2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

iyi olmaya çalışıyorummm bu durumda ne kadar ıyı olunursaa... ağlama krızlerı gelıoo sınırlerım cok bozuk

oyy maşallah demek birimiz ipi göğüsledi hadi darısı bizlerin başına

bu arada kizlar son ay zorlugunu gostermeye basladi ,kalcama fena kramp girdi topalliyorum..

bi halsizlik ,bi yorgunluk kolum kalkmiyo iyice agirlasmis hissediyorum kendimi,hayirlisiyla dogursaydik su bebeleri

ah canım halimi bi görsen yataktan kalkışım bi olay yatışım ayrı olay eklemlerimde ağrılar başladı yalnız gezemiyorum artık

pek spor yapmadım onlan mı acaba :26:

gece internette okudum perine masajı yırtıkları baya azaltıyormuş ama çok çekiniyorum yaa

arkadaslar suan hastanedeym. Suyum geldi ve daha cok erken yatırdılar serum takılı suyu durdurmaya calısıyolar sabah detaylı ultrason cekilcek cok endiseleniyorum lütfen dua edin benim icin

Allah yardımcın olsun hayatım inş durdurulur yada sag salim bebegini kucagına alırsın mutlu haberlerini bekliyoruz canım

esracım çook sevindim inşallah sorunsuz bi şekilde sonuna kadar gidebiliriz
dudakları bile belli oluyor di mi benimkinin dudakları bana benziyor üst dudağı önde =)
yerim onları ben yaaa

bu arada doğuran ve hastaneye yatan haberleri çok heyecanlandırdı beni cuma saati birbirimizi de analım artık kuyruğuna geldik ya çok heyecanlı
hastane çantama hurma koymaya gidiyorum ben

arkadaslar suan hastanedeym. Suyum geldi ve daha cok erken yatırdılar serum takılı suyu durdurmaya calısıyolar sabah detaylı ultrason cekilcek cok endiseleniyorum lütfen dua edin benim icin

Rabbim yardımcınız olsun inşallah güzel haberlerle döneceksin bize
bebişini kucağına alınca deriiin derin kokla bizim için de

ve sen de dua et bize doğum anında aklına gelirse

not: ilmihalde hamile kadın Allahın emanetini taşıyan mücahit gibidir ve doğumda bütün günahları silinir yazıyordu
inşallah alnımızın akıyla çıkacağız..
Rabbim her türlü kolaylık veriyor.

kızlar selam oğlumun odasını ve uyku setini almıştık ama halıda çok zorlanıyoruz
uyku seti denizcili olduğu için herşeyle uyumlu olmuyor
dün 2. resimdekini almıştık ama çok alakasız oldu ya halısı ya uyku setini değiştireceğiz sizce ne yapayım?
1. halı güzel mı dersiniz?

Eki Görüntüle 389600

Son düzenleme:

canım oda takımın neyse ona göre halı alabilirsin yada perdenle uyumlu birşey alabilirsin illa uyku setine bağlı kalma.benim oğlanın odası denizci temalı ama perdesi ve halı düz beyaz yaptık ki odayı boğmasın.sen de odasına göre halısını seçebilirsin

canım perdesi düz mavili zaten, tülü de hafif puanlı,
halı konusunda çok zorlandık
bebek halısı satan çok marka yok ben de çizgili ya da düz birşey alayım diyorum eşim o daha bebek azcık süslü olsun dediği için böylke desenli bakar olduk

Merhabalar,

Bu halı var denizci temalı ama görüp de beğenmediklerinden sanırım.Burdakilerle aynı marka çünkü.Ben görmediysen diye ekleyim dedim.

Trendyolda uyku setine uygun korsanlı bir halı var bak istersen.

bende oğlumun odasını denizci temalı yapıcam.perdeleri deniz fenerli ve buna en uygun halıyı göstermiş olduğun markalı çapalı halısı var onu alıcam en uygunu oydu.sende bir bak istersen hatta resimde ekleyebilirim.

iyi olmaya çalışıyorummm bu durumda ne kadar ıyı olunursaa... ağlama krızlerı gelıoo sınırlerım cok bozuk

canım lütfen kendini toparla bebeğini düşün ona yazık değil mi

zeynepyus bende arkadaşın eklediği denizci temalı halıyı beğendim diğerleri biraz karışık gibi geldi gözüme :)

bekliyorum hala dr u arada kanamalı akıntm oluyo

Nur; Allah hayırlısını versin inşallah sakin olmaya çalış canım sağlıkla bebeğine kavuştursun Allah'ımm amiinnnn

Sevgicim kendini üzme gerçekten unutma senden ve bebeğinden hiçbirşey daha değerli değil .... Allah yardımcın olsun....

canım korkutmak istemem ama nişan denilen kanama oluyor sanırım benim ilk kızımda nişan önce gelmişti ben doktora suyum gelmedi diye gitmemiştim anneme sordum doğum başlıyor çabuk git demişti gittik doğum başlamış açılmaya başlanmış denmişti doktor gelmedi ama ebeler ne diyor bakılmadımı Allah yardımcın olsun mubarek cuma saatinde eğer vakti saati geldiyse bebeğini sağ sağlim kucağına alman dileğiyle dualarımız seninle kendini sıkma sakin ol emin ol bebişler çok güçlü oluyorlar

canım;bozulmazsan eğer açık söyliim ben 2 halıyı da beğenmedim.ve 2 alternatif buldum.

Çilek > Halı

Çilek > Diamond Halı - Mavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…