maşşallah bebişineiyi, sağlıkla dünyaya gelir inşallah .. peki ya 2 haftaya kadar dönerse?
eger sezeryani sen tercih ediyorsan hayirli olsun derim de. doktorun sana normal dogum secenegi hakkinda bilgi vermediyse bence mutlaka o konuda da bilgi edinip karar ver dedim. ben isvicredeyim tup bebek sahibi olan anneler grubuna katildim gecenlerde hepsi normal dogurdu,
bir de su linke goz atabilirsin: Tüp Bebekte Normal Doğum mu Sezaryen mi?
genelde doktorlar sezeryani tercih ettikleri icin normal dogum hakkinda pek bilgi vermeyip sezeryanin risklerinden de pek bahsetmemeyi tercih ediyorlar maalesef....
tabi bunlari biliyor ve sezeryan tercih ediyorsan o ayri, ins. ikiniz de saglikli bir sekilde kurtulursunuz
Teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için.kaç tane doktora gittik hepsi tüp bebekse sezaryen olur dedi bizde güvendik tabi riske atmak istemiyorduk malesef kuzu kuzu yatacaz masaya.
arkadaşlar merhaba bu foruma ilk mesaj yazışım biraz geç oldu ama:) biz 35+0 olduk bugün çok şükür. burada sizleri okumak beni rahatlattı. aynı dönemlerden geçtiğimizden hepinizi anlıyabiliyorum. facedeki grubunuzun adı nedir ona da üye olayım.
Merhabalar,
Bu halı var denizci temalı ama görüp de beğenmediklerinden sanırım.Burdakilerle aynı marka çünkü.Ben görmediysen diye ekleyim dedim.
Eki Görüntüle 389602
resmide bu canım bence nevresim takımınla uyumlu ama sen bilirsin tabikiEki Görüntüle 389652
bugün itibari ile doğum iznine ayrılmış bulunmaktayım
KIZLAR DENİZCİ HALIYI NERDEN ALABİLİRİM ACİL YARDIMMMM . BAYILDIMMM.. HADİ YAZIN YAZINN
ohh gelsin hazırlıklar :)) dinlenmeler
herkese merhaba benm pc bozuldu eşimin pc den giriyorum
benim dün gece ve bugun belime sancılar vurmaya başladı kızlar ama ne düzenli nede çok şiddetli bende bugun apar topar kuaför işimi hallettim:) bunlar yalancı sancı falanmı oluyor bir sizlere danışayım dedim lütfen bilgilerinizi esirgemeyin ve bu karın düşmesini nasıl anlıcazzz?????
ben iyice heyecanlandım ve umutlandımmmm
aslında tuana halılının desenleri çok güzel ama malesef bana göre pahalı..:TUANA:. Dier Motifli
ben o kadar para veremem.birde gösterdiğim halı modeli hem bebeklikte hemde çocuklukta uygun gibi geliyor.engilish home daki mavi puantiyeli halıyıda çok beğeniyorum ama o halı sadece bebeklik dönemine hitap ediyor bence.
tatlım çok ssağol fikir verdiin için
english homedaki puantiyeliyi çok merak ettim çünkü perdesinde de minik puanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?