canım gerçekten çok güzel ama bu hali bile beni yine de korkutuyor bi de söyle bişe var benim epidural normal doğum yapmak isteyen tüm tanıdıklarım belli bir açılma olana kadar deli gibi sancı çektiler epidurali hemen yapmıyorlar yani o kadar sancıdan sonra doğuraya ne kalıyor zaten..
nedenki canım nerdeyse tüm hastaneler öyle yapıyor artık
dediğin gibi sancı çekiyosun sonuçta epiduralde de, yine biraz azaltır ama.. yan etkilerinden dolayı pek yanaşmıyolar sanırım.. zaten benim doktorum pek doğalcı, bir sorun varsa hemen bitki yada bitki yağı sölüyor onun için henüz sölemeye cesaret edemedim :)).. haftaya çatı muayenesi var, doğum konuşcaz..
dediğin gibi sancı çekiyosun sonuçta epiduralde de, yine biraz azaltır ama.. yan etkilerinden dolayı pek yanaşmıyolar sanırım.. zaten benim doktorum pek doğalcı, bir sorun varsa hemen bitki yada bitki yağı sölüyor onun için henüz sölemeye cesaret edemedim :)).. haftaya çatı muayenesi var, doğum konuşcaz..
35 haftalık olmanıza rağmen ne güzel küçük karnınız ben 32 haftayım her an doğuracak gibiyim keşke benimkide biraz küçük olsa :) büyümeye bağlı sanırım bayada çatlaklarım oluştu yerimden kalkamıyorum karnımdan
kızlar göğüs pompasını nasıl temizlediniz..?..çıkarılabilir parçalarını kaynatsam olur mu...? herhangi bir zararı olur mu, parçaların gevşemesi gibi..?
iyi akşamlar bayanlar hepimizin çok az zamanı kaldı gerek bu sitede gerekse başka sitelerde okuduğum kadarıyla doğumdan sonra korse kullanacak bayanlar var siz kullanmayı düşünüyormusunuz bizim 19 unda dr la randevumuz var sormayı düşünüyorum ilk doğumumda bilmiyormuydum yoksa göz ardımı ettim bilmiyorum benim karnım çok sarkmıştı kızım 4.5 yaşında bide üstüne bu hamilelik geldi bilmiyorum eski halime faydası olurmu ama kullanmayı düşünüyorum ilk doğumum sezaryan olmuştu buda sezaryan olucak bide sizin fikrinizi sormak istedim bu arada göğüs kremi olarak ilk bebeğimde lansinoh kullanmıştım ama göğüs ucum iyice yara olduktan sonra çocuk doktorumuz önermişti şimdi daha doğuma 1 ay kala kullanmaya başlamayı düşünüyorum aranızda kullanmaya başlayan varmı birde kremi emzirirken her emmeden sonra sürüyordum silmeye gerek olmadığı için sorun olmuyordu şimdi nasıl kullanılmalı bilen varmı?
kızlar uzun süredir giremiyodum malum işten ayrılalı 1ay oldu evde doğum temizliği bebek alışverişi derken fırsat bulamadım doğuranlar var mı aramızda bebişlerin resimlerini paylaşsınlar çok merak ediyoruum.
Kızlar belis doğa bebek odası alan bi arkadaşımız daha vardı.
Kim olduğunu hatırlayan var mı ?
bizde daha doğuran yok sanırım tatlım ya da ben ara verdiğim dönemde olmuştur
benim 13gün kaldı heyecanla bekliyoruz bakalım Allah hepimizi kolayca kurtarsın amin dicez şimdi hepimiz ve bebişlerimiz için
kizlar haberiniz yok sanirim..
dun gece bi arkadasimiz dogum yapti,shtzengel miydi burdaki nicki boyle bisey tam hatirlamiyorum,
suyu geldi gece sezeryanla bebisini kucagina aldi,3050 gr olmasi lazim allah anali babali buyutsun alisiyoruz artik dogum haberlerine:18:
valla hatırlamıyorum cnm ne oldu bi sorunmu var odada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?