- 14 Aralık 2011
- 70
- 4
- 36
arkadaşlar merhaba
malum mayısa az kaldı, anne olma heyecanımız da iyice arttı.
umarım herkes bebeğini sağlıcakla kucağına alır.
vee o koca göbüşlerden geriye sadece 3-4 kilocuk kalır.
hadi hamileliğe kaç kiloyla başladık ve şimdi kaç kiloyuz paylaşalım...
ben 52 kiloyla başladım ve şimdi 64 kilocuk oldum...
peki sizleerr....
benim de ilk 3 ayım çok kötü geçti ama sonra annem sağolsun yanımda kaldı ve beni bi güzel beslediben 51 kiloyla başladım ilk 3 ay 47 kiloya düştüm şimdi 58 kiloyum
arkadaşlar merhaba
peki sizleerr....
ben 60la kaldım 77.5 kiloyum hiçte belli olmuyor herkez nerene aldın diyor boyum 1.65
walla bende de öyle bi göbüş varki metrelerce uzakltan belli oluyo. vücudum çok almadı biraz bacaklardan aldım ama göbüş kocaman oldu.
sagolsun kocam da az dalga geçmiyor göbüşümle
en olarak yandan beni geçtin diyoooo :26:
ben de 22. cüzdeyim, bitirmek nasip olur inşallah
arkadaşlar merhaba
Umarım herkes bebeğini sağlıcakla kucağına alır.
Vee o koca göbüşlerden geriye sadece 3-4 kilocuk kalır.
Hadi hamileliğe kaç kiloyla başladık ve şimdi kaç kiloyuz paylaşalım...
Ben 52 kiloyla başladım ve şimdi 64 kilocuk oldum...
Peki sizleerr....
bi müddet değişebiliyormuş canım bebişin yönü..dr bana öyle söylemişti ...Günaydın arkadaşlar dün doktora gittim 32 haftalık ve kilosu 1850 gr başı aşağıda görünüyor doktor çok sağlıkı kilosuda çok güzel dedi ama baş aşağı dönme zamanı erken değilmi yani acaba tekrar yukarı döner mi doğuma kadar öylemi kalır abaş gelişi dedi doktor ama kafama takıldı??
bu siteden alışveriş yapmadım hiç..ama bu konu benim de kafama takılmıyor değil...bebekchick diye bi siteden alışveriş yaptım dün gece rüyama kötü kötü şeyler girdi.güvenliği ile ilgili tereddüte düştüm..bilenler varsa bu site hakkında da bilgi verilirse ben de memnun olurum yaaa..Arkadaşlar bebekonfor sitesinden alışveriş yapan varmı aranızda nasıl memnun kaldınız mı?fiyat açısından güvenlik açısında
arkadaşlar merhaba
peki sizleerr....
Bende 68 kiloyla hamile kaldım şuan 83 kiloyum çok kilo aldım çok
Günaydın arkadaşlar dün doktora gittim 32 haftalık ve kilosu 1850 gr başı aşağıda görünüyor doktor çok sağlıkı kilosuda çok güzel dedi ama baş aşağı dönme zamanı erken değilmi yani acaba tekrar yukarı döner mi doğuma kadar öylemi kalır abaş gelişi dedi doktor ama kafama takıldı??
bu cümleyle beraqber kulaklarım alev alev yandı
ben maalesef niyetine girdim ama devam edemedim, çok üzülüyorum
yetişemediğim için bazı yerleri kaçırıyordum öyle olunca da sadece dinlemiş sayılıyormuşsun hatim yapmış olmuyormuşsun
kızlar ya ben eskiden hep okuyor hacet namazları kılıyor tesbihler çekiyordum üzerime ölü toprağı serildi sanki tövbe ya rabbim her sabah ezanla uyanıyorum 1inde kılarsam 3ünde kılmıyorum evladıma karşı mahçup hissediyorum =(
hatim yapmanın doğumu kolaylaştırdığı söylenmişti sanırım bu sayfada duymuştum. o zaman başlamıştım ben de canım. ben hamilelik boyunca psikolojik olarak iyiydim çok şükür, buna bağlıyorum ben de... ama o kadar yavaş okuyabiliyorum kişimdiye kadar hep internetten dinlemiştim, bu defa kızım için kendim okuyayım dedim. bi ilk olsun diye. Rabbim hepimizinkini kabul etsin inşallah...
ben de eskisi gibi değilim sanki, namaz da kılmıyorum
bebek odası yaptıranlar.... sizdede boya kokusu varmıydı sizce nekadar havalandırmam gerek ne kadar zamanda geçer bu koku? resmen insanın burnunun direği sızlıyo... ayrıca bu kokunun bir zararı olmaz dimi bebek etkilenirmi ben sürekli o kokuyu solursam?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?