2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kimse demiyor malesef.Ne kadar gelirsen onlar için kar. yoğunluk olsa da olmasada.Öyle bir uykum geliyorki zor duruyorum 2 gündür.Benim de izne çıkmama 3 hafta kaldı.Doğumdan çok izne çıkmanın şafağını sayıyorum valla Ultrasona göre 36 günüm kaldı.Ben ultrasonu baz alanlardanım.Kızım içeride fazla durmayacak diye düşünüyorum çünkü.Acayip tekmeler yiyorum kendisinden:)

Bu arada bu bebek hangi arkadaşın?Ne kadarlık ve kaç kiloda doğdu?

kızlar bnmde bugün doktor randevum vardı. doktor kasılmalar başlamış 15 dkda bir geliyo, eve git dinlen ne kadar durursa bebek o kadar kardır dedi. Bi yandan daha bebeğim dursun erken diorum bi yandan da çook merak ediyorum. hayırlısı inşallah. 2900 gr 49 cm olmuş sabırsız bebeğim.

kızlar normalde göbeğinde kıl olmayıp hamilelikte olanlar sakın almasın. Gebelikten sonra çıkan o kıllar yine dökülüyomuş çünkü. Bnm hiç yoktu hafif göbek deliğimin altı kıllandı ama almıyorum doğumdan sonra dökülüyomuş. alırsanız kalıcı olur.

bebek resimleri gelmeye başladı...41 kere maşallah ...çok tatlı görünüyor...bugün bursa'da yağmurlu ve rüzgarlı bir hava var....o yüzden pek ıslanmaya cesaret edip çıkmadım...ama lalelerin en güzel zamanı ve yeri olan kültürparkı görmeden doğurasım gelmiyor...nihayet bir hastane çantası da ben hazırladım...ufak eksikliklerim var....pazartesi dr. kontrolüm var tekrar umarım iyi haberlerle dönerim...herkese keyifli,sağlıklı bir gün diliyorum...

benimde hamilelikte çıktı yoktu önceden altlarda var biraz diğer taraflar ince tüy gibi çok az kararsız kalmıştım alsammı diye almasam iyi olcak sanırım

doğumlar başlamış rabbim hepimizin yardımcısı olsun gittikçe heyecanım dahada artıyor

benimde hamilelikte çıktı yoktu önceden altlarda var biraz diğer taraflar ince tüy gibi çok az kararsız kalmıştım alsammı diye almasam iyi olcak sanırım

alma cnm alma bnm annemde de çıkmış almamış sonra dökülmüş şu an hiç yok

canim en iyisi bi hastaneye git sen,ne desek bos olur sancilarin duzenlimi degilmi onlar bilir acilma falan vardir belki

cnm teşekkür ederim cevabın için sancılarım şimdilik durdu ama herkes panik halinde benden haber bekliyor:) bugun göğüs pedi emzik krem işlerimi bitirdim uyku setini falan serdim artık heyecanla bekliyoruzzz....

edan: lütfen yola çıkma.ben gecen hafta bursa dan erdege gittim 20 dk da bir dinlenerek zaten 1.5 saat sürüyo ama 3 gün sancım şişliğim geçmedi...bebegimin hareketleri bile cok cok azalmıştı cok korktum......konforlu bi arabayla ve yastıklarla gitmeme raağmen..........

Oyy hanimlar ben ogluma tosun tosun diyordum ama meger citozmus
gecen sali gunu yani 35+3 gunluk scan sonucunda oglusum 2317 kilo ve boyuda 43 cm cikti basi halan tepede ve her gun en az iki kez hickirik tutuyor oglumu:26: nedir derdi acaba bilemiyorum acep varmi aranizda bu kadar cok hickirik tutan bebek:44:

canım benim oğluşda bazen çok fazla hıçkırıyor bazen 3 defa bazen 1 defa günde belli olmuyor normaldir heralde

slm arkadaşlar neredeyse doğum sıasında yerimi alıyordum.dün akşam biraz kasılma hissettim takip ettim önce 20 dk. da bir, sonra 10 dk. da,sonrada 6 dk da bir gelmeye basladı.hastaneye gittim çalıştığım yere.ebe arkadaş nst ye bağladı sancılar gaye düzenli 50 lerde falan sonra bi de alttan bakalım dedi,doğum başlamış çocuğun kafası aşağıda,silinme var bu gece suyun gelir dedi...ben tabi baya korktum çalıştığım yerde yenidoğan ünitesi olmadığı için takip olduğum özel hastaneye gittim bu arada çantamı1 gün önce zorla hazırlamıştım iyiykide hazırlamısım yoksa o arada bide eve gelip onunla uğrasacaktık.daha sonra takip olduğum hastanedede alttan muayene etti ebe evet açılma yok ama bebek tamamen kanala yerleşmiş dedi nst de sancım 5 dk da bir ve tam 120 idi(arkadaşlar sadece hafif bir adet sancısı gibiydi)ama baya nefes almamı zorluyordu ve kızım içerdedeli gibi dönüyordu.dr u aradı doğumu durdurmaya karar vardiler.daha 34 yeni doldu kızımın kg si 2000.nidilat,antibiotik başladılar bebek için ciğer geliştiriciiğneleri yapıldı sabaha kadar sancı çektim baya bildiniz doğum sancısıydı ama öyle anlatılanlar gibi zor gelmedi bana.doğum sabah durdu.şimdi tetikte bekliyoruz yine olursa diye yani heran nisan annesi olabilirim.(daha suyum falan gelmedi çok şükür)ama inş. 2 haftayıda doldurabilirim arkadaşlar dua edin bana...(gelişmeleri aktarırım)

bildiğim kadarıyla bebeğin hıçkırması akciğerlerini geliştiriyo. Nefes almasını kolaylaştıran bi egzersiz die okumuştum bi kitapta kızlar. tedirgin olmayın iyi bişey.

canım inşallah 2hafta daha sabreder bebişin hayırlısı olsun bizi habersiz bıraka güzel haberlerle gel inşallah

bildiğim kadarıyla bebeğin hıçkırması akciğerlerini geliştiriyo. Nefes almasını kolaylaştıran bi egzersiz die okumuştum bi kitapta kızlar. tedirgin olmayın iyi bişey.

bunu bilmiyordum canım hani yenidoğan bebekler hıçkırınca kursak büyütüyor derlerya bende diyorumki heralde oğlum büyüyor kilo alıyor diyordum dr.ada hiç sormadım demek öyle değilmiş

çiğdem canım kasılmaların nasıl oluyordu yani nasıl farkettin düzenli olduğunu

Doktora gittim kıslar. Doktor artık NTS den takip etmeye başlayacağız dedi..NTS ye girdim. Bitiminde hemşire dr. arayıp birşey çıktığını söyledi..Anlamadım tabi..Bana dediler yan odaya geç çatalda muane edeceğiz..Ben tabi şok Doktorum geldi bu arada dr ilk defa alttan baktı çok utandım..Açılmam varmı diye bakmış..Biraz canım acıdı...Çatı muanesi böyle birşey mi acaba??? NTS de ağrım çıkmış..Doktor dinlen bol sıvı al sağ ve sola yat birazda beni hareketli gördüğünden ağır hareket et naza çek kendini dedi....Bebeğim 47 cm olmuş..Kilosu içi 2200 dedi..Ama 2 hft önce 2100 demiştniz çok az almış dedim..Bunlar yanıltıcı değerler dedi sadece merakınızı gidermek için söylüyorum geçen sefer fazla hesaplamıştır ya da bu sefer az hesaplamıştım ult. dedi..Normal değerler takılma vs dedi...İnş. erken doğurmam yoksa küveze girermiş

alma cnm alma bnm annemde de çıkmış almamış sonra dökülmüş şu an hiç yok

Siz bilirsiniz ama ben ağdanın zararını görmedim. yaptıranlar da hiçbir dezavantajını görmedi. benim hamilelikten önce de vardı. ama bilmiyorum başka tecrübeliler de öyle diyor. herkes kendi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…