2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

benim oğlum olsaydı;Uras koycaktım.sonraki tercihler;can,burak,mert,mirsad,mahir(son 2 sine eşim şiddetle karşı çıkıodu ama içlerinden en çok son 2 si hoşuma gidiodu benimde)

bime gelen bir yaş cervesınden aldım oğlumaaa

Eki Görüntüle 389806
mutlu mutlu resimleri olsun inş içinde...
canım sen yurt dışında yaşamıomuydun?ben mi karıştırdım?

yok canım ben ankaradayım...

yazdıklarını okuyunca ben bile heyecanlandım maşallah kızına da iyi büyümüş tontiş Allah ikinize de sağlık versin canım

masallah ya Allah'ım hayırla kurtarsın benımde amelıyata 1 ay var benım bıle heyecan dorukta senı dusunemıyorum yanı,az kalmıs kokusunu ıcıne cekmene sag salım kurtulun ınsallah ıkınızde

teşekkür ederim canım hepimizi Allahım hayırlısıyla kurtarsınn inşaallah.

kimse yok bugunnnn sessiz topikkkk

Buradayız ama ara ara girip bakıyorum ne oluyor diye doğuran varmı yokmu

bende burdayım ara ara bakıyorum , işteyim ama işte de bugün yoğunluk yok canım sıkılıyorr:44: bir yandan da nezle oldum, devamlı hapşırıyorum, burnum akıyor, kendimi halsiz hissediyorum, uykum geldii :2::2: yarın işte son günüm. Pazartesi raporumu verip izne ayrılacağım inşallahh...
evde ayaklarımı uzatıp, istediğim kadar yatmak , uyumak , rahat rahat ev işlerimi yapmak istiyorum artık....

karar verdin demek sonunda. ben de ikilemdeydim ama şu an feci ağrıyor ayaklarım. sanırım pztsi ben de raporumu alıp vercem içeri. benim de bugün son olmuş oluyo gelmezsem... son 1 saat :) aslında sıksam gelirim 1 hafta daha da işte bilemiyorum. canım istemiyo artık hiç gelmek.

aynen canım bende aslında gelsem gelirim 1 hafta daha ama sıkıldım artık , canım istemiyor işe gelmeyi , burda vakit geçirmeyi, iyice bunaldım...
Sonuçta evde olup dinlenmemiz de lazım ne olur ne olmaz...yeter bu kadar...

cnm bnde 73 ıle basladım sımdı 88 kıloyummm:18:
arkadaslar suan hastanedeym. Suyum geldi ve daha cok erken yatırdılar serum takılı suyu durdurmaya calısıyolar sabah detaylı ultrason cekilcek cok endiseleniyorum lütfen dua edin benim icin
adasım yaaa Allah yardımcın olsun ınsallh
cnm bence 1. halı gzl
Hayrılı cumalar herkese.
İsim konusunda kararsız olanlardanız biz de.Sizlere danışayım istedim:
Miraç mı Kerem mi?
Hangisi daha güzel.

ben miraç ı cok begendım bence cok hos gelıyor kulaga

Bende artık çalışmak istemeyenlerdenim.O kadar zor geliyor ki.Artık misafir gibi takılmaya çalışıyorum.ama daha önümde 3 hafta var çalışmaya.Napayım kızmla daha çok vakit geçirmek için katlanacağım.Allah güç kuvvet versin hepimize,

Turuncu bu arada yaşım 25

ben artık çalışmıyorum.. bakıyorum kimsenin de çalışası kalmamış .. ama son günlerde gerçekten iyice ağırlaştığımı hissediyorum, göbeğim indi, ufak bi akıntıda suyummu geliyo diyorum :26:..
bugün evdeydim, hazırlıklarımı yaptım.. sonra dışarı çıktık, hava aldık biraz .. haftasonu gibi hissettim.. dinlenmek bizim de hakkımız, tabi işten güçten ne kadar dinlenebilirsek ..

bizde bugün gittik doktora..güzel kızım 3 050 gr olmuş...haftalardır kızımın dönmesini bekliyordum ama dönmemiş...doktorumuz sezeryan dedi 2 hafta sonra alırız dedi..babamızın doğum tarihi 26 nisan.. sanırım kızımın da 26 nisan olacak...:))

maşşallah bebişine iyi, sağlıkla dünyaya gelir inşallah .. peki ya 2 haftaya kadar dönerse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…