- 18 Ağustos 2011
- 234
- 25
- 98
resmide bu canım bence nevresim takımınla uyumlu ama sen bilirsin tabikiEki Görüntüle 389652
canım;bozulmazsan eğer açık söyliim ben 2 halıyı da beğenmedim.ve 2 alternatif buldum.
Çilek > Halı
Çilek > Diamond Halı - Mavi
merhaba canım, özelden yazmama izin vermiyor. şeker raketleri yuvarlak oluyor. benim aldıklarımda seninkiler gibi. raketi ortadan ikiye kıvırıp şekeri arasına koyuyorsun. kolay gelsinEki Görüntüle 389507 Eki Görüntüle 389508 Eki Görüntüle 389509 Eki Görüntüle 389510
Çilek'in halıları yıkanmıyor,sadece silinebiliyor.Çocuk halısı olduğu halde çocuk odasına çok uygun olduğunu düşünmüyorum ben
kızlar merhaba ben son 2 ayda toplam 10 ampul venofer taktırdım doktorumun takibiyle. kan değerlerim çok düşük çıkmıştı ve normal ilaç kullanımıyla yükselmiyordu o sebeple taktırdım.
neyse en son bu pzt taktırdım ve bugun kan testı yaptırdım. kan değerim az da olsa yükselmiş. ama çok çarpıntım var. kalp atım hızı 102 122 arası değişiyo ve beni çok yorunyo.
sizlerde de böyle şeyler oluyo mu.
korkmaya başladım.
kızlar duygunu bebişi doğmus 3 kilo masallh bir sorunu yok annemizde cok iyimiş facedek grupta bebişimizn resmi var bilgilerinizee
Hayrılı cumalar herkese.
İsim konusunda kararsız olanlardanız biz de.Sizlere danışayım istedim:
Miraç mı Kerem mi?
Hangisi daha güzel.
bence kerem daha güzel... miraç söylenişi biraz kaba ve zor geldi sanki
Merhabalar, ben de bizden biraz bilgi vereyim.salı günü doktora gittik kontrole kızım 3100gr 50 cm oluş şuan için iyi gidiyoruz maşallah. doktorumuz bi aksilik olmazsa ve kızım erkenci davranmazsa 24 nisana sezeryan tarihi verdi inşallah.yani 11 günüm kaldı kızıma kavuşmaya ve heyecanda dorukta tabi.Yüce rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşaallah...
Hayrılı cumalar herkese.
İsim konusunda kararsız olanlardanız biz de.Sizlere danışayım istedim:
Miraç mı Kerem mi?
Hangisi daha güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?