2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

maşşallah bebişine iyi, sağlıkla dünyaya gelir inşallah .. peki ya 2 haftaya kadar dönerse?

2 haftaya kadar dönerse beklerim normal doğum yaparım...ben başından beri normal doğum diyordum hep...ama her seferinde soruyrm döndü mü diye dönmedi cevabını alınca ister istemez sezeryanı kabulleniyorum...

arkadaşlar merhaba bu foruma ilk mesaj yazışım biraz geç oldu ama:) biz 35+0 olduk bugün çok şükür. burada sizleri okumak beni rahatlattı. aynı dönemlerden geçtiğimizden hepinizi anlıyabiliyorum. facedeki grubunuzun adı nedir ona da üye olayım.

bende bugün 35+1 im ne güzel :):)

bugün itibari ile doğum iznine ayrılmış bulunmaktayım

herkese merhaba benm pc bozuldu eşimin pc den giriyorum
benim dün gece ve bugun belime sancılar vurmaya başladı kızlar ama ne düzenli nede çok şiddetli bende bugun apar topar kuaför işimi hallettim:) bunlar yalancı sancı falanmı oluyor bir sizlere danışayım dedim lütfen bilgilerinizi esirgemeyin ve bu karın düşmesini nasıl anlıcazzz?????
ben iyice heyecanlandım ve umutlandımmmm

Merhabalar,

Bu halı var denizci temalı ama görüp de beğenmediklerinden sanırım.Burdakilerle aynı marka çünkü.Ben görmediysen diye ekleyim dedim.
Eki Görüntüle 389602

resmide bu canım bence nevresim takımınla uyumlu ama sen bilirsin tabikiEki Görüntüle 389652

KIZLAR DENİZCİ HALIYI NERDEN ALABİLİRİM ACİL YARDIMMMM . BAYILDIMMM.. HADİ YAZIN YAZINN

bugün itibari ile doğum iznine ayrılmış bulunmaktayım

ohh gelsin hazırlıklar :)) dinlenmeler

canim en iyisi bi hastaneye git sen,ne desek bos olur sancilarin duzenlimi degilmi onlar bilir acilma falan vardir belki

bende nısan annesı olcam kısmetse..19 nısanda bebegımı kucgıma alcam epıdural sezeryanla..Allah herkesın yardımcısı olsun annişler..

tatlım çok ssağol fikir verdiin için
english homedaki puantiyeliyi çok merak ettim çünkü perdesinde de minik puanlar var

kızlar bugün doktora gittim başı ve boyu yine 2 hafta önde çıktı boy neyse ne de baş doğumu zorluyor tabi

doktorum radyaloga da gönderdi baş kilo boy ölçümü fln yapıldı kilosu da normalden biraz fazla çıktı radyalog 'normal düşünmüyorsundur di mi' deyince şaşırdım çünkü hep haftasındaydı kilosu ama bu hafta aç gezmeme rağmen baya bi toparlanmış nasıl oldu anlamadım

hafta başı çatı ölçümüm yapılacak ve limon kadar yerden karpuz kadar kafa geçmeyecek gibiyse haftaya bebişimi sez. ile alacak sanırım doktor :18:

kesinlikle süper bi doktor, herşey yolundaysa sırf zor olacak diye sez. yapmayız ağrı eşiğine bağlı eğer dayanabilirsen normalce gelir bebişimiz dedi içime su serpti

kordonu gevşekçe dolanmış boynunun etrfaına ama dediğim gibi hem kafa daha büyürse hem de kordon olursa sez. olabilir

o sağlıklı olsun da ben hepsine varım Rabbimin izniyle kucağıma alayım gerisi umurumda değil

bu arada 2 kere ultrasona girdim devamlı dudağını emiyordu çok tatlıydı poz da verdi bugün bize çok mutlu etti

bu arada karnınınızın düştüğünü bacak bacakj üstüne atamayınca, daha rahat nefes almaya başlayınca, göğsünüzün alt kısmı yumuşayıp kasıklarınızın üstü ağırlaşınca anlayabiliyorsunuz
ben bacaj bacak üstüne atınca kasıklarım ağrımıştı. öylr eskisi gibi atmaktan zaten bahsetmiyorum ayak ayak üstüne gibi
bi de bebek eskiden yukarıları çok tekmeliyordu ama tekmelememeye başlamıştı

daha iyiym arkadaslar hastanedym hala yarnda burda olcm su hala gelyo ama daha az. Gözetm altndaym. Ebelr baktı acılma yok ultrasonda da hersy normal dualarnz icin teşekkrler gunduz gercektn cok korkmustum

Selam annişler.Dün kontrole gittim,ben sanki sezeryana doğru yol alıyorum,normal istiyordum ama hayırlısı neyse o olsun artık.Bebişim daha şimdiden 3500 olmuş,iri bebek olcak bu giidşle dedi,normal yapman zor olur dedi,ama daha 3,5 hafta falan var bakalım nolacak.Bebişimdeki böbrek kanalı genişlemesi de aynı duruomuş çok şükür daha fazla genişlememiş sınırdaymış sorun olmaz büyük ihtimal dedi ama yine de korkuyor insan,rabbim hepimizin bebiişini sağlıkla versin kucağına.Bebişini kucağına alan annelerimiz artmaya başladı,onları okudukça heyecan basıyor insana.analı babalı büyütsünler inş.

İyi geceler herkese... Biz de kizimla bugun son kez ise gittik ve izne ayrilmis bulunuyoruz... 3000 sayfayi devirmisiz, yazalim dedik az once 15-20 dk kadar kestirmisim. Cok uykum var. Umarim uyurum bu gece artik... Hepinizi optuk kizimla

sabaha kontrolum var inşallah oğlum kilo almıştır anneler!2400dü en son 2 hafta önceydi 150 gr almıştı bakaım bu hafta almışmı...bugün temizliğim vardı duvar cam yer toz perdeler halı bitti...ama daha antr duvarım mutfak duvarım banyom tuvaletim koltuk silmem kaldı.2 hafta sonra inş gene gelcek kadınım onlar da bitewrse kaygıı atarım dua edin de doğurmadan bitsin temizliğim kızlaaar

nurcum:iyi olmana çok sevindim hayırlı olan zamanda evladınla buluşman dileğimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…