2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

dediğin gibi sancı çekiyosun sonuçta epiduralde de, yine biraz azaltır ama.. yan etkilerinden dolayı pek yanaşmıyolar sanırım.. zaten benim doktorum pek doğalcı, bir sorun varsa hemen bitki yada bitki yağı sölüyor onun için henüz sölemeye cesaret edemedim :)).. haftaya çatı muayenesi var, doğum konuşcaz..

hadi hayırlısı canım yani normal yaparsan tam normal yapcaksın anladığım kadarıyla aslında en güzeli ama cesaret lazım..

Lillac sende Leyla hanıma gidiyordun değil mi ? Ozaman benimde 23 nisandaki muayenemde çatı muayenesi olacak ve doğum konuşucaz hayııııııırrr istemiyorum

ben 37 haftalıgım cok sukur catlagım olmadı ıkıncı cocuk olmasına ragmen cok karnım buyumedı ama selılut cok oldu olsun bız her sekılde sekerızzz

kızlar göğüs pompasını nasıl temizlediniz..?..çıkarılabilir parçalarını kaynatsam olur mu...? herhangi bir zararı olur mu, parçaların gevşemesi gibi..?

iyi akşamlar bayanlar hepimizin çok az zamanı kaldı gerek bu sitede gerekse başka sitelerde okuduğum kadarıyla doğumdan sonra korse kullanacak bayanlar var siz kullanmayı düşünüyormusunuz bizim 19 unda dr la randevumuz var sormayı düşünüyorum ilk doğumumda bilmiyormuydum yoksa göz ardımı ettim bilmiyorum benim karnım çok sarkmıştı kızım 4.5 yaşında bide üstüne bu hamilelik geldi bilmiyorum eski halime faydası olurmu ama kullanmayı düşünüyorum ilk doğumum sezaryan olmuştu buda sezaryan olucak bide sizin fikrinizi sormak istedim bu arada göğüs kremi olarak ilk bebeğimde lansinoh kullanmıştım ama göğüs ucum iyice yara olduktan sonra çocuk doktorumuz önermişti şimdi daha doğuma 1 ay kala kullanmaya başlamayı düşünüyorum aranızda kullanmaya başlayan varmı birde kremi emzirirken her emmeden sonra sürüyordum silmeye gerek olmadığı için sorun olmuyordu şimdi nasıl kullanılmalı bilen varmı?

kızlar göğüs pompasını nasıl temizlediniz..?..çıkarılabilir parçalarını kaynatsam olur mu...? herhangi bir zararı olur mu, parçaların gevşemesi gibi..?

benimkinin kitapçığında 5dakika kaynatın yazıyordu ben de su kaynayınca içine atıp 5dakika sonra çıkardım
sonra hemen kurulayıp kaldırdım anne sütünün geçtiği tüm parçaları bu şekilde temizledim poşetini bile yıkadım sirkeyle hoop doğum çantasına...

ben korseyi doğumun olduğu hafta duruma göre aldıracağım
uzun süre kullanımı kasları zayıflattığından önerilmiyormuş ama başlarda özellikle de sez. olursa toparlayıcı oluyormuş
tam yara izine denk gelmemesi için biraz yüksek olmalı beli ve normal bedeninin bir küçüğü oluyor ama yine de doktoruna danışmak en iyisi

göğüs kremi olarak lansinoh aldım şimdiden başladım çünkü baya acıyorlar. emzirirken de sorun olmadığı yazıyor ama içime sinmez benim o yüzden kaynatılmış su ve pamukla temizlerim

kızlar uzun süredir giremiyodum malum işten ayrılalı 1ay oldu evde doğum temizliği bebek alışverişi derken fırsat bulamadım doğuranlar var mı aramızda bebişlerin resimlerini paylaşsınlar çok merak ediyoruum.

bizde daha doğuran yok sanırım tatlım ya da ben ara verdiğim dönemde olmuştur
benim 13gün kaldı heyecanla bekliyoruz bakalım Allah hepimizi kolayca kurtarsın amin dicez şimdi hepimiz ve bebişlerimiz için

Kızlar belis doğa bebek odası alan bi arkadaşımız daha vardı.
Kim olduğunu hatırlayan var mı ?

bizde daha doğuran yok sanırım tatlım ya da ben ara verdiğim dönemde olmuştur
benim 13gün kaldı heyecanla bekliyoruz bakalım Allah hepimizi kolayca kurtarsın amin dicez şimdi hepimiz ve bebişlerimiz için

amin cnm inşallah. bnmde randevum cmt günü gün alırım diye düşünüyorum doğum için 38. haftaya girmeme az kaldı çünkü.

kizlar haberiniz yok sanirim..

dun gece bi arkadasimiz dogum yapti,shtzengel miydi burdaki nicki boyle bisey tam hatirlamiyorum,

suyu geldi gece sezeryanla bebisini kucagina aldi,3050 gr olmasi lazim allah anali babali buyutsun alisiyoruz artik dogum haberlerine:18:

haberimiz sadece suyu patladı doguracagını duyduk başka bişey bilmiyoruz eger biliyorsan anlatırsan seviniriz merak ediyorduk

bu arada kizlar son ay zorlugunu gostermeye basladi ,kalcama fena kramp girdi topalliyorum..

bi halsizlik ,bi yorgunluk kolum kalkmiyo iyice agirlasmis hissediyorum kendimi,hayirlisiyla dogursaydik su bebeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…