2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ayy kızlar ne güzel siz hatim başlamışsınız bide az kalmış.... allah kabul etsin inşallah... ben hatim değilde çocuğun güzel olması iyi ahlaklı olması için birkaç sure var onlardan okudum birer kere şimdilik... kolay doğum için bir sure var onuda 2-3 kere okudum, vaktim olursa daha okicam.... namaz konusundada bende kendini sürekli kötü hissedenlerdenim... hep bahane üretiyorum... hamileliğimin ilk zamanları kılıyordum sonra kış geldi, hadi evde rahat kılabiliyosun musluk sıcak akıyo ama başka biryere gidince yok musluk soğuk üşütmim baş açma kapama derdi derken bir süre bıraktım... ara ara başladım... şimdi yine başladım ama abdest alırken zorlanıyorum bacağımı kaldırmakta, bide oturarak kkılıyorum inş kabul oluyodur...

kesinlikle o kokunun zararı olur, boyadan uçan kimyasallar sonuçta

biz mobilyayı biraz geç aldığımız için ben de tedirgindim ama mobilyacı sık sık sirekli suyla silmemizi söyledi

aldığımızdan beri 2 günde 1 sirkeli suyla siliyorum. doğrudan sirkeyle silersen boyası kalkıyor aman dikkat!

bir de sıcakta daha kolay çıkarmış koku, boya daha uçucu olurmuş

o nedenle güneşli havalarda camı komple açmadım oda soğumasın diye, üstten açtım

devamlı açık bırakınca oda serin olduğundan koku çıkmıyordu

3 haftada bitti artık hiç koku kalmadı çok şükür

bende 65 ile hamile kaldım şimdi 76 yım.Boyum 1.70.Allaha şükür şimdilik çatlağım yok ama basenlerim selülit dolu.hala eski eşofmanlarımın içine girebiliyorum.zaten doğumdan sonra 10 ila 12 kilo doğumla birlikte gidiyomuş.bakalım bana ne kalıcak geriye.

bende 65 ile hamile kaldım şimdi 76 yım.Boyum 1.70.Allaha şükür şimdilik çatlağım yok ama basenlerim selülit dolu.hala eski eşofmanlarımın içine girebiliyorum.zaten doğumdan sonra 10 ila 12 kilo doğumla birlikte gidiyomuş.bakalım bana ne kalıcak geriye.birde sling almayı düşünen varmı aranızda.ben alıcam ama modeline karar veremedim.

mutluyummmm;

arkadaşım aynı dert bende de var işyerinde...müdür habire soruyor aylıksız izne ayrılacakmısın diye hiç ayrılmamı istemiyor..
Görev yaptığım dairede bi arkadaşa 1 aydan beri işleri öğretmeye çalışıyorum ama dediğin gibi bir anda öle kolay mı...bunlar beni de rahat koymayacaklar eşimle şimdiden telaşına düştük...
eşim diyor valla izindeyken kapatırsın telefonu yoksa bunlar seni rahat bırakmıcaklar diyor hatta ben bakayım telefonlarına müsait değil diyeyim her defasında diyor...
bakalım nolacak benim de karın ağrım var biraz bu konuda...hatta tayin durumum var haziran da..korkuyorum müdür şerrh filan koyar göndermez diye yaaaa...dert bi değil ki...

sevgicim; dışardan konuşmamız kolay sen yaşıyorsun herşeyi Allah yardımcın olsun sadece bunu söyleyebilirim..

merhabalar doğum yapanların allah yardımcısı olsun sevgii hanım allah eşinize akıl fikir versin .sizlere bişey sorucaktım bebeğim hareket ediyor ama eskisi kadar güçlü değil sizinkilerde öylemi acaba

canım al benden de o kadar az hareket ediyor artık..

canım ben de 65le başladım 80im şu an.. çatlak falan yok ama selülitlerimden nefret ediyorum onlar nasıl yok olucak:S:S:S

sevgicimm o kadar güzel yazmışsınkii çok duygulandım kaç gündür sana bişeler yazmak istiorum elim tuşa gitmioo çok üzülüorum sürekli kendimi senin yerine koyuyorum,sen benim için biraz farklısın,bu forumdaki ilk arkadaşım ilk hamilelik günlerimin yoldaşısın.senin için bişeler yapmayı çok isterdim.sadece çocuğunu düşün tatlım şu saatten sonra o adamdan sana koca olmaz,uzaktan konuşmak kolay belki ama anlattıkların beni gerçekten çok yaraladı hep ben olsam ne yapardım diorum,heralde hemen yollarımı ayırırdım.tabi buna sen karar vercen.eğer iyi bir işin ve arkanda duran bir ailen varsa hiç minnet etme ona.böyle kutsal bir yolda hamileyken,onun çocuğunu taşırken bunu yapması çok büyük haksızlık.nese çok uzattım kendine iyi bak nolur üzülmee(

KIZLAR ARANIZDA park yatak almış olanlar ne marka aldı? bir de asıl önemlisi içindeki yatağı ne aldınız visko,sünger,lateks ?her yerde bişey okuorum kafam karıştı hangisi daha iyi acaba?

merhaba kızlar, bugün işte son günüm.. biraz buruk oldu içim.. aslında yarın çıkıcaktım, müdürüm haftasonu taşınacağım için işlerini hallet yarın gelme dedi . neyse bol bol dinlenicez bebişimle inşallah.. darısı izne ayrılmayı isteyenlerin başına..

KIZLAR ARANIZDA park yatak almış olanlar ne marka aldı? bir de asıl önemlisi içindeki yatağı ne aldınız visko,sünger,lateks ?her yerde bişey okuorum kafam karıştı hangisi daha iyi acaba?

Canım; ben de park yatağı alacağım tayinciyiz diye taşınma ihtimalimiz var hem rahatlık olacak...ama senin de dediğin konulara ben de takılıyorm...
Bişeyler netleşirse kafamızda birbirimizle haberleşelim...ben bi yerde bebişlerin yattığı döşeğin çok yumuşak olmaması gerektiğini okumuştum..hatta en iyisi ortopedik olanlarmış sanırım..
ama hala net bişeler oluşmadı kafamda...dediğim gibi haberleşelim canım...

sağol canım sizleride görmek çok güzel, bakalım girebildiğim kadar girmeye çalışıcam, uzun zamandır yatıyodum erken doğum riski yüzünden, şimdi iyiyiz şükür sizde bebişinle iyisinizdir umarım...

canım duygularını çok güzel dile getirmişsin,yaşadığın acıyı yaşamasamda seni anlayabiliyorum, ne olur kendini çok üzme, hırpalama, hiç kimsenin, hayatında bir yada iki kez yaşayacağın bu güzel günlerini mahvetmesine izin verme,, bebişinide üzme bak, oda senin hissettiklerini hissediyodur,..ona kavuşacağın günleri düşün mutlu olmaya çalış canım benim...

canım ben de bu konuyu çok araştırmıştım en sonunda annecim bebişe pamuk yatak yaptı çok da güzel oldu

sağol canım sizleride görmek çok güzel, bakalım girebildiğim kadar girmeye çalışıcam, uzun zamandır yatıyodum erken doğum riski yüzünden, şimdi iyiyiz şükür sizde bebişinle iyisinizdir umarım...

canım duygularını çok güzel dile getirmişsin,yaşadığın acıyı yaşamasamda seni anlayabiliyorum, ne olur kendini çok üzme, hırpalama, hiç kimsenin, hayatında bir yada iki kez yaşayacağın bu güzel günlerini mahvetmesine izin verme,, bebişinide üzme bak, oda senin hissettiklerini hissediyodur,..ona kavuşacağın günleri düşün mutlu olmaya çalış canım benim...

epidural normal doğum süper güzel olduu.
Allah hepimize böyle doğum nasip etsinn
mutlaka izleyinn

*PART 1* Labor & Delivery with Epidural - YouTube
*PART 2* Labor & Delivery with Epidural - YouTube

canım gerçekten çok güzel ama bu hali bile beni yine de korkutuyor bi de söyle bişe var benim epidural normal doğum yapmak isteyen tüm tanıdıklarım belli bir açılma olana kadar deli gibi sancı çektiler epidurali hemen yapmıyorlar yani o kadar sancıdan sonra doğuraya ne kalıyor zaten..

epidural istiyorum bendee.. ama doktorumun asistanına sordum pek epidurale cesaret edilmiyo dedi..

nedenki canım nerdeyse tüm hastaneler öyle yapıyor artık

Arkadaşlar,sizden bir ricam var,katılan da olur,katılmayan da.Lütfen burada doğumla ilgili korkularımızı,başkalarının yaşadığı kötü tecrübeleri yazmayalım.İşte benim tanıdıklarım şöyle kötü sancı yaşadı,ablam şöyle acı çekti,kuzenim sancıdan öldü bayıldı v.s.Bunlar hepimizi moralmen çökertir.Zaten çoğumuzun ilk doğumu,ne olduğunu nasıl olacağını bilmediğimiz için daha çok korkuyoruz.Doğum yapmış bazı insanların da hoşuna gidiyor yaşadıkları kötü doğum anılarını 1e 1000 katıp anlatmak.Yanlış anlaşılmak istemem,bu benim şahsi düşüncem.İyi düşünelim iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…