evet canım satlarımız aynı, benim doktorum pek 40 haftayı dolduracağımızdan emin değil, ama erken doğum riskini atlatıpta 40ı geçirip hala beklediğimiz durumlarda oluyo dedi, ama bende mayısı bekleyemicez diye düşünüyorum, akşam biyerde okudum bebeklerin %88i vaktinden 15 gün yani 2 hafta kadar erken geliyomuş,, inşallah sizinki babasını bekler,... çatı muayenesi 37 den önce yapılmıyor diye biliyorum tabi 38 de olur, belki doktorun daha net bi sonuç almak istemiştir canım....Esraayhan,bizim SATlar aynıydı,bakalım hangimiz daha önce kavuşacak kuzusuna.Ben 40 dolmadan doğuracakmışım gibi geliyor.Babamız da 15-28 nisan arası yok yanımızda,insallah babamızın dönüşünü bekler kuzucuk.
Bu arada benim doktorum 38.haftada yapacak çatı muayenesini.
Kızlar görümcemler geldiler temizlik için.
Bikaç gün nete giremem herhalde.
Merak etmeyin emi
mrb aarkadaşlar geçmişi okumadan günü özetliyim dedim.bugün kontrolümüz vardı kızım 2060 gr olmuş aşallah keyfi erinde görünüyordu nst de hafif sancı çıktı ama düzensiz.dr bu haftada normal dedi(herşeya dediği gibi).
sonra kemeraltına bebek şekerimizi almaya gittik çok beğendik sipariş verdikbi tanede numune alıp eve geldim ve bide baktım bizim magnet şeker ağır geldiği için dolaba yapışmıyor.şimdi arayıp iptal etmekzorundayım tekrar halbuki çok beğenmiştim.neyse artık yenisinin resmini çeker gönderirim.şimdi geçmişi okuyum bakim neler olmuş
özel hastanede dogum yapacaklar dogum fıyatlarınıza zam geldı mı
ben medıcal parkta yapacagım 450 tl.daha zam yapılmadı
kemeraltına mı gittin?...ah ah özledim oraları...biz de bebek alışverişimizi ve şekerimizi yarıyıl tatilinde oradan almıştık...
Her doğum birbirinden farklı olurmuş, inşallah bu sefer çok kısa sürer sancılarım ve hemencecik kuzunu kucağına alırsın. Bu arada eşini almıyorlarsa acaba tercüman falan bulsan onu alırlar mı? San çok yardımı dokunur yanında dil bilen birinin olmasının.
Hiç korkma bence, bir şekilde gelip geçecek. Vayy be bunu da yaptım diyeceksin :9 sagol cnm ılgın ıcın kızlar herkes bana cok dua etsın bende yenı katıldım burya moskovadaN ARKADASLR VARMI
arkadaşlar schatzangeL'in suyu geldi (facede paylaştı)ve sabah 5:30 da doğumu varmış(sezeryan) dua edelim bu bizim topikte gelen ilk bebek bbenim bildiğim değilmi?
arkadaşlar schatzangeL'in suyu geldi (facede paylaştı)ve sabah 5:30 da doğumu varmış(sezeryan) dua edelim bu bizim topikte gelen ilk bebek bbenim bildiğim değilmi?
mutluyummmmmm; tabii mutlu olursun hiç kilo almamışsın valla süper maşallah
sevgicim daha eski olayların psikolojik etkisini tam atlatmadan tekrar bunları yaşaman gerçekten beni çok üzdü sanki ben yaşamış gibi hissettim şu an ne desem boş biliyorum ama gerçekten fevri kararlar verme neden yapıyor bunu yani onu tatmin etmeyen bişeyler mi var aradığı neymiş heyecanlar mı yaşamak istiyormuş o zaman neden evlenmiş off sinir oldum al karşına ve içinden ne geliyorsa söyle ona yeter artık yaa
canım çok garip ama benimkinin hareketleri çok azaldı..( sende durumlar nasıl
kızlar cidden bu çatı muayenesi ne zaman yapılıyor doktordan doktora değişiyor mu ben 36.haftamı bitirdim bugün ama yapılmadı henüz..
Esracım iyi haberlerini almak çok güzel,ben de çok sık giremiyorum forma,bu ara kızları merak ediyorum son durumlarını, gece girmeye çalışıyorum,şükür denk geldin.Erken doğum tehlikesi atlatmışsın,çok geçmiş olsun canım,çoğu gitti azı kaldı,az daha dayansın yavrun tehlikeli günlerimiz geçti şükür.merhaba turuncum beni hatırlayan arkadaşlarım olduğunu görmek çok güzel,, evet erken doğum riskim bitti diyebilirim artık, ama hala ilaç kullanıyorum yarın akşam kontrolüm var bakalım ilacı ya teke düşürecek ya tamamen kesecek, ben kasılma adet sancısı, karnımda kramplar bunları çok yoğun hissettiğim için ilacı bırakınca doğuruverecekmişim gibi geliyor, bilmiyorum artık hayırlısı bakalım....Amin canım inşallah herkes hayırlısıyla kavuşur bebişlerine, hatta birkaç arkadaşımız kavuşmuş bile galiba, Allah analı babalı büyütsün onlarıda...
canım maşallah, bune fit bi vücut böle...hayran kaldım, nazar değmesinsen hamile kalmadan öncede manken gibiymişsiz zaten anladığım kadarıyla, ben kendimi bildim bileli balık etliydim, şimdi tombiş oldum, toplamda 16 kilo aldım bakalım doğuma kadar nolcak....
sevgicim, merhaba beni hatırlıyosundur umarım, uzun zamandır giremiyordum, canım daha öncede böle sorunlar yaşadığını hatırlıyorum, kararın ne olursa olsun,Allahım yardımcın olsun herhalükarda işin çok zor, ama sen kuvvetli bi kızsın, yavrununda sevgisiyle, ayakta dur rabbim sana güç kuvvet versin eşinede akıl fikir...
sağol canım fırsat buldukça yazmaya çalışıcam artık... sen buakşam gidecektin heralde doktora benimkide yarın akşam, hadi git bakalımda haberlerinide bize yaz....
merhaba canım, benim doktorum çatı muayenesinin 37. haftada yapıldığını söyledi, daha önce yapılmazmış, sadece doğuruyorum diye (37den önce) acilden gelirsen o anda, onun dışında hem doğru ve mantıklı bi sonuç vermiyormuş, hemde açılma olmadığı için acı çekmene sebep olabiliyormuş....
Esracım iyi haberlerini almak çok güzel,ben de çok sık giremiyorum forma,bu ara kızları merak ediyorum son durumlarını, gece girmeye çalışıyorum,şükür denk geldin.Erken doğum tehlikesi atlatmışsın,çok geçmiş olsun canım,çoğu gitti azı kaldı,az daha dayansın yavrun tehlikeli günlerimiz geçti şükür.
KIZLAR İYİ GECELER HERKESE,ÇOĞUNUZ YAVRULARIYLA MIŞIL MIŞIL UYUYODUR EMİNİMKİ,BİZ DE UYUMUŞUZ ŞİMDİ UYANDIK,YATMADAN ÖNCE Bİ GİREYİM DEDİM.BUGÜN KONRTOLÜMÜZ VARDI,MELEĞİM 50 CM İ GEÇMİŞ,3350 OLMUŞ KİLOMUZ DA,HER HAFTA 300 E YAKIN KİLO ALIYOR,YEMEDİĞİM HALDE NASIL KİLO ALIYOR BU KADAR ANLAMADIM,DOKTOR YAPILACAK BİŞEY YOK BEKLEYECEĞİZ,4 Ü GEÇERSE SEZERYAN OLACAK DEDİ.HAYIRLISI OLSUN ARTIK ALLAHIM HAYIRLI SAĞLIKLI DOĞURMAYI NASİP ETSİN.BU ARADA BEN HALA ÇALIŞIYORUM,HAFTAYA GEL 37 HAFTAN BİTİYOR,ÇALIŞAMAZ RAPORUNU AL İŞİ BIRAK DEDİ DOKTORUMUZ.DEDİM BEN KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM DEVAM ETSEM DEDİM, KENDİNİ VE BEBEĞİNİ DÜŞÜN ARTIK DEDİ KIZDI DOKTORUMUZ,BEN PEK ONAYLAMIYORUM DEVAM ETMENİ,EVET BİR RAHATSIZLIĞIN YOK AMA DİNLEN ARTIK DEDİ.DEVLET 37 HAFTADAN SONRA YASAKLIYOR ÇALIŞMANI VE ÇALIŞIRSAN İŞ YERİN SUÇLU KONUMUNA DÜŞER DEDİ.NAPACAĞIM BİLMİYORUM,BEN 38İ BİTİRSEM DİYODUM,DOĞUMDAN SONRA KULLANMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ İZNİMİ,MAAŞIMI ALMAYA DEVAM EDECEĞİM ZATEN DOĞUM İZNİMDE,O YÜZDEN SABREDEYİM BİRAZ DİYORUM AMA MELEĞİMDE BİRAZ İRİ ANİDEN GELECEK DİYE DE KORKMUYOR DEĞİLİM,NAPSAM BİLEMEDİM.ÇALIŞAN ARKADAŞLAR SİZ NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ FİKİR ALAYIM BARİ SİZDEN????
Günaydın canım, Maşallah kuzuna, kocaman olmuş :))) Tontiş olacak belli ki
Doktorun doğru söylemiş, yasal olarak 37. haftadan sonra çalışman yasak. Ben daha 34. haftadayım ama ben de senin gibi dayanabildiğim yere kadar çalışmayı düşünüyorum. Herşey yolunda giderse ve kendimi iyi hissetmeye devam edersem 39. da bırakmayı planlıyorum. Tabi iş yerinin bu konudaki tutumu önemli. Çoğu iş yeri bunu kabul etmiyor ama eğer anlaşabilirsen bir soru olmaz ve çalışırsın.
KIZLAR İYİ GECELER HERKESE,ÇOĞUNUZ YAVRULARIYLA MIŞIL MIŞIL UYUYODUR EMİNİMKİ,BİZ DE UYUMUŞUZ ŞİMDİ UYANDIK,YATMADAN ÖNCE Bİ GİREYİM DEDİM.BUGÜN KONRTOLÜMÜZ VARDI,MELEĞİM 50 CM İ GEÇMİŞ,3350 OLMUŞ KİLOMUZ DA,HER HAFTA 300 E YAKIN KİLO ALIYOR,YEMEDİĞİM HALDE NASIL KİLO ALIYOR BU KADAR ANLAMADIM,DOKTOR YAPILACAK BİŞEY YOK BEKLEYECEĞİZ,4 Ü GEÇERSE SEZERYAN OLACAK DEDİ.HAYIRLISI OLSUN ARTIK ALLAHIM HAYIRLI SAĞLIKLI DOĞURMAYI NASİP ETSİN.BU ARADA BEN HALA ÇALIŞIYORUM,HAFTAYA GEL 37 HAFTAN BİTİYOR,ÇALIŞAMAZ RAPORUNU AL İŞİ BIRAK DEDİ DOKTORUMUZ.DEDİM BEN KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM DEVAM ETSEM DEDİM, KENDİNİ VE BEBEĞİNİ DÜŞÜN ARTIK DEDİ KIZDI DOKTORUMUZ,BEN PEK ONAYLAMIYORUM DEVAM ETMENİ,EVET BİR RAHATSIZLIĞIN YOK AMA DİNLEN ARTIK DEDİ.DEVLET 37 HAFTADAN SONRA YASAKLIYOR ÇALIŞMANI VE ÇALIŞIRSAN İŞ YERİN SUÇLU KONUMUNA DÜŞER DEDİ.NAPACAĞIM BİLMİYORUM,BEN 38İ BİTİRSEM DİYODUM,DOĞUMDAN SONRA KULLANMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ İZNİMİ,MAAŞIMI ALMAYA DEVAM EDECEĞİM ZATEN DOĞUM İZNİMDE,O YÜZDEN SABREDEYİM BİRAZ DİYORUM AMA MELEĞİMDE BİRAZ İRİ ANİDEN GELECEK DİYE DE KORKMUYOR DEĞİLİM,NAPSAM BİLEMEDİM.ÇALIŞAN ARKADAŞLAR SİZ NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ FİKİR ALAYIM BARİ SİZDEN????
zaten kanunlarda 37. haftaya kadar çalışabilir diyor sen 38 dede 40 dada doğursaan değişen bişey yok.geriye kaç günün kalıyosa sonrasına aktarabiliyosun.bence birazda kendini düşün sen iiyim diyosun ama bebekle beraber sende değerlisin.keşke demektense iyiki ayrılmışım demek daha cazip geliyor.korkutmak gibi olmasında bir arkadaşım 5 te mesai bitti 6 gibi suyu gelmiş acilen sezeryana alındı.bence kötü bişey bedeninde dinlenmeye ihtiyacı var.
KIZLAR İYİ GECELER HERKESE,ÇOĞUNUZ YAVRULARIYLA MIŞIL MIŞIL UYUYODUR EMİNİMKİ,BİZ DE UYUMUŞUZ ŞİMDİ UYANDIK,YATMADAN ÖNCE Bİ GİREYİM DEDİM.BUGÜN KONRTOLÜMÜZ VARDI,MELEĞİM 50 CM İ GEÇMİŞ,3350 OLMUŞ KİLOMUZ DA,HER HAFTA 300 E YAKIN KİLO ALIYOR,YEMEDİĞİM HALDE NASIL KİLO ALIYOR BU KADAR ANLAMADIM,DOKTOR YAPILACAK BİŞEY YOK BEKLEYECEĞİZ,4 Ü GEÇERSE SEZERYAN OLACAK DEDİ.HAYIRLISI OLSUN ARTIK ALLAHIM HAYIRLI SAĞLIKLI DOĞURMAYI NASİP ETSİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?