Papatya2507 arkadaşındı sanırım aynısı olan.
Montajında ufak bir sorun yaşıyoruz da,yardımcı olmasını rica edecektim
keşke takımıyaşadıgın yerden alsaydın böle oluncada zor cnm
Arkadaşlar,sizden bir ricam var,katılan da olur,katılmayan da.Lütfen burada doğumla ilgili korkularımızı,başkalarının yaşadığı kötü tecrübeleri yazmayalım.İşte benim tanıdıklarım şöyle kötü sancı yaşadı,ablam şöyle acı çekti,kuzenim sancıdan öldü bayıldı v.s.Bunlar hepimizi moralmen çökertir.Zaten çoğumuzun ilk doğumu,ne olduğunu nasıl olacağını bilmediğimiz için daha çok korkuyoruz.Doğum yapmış bazı insanların da hoşuna gidiyor yaşadıkları kötü doğum anılarını 1e 1000 katıp anlatmak.Yanlış anlaşılmak istemem,bu benim şahsi düşüncem.İyi düşünelim iyi olsun.
hadi hayırlısı canım yani normal yaparsan tam normal yapcaksın anladığım kadarıyla aslında en güzeli ama cesaret lazım..
Lillac sende Leyla hanıma gidiyordun değil mi ? Ozaman benimde 23 nisandaki muayenemde çatı muayenesi olacak ve doğum konuşucazhayııııııırrr istemiyorum
Valla bilmiyorum canım çekeceğiz heralde bunlardan,maaş ödeyecek ama burnumdan da getirecek gibiler,senin maaşı ödeyecekler mi peki izinli olduğun dönemde.Ödemeseler benim hiç umrumda olmaz da,maaşımı ödeyecekleri için evden destek vermeye devam edeceğim mecburen,nasıl yapacaksam artık,düşündükçe bunalıyorum.mutluyummmm;
arkadaşım aynı dert bende de var işyerinde...müdür habire soruyor aylıksız izne ayrılacakmısın diye hiç ayrılmamı istemiyor..
Görev yaptığım dairede bi arkadaşa 1 aydan beri işleri öğretmeye çalışıyorum ama dediğin gibi bir anda öle kolay mı...bunlar beni de rahat koymayacaklar eşimle şimdiden telaşına düştük...
eşim diyor valla izindeyken kapatırsın telefonu yoksa bunlar seni rahat bırakmıcaklar diyor hatta ben bakayım telefonlarına müsait değil diyeyim her defasında diyor...
bakalım nolacak benim de karın ağrım var biraz bu konuda...hatta tayin durumum var haziran da..korkuyorum müdür şerrh filan koyar göndermez diye yaaaa...dert bi değil ki...
Hadi ya doğrumuş mu canım,allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin,valla bende doğuracak gibiyim taş kesildi sanki karnım,korkuyorum aniden bişeyler olacak diye.Nasıl oluyor bu su olayı acaba,belirtisi filan .Benim bazen akıntı gibi bişeyler geliyor bu son zamanlarda işteyken,gidip gidip tuvalette bakıyorum suyum mu geliyo acaba diye,gerçi daha var ama insan tedirgin oluyor.Ne zor şey şu deneyimsizlik yawkizlar haberiniz yok sanirim..
dun gece bi arkadasimiz dogum yapti,shtzengel miydi burdaki nicki boyle bisey tam hatirlamiyorum,
suyu geldi gece sezeryanla bebisini kucagina aldi,3050 gr olmasi lazim allah anali babali buyutsun alisiyoruz artik dogum haberlerine:18:
elifjoyyyyy mesajına cvp yazdım canım.
Sorun olursa özelden yazabilirsin .
maaşallah canım göbişin çok şeker....
haberimiz sadece suyu patladı doguracagını duyduk başka bişey bilmiyoruz eger biliyorsan anlatırsan seviniriz merak ediyorduk
arkadaslar suan hastanedeym. Suyum geldi ve daha cok erken yatırdılar serum takılı suyu durdurmaya calısıyolar sabah detaylı ultrason cekilcek cok endiseleniyorum lütfen dua edin benim icin
arkadaslar suan hastanedeym. Suyum geldi ve daha cok erken yatırdılar serum takılı suyu durdurmaya calısıyolar sabah detaylı ultrason cekilcek cok endiseleniyorum lütfen dua edin benim icin
kendi dr um yok suan teli de yok sabah olmasnı beklyorum korkuyorum bise olck diye suyum geliyo hala hemsire normal diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?