2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kıslar hepinize günaydın..
Bugün doktor kontrolüm var yarım gün için bile işe geldim..Gelme deseler olmazdı sanırım...
Ayy artık sinirim bozuluyorrr yaaa...
Kıslar ya aranızda göbek kıllarını alan var mı?? Ben eskiden alıyorumdum..Gerçi halada alıyorum ama bebeğe bir zararı olmaz diye düşündüm hep doktor ult.cihazına o kadar bastırıyorkii eğer zararlı olsaydı o bile bastırmazdı diyorum...
Dün ağda maceram kabus gibiydi yere pijamama terliğime döktüm sir ağdaydı bide pijamam çöpe gitti terliği çok yıkadım ama nafide gitmedi yeride telledimmm Allahtan halıya gelmemişti.Eşimde kızdı salonun ortasında mı yapılır diye ama banyonun aynası çok yukarda göremiyorumkiiiiiiiiiiiii..Salondaki konsolun aynaları tam bana göre...Yaptığıma yapacağıma bin pişman oldum sinirden ağladım o dereceeee ne illet bişi yaa..Kuaförede şimdiye kadar gitmedim utanıyorum Nasıl olacakkki...
Bebeğimden bugün iyi haberler alırımda içim rahatlar...
Kilo konusuna gelince sabah aç tartıldım 72.5 çıktı..57 ile başlamıştık oysa...20 yi bulacağım gibi..
bacaklarımın şiştiğini hissediyorum...Basen tarafımda kötü kötü çatlaklar var..Suratımdan da sivilceler eksik olmuyor...Baya evrim geçirdim...Stresteyim galiba kendime baktıkça üzülüyorum..Benden bu kadar

Son düzenleme:
günaydın kızlar
dogumlar başlamış artık sırayla dökülürüz
papatya güzel haberler alırsın inş.

kızlar eşim ve ben bide eltim amcasının oğlu bide
eşi hep birlikte yarın urfaya gitmeyi düşünüyoruz
uzun zamandır niyet etmiştik eşim yarın gidelim diyo
ben diyarbakırda oturuyom malüm doğumada bişi kalmadı
fikirleriniz ne eşim ben bilemiyorum istemiyorsan biz gitmeyelim
sana birşey olur diye endişeli ama bende gitmek istiyorum ve birazda
korkuyorum sizce bişi olurmu yaa araba bize ait olduğu için dikkatli gidilir bazı yerlerdede
dinlernrz diyo sizce yarın ne yapim gidimmi çook kararsızım
doğumdan sonrada gidebileceğimi hiiiç sanmıyorum kızlar :26::26::26::26:

Cannim semn bilirsin ama bence acil br isin yoksa uzak mesafe gitmemekte fayda var.ARtik son haftalardyiz ne olur ne olmaz , yorulmaya degip degmiyecegini dusun bence canim tabii sen bilirsin.

maşallah size cnm ya..seninle aramızda bir gün var ama sen ii beslemişsin...bnm bebeğim 3050 gr daha...

gunaydinlar kizlaar,herkese guzel bi haftasonu diliyorum..

gece hic uyuyamadim,saga don ,sola don karnim tas gibi oldu:26:

neyse surda biseycik kalmadi,safak 18

esrayhancim takma kafana canim,benimde 3 gorumce var kayinvalide var bir cop almadilar inan,

sadece yabanci gibi soryorlar ne zamana dogum diye,maddi sikintiyi son 1 aydir bizde yasadik ,hesabimiz kotu durumda ama kizimin cani sagolsun ,toparlanir bi kac aya ,yeterki saglikla kucaklarimiza alalim

umarim guzel haberlerle gelirsin canim,gobek killarini almiyorum cunku yok bende ama alt taraf icin yasiyorum bunlari ,dogumdan once agdaya gidecegim ..bence sende git utanacak bisey yok onlar o kadar ck goruyorlar ki,kilo konusuna gelince toplamda 16 aldim bakalim kacla tamamliycam,artik tartilmak bile istemiyorum

canim sen bilirsin ama benim doktorum son haftalarda sakin uzak mesafeler yapma her an hersey olabilir,ani durumlar icin, hastaneye yakin ol dedi,benim tavsiyem gitme bebisin 2 aylik falan olunca gidersin

canım işyerleri işte gelme derler mi hiç, hep çıkarlarını düşünüyorlar. İnş. Güzel haberler alırsın iyidir minnoşun... ne zaman izne ayrılcaksın sen?...

benim bugün işyerimde son günüm, izne ayrılıyorum bugün. Bilgisayarımı, çekmecelerimi temizliyorum... :) Biraz tuhafım en fazla 1 hafta ayrı kalmıştım işyerinden yıllık izinlerde o da...
Pazartesi günü sabah doktoruma gideceğim, rapor alacağım sadece rapor vermek için geleceğim tekrar...

aynı kaderi paylaşıyoruz canım bende hep normal doğum düşündüm ama daha 35+3 üm bebiş 3.200 gram 38. hafta ölçülerinde diyor doktor iri bebek normal hiç düşünme artık dedi gittiğim prof. bizi dışarıdan tanıyor beni o doğum yaptırmayacak ama ona sürekli gidiyorum bebeğini riske atma diyor her gittiğimde her hafta gidip NST çekiniyorum bebek büyük olduğu için fazla durmak istemeyebilir dedi doktor yani sancım olabilirmiş erkenden ne yapacağımı bilmiyorum ben 38. haftaya kadar bekleyip öyle sez. olmak istiyorum ama erkenden sancım olursa ne olacak bilmiyorum

kızlar facete yazmıştı ama burda da belirtim bebikim bir haftada hiç kilo almamış kilo alımı durmuş pazartesi doplere giricem sorun mu var diye dualarınızı eksik etmeyin lütfen..

canım maşallah ne güzek haberler bunlar darısı başıma..

canım bence alma artık göbek kılını falan ne bilim ben kaşımı aldırırken bile acıdan kasılıyorum ağdayı da boşver jilete geç bence benim artık hamilelik hormonlarından mıdır nedir aşırı canım yanıyor..

kizlar dogum yapan arkasimizin bebegi

Eki Görüntüle 390333 Eki Görüntüle 390333

umarim olmustur..

Çok tatlııı maşallah..Allah uzun ömür versin..Bebişe uzun uzun baktımda şimdi ben içimde bu kadar bir bebek mi taşıyorum diyorum ne tuhaf...

Demezler valla canım...Ben 37+0 da çıkacağım kısmetse..3 hafta var.Doğumdan sonrası lazım diye beklemek istiyorum..İşim masabaşında yorucu değil Allahtan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…