- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
ah kızlar çok istiyorum gitmeyi.. dua edin olacaksa 14 mayısta olsun bari...
bnm de artık işe gelecek gücüm kalmadı canım. ayaklarım şişiyor öğleden sonra. işim oturarak ama kafa yorgunluğum çok. gece uyku yok tam dalıyorum sabah uyanmak işkence..
2 haftayı da bebkle geçirmek istiyorum o yüzden dayanıcam artık napalım.. ama sen böyle bir karar aldıysan hemen uygulamaya geçir çünkü bnm işe geliş çıkış saatlerim bana bağlı , karışanım yok.. ama resmenn yuvarlanıyorum artık
ah kızlar çok istiyorum gitmeyi.. dua edin olacaksa 14 mayısta olsun bari...
bnm de artık işe gelecek gücüm kalmadı canım. ayaklarım şişiyor öğleden sonra. işim oturarak ama kafa yorgunluğum çok. gece uyku yok tam dalıyorum sabah uyanmak işkence..
2 haftayı da bebkle geçirmek istiyorum o yüzden dayanıcam artık napalım.. ama sen böyle bir karar aldıysan hemen uygulamaya geçir çünkü bnm işe geliş çıkış saatlerim bana bağlı , karışanım yok.. ama resmenn yuvarlanıyorum artık
Aynen öle zeynolim artık çalışmak çok zorlamaya başladı.. benim işimde masa bası.. bankacıyım..
Ancak gidip gelirken servis çok zorluyor beni… midem bulanıyor fena oluyorum.. servis zıpladıkça bebeğimde
İçerde rahatsız oluyor gibime geliyor..
Yarın gelicem son olarak.. ama içimde çok değişik duygular var ya… :S
Hep OFFF işe gelmekten bıktım diyen ben… şimdi hüzünleniyorum sanki…
Bi yandan da bebeğimle geçireceğim zamanları düşünüyorum. Çok yaklaştı ne güzel diyorum..
Tarifi olmayan duygular içindeyim anlayacağın.. korku, endişe,hüzün, sevinç,mutluluk, merak…
O kadar çok duyguyu bi arada yaşıyorumki anlatamam.. hep gözlerim doluyor çalışırken şimdi bile..
Günaydın teyzeleri ; Bugün 36+0 olduk oğluşumla kavuşmamıza az kaldı inşallah
Aynen öle zeynolim artık çalışmak çok zorlamaya başladı.. benim işimde masa bası.. bankacıyım..
Ancak gidip gelirken servis çok zorluyor beni midem bulanıyor fena oluyorum.. servis zıpladıkça bebeğimde
Yarın gelicem son olarak.. ama içimde çok değişik duygular var ya :S
Hep OFFF işe gelmekten bıktım diyen ben şimdi hüzünleniyorum sanki
Bi yandan da bebeğimle geçireceğim zamanları düşünüyorum. Çok yaklaştı ne güzel diyorum..
Tarifi olmayan duygular içindeyim anlayacağın.. korku, endişe,hüzün, sevinç,mutluluk, merak
O kadar çok duyguyu bi arada yaşıyorumki anlatamam.. hep gözlerim doluyor çalışırken şimdi bile..
herkeze günaydın kızlar.bende giderek ağırlaşıyorum inanın hiç bişey yapmak istemiyorum.yemek yapmak bile zoruma gidiyo.Allahtan eşim anlayışlıda
yardım ediyo ama daha 6 haftam var şimdiden böyle olursam eşime acımaya başladım.siz nasıl yapıyorsunuz ev işlerinizi,yemeği ?
bnm ikinci hamileliğim. sen bebiş doğduktan sonra işe başlamanın nasıl bir duygu olduğunu bi bilsen... bana işyerinde bebek nasıl derlerdi ben muslukları açardım , ağlardım.
beni tarif ediyorsun canım resmen bende aynı şeyleri hissediyorum bir an önce günler geçsin diyordum şimdide ne yapacağımı bilemıyorum zaman hızla akıyor hem hüzün hem heyecan ne olacak endişesi insanın içini kaplıyor o zamanda en iyi herşeyi akışına bırakmak gereksiz yere kendimizi derin düşüncelere atmamak
off canım yaaa bide o varbilmiyorum Artık Allah sabrını vericek inşallah..
sendemi 35 te çıkıcaksın yavru kedi?
evet sanırım en güzel,i hiç bişey düşünmemek.. düşündükçe içinden cıkamıyorum çünkü.. allah yardımcımız olsun
evet canım aynen bende 35i doldurunca çıkıcam ... senin neden bugun son iş günü değil 35 i bugun doldurmuşsun ?
Ancak gidip gelirken servis çok zorluyor beni midem bulanıyor fena oluyorum.. servis zıpladıkça bebeğimde
Yarın gelicem son olarak.. ama içimde çok değişik duygular var ya :S
Hep OFFF işe gelmekten bıktım diyen ben şimdi hüzünleniyorum sanki
Tarifi olmayan duygular içindeyim anlayacağın.. korku, endişe,hüzün, sevinç,mutluluk, merak
bnm ikinci hamileliğim. sen bebiş doğduktan sonra işe başlamanın nasıl bir duygu olduğunu bi bilsen... bana işyerinde bebek nasıl derlerdi ben muslukları açardım , ağlardım.
herkeze günaydın kızlar.bende giderek ağırlaşıyorum inanın hiç bişey yapmak istemiyorum.yemek yapmak bile zoruma gidiyo.Allahtan eşim anlayışlıda
yardım ediyo ama daha 6 haftam var şimdiden böyle olursam eşime acımaya başladım.siz nasıl yapıyorsunuz ev işlerinizi,yemeği ?
doğum şeklin ne olacak canım?
günaydın arkadaşlar schatzangel arkadaşımız inşallh bebeğine kavuşmuştur hayırlı haberlerini bekliyoruz. ayy benide heyecan sardı okuyunca doguma gitti die offff bende bogurmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?