- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
Oğul Yetiştirmek..!!
Oğullarınızı iyi yetiştirin.
Karşı cinse saygı duymayı öğretin.
Bir kadının omzuna arkadaş olarak da sarılabileceğini öğretin.
Dokunmaktan korkmamasını öğretin.
... Sevmenin değer verme olduğunu öğretin.
Sahip çıkmayla sahibi olmanın farklı olduğunu öğretin.
Bütün gençliğini birileriyle beraber olmaya çalışarak geçirdikten sonra kimseyle beraber olmamış birini bulup evlenmeye çalışmanın ikiyüzlülük olduğunu öğretin.
Bulunmaz Hint kumaşı olmadıklarını; her insanın değerli olduğunu,
Hiç kimseyi küçük görmemeyi öğretin.
Ama önce kendi içinizdeki çocuğa öğretin.....
herkese yanımda oldugunuz ıcın cok tesekkur ederımm esımle dun cok buyuk kavga etttıkkkk resmen sınır krızı gecırdımm dunn aksamm cok kotuyduuuu bebegım kaskatı kesıldı dunden berı hareket etmıoooo hala yalan ustune yalan soyluooo göster napmısım dıooo actım herseyı gosterdımmm haklısın dıoooo hatalıyımmm haklı olmak ıstemıorum dedımmm artık mıdem bulanıoo esımı görünce bız sona geldıkkk ben hasta olucam psıkolojım cok bozuldu sımdı o adresı kapatmıs ama ınanın asla guvenmıorum cunku telefonla arıooo ıster cınsel anlamda tatmın etsın kendını ıster ask yasasınnn hamılelıgımı bana zehır ettııııı dün cok korktuuuu evden cıkmaya calıstım kapıyı kıtledı anahtarları aldıı ben gıderım dedııı defol gıt dedımmmmmm hamılesın bısey olacakk dedıı yemek yedırmeye calıstıııı dedımmm hamılelıgım sımdı mı aklına geldııııııı bu cocugun hıcbıseyısın dedımmm bundan sonra bana uzak ol dedımmmm dua edıorumm sadece cocugumu dusunuormm ona bısey olmasınn nolurrrr am aben hıc ıyı degılım sınırlerım cok bozukkkk
Oğul Yetiştirmek..!!
Bütün gençliğini birileriyle beraber olmaya çalışarak geçirdikten sonra kimseyle beraber olmamış birini bulup evlenmeye çalışmanın ikiyüzlülük olduğunu öğretin.
herkese yanımda oldugunuz ıcın cok tesekkur ederımm esımle dun cok buyuk kavga etttıkkkk resmen sınır krızı gecırdımm dunn aksamm cok kotuyduuuu bebegım kaskatı kesıldı dunden berı hareket etmıoooo hala yalan ustune yalan soyluooo göster napmısım dıooo actım herseyı gosterdımmm haklısın dıoooo hatalıyımmm haklı olmak ıstemıorum dedımmm artık mıdem bulanıoo esımı görünce bız sona geldıkkk ben hasta olucam psıkolojım cok bozuldu sımdı o adresı kapatmıs ama ınanın asla guvenmıorum cunku telefonla arıooo ıster cınsel anlamda tatmın etsın kendını ıster ask yasasınnn hamılelıgımı bana zehır ettııııı dün cok korktuuuu evden cıkmaya calıstım kapıyı kıtledı anahtarları aldıı ben gıderım dedııı defol gıt dedımmmmmm hamılesın bısey olacakk dedıı yemek yedırmeye calıstıııı dedımmm hamılelıgım sımdı mı aklına geldııııııı bu cocugun hıcbıseyısın dedımmm bundan sonra bana uzak ol dedımmmm dua edıorumm sadece cocugumu dusunuormm ona bısey olmasınn nolurrrr am aben hıc ıyı degılım sınırlerım cok bozukkkk
Günaydın arkadaşlar dün doktora gittim 32 haftalık ve kilosu 1850 gr başı aşağıda görünüyor doktor çok sağlıkı kilosuda çok güzel dedi ama baş aşağı dönme zamanı erken değilmi yani acaba tekrar yukarı döner mi doğuma kadar öylemi kalır abaş gelişi dedi doktor ama kafama takıldı??
herkeze günaydın kızlar.bende giderek ağırlaşıyorum inanın hiç bişey yapmak istemiyorum.yemek yapmak bile zoruma gidiyo.Allahtan eşim anlayışlıda
yardım ediyo ama daha 6 haftam var şimdiden böyle olursam eşime acımaya başladım.siz nasıl yapıyorsunuz ev işlerinizi,yemeği ?
Herkese mutlu güzel gün diliyorum....
Herkesler iyidir umarım...
Kızlar aklıma bişey takıldı sorayım size... Pusetmi kullanacaksınız ilk zamanlarda yoksa port bebemi...
Oğul Yetiştirmek..!!
canım, ben de aynıyım. Bazen kahvaltı sofrasını bile öğlene kaldırabiliyorum20 günüm kaldı hayırlısıyla inşallah... Ama bi de temizliğe falan başladım mı bitirmek bilmiyorum, her tarafı temizlemek istiyorum. Ama akşama da yürüyemeyecek durumda oluyorum.
canım ben taşıma çantası aldım (adını tam bilmiyorum, hani hem oto koltuğu oluyor hem de ana kucağı oluyor ya) hastahaneden de onunla çıkarmayı planlıyorum zaten inşallah
Ben de ne zamandır sana bi şey soracaktım. Canım n'aptın hatim işini, kaçıncı cüzdesin ?
sevgicim böyle durumlarda dışarıdan konuşmak kolay tabi, ama asıl olayları yaşayan sen olduğuna göre en iyisini sen bilirsin. Ama önce hayırlısıyla bebişinin dünyaya gelişini bekle. Bu süreçte -ne kadar mümkün bilmem ama- kendini üzmemeye çalış. Rabbim yâr ve yardımcın olsun
merhabalar doğum yapanların allah yardımcısı olsun sevgii hanım allah eşinize akıl fikir versin .sizlere bişey sorucaktım bebeğim hareket ediyor ama eskisi kadar güçlü değil sizinkilerde öylemi acaba
anakucağı aldın yani peki canım onlar dümdüz oluyomu..sanki bana olmuyomuş gibi geldide ondan tereddüt ettim...hatimdede 27. Cüzdeyim yarın yada yarından sonra bitirmeyi düşünüyorum nasipse....
merhabalar doğum yapanların allah yardımcısı olsun sevgii hanım allah eşinize akıl fikir versin .sizlere bişey sorucaktım bebeğim hareket ediyor ama eskisi kadar güçlü değil sizinkilerde öylemi acaba
canım dümdüz olmuyor, sırtı bel kısmı destekli oluyor. Hatta içine sinmezse içine aparat olarak destekleyici minder tarzı şeyler de satılıyor -ki ben almaya gerek duymadım- istersen sallanma özelliği de var. Tanıdıklarımdan kullananlar vardı, mutfakta ya da herhangi bir odada bebişi içine koyup taşıyorlardı. Ayaklarıyla dokunuverip hafif hafif sallamaları da cabasıAyy sanki içime satıcı ruhu mu kaçtı ne, ne övdüm daha kullanmadan
Bilmiyorum, ben de aldım ama inşallah memnun kalırım
ben de 22. Cüzdeyim, bitirmek nasip olur inşallah
.................. Günaydın mayıs annişleri .....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?