2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar merhaba
malum mayısa az kaldı, anne olma heyecanımız da iyice arttı.
umarım herkes bebeğini sağlıcakla kucağına alır.
vee o koca göbüşlerden geriye sadece 3-4 kilocuk kalır.
hadi hamileliğe kaç kiloyla başladık ve şimdi kaç kiloyuz paylaşalım...

ben 52 kiloyla başladım ve şimdi 64 kilocuk oldum...
peki sizleerr....

ben 60la kaldım 77.5 kiloyum hiçte belli olmuyor herkez nerene aldın diyor boyum 1.65

ben 51 kiloyla başladım ilk 3 ay 47 kiloya düştüm şimdi 58 kiloyum

selam kızlar uzun zaman oldu yazmayalı nasılsınız biz 36. haftamızdayız. cumartesi kontrolümüz var bakalım doğumu konuşacağız siz de durumlar nasıl bu haftalarda doğuran varmı aranızda, face grubunda dokuz bebeğimiz dünyaya geldi şimdiye kadar... ufak tefek sıkıntılar dışında durumları iyi hepsinin.. inşallah hepimiz sağlılakla dünyaya getiririz bebeklerimizi:))

maşallah canım sana ben 55 ile başladım 4 ayda 4 kilo verdim şimdi 74 kilocuğum:))

ben 60la kaldım 77.5 kiloyum hiçte belli olmuyor herkez nerene aldın diyor boyum 1.65

walla bende de öyle bi göbüş varki metrelerce uzakltan belli oluyo. vücudum çok almadı biraz bacaklardan aldım ama göbüş kocaman oldu.

sagolsun kocam da az dalga geçmiyor göbüşümle
en olarak yandan beni geçtin diyoooo :26:

bende öleyim göbegim var sadece baska yerlerim iyi azcık şişlik var okadar ben cok memnunum

ben de 22. cüzdeyim, bitirmek nasip olur inşallah

bu cümleyle beraqber kulaklarım alev alev yandı
ben maalesef niyetine girdim ama devam edemedim, çok üzülüyorum
yetişemediğim için bazı yerleri kaçırıyordum öyle olunca da sadece dinlemiş sayılıyormuşsun hatim yapmış olmuyormuşsun

kızlar ya ben eskiden hep okuyor hacet namazları kılıyor tesbihler çekiyordum üzerime ölü toprağı serildi sanki tövbe ya rabbim her sabah ezanla uyanıyorum 1inde kılarsam 3ünde kılmıyorum evladıma karşı mahçup hissediyorum =(

topigin en tontoş annesi benim galiba 76 kg hamile kaldım sanırım şimdi 88 kiloyumm .

HERKESE MERHABA:)
kaç gündür doğru dürüst giremedim geçmişi okumayı sonraya bıraktım. birazdan doktora gideceğim. kan değerim çok riskli bir durumdaymış. hemoglobinim 7 olmuş bugün damardan kan verecekler bebeğim iyi Allah'a şükür:)
ben 56 ile hamile kaldım şu an 75 - 76 kilodayım daha 7 haftam var

bi müddet değişebiliyormuş canım bebişin yönü..dr bana öyle söylemişti ...
Arkadaşlar bebekonfor sitesinden alışveriş yapan varmı aranızda nasıl memnun kaldınız mı?fiyat açısından güvenlik açısında
bu siteden alışveriş yapmadım hiç..ama bu konu benim de kafama takılmıyor değil...bebekchick diye bi siteden alışveriş yaptım dün gece rüyama kötü kötü şeyler girdi.güvenliği ile ilgili tereddüte düştüm..bilenler varsa bu site hakkında da bilgi verilirse ben de memnun olurum yaaa..

1.68 boyum, 69 kilo ile hamile kaldım şuan 78 kiloyum...

canım ben de 33. haftama girdim. benim oğlum mart ayının başında başaşağı dönmüştü. yani doğum pozisyonundaydı. sıkıntı yok gayet normal dedi. kimi annelerin bebekleri hiç dönmüyor haline şükret diye azarladı:)

benimde boyum 1.60... 48le hamile kaldım şuan 62yim... herkes sadece göbek görüyo okadar kilo aldığıma inanmıyorlar... bu arada arkadaşlar zaten bu konuyla ilgili bir topic var!!!

hatim yapmanın doğumu kolaylaştırdığı söylenmişti sanırım bu sayfada duymuştum. o zaman başlamıştım ben de canım. ben hamilelik boyunca psikolojik olarak iyiydim çok şükür, buna bağlıyorum ben de... ama o kadar yavaş okuyabiliyorum ki şimdiye kadar hep internetten dinlemiştim, bu defa kızım için kendim okuyayım dedim. bi ilk olsun diye. Rabbim hepimizinkini kabul etsin inşallah...

ben de eskisi gibi değilim sanki, namaz da kılmıyorum

bebek odası yaptıranlar.... sizdede boya kokusu varmıydı sizce nekadar havalandırmam gerek ne kadar zamanda geçer bu koku? resmen insanın burnunun direği sızlıyo... ayrıca bu kokunun bir zararı olmaz dimi bebek etkilenirmi ben sürekli o kokuyu solursam?:44:

yaramı deştiniz kızlar..çok istedim bi hatim indireyim diye kaç defa başladım hep yarım kaldı bitirmek kısmet olmadı...namaz konusunda ise kamu kurumundayım mescidimiz var Allahtan elimden geldiğince kaçırmadan kılmaya çalışıyorum sağolsunlar daireden de kılanlar var zaten ama bazen dışarı göreve çıktığımda ya abdest ortamı olmuyor ya kılacak ortam. kaçırdığım zamanlar da çok oluyor ..Allah kabul etsin eksiğimizle hatamızla kusurlarımızla...

canım o koku oluyor üstelik bebeğe zararlı olmayan mobilya almamıza rağmen...çamaşır kurutursan nem o kokuyu alıyor birde sabunlu suyla sildikten sonra havalandırmaya devam et çok faydası oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…