2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

evet canım satlarımız aynı, benim doktorum pek 40 haftayı dolduracağımızdan emin değil, ama erken doğum riskini atlatıpta 40ı geçirip hala beklediğimiz durumlarda oluyo dedi, ama bende mayısı bekleyemicez diye düşünüyorum, akşam biyerde okudum bebeklerin %88i vaktinden 15 gün yani 2 hafta kadar erken geliyomuş,, inşallah sizinki babasını bekler,... çatı muayenesi 37 den önce yapılmıyor diye biliyorum tabi 38 de olur, belki doktorun daha net bi sonuç almak istemiştir canım....
Kızlar görümcemler geldiler temizlik için.
Bikaç gün nete giremem herhalde.
Merak etmeyin emi

size kolay gelsin bizdede pazartesi temizlik kısmetse.....
kendini yorma canım....

Son düzenleme:
mrb aarkadaşlar geçmişi okumadan günü özetliyim dedim.bugün kontrolümüz vardı kızım 2060 gr olmuş aşallah keyfi erinde görünüyordu nst de hafif sancı çıktı ama düzensiz.dr bu haftada normal dedi(herşeya dediği gibi).

sonra kemeraltına bebek şekerimizi almaya gittik çok beğendik sipariş verdikbi tanede numune alıp eve geldim ve bide baktım bizim magnet şeker ağır geldiği için dolaba yapışmıyor.şimdi arayıp iptal etmekzorundayım tekrar halbuki çok beğenmiştim.neyse artık yenisinin resmini çeker gönderirim.şimdi geçmişi okuyum bakim neler olmuş

kemeraltına mı gittin?...ah ah özledim oraları...biz de bebek alışverişimizi ve şekerimizi yarıyıl tatilinde oradan almıştık...

arkadaşlar schatzangeL'in suyu geldi (facede paylaştı)ve sabah 5:30 da doğumu varmış(sezeryan) dua edelim bu bizim topikte gelen ilk bebek bbenim bildiğim değilmi?

arkadaşlar schatzangeL'in suyu geldi (facede paylaştı)ve sabah 5:30 da doğumu varmış(sezeryan) dua edelim bu bizim topikte gelen ilk bebek bbenim bildiğim değilmi?

inş. hayırlısıyla doğumunu yapar, kucağına alır bebişini... ilk bebek değil canım erken doğum yapan bir iki kişi olmuştu. Bu hafta yine ikiz beklyen gampili ve başka bir arkadaş daha doğum yapmıştı...

slm kızlar
bizde son günlerimizi gezerek geciriyoruz o yüzden cok fazla giremiyorum nete
19 nisanda kayınvalidemlere gidiyoruz dogumu artık orda bekliycez
sevgicim cok üzüldüm gercekten eşin cok ayıp ediyor iyi düşün öyle karar ver canım
dogumlar yaklaştı artık allah yardımcımız olsun

cok heyecanli yaa,ne guzel bebegine kavusacak topicteki ilk dogum degil ama digerleri haber vermedigi icin ilk sayilir ,allah yardimcisi olsn

herkese hayırlı geceler...umarım çok tatlı rahat uykular geçirirsiniz...doğum haberleri aldıkça heyecanlanmaya başladım...inş bütün hikayeler mutlu sonla biter...topikteki son göbüşler ise tek kelimeyle oldukça fit gözüküyor.41 kere maşallah...bu gün sağlık ocağında son kontrolümüz vardı.ebemiz doğumdan sonra topuk kanını ve kalça çıkığı testini ihmal etmememiz gerektiğini söyledi...çok az kaldı...hayırlısı olsun...

erken doğum riski vardı diye hatırlıyorum,demek bu kadar durabildi bebiş, bakalım bizimkiler nolcak...umarım hayırlısıyla sorunsuz alır bebeğini kucağına,,,Rabbim onada tüm annelerimizede gayret kuvvet versin....

iyi geceler kızlar kımse yokkk gerci burdaa ...
sevgıcım valla eşine pesss yanı gercekten Allah sabır versın sana... bu arada duygu arkadasımıza cokheyecanlandımmm uyku felan tutmadı umarım zamanında gelır bızımkılerr:18::18::18:

KIZLAR İYİ GECELER HERKESE,ÇOĞUNUZ YAVRULARIYLA MIŞIL MIŞIL UYUYODUR EMİNİMKİ,BİZ DE UYUMUŞUZ ŞİMDİ UYANDIK,YATMADAN ÖNCE Bİ GİREYİM DEDİM.BUGÜN KONRTOLÜMÜZ VARDI,MELEĞİM 50 CM İ GEÇMİŞ,3350 OLMUŞ KİLOMUZ DA,HER HAFTA 300 E YAKIN KİLO ALIYOR,YEMEDİĞİM HALDE NASIL KİLO ALIYOR BU KADAR ANLAMADIM,DOKTOR YAPILACAK BİŞEY YOK BEKLEYECEĞİZ,4 Ü GEÇERSE SEZERYAN OLACAK DEDİ.HAYIRLISI OLSUN ARTIK ALLAHIM HAYIRLI SAĞLIKLI DOĞURMAYI NASİP ETSİN.BU ARADA BEN HALA ÇALIŞIYORUM,HAFTAYA GEL 37 HAFTAN BİTİYOR,ÇALIŞAMAZ RAPORUNU AL İŞİ BIRAK DEDİ DOKTORUMUZ.DEDİM BEN KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM DEVAM ETSEM DEDİM, KENDİNİ VE BEBEĞİNİ DÜŞÜN ARTIK DEDİ KIZDI DOKTORUMUZ,BEN PEK ONAYLAMIYORUM DEVAM ETMENİ,EVET BİR RAHATSIZLIĞIN YOK AMA DİNLEN ARTIK DEDİ.DEVLET 37 HAFTADAN SONRA YASAKLIYOR ÇALIŞMANI VE ÇALIŞIRSAN İŞ YERİN SUÇLU KONUMUNA DÜŞER DEDİ.NAPACAĞIM BİLMİYORUM,BEN 38İ BİTİRSEM DİYODUM,DOĞUMDAN SONRA KULLANMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ İZNİMİ,MAAŞIMI ALMAYA DEVAM EDECEĞİM ZATEN DOĞUM İZNİMDE,O YÜZDEN SABREDEYİM BİRAZ DİYORUM AMA MELEĞİMDE BİRAZ İRİ ANİDEN GELECEK DİYE DE KORKMUYOR DEĞİLİM,NAPSAM BİLEMEDİM.ÇALIŞAN ARKADAŞLAR SİZ NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ FİKİR ALAYIM BARİ SİZDEN????

Aldım canım ya,ama boyum uzun olduğu için belli olmuyor,16 kilo almışım hem de bugün kontrolümüz vardı.Bu arada bana da çatı muayenesi yapılmadı henüz,ün,36+1 dik bugün,ben de merak ediyorum ne zaman nasıl yapılacak diye.

Esracım iyi haberlerini almak çok güzel,ben de çok sık giremiyorum forma,bu ara kızları merak ediyorum son durumlarını, gece girmeye çalışıyorum,şükür denk geldin.Erken doğum tehlikesi atlatmışsın,çok geçmiş olsun canım,çoğu gitti azı kaldı,az daha dayansın yavrun tehlikeli günlerimiz geçti şükür.

merhaba canım sende uykusuzsun benim gibi,ben çalışmadığım için gece baya oturuyorum, ve geçmişte yazılanları kaçırdıklarımı okuorum, sana ve kızına maşallah demek istiyorum, nekadar güzel toparlanmış,bizimki çok iri olmıcak heralde,10 güne yakın oldu gideli 2500 dü... yarın akşam gidicez bakalım hemen yazrım bende kısmetse ama taş çatlasın 2800 olmuştur,,,sana sezeryan yolu gözüküyo galiba ama tabi hayırlısı....bu arada doktoruna katılıyorum bırak artık işi, yollarda doğuruverirsin valla dinlen biraz, bebeğinde seninde beslenmek kadar istirahatede ihtiyacı var.....

Herkese günaydın

Schatzangel'ı çook merak ediyorum. Umarım iyidir ve yavrusunu kucağını almıştır. Gece 00:30'da doğuma girecekti en son. 3 cm açılması vardı, benim anladığım sezeryandan normale döndü doğumu ama sonra da haber alamadık.

günaydın kızlar evet sabırsızlıkla sabah doğması gereken bebişmizden gelecekler haberleri bekliyoruz sizler nasılsınız bakalım

GÜNAYDIN FISTIKLAR..
Yine zar zor döne döne kasık ağrılarıyla dolu bir gece geçirdik..buna da şükür.. iyice ağırlaştım ben..son hazırlıklarımı yapmaya çalışıyorum. Yüce rabbim hepimize hayırlısıyla,sağlıklıca,mutlu huzurlu şekilde bebeklerimizi kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin..bu arada gözümü açtım koca bi dilim çikolatalı pastayı götürüyorum :))))

maşallah cnm kuzuna :) iri olacak gibi görünüyor. aklını hiç karıştırma , doktoruna bırak. ne yapalım yani sezeryan zor ama riske girmeye de gerek yok bence.. bizim sezeryan mı normal mi olacağı birkaç güne kadar belli olacak.. hayırlısı olur inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…