2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öle zeynolim artık çalışmak çok zorlamaya başladı.. benim işimde masa bası.. bankacıyım..
Ancak gidip gelirken servis çok zorluyor beni… midem bulanıyor fena oluyorum.. servis zıpladıkça bebeğimde
İçerde rahatsız oluyor gibime geliyor..

Yarın gelicem son olarak.. ama içimde çok değişik duygular var ya… :S
Hep OFFF işe gelmekten bıktım diyen ben… şimdi hüzünleniyorum sanki…
Bi yandan da bebeğimle geçireceğim zamanları düşünüyorum. Çok yaklaştı ne güzel diyorum..
Tarifi olmayan duygular içindeyim anlayacağın.. korku, endişe,hüzün, sevinç,mutluluk, merak…
O kadar çok duyguyu bi arada yaşıyorumki anlatamam.. hep gözlerim doluyor çalışırken şimdi bile..

inş canım allah gönlüne göre verir :)
canım dayanmaya çalışıyorum bende şimdilik tek sıkıntım ayaklarımın şişmesi hatta hamileliğim boyunca ki tek sıkıntım diyebilirim , bide ofisimiz sıcak dahada şişiyo ayakkabılarımı çıkarıp atmak istiyorum , benimde gidiş gelişlerime pek karışmıyolar sağolsunlar dün mesela 2 saat erken çıktım , 37 ye kadar dayanıcaz mecburen napalım

bnm ikinci hamileliğim. sen bebiş doğduktan sonra işe başlamanın nasıl bir duygu olduğunu bi bilsen... bana işyerinde bebek nasıl derlerdi ben muslukları açardım , ağlardım.

herkeze günaydın kızlar.bende giderek ağırlaşıyorum inanın hiç bişey yapmak istemiyorum.yemek yapmak bile zoruma gidiyo.Allahtan eşim anlayışlıda
yardım ediyo ama daha 6 haftam var şimdiden böyle olursam eşime acımaya başladım.siz nasıl yapıyorsunuz ev işlerinizi,yemeği ?

beni tarif ediyorsun canım resmen bende aynı şeyleri hissediyorum bir an önce günler geçsin diyordum şimdide ne yapacağımı bilemıyorum zaman hızla akıyor hem hüzün hem heyecan ne olacak endişesi insanın içini kaplıyor o zamanda en iyi herşeyi akışına bırakmak gereksiz yere kendimizi derin düşüncelere atmamak

hazır yemeği ısıt ye bulaşıkları makinaya koy tam 2 saatimi almıştı dün
ağır çekimde yapıyorum işleri..
eve temizlikçi geliyo 10 günde...
bu saabh baktım kocacım lavaboyu temizliyo kendi kendine...
artık napalım görüyolar bizi yardım ediyolar. ama hiç gücüm yok onu diyebilirim. sadece sabahları biraz dincim o kadar..

bnm ikinci hamileliğim. sen bebiş doğduktan sonra işe başlamanın nasıl bir duygu olduğunu bi bilsen... bana işyerinde bebek nasıl derlerdi ben muslukları açardım , ağlardım.

off canım yaaa bide o var bilmiyorum Artık Allah sabrını vericek inşallah..

sendemi 35 te çıkıcaksın yavru kedi?

evet sanırım en güzel,i hiç bişey düşünmemek.. düşündükçe içinden cıkamıyorum çünkü.. allah yardımcımız olsun

evet canım aynen bende 35i doldurunca çıkıcam ... senin neden bugun son iş günü değil 35 i bugun doldurmuşsun ?

aynen canım hem işe gelip gitmekten sıkıldım biran önce izne çıkıp evde dinlenmek istiyorum hem de işi, çalışmayı özlerim diye düşünüyorum...
ama bebekle geçireceğim zamanları düşününce de seviniyorum..

ben de bunu düşünüyorum ve evde onu bırakıp ta işe gelemezmişim gibi geliyor.ya da gelirim aklım hep evde olur, çalışamam gibi geliyor, ne yaparız bilemiyorum. Yiğenim doğduğunda evdeydim, çalışmıyordum 6. ayına kadar sonra işe başladım resmini görünce gözlerim yaşarıyor çok özlüyordum, ki şimdi kendi bebeğim olacak

Yemekleri yapıyourm hemen fazla oyalanmadan sağolsun eşimde yardımcı oluyor hazırlarken, zaten yemekten sonra bir yatıyourm bir daha kalkmak istemiyorum zorla topluyourm mutfağı...son günlerde ne olacak Allah kerim... kardeşlerim yardım ederler...

doğum şeklin ne olacak canım?

Canım daha belli değil cumartesi yine kontrolüm var . Ama bizimki başından beri oturur pozisyonda rahat yeri sanırım dönmeye niyeti yok . Eğer dönerse normal düşünüyorum dönmezse 38+0 ile 39+0 arası almamız gerekiyor dedi doktorum. Dönmezse bir aksilik çıkmazsa 2 Mayısta (38+6) sezeryan olacağım sanırım . Artık hayırlısı nasılsa öyle olsun.

günaydın arkadaşlar schatzangel arkadaşımız inşallh bebeğine kavuşmuştur hayırlı haberlerini bekliyoruz. ayy benide heyecan sardı okuyunca doguma gitti die offff bende bogurmak istiyorum

günaydın arkadaşlar schatzangel arkadaşımız inşallh bebeğine kavuşmuştur hayırlı haberlerini bekliyoruz. ayy benide heyecan sardı okuyunca doguma gitti die offff bende bogurmak istiyorum

ayy aynen:) keşke biran önce doğsalar...zaman geçmek bilmiyor...onca ay onca hafta nasıl geçti inanamıyorum daha dün gibi dr umun 5 haftalık hamilesiniz demesi sanki(benim cadı süpriz di) odası hazır giysileri hazır psikolojimiz hazır ama ...

Herkese gunaydinnnnnn.....Yine yeni bir gun ve hala temizlik bi bitmedi gitti Isi biraktik erkenden ama evde de cok yoruluyorum.
Schatzangel arkadasimiza Allah kolaylik versin insallah, saglikla kavussun bebegine, ne guzel ama ben hala tirsiyorum:18:

sorma canım yaaa..Bende de aynı sorun var..08:00-17.00 mesaim çalışıyorum hala...ev işlerini haftada bi gün genel temizlik işlemi var onu da eşim yapmaya başladı sağolsun..hafta içi de ufak tefek derleme toplamayla idare ediyoruz..yemek desen bi dert...bizim herşeyimiz planlı sabah kahvaltımız, öğle tatiline eve gidiyoruz ikimiz de bi de öğlen yemeğimin olması lazım yanii ..ben de akşamdan çok yapıyorum dolaba koyuyorum ertesi öğlen onla geçiştiriyoruz akşam da yeni bişeler yapmaya çalışıyorum..Allahtan eşim de yardım ediyor ve yemek ayırmıyor sağolsun....epey zorlanıyorum artık bütün işlerde bazen elim ayağımı kaldıramıyorum halsizlik oluyor iştahsızlık oluyor..işte napalım idare ediyoruz bi şekilde...

Herkese mutlu güzel gün diliyorum....
Herkesler iyidir umarım...
Kızlar aklıma bişey takıldı sorayım size... Pusetmi kullanacaksınız ilk zamanlarda yoksa port bebemi...

Oğul Yetiştirmek..!!
Oğullarınızı iyi yetiştirin.
Karşı cinse saygı duymayı öğretin.
Bir kadının omzuna arkadaş olarak da sarılabileceğini öğretin.
Dokunmaktan korkmamasını öğretin.
... Sevmenin değer verme olduğunu öğretin.
Sahip çıkmayla sahibi olmanın farklı olduğunu öğretin.
Bütün gençliğini birileriyle beraber olmaya çalışarak geçirdikten sonra kimseyle beraber olmamış birini bulup evlenmeye çalışmanın ikiyüzlülük olduğunu öğretin.
Bulunmaz Hint kumaşı olmadıklarını; her insanın değerli olduğunu,
Hiç kimseyi küçük görmemeyi öğretin.

Ama önce kendi içinizdeki çocuğa öğretin.....

herkese yanımda oldugunuz ıcın cok tesekkur ederımm esımle dun cok buyuk kavga etttıkkkk resmen sınır krızı gecırdımm dunn aksamm cok kotuyduuuu bebegım kaskatı kesıldı dunden berı hareket etmıoooo hala yalan ustune yalan soyluooo göster napmısım dıooo actım herseyı gosterdımmm haklısın dıoooo hatalıyımmm haklı olmak ıstemıorum dedımmm artık mıdem bulanıoo esımı görünce bız sona geldıkkk ben hasta olucam psıkolojım cok bozuldu sımdı o adresı kapatmıs ama ınanın asla guvenmıorum cunku telefonla arıooo ıster cınsel anlamda tatmın etsın kendını ıster ask yasasınnn hamılelıgımı bana zehır ettııııı dün cok korktuuuu evden cıkmaya calıstım kapıyı kıtledı anahtarları aldıı ben gıderım dedııı defol gıt dedımmmmmm hamılesın bısey olacakk dedıı yemek yedırmeye calıstıııı dedımmm hamılelıgım sımdı mı aklına geldııııııı bu cocugun hıcbıseyısın dedımmm bundan sonra bana uzak ol dedımmmm dua edıorumm sadece cocugumu dusunuormm ona bısey olmasınn nolurrrr am aben hıc ıyı degılım sınırlerım cok bozukkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…