Nur1835 inşallah iyisindir bebişinlee.acaba daha önceden erken doğum riski varmıydı bilen varmı kızlar????
arkadaslar suan hastanedeym. Suyum geldi ve daha cok erken yatırdılar serum takılı suyu durdurmaya calısıyolar sabah detaylı ultrason cekilcek cok endiseleniyorum lütfen dua edin benim icin
merhaba canım, özelden yazmama izin vermiyor. şeker raketleri yuvarlak oluyor. Benim aldıklarımda seninkiler gibi. Raketi ortadan ikiye kıvırıp şekeri arasına koyuyorsun. Kolay gelsinEki Görüntüle 389507 Eki Görüntüle 389508 Eki Görüntüle 389509 Eki Görüntüle 389510
arkadaslar suan hastanedeym. Suyum geldi ve daha cok erken yatırdılar serum takılı suyu durdurmaya calısıyolar sabah detaylı ultrason cekilcek cok endiseleniyorum lütfen dua edin benim icin
kızlar bu akşam doktor kontrolüm vardı, erken doğum riskimiz bitti şükür, kızım 2800 gr 46.5 cm olmuş, kocaman yanakları ve bal bal dudakları var bi görsseniz... kızımı iyi görmek beni çok mutlu ediyo, muhtemelen 38 ve 39 haftalarımızı görcez bizde, doktorum bi terslik çıkmazsa %80 normal doğum yapabilirsin dedi, bunada çok sevindim...
Esracım iyi olmnıza çok sevindim canım,bebeğine de maşallah canım öptük sizi.
maaşallah canım göbişin çok şeker....
günaydınn bugun 35 haftalık olduk oğlumlaaaa
bende çantamı hazırlıcam aksam ama hastane ıcın terlık almadımm nasıl bı terlık almalıyımm karar veremedım
günaydınn bugun 35 haftalık olduk oğlumlaaaa
bende çantamı hazırlıcam aksam ama hastane ıcın terlık almadımm nasıl bı terlık almalıyımm karar veremedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?