Çok tatlııı maşallah..Allah uzun ömür versin..Bebişe uzun uzun baktımda şimdi ben içimde bu kadar bir bebek mi taşıyorum diyorum ne tuhaf...
Demezler valla canım...Ben 37+0 da çıkacağım kısmetse..3 hafta var.Doğumdan sonrası lazım diye beklemek istiyorum..İşim masabaşında yorucu değil Allahtan..
Kıslar hepinize günaydın..
Bugün doktor kontrolüm var yarım gün için bile işe geldim..Gelme deseler olmazdı sanırım...
Ayy artık sinirim bozuluyorrr yaaa...
Kıslar ya aranızda göbek kıllarını alan var mı?? Ben eskiden alıyorumdum..Gerçi halada alıyorum ama bebeğe bir zararı olmaz diye düşündüm hep doktor ult.cihazına o kadar bastırıyorkii eğer zararlı olsaydı o bile bastırmazdı diyorum...
Dün ağda maceram kabus gibiydi yere pijamama terliğime döktümsir ağdaydı bide pijamam çöpe gitti terliği çok yıkadım ama nafide gitmedi yeride telledimmm Allahtan halıya gelmemişti.Eşimde kızdı salonun ortasında mı yapılır diye ama banyonun aynası çok yukarda göremiyorumkiiiiiiiiiiiii..Salondaki konsolun aynaları tam bana göre...Yaptığıma yapacağıma bin pişman oldum sinirden ağladım o dereceeee ne illet bişi yaa..Kuaförede şimdiye kadar gitmedim utanıyorum Nasıl olacakkki...
Bebeğimden bugün iyi haberler alırımda içim rahatlar...
Kilo konusuna gelince sabah aç tartıldım 72.5 çıktı..57 ile başlamıştık oysa...20 yi bulacağım gibi..
bacaklarımın şiştiğini hissediyorum...Basen tarafımda kötü kötü çatlaklar var..Suratımdan da sivilceler eksik olmuyor...Baya evrim geçirdim...Stresteyim galiba kendime baktıkça üzülüyorum..Benden bu kadar[/
ben de karnıma yapıyorum.dediğin gibi düşünüyorum. öyle canım da yanmıyor. sadece,göbek, koltukaltı alabiliyorum.Geri kalanları yardım almadan yapmak çok zor.Sağolsun bi arkadaşım var o yardımcı oluyor.bence korkulacak birşey yok.
merhaba canım, özelden yazmama izin vermiyor. şeker raketleri yuvarlak oluyor. benim aldıklarımda seninkiler gibi. raketi ortadan ikiye kıvırıp şekeri arasına koyuyorsun. kolay gelsin QUOTE]
canım çok güzel olmuşlar ya sen nerden aldın malzemelerini
birmax diye bir site var oradan aldım
kızlar normalde göbeğinde kıl olmayıp hamilelikte olanlar sakın almasın. Gebelikten sonra çıkan o kıllar yine dökülüyomuş çünkü. Bnm hiç yoktu hafif göbek deliğimin altı kıllandı ama almıyorum doğumdan sonra dökülüyomuş. alırsanız kalıcı olur.
benimde hamilelikte çıktı yoktu önceden altlarda var biraz diğer taraflar ince tüy gibi çok az kararsız kalmıştım alsammı diye almasam iyi olcak sanırım
canim en iyisi bi hastaneye git sen,ne desek bos olur sancilarin duzenlimi degilmi onlar bilir acilma falan vardir belki
Oyy hanimlar ben ogluma tosun tosun diyordum ama meger citozmus
gecen sali gunu yani 35+3 gunluk scan sonucunda oglusum 2317 kilo ve boyuda 43 cm cikti basi halan tepede ve her gun en az iki kez hickirik tutuyor oglumu:26: nedir derdi acaba bilemiyorum acep varmi aranizda bu kadar cok hickirik tutan bebek:44:
slm arkadaşlar neredeyse doğum sıasında yerimi alıyordum.dün akşam biraz kasılma hissettim takip ettim önce 20 dk. da bir, sonra 10 dk. da,sonrada 6 dk da bir gelmeye basladı.hastaneye gittim çalıştığım yere.ebe arkadaş nst ye bağladı sancılar gaye düzenli 50 lerde falan sonra bi de alttan bakalım dedi,doğum başlamış çocuğun kafası aşağıda,silinme var bu gece suyun gelir dedi...ben tabi baya korktum çalıştığım yerde yenidoğan ünitesi olmadığı için takip olduğum özel hastaneye gittim bu arada çantamı1 gün önce zorla hazırlamıştım iyiykide hazırlamısım yoksa o arada bide eve gelip onunla uğrasacaktık.daha sonra takip olduğum hastanedede alttan muayene etti ebe evet açılma yok ama bebek tamamen kanala yerleşmiş dedi nst de sancım 5 dk da bir ve tam 120 idi(arkadaşlar sadece hafif bir adet sancısı gibiydi)ama baya nefes almamı zorluyordu ve kızım içerdedeli gibi dönüyordu.dr u aradı doğumu durdurmaya karar vardiler.daha 34 yeni doldu kızımın kg si 2000.nidilat,antibiotik başladılar bebek için ciğer geliştiriciiğneleri yapıldı sabaha kadar sancı çektim baya bildiniz doğum sancısıydı ama öyle anlatılanlar gibi zor gelmedi bana.doğum sabah durdu.şimdi tetikte bekliyoruz yine olursa diye yani heran nisan annesi olabilirim.(daha suyum falan gelmedi çok şükür)ama inş. 2 haftayıda doldurabilirim arkadaşlar dua edin bana...(gelişmeleri aktarırım)
bildiğim kadarıyla bebeğin hıçkırması akciğerlerini geliştiriyo. Nefes almasını kolaylaştıran bi egzersiz die okumuştum bi kitapta kızlar. tedirgin olmayın iyi bişey.
alma cnm alma bnm annemde de çıkmış almamış sonra dökülmüş şu an hiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?