Miraç deyince kız mı diyen de oluyo zaten.
Aslında ben Tuna koymak istiyorum ama eşim ben ölürsem ancak öyle koy o ismi dedi.O kadar istemiyor yani.
Kerem beğendiğim bir isim ama son 2-3 yıldır çok fazla duyuyorum.Çok klasikleşti sanki.
Püff biz ne koycaz bu çocuğun adını yaaa.
mutlu mutlu resimleri olsun inş içinde...
benim oğlum olsaydı;Uras koycaktım.sonraki tercihler;can,burak,mert,mirsad,mahir(son 2 sine eşim şiddetle karşı çıkıodu ama içlerinden en çok son 2 si hoşuma gidiodu benimde)
mutlu mutlu resimleri olsun inş içinde...
canım sen yurt dışında yaşamıomuydun?ben mi karıştırdım?
Merhabalar, ben de bizden biraz bilgi vereyim.salı günü doktora gittik kontrole kızım 3100gr 50 cm oluş şuan için iyi gidiyoruz maşallah. doktorumuz bi aksilik olmazsa ve kızım erkenci davranmazsa 24 nisana sezeryan tarihi verdi inşallah.yani 11 günüm kaldı kızıma kavuşmaya ve heyecanda dorukta tabi.Yüce rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşaallah...
masallahh cnm bebısıne neden sezeryan olcaksın?
Canım benim tüp bebek olduğu için sezeryan yapıyorlar.
yazdıklarını okuyunca ben bile heyecanlandımmaşallah kızına da iyi büyümüş tontiş Allah ikinize de sağlık versin canım
anladım cnm saglıkla kucagına allll ınsallah:)
masallah ya Allah'ım hayırla kurtarsın benımde amelıyata 1 ay var benım bıle heyecan dorukta senı dusunemıyorum yanı,az kalmıs kokusunu ıcıne cekmene sag salım kurtulun ınsallah ıkınızde
kimse yok bugunnnn sessiz topikkkk
kimse yok bugunnnn sessiz topikkkk
Buradayız ama ara ara girip bakıyorum ne oluyor diye doğuran varmı yokmu
eger sezeryani sen tercih ediyorsan hayirli olsun derim de. doktorun sana normal dogum secenegi hakkinda bilgi vermediyse bence mutlaka o konuda da bilgi edinip karar ver dedim. ben isvicredeyim tup bebek sahibi olan anneler grubuna katildim gecenlerde hepsi normal dogurdu,
bir de su linke goz atabilirsin: Tüp Bebekte Normal Doğum mu Sezaryen mi?
genelde doktorlar sezeryani tercih ettikleri icin normal dogum hakkinda pek bilgi vermeyip sezeryanin risklerinden de pek bahsetmemeyi tercih ediyorlar maalesef....
tabi bunlari biliyor ve sezeryan tercih ediyorsan o ayri, ins. ikiniz de saglikli bir sekilde kurtulursunuz
bende burdayım ara ara bakıyorum , işteyim ama işte de bugün yoğunluk yok canım sıkılıyorr:44: bir yandan da nezle oldum, devamlı hapşırıyorum, burnum akıyor, kendimi halsiz hissediyorum, uykum geldii :2::2: yarın işte son günüm. Pazartesi raporumu verip izne ayrılacağım inşallahh...
evde ayaklarımı uzatıp, istediğim kadar yatmak , uyumak , rahat rahat ev işlerimi yapmak istiyorum artık....
karar verdin demek sonunda. ben de ikilemdeydim ama şu an feci ağrıyor ayaklarım. sanırım pztsi ben de raporumu alıp vercem içeri. benim de bugün son olmuş oluyo gelmezsem... son 1 saat :) aslında sıksam gelirim 1 hafta daha da işte bilemiyorum. canım istemiyo artık hiç gelmek.
aynen canım bende aslında gelsem gelirim 1 hafta daha ama sıkıldım artık , canım istemiyor işe gelmeyi , burda vakit geçirmeyi, iyice bunaldım...
Sonuçta evde olup dinlenmemiz de lazım ne olur ne olmaz...yeter bu kadar...
arkadaşlar merhaba
malum mayısa az kaldı, anne olma heyecanımız da iyice arttı.
umarım herkes bebeğini sağlıcakla kucağına alır.
vee o koca göbüşlerden geriye sadece 3-4 kilocuk kalır.
hadi hamileliğe kaç kiloyla başladık ve şimdi kaç kiloyuz paylaşalım...
ben 52 kiloyla başladım ve şimdi 64 kilocuk oldum...
peki sizleerr....
arkadaslar suan hastanedeym. Suyum geldi ve daha cok erken yatırdılar serum takılı suyu durdurmaya calısıyolar sabah detaylı ultrason cekilcek cok endiseleniyorum lütfen dua edin benim icin
kızlar selam oğlumun odasını ve uyku setini almıştık ama halıda çok zorlanıyoruz
uyku seti denizcili olduğu için herşeyle uyumlu olmuyor
dün 2. resimdekini almıştık ama çok alakasız oldu ya halısı ya uyku setini değiştireceğiz sizce ne yapayım?
1. halı güzel mı dersiniz?
Eki Görüntüle 389587 Eki Görüntüle 389588
Eki Görüntüle 389600
Hayrılı cumalar herkese.
İsim konusunda kararsız olanlardanız biz de.Sizlere danışayım istedim:
Miraç mı Kerem mi?
Hangisi daha güzel.
bizde bugün gittik doktora..güzel kızım 3 050 gr olmuş...haftalardır kızımın dönmesini bekliyordum ama dönmemiş...doktorumuz sezeryan dedi 2 hafta sonra alırız dedi..babamızın doğum tarihi 26 nisan.. sanırım kızımın da 26 nisan olacak...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?