna deyince içim gitti:) yer değiştirmemiz gerekiyor seninle
kızlarr günaydınnnnnnnnnnnn
Schatzangel den gelicek haberi bekliyoruz sanırım hepimiz sabah okuyunca çok şaşırdım allah yardımcıları olsun :)
esraayhan seni buralarda görmek ne güzel nrelerdeydin uzun zamandır bebişin ve sen iyisindir umarım ??
sevgi dün hiç aklımdan çıkmadın canım seni merak ediyorum
turuncu fazla yorma kendiniii kolay gelsin :))
ekins ne zaman gidiceksin kontrole.. bana aslında 3 hafta sonra gel demişti ama , 36 bitiminde de rapor için gidicez ya erteliycem 1 hafta daha? sen napcan
aa bizim topic'de doğurmaya başladıı
Schatzangel arkadaşımız kaç haftalıktı hatırlayan var mı??
35. hafatasındaydı.
canım ben yarın gidicem Allah izin verirse :) :) çook özledim oğlumu ya eğer 37+0 ı bekleseydim çok oluyodu :) yarından sonra 15 gün daha :)
aa bizim topic'de doğurmaya başladıı
Schatzangel arkadaşımız kaç haftalıktı hatırlayan var mı??
Eki Görüntüle 387010 kızlar kendim yaptım daha ilk deneme nasıl olmuş , güzel olmadıysa söyleyin lütfen çünkü yeni başlicam :)
35 haftalıkmış canım :)
ekins bnm kızın gösterisi 13 mayısta (yani 39.haftamda)
... ben ilkini 39.haftada doğurmuştum. yani kızımın gösterisine gidemeyebilirim
ekins bnm kızın gösterisi 13 mayısta (yani 39.haftamda)
... ben ilkini 39.haftada doğurmuştum. yani kızımın gösterisine gidemeyebilirim
inş kızının gösterisini görürsün canım...Benim de bu ikinci hamileliğim..cidden bu tarz katılımlar çocuklar için çok değerli..gözleri gösteri esnasında hep anne babayı arıyor...
inş kısmet olur da gidersin...gidemesen de sağlık olsun bi şekilde anlatırsın sebebini anlayışla karşılayacaktır seni kuzucuğun...sonuçta kardeşi gelecek...
öyle düşünme canım yaa belkide bu sefer geç olucak , nasılda denk gelmiş öyle tüh
Herkese günaydınn….. arkadaşlar doğumları duydukça beni bi evham kapladııııııııııı….
Benim yarın son işi günüm.. daha fazla gelemeyeceğim… aslında 2 hafta daha hakkım var ama
Bide bebiş erken gelirse hiç dinlenmeden doğuma girmek istemem…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?