2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canim agzina saglik.sonuna kadar katiliyorum.bnm ikinci dogumum ilki de normaldi.2saatlik sanci sonucu diunyaya geldi.simdi de epidurli dusunuyorum.bende o zaman sezeryan olan arkadasimin yasadiklarini anlatayim demek istiyorum ama neyse...allahim herkesin yavrusunu kucagina sagsalim almayi nasip etsin.hicbir dogum sekli sancisiz degildir.hic dogum yapmadan korkulariyla burada biseyler paylasip insanlari korkutmanin anlami hic yok..

hadi hayırlısı canım yani normal yaparsan tam normal yapcaksın anladığım kadarıyla aslında en güzeli ama cesaret lazım..

acayip cesaretliyimdir :83:.. üniversitedeyken bi hocam normal doğum için adet sancısının biraz daha yoğun hali, çok korkulacak bişeyi yok demişti.. ama kendisi sezaryanla doğum yapmış, yine de doğruluk payı vardır diye düşünüyorum ..

Lillac sende Leyla hanıma gidiyordun değil mi ? Ozaman benimde 23 nisandaki muayenemde çatı muayenesi olacak ve doğum konuşucaz hayııııııırrr istemiyorum

evet cnm, 37. haftada bakıyomuş.. hazırlıklı ol bana da ruhen hazırlan dedi..

Valla bilmiyorum canım çekeceğiz heralde bunlardan,maaş ödeyecek ama burnumdan da getirecek gibiler,senin maaşı ödeyecekler mi peki izinli olduğun dönemde.Ödemeseler benim hiç umrumda olmaz da,maaşımı ödeyecekleri için evden destek vermeye devam edeceğim mecburen,nasıl yapacaksam artık,düşündükçe bunalıyorum.
Hadi ya doğrumuş mu canım,allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin,valla bende doğuracak gibiyim taş kesildi sanki karnım,korkuyorum aniden bişeyler olacak diye.Nasıl oluyor bu su olayı acaba,belirtisi filan .Benim bazen akıntı gibi bişeyler geliyor bu son zamanlarda işteyken,gidip gidip tuvalette bakıyorum suyum mu geliyo acaba diye,gerçi daha var ama insan tedirgin oluyor.Ne zor şey şu deneyimsizlik yaw

kızlar bu akşam doktor kontrolüm vardı, erken doğum riskimiz bitti şükür, kızım 2800 gr 46.5 cm olmuş, kocaman yanakları ve bal bal dudakları var bi görsseniz... kızımı iyi görmek beni çok mutlu ediyo, muhtemelen 38 ve 39 haftalarımızı görcez bizde, doktorum bi terslik çıkmazsa %80 normal doğum yapabilirsin dedi, bunada çok sevindim...

maaşallah canım göbişin çok şeker....

kızlar su akıntı gibi ara ara gelmez o yüzden gelince hemen anlarsınız devamlı geliyor durmuyor anlamamak mümkün değil o yüzden normal ıslaklıklarda tedirgin olmayın

kızlar bende sızın gıbı gun sayıyorum burdakı arkadaslar okadar rahat ve mutlukı sızden gelen msj okuyorum cok rahatlıyorum once cok korkuyordum bende normal olcm bır akıslık cıkmasa ıkıncı bebegımı epudural normal ıstıyorum yapan varmı gercekten cok rahat bır yontem ben cok olumsuz ve tedırgın dusunuyorum yurtdısında yasıyorum keske sızler kadar sanslı olsaydım aılem yanımda olsaydı cok yanlızım ve umutsuzum benım gıbı hamıslerı gorunce bıraz rahatlıyorum cok pozıtıfsınız neguzel

arkadaslar suan hastanedeym. Suyum geldi ve daha cok erken yatırdılar serum takılı suyu durdurmaya calısıyolar sabah detaylı ultrason cekilcek cok endiseleniyorum lütfen dua edin benim icin

arkadaslar suan hastanedeym. Suyum geldi ve daha cok erken yatırdılar serum takılı suyu durdurmaya calısıyolar sabah detaylı ultrason cekilcek cok endiseleniyorum lütfen dua edin benim icin

Allah yardımcın olsun canım..doktorlar ne diyor? kendi doktorun da geldi mi aradın mı

canım telaşlanma, dua ederiz tabiki, doktorlar gerekeni yapacaktır, kendini rahatlatmaya çalışki, stresten bebeğinde etkilenmesin,,,, bebeğin doğsa bile bi sorun olmayacaktır, merak etme,,Allah yardımcın olsun,,, bize haber etmeyi unutma...

kendi dr um yok suan teli de yok sabah olmasnı beklyorum korkuyorum bise olck diye suyum geliyo hala hemsire normal diyo

Çok geçmiş olsun canım..Umarım kısa zamanda herşey yoluna girer...

Nur1835 inşallah iyisindir bebişinlee.acaba daha önceden erken doğum riski varmıydı bilen varmı kızlar????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…