2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin arkadaslar,,

gunaydin diyorum cunku gec uyandim,gece uyku tutmadi dogum yapan arkadasimizi duyunca:18:,

eh artik yavas yavas basladi dogumlar alissak iyi olacak ,mayis basina kadar kadar kimbilir kac kisi dogurmus olur,

artik riskli zamanlari atlattik ,islerimizde tamam sayilir haftasonu bebek sekerlerimizi ve ikramlik cikolatalarimizida hallettik,

hamileligin son haftalari bunlar,saglikla gelsin kuzucuklar

günaydın kızlar,doğum yapacak arkadaşın Allah yardımcısı olsun,bugünlerde çok sulu gözlü oldum,burda yazılanları okurken her seferinde ağlamak için kendime bişeyler buluyorum,ben galiba doğumdan çok korkuyorum,biliyorum herşey olacağına varır ama kendimi tutamıyorum işte...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

ah canim allah yardimcin olsun yaa,sinirlerine hakim ol simdilik yazik bebegini dusun onun hic bi gunahi yok,allah o adami islah etsin insallah dogumdan sonra unutacaksin bebeginle bu kotu gunleri ..surda az bi zaman kaldi uzme kendini ..

Günaydın arkadaşlar dün doktora gittim 32 haftalık ve kilosu 1850 gr başı aşağıda görünüyor doktor çok sağlıkı kilosuda çok güzel dedi ama baş aşağı dönme zamanı erken değilmi yani acaba tekrar yukarı döner mi doğuma kadar öylemi kalır abaş gelişi dedi doktor ama kafama takıldı??

ah canım inan aklım hep sende allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın....sen nolur kendine ve bebeğine dikkat et....

daha değişir diye biliyorum canım doktorum öyle demişti......

canım, ben de aynıyım. bazen kahvaltı sofrasını bile öğlene kaldırabiliyorum 20 günüm kaldı hayırlısıyla inşallah... ama bi de temizliğe falan başladım mı bitirmek bilmiyorum, her tarafı temizlemek istiyorum. ama akşama da yürüyemeyecek durumda oluyorum.

Herkese mutlu güzel gün diliyorum....
Herkesler iyidir umarım...
Kızlar aklıma bişey takıldı sorayım size... Pusetmi kullanacaksınız ilk zamanlarda yoksa port bebemi...

canım ben taşıma çantası aldım (adını tam bilmiyorum, hani hem oto koltuğu oluyor hem de ana kucağı oluyor ya) hastahaneden de onunla çıkarmayı planlıyorum zaten inşallah
ben de ne zamandır sana bi şey soracaktım. canım n'aptın hatim işini, kaçıncı cüzdesin ?

sevgicim böyle durumlarda dışarıdan konuşmak kolay tabi, ama asıl olayları yaşayan sen olduğuna göre en iyisini sen bilirsin. ama önce hayırlısıyla bebişinin dünyaya gelişini bekle. bu süreçte -ne kadar mümkün bilmem ama- kendini üzmemeye çalış. Rabbim yâr ve yardımcın olsun

merhabalar doğum yapanların allah yardımcısı olsun sevgii hanım allah eşinize akıl fikir versin .sizlere bişey sorucaktım bebeğim hareket ediyor ama eskisi kadar güçlü değil sizinkilerde öylemi acaba

herkese günaydın...ağırlaşanlara kolaylıklar diliyorum...son haftalarımız haliyle böyle olacak...kontrolü olanlara da güzel haberlerle dönsünler inş...sevgicim sana da çok üzüldüm...dualarım seninle,sabır ve dua en büyük nimetin...bol bol dua et...bir çıkar yolu olacaktır inş...en önemlisi kuzuna dikkat et...bizler için demesi kolay...yaşayan bilir...rabbim kimseye böyle sıkıntılar yaşatmasın...

Canım kendine ve bebişine dikkat et son anlara yaklaştın rabbim senide bebişinide korusun.Eşinide iyi bi şekilde ıslah etsin rabbim,dualarımız seninle.

anakucağı aldın yani peki canım onlar dümdüz oluyomu..sanki bana olmuyomuş gibi geldide ondan tereddüt ettim...hatimdede 27. Cüzdeyim yarın yada yarından sonra bitirmeyi düşünüyorum nasipse....

merhabalar doğum yapanların allah yardımcısı olsun sevgii hanım allah eşinize akıl fikir versin .sizlere bişey sorucaktım bebeğim hareket ediyor ama eskisi kadar güçlü değil sizinkilerde öylemi acaba

bende tam tersi canım eskiden pek hareket hissetmezdim şimdi daha belirgin hissediyorum..

anakucağı aldın yani peki canım onlar dümdüz oluyomu..sanki bana olmuyomuş gibi geldide ondan tereddüt ettim...hatimdede 27. Cüzdeyim yarın yada yarından sonra bitirmeyi düşünüyorum nasipse....

canım dümdüz olmuyor, sırtı bel kısmı destekli oluyor. hatta içine sinmezse içine aparat olarak destekleyici minder tarzı şeyler de satılıyor -ki ben almaya gerek duymadım- istersen sallanma özelliği de var. tanıdıklarımdan kullananlar vardı, mutfakta ya da herhangi bir odada bebişi içine koyup taşıyorlardı. ayaklarıyla dokunuverip hafif hafif sallamaları da cabası ayy sanki içime satıcı ruhu mu kaçtı ne, ne övdüm daha kullanmadan

bilmiyorum, ben de aldım ama inşallah memnun kalırım

ben de 22. cüzdeyim, bitirmek nasip olur inşallah

bebeğin anne karnındaki haftası ilerledikçe yeri daraldığı için daha az hareket ettiği biliniyormuş....

canım bende pek çevremde görmedim kullanan ondan soruyorum..ilk zamanlarda da rahatlıkla kullanabiliyo diyon yani... Seninde cüzün az kalmış biter inş

tünaydınn kızlarr bugün tembelliğimiz üzerimizde acayip uyuşuğum bugün kızımda benim gibi sanırım uyuyor bugün pek hareketli değil ya arada gelen sancılar ne kadar kötü sizinde ağrılarınız oluyo mu belimdn başlıyor kasıklarıma aynı adet sancısı hiç özlememişim bu sancıları sanki doğurcam doğum sancısı nasıl oluyor onuda bilmiyoruz suyum gelene kadar beklerim diyorum erken doğum olursa.sizler nasılsınız bugün?

Arkadaşlar bebekonfor sitesinden alışveriş yapan varmı aranızda nasıl memnun kaldınız mı?fiyat açısından güvenlik açısında

biz bebeğimle 34 üncü haftadayız benim bebeğim aşağı indi ben artık daha rahat nefes alabiliyorum internette bu işlemin 26. haftada olduğunu okudum sizce bu bir erken doğum belirtisimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…