günaydın kızlarr saşaf 35
bugun 35+0 oldukk çok şükür :) akşama bebişimizi görmeye gidicez içimiz kıpır kıpır çok özledim yaa :)
Nur dualarımız seninle canım , Allah yardımcın olsun...
sevgi nasılsın canım ??????
kizlar haberiniz yok sanirim..
dun gece bi arkadasimiz dogum yapti,shtzengel miydi burdaki nicki boyle bisey tam hatirlamiyorum,
suyu geldi gece sezeryanla bebisini kucagina aldi,3050 gr olmasi lazim allah anali babali buyutsun alisiyoruz artik dogum haberlerine:18:
bu arada kizlar son ay zorlugunu gostermeye basladi ,kalcama fena kramp girdi topalliyorum..
bi halsizlik ,bi yorgunluk kolum kalkmiyo iyice agirlasmis hissediyorum kendimi,hayirlisiyla dogursaydik su bebeleri
arkadaslar suan hastanedeym. Suyum geldi ve daha cok erken yatırdılar serum takılı suyu durdurmaya calısıyolar sabah detaylı ultrason cekilcek cok endiseleniyorum lütfen dua edin benim icin
kızlar bu akşam doktor kontrolüm vardı, erken doğum riskimiz bitti şükür, kızım 2800 gr 46.5 cm olmuş, kocaman yanakları ve bal bal dudakları var bi görsseniz... kızımı iyi görmek beni çok mutlu ediyo, muhtemelen 38 ve 39 haftalarımızı görcez bizde, doktorum bi terslik çıkmazsa %80 normal doğum yapabilirsin dedi, bunada çok sevindim...
..
arkadaslar suan hastanedeym. Suyum geldi ve daha cok erken yatırdılar serum takılı suyu durdurmaya calısıyolar sabah detaylı ultrason cekilcek cok endiseleniyorum lütfen dua edin benim icin
kızlar selam oğlumun odasını ve uyku setini almıştık ama halıda çok zorlanıyoruz
uyku seti denizcili olduğu için herşeyle uyumlu olmuyor
dün 2. resimdekini almıştık ama çok alakasız oldu ya halısı ya uyku setini değiştireceğiz sizce ne yapayım?
1. halı güzel mı dersiniz?
Eki Görüntüle 389587 Eki Görüntüle 389588
Eki Görüntüle 389600
canım oda takımın neyse ona göre halı alabilirsin yada perdenle uyumlu birşey alabilirsin illa uyku setine bağlı kalma.benim oğlanın odası denizci temalı ama perdesi ve halı düz beyaz yaptık ki odayı boğmasın.sen de odasına göre halısını seçebilirsin
kızlar selam oğlumun odasını ve uyku setini almıştık ama halıda çok zorlanıyoruz
dün 2. resimdekini almıştık ama çok alakasız oldu ya halısı ya uyku setini değiştireceğiz sizce ne yapayım?
Eki Görüntüle 389600
canım perdesi düz mavili zaten, tülü de hafif puanlı,
halı konusunda çok zorlandık
bebek halısı satan çok marka yok ben de çizgili ya da düz birşey alayım diyorum eşim o daha bebek azcık süslü olsun dediği için böylke desenli bakar olduk
bende oğlumun odasını denizci temalı yapıcam.perdeleri deniz fenerli ve buna en uygun halıyı göstermiş olduğun markalı çapalı halısı var onu alıcam en uygunu oydu.sende bir bak istersen hatta resimde ekleyebilirim.kızlar selam oğlumun odasını ve uyku setini almıştık ama halıda çok zorlanıyoruz
Eki Görüntüle 389600
iyi olmaya çalışıyorummm bu durumda ne kadar ıyı olunursaa... ağlama krızlerı gelıoo sınırlerım cok bozuk
bekliyorum hala dr u arada kanamalı akıntm oluyo
Eki Görüntüle 389600
resmide bu canım bence nevresim takımınla uyumlu ama sen bilirsin tabikiEki Görüntüle 389652
canım;bozulmazsan eğer açık söyliim ben 2 halıyı da beğenmedim.ve 2 alternatif buldum.
Çilek > Halı
Çilek > Diamond Halı - Mavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?