benim bebeşimde dönmedi kafası göğüs kafesimin hemen altında ve inanılmaz canımı acıtıyo.resmen etim acıyo.benim gibi olan varmı acaba.bebeğimin dönmesi gerekmezmiydi.p.tesi doktora gitmeye karar verdim.geçen sefer doktora sorduğumda dönmezse sezeryanla alırız demişti.ben normal doğum istiyorum.ya dönmezse korkmaya başladım valla.:18:
benim bebeşimde dönmedi kafası göğüs kafesimin hemen altında ve inanılmaz canımı acıtıyo.resmen etim acıyo.benim gibi olan varmı acaba.bebeğimin dönmesi gerekmezmiydi.p.tesi doktora gitmeye karar verdim.geçen sefer doktora sorduğumda dönmezse sezeryanla alırız demişti.ben normal doğum istiyorum.ya dönmezse korkmaya başladım valla.:18:
özel hastanede dogum yapacaklar dogum fıyatlarınıza zam geldı mı
ben medıcal parkta yapacagım 450 tl.daha zam yapılmadı
Canım özel sağlık sigortan var sanırım ... Bahçelievler medicalparkta normal doğum 2800 Tl , Sezeryan 3800 Tl ...
Ben Yenibosna Nisa Hastanesinde doğum yapacağım inşallah ... Muayene Ücreti 35Tl , Normal doğum 550Tl , Sezeryan 1050Tl zam gelmezse şuanki fiyatlar .
Canım özel sağlık sigortan var sanırım ... Bahçelievler medicalparkta normal doğum 2800 Tl , Sezeryan 3800 Tl ...
Ben Yenibosna Nisa Hastanesinde doğum yapacağım inşallah ... Muayene Ücreti 35Tl , Normal doğum 550Tl , Sezeryan 1050Tl zam gelmezse şuanki fiyatlar .
Senin benden daha fazla zamanın var canım , bizim tontişte dönmedi henüz ve doktor artık dönmesi çok zor dedi yeri daraldığı için sezeryana hazırla kendini dedi... Eğer 10 gün içerisinde dönmezse ki tahminlerimle dönmeyecek inatçı38+0 ile 39+0 arasında alacağız sezeryanla dedi. Yani 26 nisan ile 3 mayıs arası doğum olabilir . Artık dönerlerse normal yapacağız dönemezlerse sezeryan sağlıklı olsunlarda canım gerisi hiç önemli değil
canım ben dr a sormuştum 36. haftaya kadar döndüklerini söledi..sonra dönen de var ama daha zor çünkü alanları daralıyormuş...hayırlısı olsun canım...benim bebeşimde dönmedi kafası göğüs kafesimin hemen altında ve inanılmaz canımı acıtıyo.resmen etim acıyo.benim gibi olan varmı acaba.bebeğimin dönmesi gerekmezmiydi.p.tesi doktora gitmeye karar verdim.geçen sefer doktora sorduğumda dönmezse sezeryanla alırız demişti.ben normal doğum istiyorum.ya dönmezse korkmaya başladım valla.:18:
aa yenibosnadamı oturuyorsun:) benim evimde orda ben evlenince bursaya geldim....hatta ananemin arka balkonu kadın dogum katına bakıyor geceleri doğum yapanların sesleri gelirdi dua ederdim walla:)
sagol cnm tr dogurmayı ben ıstemedım esımı bırakmak ıstemedım esım dıl bılıyor aMA onu almıyorlar hastaneye burda kurallar boyleymıs dua edın bana ıkıncı dogum kolay dıyorlar ıns oyle olur ılk dogumum 12 saat surdu cok korkuyorum ondan dolayı moskovada dogum yapanlar varsa yazarsa sevınırım.sımdıden herkese tsk ederım
arkadaşlar neredeyse hepinizin haftası benden ileride, bilirsiniz kesin.. sat'a göre 33 haftam bugün bitti ama doktorum hep 2 gün önceden hesaplıyor yani 33+2 falanım.. bu haftalarda kasık bölgesinde yaşanan regl sancısı gibi sancı rahim genişlemesinden dolayı 4-5 aylarda hissettğimiz sancılardan mı yoksa braxton hicks dedikleri hazırlayıcı kasılmalar mı? bu hazırlayıcı kasılmalarda tüm karın mı kasılıyor? bazen de rahim ağzımda hafif sancılar ve batmalar hissediyorum, bunlar hazırlayıcı mı yoksa erken doğum belirtisi mi :18:
canım ben dr a sormuştum 36. haftaya kadar döndüklerini söledi..sonra dönen de var ama daha zor çünkü alanları daralıyormuş...hayırlısı olsun canım...
Ahh memleketim Bursa...Benim evim de orda canım yıldırım-mesken de sen nerde oturuyorsun..şuan ben doğudayım mecburi hizmetim için bitti gerçi o da haziranda inş tayinciyim inş memleketime çıkar tayinim...
merhaba turuncum beni hatırlayan arkadaşlarım olduğunu görmek çok güzel,, evet erken doğum riskim bitti diyebilirim artık, ama hala ilaç kullanıyorum yarın akşam kontrolüm var bakalım ilacı ya teke düşürecek ya tamamen kesecek, ben kasılma adet sancısı, karnımda kramplar bunları çok yoğun hissettiğim için ilacı bırakınca doğuruverecekmişim gibi geliyor, bilmiyorum artık hayırlısı bakalım....Amin canım inşallah herkes hayırlısıyla kavuşur bebişlerine, hatta birkaç arkadaşımız kavuşmuş bile galiba, Allah analı babalı büyütsün onlarıda...Merhaba canım...Seni gördüğüme ve herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.
Erken doğum riskin varmış ama bugünlerde artık riskli dönemde bitmek üzere çok şükür.
İnşaallah sağ salim vakti zamanında bebeğini kucağına alırsın.
Arada bir gel böyle...[/B]
canım maşallah, bune fit bi vücut böle...hayran kaldım, nazar değmesinEki Görüntüle 387428 Eki Görüntüle 387427
Kızlar selammmmmmmmmmmmm
Bu da benim tontiş kızım ve göbeğim,1 hafta önce filan çekmiştik resimleri,şimdi biraz daha sivrildi göbeğimiz,sırf göbek olarak dolaşıyoruz zaten:))))Öpüyoruz teyzeleri herkesi,kendinize ve yavrularınıza iyi bakın öptükkkkkkk
sevgicim, merhaba beni hatırlıyosundur umarım, uzun zamandır giremiyordum, canım daha öncede böle sorunlar yaşadığını hatırlıyorum, kararın ne olursa olsun,Allahım yardımcın olsun herhalükarda işin çok zor, ama sen kuvvetli bi kızsın, yavrununda sevgisiyle, ayakta dur rabbim sana güç kuvvet versin eşinede akıl fikir...eşimlee sona geldıkkk artıkk bugun ondan bosanmak ısteyecegımı soyleceyegımm evettt doguma bı ay kala zor bı karar ama benım psıkolojım cok bozulduuuu esımın bı faceını gene buldum cepten gırıoo bu seferdeee hatta suan yazısmalarını okuorum telefon edecek bırıneee bırazdan bırıne numarasını vermıss offff cok daraldım sadece oğlumu dusunuyorumm bu evlılıgın bu kadar cabuk bıtececegını dusunmemıstım allahım bana güç versınnn bana dua edinnn psıkologa gıtmeyı dusunuyorum bugunn kendımı hıc ıyı hıssetmıormmm....
sağol canım fırsat buldukça yazmaya çalışıcam artık... sen buakşam gidecektin heralde doktora benimkide yarın akşam, hadi git bakalımda haberlerinide bize yaz....esracım forumda seni gördüğğüme sevindim =)
riskli döneminiz de geçti çok şükür artık heyecan içinde prensesi bekleyeceksin ne güzel =)
merhaba canım, benim doktorum çatı muayenesinin 37. haftada yapıldığını söyledi, daha önce yapılmazmış, sadece doğuruyorum diye (37den önce) acilden gelirsen o anda, onun dışında hem doğru ve mantıklı bi sonuç vermiyormuş, hemde açılma olmadığı için acı çekmene sebep olabiliyormuş....kızlar bu arada bu çatı muayenesi herkese yapılıyor mu yapılıyorsa neye göre ve ne zaman yapılıyor? 36.haftamdayım henüz yapılmadı önceden söylüyolar mı???
aa yenibosnadamı oturuyorsun:) benim evimde orda ben evlenince bursaya geldim....hatta ananemin arka balkonu kadın dogum katına bakıyor geceleri doğum yapanların sesleri gelirdi dua ederdim walla:)
Kızlar görümcemler geldiler temizlik için.
Bikaç gün nete giremem herhalde.
Merak etmeyin emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?