2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Nur 1835, inşallah iyi haberlerle gelirsin. Dualarım seninle.

Günaydın kızlar....
Temizlik işi son hız devam edecek yine bugün.İyi ki temizlikçi yerine görümcemler gelmiş.
Valla dip köşe mis gibi temizliyorlar.Ben daha erken diye düşünürken balkonda halıları bile yıkadılar
Onlar temizlikle uğraşıyor ben de yanlarında çene çalıyorum,çay-kahve-yemek ile uğraşıyorum.
Haftaya cumada annemlere yerleşiyorum artık.Son 25 gün
Oğluşumda çok hareketli bu aralar.Kıpır kıpır hiç yerinde durmuyor.
Eskiden uyku saatleri olurdu,uyuduğunu bilirdim ama şu aralar hiç uyumuyor gibi sanki :))

Son düzenleme:
Günaydın canlar... Yine uykusuz geçen bi gecenin sabahındayız. Ayrıca acaip sinirliyim.
Dün 2 saatten fazla uğraştığım projeyi, az önce sevgili şefim "yanlışlıkla" silmiş... "Kusura bakma" dedi bana
Şimdi tekrar bakıcam. Allahtan bi yere kadar farklı kaydetmiştim de; taaaa en baştan yapmama gerek kalmicek ama uğraştıracak sonuçta...
Sabah ne güzel gelmiştim halbuki, uykusuz da olsam 1 hafta daha gelirim ben işe diye kendime gaz bile vermiştim
Neyse kısmet bakalım. Bu günü de bi atlatalım da, gerisi allah kerim

Nur1835; Allah kurtarsın canım. umarım herşey yolundadır.

arkadaslar suan hastanedeym. Suyum geldi ve daha cok erken yatırdılar serum takılı suyu durdurmaya calısıyolar sabah detaylı ultrason cekilcek cok endiseleniyorum lütfen dua edin benim icin

canım hiç endişelenme Rabbim en güzelini bilir.Bebişine de sana da hiçç bişeycikler olmaz inşallah Allah yardıncın olsun dualarım seninle

merhaba canım, özelden yazmama izin vermiyor. şeker raketleri yuvarlak oluyor. benim aldıklarımda seninkiler gibi. raketi ortadan ikiye kıvırıp şekeri arasına koyuyorsun. kolay gelsin

TURUNCU valla şanslısın vesselam.bende de 2 tane var ama tık yok :) ayda yılda br soruyolar nasıl bebiş diye 3 odamın temizliğini yaptırdım temizikçiye. 2 oda hol birde mutfaak var daha. halılarım da yıkanmaya gidicek.. sadece halıları izne bırakıcam diğer işleri izinden önce bitirecem Allahın izniyle

günaydın sevgili anneler uzun bir zaman giremiyordum nete.doğum yapan annelere haırlı olsun diliyorum.

nucum:allah yardımcın olur sakın korkma bebeğin eminim çok sağlıklıdır endişelenecek birşey yok!!kavuşursan eminim allah böylesini hayırlı nasipğ ettiği içindir.
schatsangel:hayırlı olsun bebeğin allah hayırla büyütmeni nasip etsin

kızlar bu arada hastane çantamı hazırladım koyduğum şeyleri yazayımda eksik var mı bi bakın nolur:
kendime:2 gecelik 1 pijama tk, 2 atlet 2 kilot,2emzirme sütyeni,1 kağıt havlu,1 pamuk,terlik,çorap
bebeğime:2 tk hastane çıkışı,ağız mendili,emzik,bez,alt açma,pişik kremi,

günaydın canlar :124: sonunda hastahane için pijama ve gecelik olayını hallettim. internetten aldım, iki güne elime geçti. beklediğimden iyi geldi. aşağıdaki pijamayı ve takımı olan geceliğini almıştım ama geceliğinin fotoğrafını bulamadım şimdi.

arkadaslar suan hastanedeym. Suyum geldi ve daha cok erken yatırdılar serum takılı suyu durdurmaya calısıyolar sabah detaylı ultrason cekilcek cok endiseleniyorum lütfen dua edin benim icin

Rabbim yâr ve yardımcın olsun canım... hayırlı haberlerini bekliyoruz...

günaydınn bugun 35 haftalık olduk oğlumlaaaa

bende çantamı hazırlıcam aksam ama hastane ıcın terlık almadımm nasıl bı terlık almalıyımm karar veremedım

Nur inşallah iyisindir canım,merak ettim valla

Gunaydin annisler... Bugun erkenciyiz Aksama misafirimiz var bakalim nasil agirliycaksak

Allah yardimcin olsun canim...

günaydınn bugun 35 haftalık olduk oğlumlaaaa

bende çantamı hazırlıcam aksam ama hastane ıcın terlık almadımm nasıl bı terlık almalıyımm karar veremedım

ben iki tane aldım pazardan ucuzluktan, birini tuvalet için biri ise odada gezmeye. tanesi 2,5 muydu neydi doğumdan sonra da balkonda kullanırım olur biter

gunaydin kizlar..cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun insallah

nurcum allah yardimcin olsun,kolay dogumlar diliyorum..

günaydın kızlarr saşaf 35

bugun 35+0 oldukk çok şükür :) akşama bebişimizi görmeye gidicez içimiz kıpır kıpır çok özledim yaa :)

Nur dualarımız seninle canım , Allah yardımcın olsun...

sevgi nasılsın canım ??????

günaydın kızlar.. bugün evdeyiz, ailecek kahvaltımızı yaptık.. hava mis gibi, ama bizim de çok işimiz var..

canım telaş yapma sakın, doğsa bile bebişin büyümüştür yeteri kadar, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Allah yardımcınız olsun, bizi de bilgilendir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…