hatim yapmanın doğumu kolaylaştırdığı söylenmişti sanırım bu sayfada duymuştum. o zaman başlamıştım ben de canım. ben hamilelik boyunca psikolojik olarak iyiydim çok şükür, buna bağlıyorum ben de... ama o kadar yavaş okuyabiliyorum kişimdiye kadar hep internetten dinlemiştim, bu defa kızım için kendim okuyayım dedim. bi ilk olsun diye. Rabbim hepimizinkini kabul etsin inşallah...
ben de eskisi gibi değilim sanki, namaz da kılmıyorum
bebek odası yaptıranlar.... sizdede boya kokusu varmıydı sizce nekadar havalandırmam gerek ne kadar zamanda geçer bu koku? resmen insanın burnunun direği sızlıyo... ayrıca bu kokunun bir zararı olmaz dimi bebek etkilenirmi ben sürekli o kokuyu solursam?:44:
merhaba canım sende uykusuzsun benim gibi,ben çalışmadığım için gece baya oturuyorum, ve geçmişte yazılanları kaçırdıklarımı okuorum, sana ve kızına maşallah demek istiyorum, nekadar güzel toparlanmış,bizimki çok iri olmıcak heralde,10 güne yakın oldu gideli 2500 dü... yarın akşam gidicez bakalım hemen yazrım bende kısmetse ama taş çatlasın 2800 olmuştur,,,sana sezeryan yolu gözüküyo galiba ama tabi hayırlısı....bu arada doktoruna katılıyorum bırak artık işi, yollarda doğuruverirsin valladinlen biraz, bebeğinde seninde beslenmek kadar istirahatede ihtiyacı var.....
Herkese günaydın
Schatzangel'ı çook merak ediyorum. Umarım iyidir ve yavrusunu kucağını almıştır. Gece 00:30'da doğuma girecekti en son. 3 cm açılması vardı, benim anladığım sezeryandan normale döndü doğumu ama sonra da haber alamadık.
KIZLAR İYİ GECELER HERKESE,ÇOĞUNUZ YAVRULARIYLA MIŞIL MIŞIL UYUYODUR EMİNİMKİ,BİZ DE UYUMUŞUZ ŞİMDİ UYANDIK,YATMADAN ÖNCE Bİ GİREYİM DEDİM.BUGÜN KONRTOLÜMÜZ VARDI,MELEĞİM 50 CM İ GEÇMİŞ,3350 OLMUŞ KİLOMUZ DA,HER HAFTA 300 E YAKIN KİLO ALIYOR,YEMEDİĞİM HALDE NASIL KİLO ALIYOR BU KADAR ANLAMADIM,DOKTOR YAPILACAK BİŞEY YOK BEKLEYECEĞİZ,4 Ü GEÇERSE SEZERYAN OLACAK DEDİ.HAYIRLISI OLSUN ARTIK ALLAHIM HAYIRLI SAĞLIKLI DOĞURMAYI NASİP ETSİN.BU ARADA BEN HALA ÇALIŞIYORUM,HAFTAYA GEL 37 HAFTAN BİTİYOR,ÇALIŞAMAZ RAPORUNU AL İŞİ BIRAK DEDİ DOKTORUMUZ.DEDİM BEN KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM DEVAM ETSEM DEDİM, KENDİNİ VE BEBEĞİNİ DÜŞÜN ARTIK DEDİ KIZDI DOKTORUMUZ,BEN PEK ONAYLAMIYORUM DEVAM ETMENİ,EVET BİR RAHATSIZLIĞIN YOK AMA DİNLEN ARTIK DEDİ.DEVLET 37 HAFTADAN SONRA YASAKLIYOR ÇALIŞMANI VE ÇALIŞIRSAN İŞ YERİN SUÇLU KONUMUNA DÜŞER DEDİ.NAPACAĞIM BİLMİYORUM,BEN 38İ BİTİRSEM DİYODUM,DOĞUMDAN SONRA KULLANMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ İZNİMİ,MAAŞIMI ALMAYA DEVAM EDECEĞİM ZATEN DOĞUM İZNİMDE,O YÜZDEN SABREDEYİM BİRAZ DİYORUM AMA MELEĞİMDE BİRAZ İRİ ANİDEN GELECEK DİYE DE KORKMUYOR DEĞİLİM,NAPSAM BİLEMEDİM.ÇALIŞAN ARKADAŞLAR SİZ NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ FİKİR ALAYIM BARİ SİZDEN????
Günaydın canım, Maşallah kuzuna, kocaman olmuş :))) Tontiş olacak belli ki
Doktorun doğru söylemiş, yasal olarak 37. haftadan sonra çalışman yasak. Ben daha 34. haftadayım ama ben de senin gibi dayanabildiğim yere kadar çalışmayı düşünüyorum. Herşey yolunda giderse ve kendimi iyi hissetmeye devam edersem 39. da bırakmayı planlıyorum. Tabi iş yerinin bu konudaki tutumu önemli. Çoğu iş yeri bunu kabul etmiyor ama eğer anlaşabilirsen bir soru olmaz ve çalışırsın.
KIZLAR İYİ GECELER HERKESE,ÇOĞUNUZ YAVRULARIYLA MIŞIL MIŞIL UYUYODUR EMİNİMKİ,BİZ DE UYUMUŞUZ ŞİMDİ UYANDIK,YATMADAN ÖNCE Bİ GİREYİM DEDİM.BUGÜN KONRTOLÜMÜZ VARDI,MELEĞİM 50 CM İ GEÇMİŞ,3350 OLMUŞ KİLOMUZ DA,HER HAFTA 300 E YAKIN KİLO ALIYOR,YEMEDİĞİM HALDE NASIL KİLO ALIYOR BU KADAR ANLAMADIM,DOKTOR YAPILACAK BİŞEY YOK BEKLEYECEĞİZ,4 Ü GEÇERSE SEZERYAN OLACAK DEDİ.HAYIRLISI OLSUN ARTIK ALLAHIM HAYIRLI SAĞLIKLI DOĞURMAYI NASİP ETSİN.BU ARADA BEN HALA ÇALIŞIYORUM,HAFTAYA GEL 37 HAFTAN BİTİYOR,ÇALIŞAMAZ RAPORUNU AL İŞİ BIRAK DEDİ DOKTORUMUZ.DEDİM BEN KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM DEVAM ETSEM DEDİM, KENDİNİ VE BEBEĞİNİ DÜŞÜN ARTIK DEDİ KIZDI DOKTORUMUZ,BEN PEK ONAYLAMIYORUM DEVAM ETMENİ,EVET BİR RAHATSIZLIĞIN YOK AMA DİNLEN ARTIK DEDİ.DEVLET 37 HAFTADAN SONRA YASAKLIYOR ÇALIŞMANI VE ÇALIŞIRSAN İŞ YERİN SUÇLU KONUMUNA DÜŞER DEDİ.NAPACAĞIM BİLMİYORUM,BEN 38İ BİTİRSEM DİYODUM,DOĞUMDAN SONRA KULLANMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ İZNİMİ,MAAŞIMI ALMAYA DEVAM EDECEĞİM ZATEN DOĞUM İZNİMDE,O YÜZDEN SABREDEYİM BİRAZ DİYORUM AMA MELEĞİMDE BİRAZ İRİ ANİDEN GELECEK DİYE DE KORKMUYOR DEĞİLİM,NAPSAM BİLEMEDİM.ÇALIŞAN ARKADAŞLAR SİZ NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ FİKİR ALAYIM BARİ SİZDEN????
zaten kanunlarda 37. haftaya kadar çalışabilir diyor sen 38 dede 40 dada doğursaan değişen bişey yok.geriye kaç günün kalıyosa sonrasına aktarabiliyosun.bence birazda kendini düşün sen iiyim diyosun ama bebekle beraber sende değerlisin.keşke demektense iyiki ayrılmışım demek daha cazip geliyor.korkutmak gibi olmasında bir arkadaşım 5 te mesai bitti 6 gibi suyu gelmiş acilen sezeryana alındı.bence kötü bişey bedeninde dinlenmeye ihtiyacı var.
GÜNAYDIN FISTIKLAR..
Yine zar zor döne döne kasık ağrılarıyla dolu bir gece geçirdik..buna da şükür.. iyice ağırlaştım ben..son hazırlıklarımı yapmaya çalışıyorum. Yüce rabbim hepimize hayırlısıyla,sağlıklıca,mutlu huzurlu şekilde bebeklerimizi kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin..bu arada gözümü açtım koca bi dilim çikolatalı pastayı götürüyorum :))))
maşallah cnm kuzuna :) iri olacak gibi görünüyor. aklını hiç karıştırma , doktoruna bırak. ne yapalım yani sezeryan zor ama riske girmeye de gerek yok bence.. bizim sezeryan mı normal mi olacağı birkaç güne kadar belli olacak.. hayırlısı olur inşallah
Valla kızlar bende bırakmayı düşünüyorum en fazla 38.hafta bitiminde bırakacağım,yani yasal ayrılmam gereken süreden sonra 1 hafta daha dayanıp bırakacağım,iş yerine kalsa iş yerinde doğursam mutlu olacaklar,konuştum bugün dedim doktor çalışmamı uygun görmüyor dedim,ama ben 1 hafta daha filan gelirim dedim 37.haftadan sonra,ne deseler beğenirsiniz,beni bin baskıyla işe almaya çalışırken beni en iyi anlayacağını söyleyen geçen sene doğum yapan patronun ortağı olan müdüremiz bişey olmaz ben sonuna kadar çalıştım demezmi,iyice uyuz oldum.sonuna kadar çalıştım dediği de 38.haftada sezeryanla almışlar.Öyle olsa bende doğururum,sezeryanda günün saatin belli sonuçta,benim normal olup olmayacağı bile belli değil.Ayrıca sanane ya,çok uyuz oldum,sabahları 10 dan aşağı işe gelmiyor hanfendi,sumartesi desen evde,biz hamile hamile geliyoruz anasını satayım yine de,kendim çalışmak istiyordum ama inanın o öyle deyince inadıma bırakasım geldi işi.Sonuna kadar sömürü anasını satayım,bunlar beni doğum iznimde de rahat bırakmayacaklar biliyorum,maaşımı ödeyecekler ya sömürmeleri lazım.Şeytan diyo doğumdan sonra git başka yere başla,cok canımı sıktılar,patron zaten ödü patladı aman doğurana kadar arkadaşlarına işleri öğret filan diye,tutuştu hemen.Sanki kaç yıllık deneyim kolay öyle 15 günde öğretilsin,sanki ben yokken iş yürümüyomuş iş yerinde,napıyoalrmış bilmiyorum hayret bişeyler ya.Ben yokken napıyosanız onu yapın ya
Oğul Yetiştirmek..!!
Oğullarınızı iyi yetiştirin.
Karşı cinse saygı duymayı öğretin.
Bir kadının omzuna arkadaş olarak da sarılabileceğini öğretin.
Dokunmaktan korkmamasını öğretin.
... Sevmenin değer verme olduğunu öğretin.
Sahip çıkmayla sahibi olmanın farklı olduğunu öğretin.
Bütün gençliğini birileriyle beraber olmaya çalışarak geçirdikten sonra kimseyle beraber olmamış birini bulup evlenmeye çalışmanın ikiyüzlülük olduğunu öğretin.
Bulunmaz Hint kumaşı olmadıklarını; her insanın değerli olduğunu,
Hiç kimseyi küçük görmemeyi öğretin.
Ama önce kendi içinizdeki çocuğa öğretin.....
herkese yanımda oldugunuz ıcın cok tesekkur ederımm esımle dun cok buyuk kavga etttıkkkk resmen sınır krızı gecırdımm dunn aksamm cok kotuyduuuu bebegım kaskatı kesıldı dunden berı hareket etmıoooo hala yalan ustune yalan soyluooo göster napmısım dıooo actım herseyı gosterdımmm haklısın dıoooo hatalıyımmm haklı olmak ıstemıorum dedımmm artık mıdem bulanıoo esımı görünce bız sona geldıkkk ben hasta olucam psıkolojım cok bozuldu sımdı o adresı kapatmıs ama ınanın asla guvenmıorum cunku telefonla arıooo ıster cınsel anlamda tatmın etsın kendını ıster ask yasasınnn hamılelıgımı bana zehır ettııııı dün cok korktuuuu evden cıkmaya calıstım kapıyı kıtledı anahtarları aldıı ben gıderım dedııı defol gıt dedımmmmmm hamılesın bısey olacakk dedıı yemek yedırmeye calıstıııı dedımmm hamılelıgım sımdı mı aklına geldııııııı bu cocugun hıcbıseyısın dedımmm bundan sonra bana uzak ol dedımmmm dua edıorumm sadece cocugumu dusunuormm ona bısey olmasınn nolurrrr am aben hıc ıyı degılım sınırlerım cok bozukkkk
Sevgicim canım sanada çok üzülüyorum,inan gözlerim doldu bişey diyemiyorum canım,sakin olmaya çalış yavrun için,canım benim ya.
merhabalar doğum yapanların allah yardımcısı olsun sevgii hanım allah eşinize akıl fikir versin .sizlere bişey sorucaktım bebeğim hareket ediyor ama eskisi kadar güçlü değil sizinkilerde öylemi acaba
bende 65 ile hamile kaldım şimdi 76 yım.Boyum 1.70.Allaha şükür şimdilik çatlağım yok ama basenlerim selülit dolu.hala eski eşofmanlarımın içine girebiliyorum.zaten doğumdan sonra 10 ila 12 kilo doğumla birlikte gidiyomuş.bakalım bana ne kalıcak geriye.
oğul yetiştirmek..!!
Bütün gençliğini birileriyle beraber olmaya çalışarak geçirdikten sonra kimseyle beraber olmamış birini bulup evlenmeye çalışmanın ikiyüzlülük olduğunu öğretin.
Bulunmaz hint kumaşı olmadıklarını; her insanın değerli olduğunu,
hiç kimseyi küçük görmemeyi öğretin.
Herkese yanımda oldugunuz ıcın cok tesekkur ederımm esımle dun cok buyuk kavga etttıkkkk resmen sınır krızı gecırdımm dunn aksamm cok kotuyduuuu bebegım kaskatı kesıldı dunden berı hareket etmıoooo hala yalan ustune yalan soyluooo göster napmısım dıooo actım herseyı gosterdımmm haklısın dıoooo hatalıyımmm haklı olmak ıstemıorum dedımmm artık mıdem bulanıoo esımı görünce bız sona geldıkkk ben hasta olucam psıkolojım cok bozuldu sımdı o adresı kapatmıs ama ınanın asla guvenmıorum cunku telefonla arıooo ıster cınsel anlamda tatmın etsın kendını ıster ask yasasınnn hamılelıgımı bana zehır ettııııı dün cok korktuuuu evden cıkmaya calıstım kapıyı kıtledı anahtarları aldıı ben gıderım dedııı defol gıt dedımmmmmm hamılesın bısey olacakk dedıı yemek yedırmeye calıstıııı dedımmm hamılelıgım sımdı mı aklına geldııııııı bu cocugun hıcbıseyısın dedımmm bundan sonra bana uzak ol dedımmmm dua edıorumm sadece cocugumu dusunuormm ona bısey olmasınn nolurrrr am aben hıc ıyı degılım sınırlerım cok bozukkkk
KIZLAR ARANIZDA park yatak almış olanlar ne marka aldı? bir de asıl önemlisi içindeki yatağı ne aldınız visko,sünger,lateks ?her yerde bişey okuorum kafam karıştı hangisi daha iyi acaba?
sağol canım sizleride görmek çok güzel, bakalım girebildiğim kadar girmeye çalışıcam, uzun zamandır yatıyodum erken doğum riski yüzünden, şimdi iyiyiz şükür sizde bebişinle iyisinizdir umarım...kızlarr günaydınnnnnnnnnnnn
Schatzangel den gelicek haberi bekliyoruz sanırım hepimiz sabah okuyunca çok şaşırdım allah yardımcıları olsun :)
esraayhan seni buralarda görmek ne güzel nrelerdeydin uzun zamandır bebişin ve sen iyisindir umarım ??
sevgi dün hiç aklımdan çıkmadın canım seni merak ediyorum
turuncu fazla yorma kendiniii kolay gelsin :))
Oğul Yetiştirmek..!!
herkese yanımda oldugunuz ıcın cok tesekkur ederımm esımle dun cok buyuk kavga etttıkkkk resmen sınır krızı gecırdımm dunn aksamm cok kotuyduuuu bebegım kaskatı kesıldı dunden berı hareket etmıoooo hala yalan ustune yalan soyluooo göster napmısım dıooo actım herseyı gosterdımmm haklısın dıoooo hatalıyımmm haklı olmak ıstemıorum dedımmm artık mıdem bulanıoo esımı görünce bız sona geldıkkk ben hasta olucam psıkolojım cok bozuldu sımdı o adresı kapatmıs ama ınanın asla guvenmıorum cunku telefonla arıooo ıster cınsel anlamda tatmın etsın kendını ıster ask yasasınnn hamılelıgımı bana zehır ettııııı dün cok korktuuuu evden cıkmaya calıstım kapıyı kıtledı anahtarları aldıı ben gıderım dedııı defol gıt dedımmmmmm hamılesın bısey olacakk dedıı yemek yedırmeye calıstıııı dedımmm hamılelıgım sımdı mı aklına geldııııııı bu cocugun hıcbıseyısın dedımmm bundan sonra bana uzak ol dedımmmm dua edıorumm sadece cocugumu dusunuormm ona bısey olmasınn nolurrrr am aben hıc ıyı degılım sınırlerım cok bozukkkk
KIZLAR ARANIZDA park yatak almış olanlar ne marka aldı? bir de asıl önemlisi içindeki yatağı ne aldınız visko,sünger,lateks ?her yerde bişey okuorum kafam karıştı hangisi daha iyi acaba?
sağol canım sizleride görmek çok güzel, bakalım girebildiğim kadar girmeye çalışıcam, uzun zamandır yatıyodum erken doğum riski yüzünden, şimdi iyiyiz şükür sizde bebişinle iyisinizdir umarım...kızlarr günaydınnnnnnnnnnnn
Schatzangel den gelicek haberi bekliyoruz sanırım hepimiz sabah okuyunca çok şaşırdım allah yardımcıları olsun :)
esraayhan seni buralarda görmek ne güzel nrelerdeydin uzun zamandır bebişin ve sen iyisindir umarım ??
sevgi dün hiç aklımdan çıkmadın canım seni merak ediyorum
turuncu fazla yorma kendiniii kolay gelsin :))
Oğul Yetiştirmek..!!
epidural normal doğum süper güzel olduu.
Allah hepimize böyle doğum nasip etsinn
mutlaka izleyinn
*PART 1* Labor & Delivery with Epidural - YouTube
*PART 2* Labor & Delivery with Epidural - YouTube
epidural normal doğum süper güzel olduu.
Allah hepimize böyle doğum nasip etsinn
mutlaka izleyinn
*PART 1* Labor & Delivery with Epidural - YouTube
*PART 2* Labor & Delivery with Epidural - YouTube
epidural istiyorum bendee.. ama doktorumun asistanına sordum pek epidurale cesaret edilmiyo dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?