2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kaç haftalıksın canım sen?merak ettim.

dikkat et canım bol bol dinlen mayıs bebekleri aceleci davranıyor sanırım.bende ilk nstye girdiğimde çok fazla kasılma çıkmıştı dr.açılma varmı bakalım demişti alttan bakcak sandım ama ultrasonla rahmin üzerine iyice bastırarak baktı açılma yok dedi.sonra önlem amaçlı bana nidilat verdi günde birtane bile içsen faydası olur dedi.sana ilaç falan vermedimi.bide çatı muaynesini eliylemi yapıyor yani alet falan taktımı

bu hıçkırık olayını benim kızımda yapıyor. o hıçkırınca içim bi garip oluyor.ama gülmeye başlıyorum.çok hoşuma da gidiyor.

slm kızlarr yeni doğan bebişimiz çok tatlı maşallah kilosuda çok erken olmasına rağmen Allahım nazarlardan saklasın.bizimde dün kontrolümüz vardı perşembeden beri hareketleri azalmıştı kızımın onu söyledik doktorumuza hemen inceledi herşey yolunda dedi nst ye girdik ebeler az hareket ediyor dedi ama doktorumuz iyi dedi düne göre de kızım bugün baya hareketli iki gün dinleniyor sanırım kızım enerjisini topluyor sonra başlıyor sağdan soldan:)kilomuz 2.500gr olmuş bir haftada 300 gr doktorumuz mutlu oldu ne güzel hep ileri gidiyoruz dedi inşallah hep böyle devam eder doğuma kadar 3500 yakalarız.2 gündür birde mide bulantım vardı kan hapım ve mağnezyumu kesti yerine mide bulantısı ve gastrit hapı verdi şimdi onlara başladık.bizden bu kadar kızlar kociş evde onun yanına gidiyorum öpüyorum hepinizi.

kaç haftalıksın canım sen?merak ettim.

Canım 34 ü doldurduk..35 e bugün girdim

Canım geçen seferki kontollerde aşağı baskı hissi olduğunu söyleyince mağnezyum ve molit vermişti onlara devam dedi...Çatı muanesi nasıl birşey bende merak ediyorum..Açılma varmı diye baktığında bir aletle baktıı neydi bilmiyorum ama

Son düzenleme:

bende bugün sata göre 35'e girdim.ama 1 hafta önde gidiyor kızım

Canim allah yardimcin olsun ins hayirlisi ile zamani geldiginde dogum gerceklesir dualarimizdasin morali yuksek tutmaya calis az kaldi bir iki haftadan sonra risk gecer kanimca sende ins saglicakla dogurusun

bildiğim kadarıyla bebeğin hıçkırması akciğerlerini geliştiriyo. Nefes almasını kolaylaştıran bi egzersiz die okumuştum bi kitapta kızlar. tedirgin olmayın iyi bişey.

Bende sindirim sistemisini gelistirdigini duymustum ama bir gun icinde birden fazla olunca bende sacma sapan teoriler gelistirmeye basladim kafamda benim simdi glokoz sorunum var bu yuzden diyet yapiyorum bu yuzden cok yiyemiyorum acaba bebegim ac kaliyorda bu yuzden su cok yuttugu icinmi hickirigi oluyor diye dusunmedim degiliste benimkide evham

benimkinide tutuyor canim cok normal,nefes egzersizleri yapiyorlar dogum yaklastigi icin,cigerleri gelisiyor

gecmis olsun canim,dursun biraz daha bebisin az kaldi surda,kuveze girmeye gerek kalmasin,dikkat et is falan yapma sakin..

benim her seferinde alttan bakiyor doktorum acilma varmi ,erken dogum riski vs. var mi diye alistim ben artik acip gostermeye hic utanmiyorum,bu kilo ve boy olcumleri sadece tahmin canim takilma bence hic kimseninki tam doktorun dedigi gibi dogmuyor,sende dikkat et yorma kendini hareket etme fazla 2 hafta falan gelmesinler aceleci bebisler

canım hiiiç kafana takma benimkini günde 3 kere bile hıçkırık tuttuğu oluyor gayet normal bu

çiğdem inanmıyorum heyecanlandım birden hayırlısı olsun hakkınızda Allah yardımcınız olsun hastanede misiniz peki? bizi haberdar ett

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

BEBİŞLERİMİZ İÇİN ANKETE KATILALIM KIZLAR .YALNIZ KATILMADAN ÖNCE
*bpa içermeyen
*bilindik marka olmasına rağmen üretim yeri çin-prc-uzakdoğu olmadığına emin olduğunuz
*bebeğinize uygun gördüğünüz ve çevreden olumlu şeyler duyduğunuz biberon hangisi?

Bakalım annelerin tercihi ne?fikir birliğine varalım bebeğimize layık olan ürünü alalım

İkimiz için de hayırlısı olsun ya napalım,onlar için katlancaz sezeryana.Çantamı bile normal olcak gibi hazırladım çok bişi koymadım.Ben her gün yumurta ve peynir çok yedim ondan mı oldu bilmem:)Ben de haftaya gitcem tekrar kiloya göre karar vercek heralde doktor ama sezeryana hazırım ben artık Gelsin tosun paşam

selam mayıs annişleri ve minik yavruları...

13.nisan cuma günü itibari ile izine ayrılmış bulunmaktayım. iş yoğunluğundan çok sık yazamıyordum....

Sata göre 37'i doldurduk bugün.... Ama bebişimiz 35 haftalık.. dün doktor kontrolümüz vardı bebişim 20 günde 450 gr almış hala daha 2200 gr küçük kızım..
doktor yeter artık yiyip yatıcaksın sadece dedi.. NST ye girdik hiç ağrımız sancımız yok... iyi gidiyoruz ama hala makat geliş yavrum..
Doktor salı günü tekrar çağırdı bebeğin büyümesie bakıcak sık sık görüşücez dedi artık... Bebek geridende gelse ultrasonda çıkkan doğum tarihi önemli değil gelişimini takip edicez dedi..

Doğum yapan, kurtulan annelerimizi kutluyorum. allah analı babalı büyütsün inşallah...

canım ne diyeceğimi bilemiyorum keşke üzülmemen için bişey yapabilseydim.sadece dua edebiliyorum rabbim seni çoook mutlu etsin inşallah eşin değişir ve sana bunları unutturur...

inanmıyorum ya doğumlar başladı heyecen dorukta:18:
günaydınn bugun 35 haftalık olduk oğlumlaaaa

bende çantamı hazırlıcam aksam ama hastane ıcın terlık almadımm nasıl bı terlık almalıyımm karar veremedım
canım ben doğum çantamı hazırladım ama ben de daha terlik almadım.önü kapalı olanlardan almayı düşünüyorum tuvalete falan giderken rahat olur diye.

canım bende karnımı alıyorum ama bu dönemde biraz zor oluyo bu koca göbeği almak :)) hele bikini bölgesi çok zor elim uzanmıyo çekemiyorum p.tesi kontrol var bugünlerde yapmam lazım ama nasıl yapcam bilemiyorum:44:

kizlar dogum yapan arkasimizin bebegi

Eki Görüntüle 390333 Eki Görüntüle 390333

umarim olmustur..
ayyyy bin maşallah tombiş yerim seni Allah bağışlasın arkadaşımızı tebrik ediyorum hayırlı olsun bebişimiz

canım benim kızım nerdeyse sabahtan akşama kadar hıçkırıyor ay çok tatlı ama o halini düşünüyorum bi doğsun ısırcam totosunu

geçmiş olsun çiğdemcim inşallah bebişin biraz daha bekler dualarımız seninle.bizi merakta bırakma.

ooyyyyy bu ne geçmişi anca bitirebildim
şimdi ben anlatayım kızlar üç gündür topiğe giremedim.annem geldi kızımın kıyafetlerini yıkadık ütüledik ve yerleştirdik.beşiğimizde geldi çok şükür.bi kızım kaldı çok heyecenlıyım beşiğine bakıp konuşuyorum kızımla deli gibi Allah o günleride görmeyi nasip etsin beraberce evlerimize dönmeyi nasip etsin
beşiğimiz de bu kızlar
bu da battaniyemiz

Eklentiler

• $IMG943.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 28
Gelme deseler olur mu canım hiç,maaş veriyorlar ya etinden sütünden yararlanacaklar,aynen bende uyuz oluyorum senin gibi,ben iyiyim diye kendimi salmadıkça onlar da üstüme geliyorlar anasını satayım,sanki normal insanmışım gibi yarım günde gelme sen dinlen diyen yok anasını satayım,bugün yarım gündü gittim yine ama yoruluyorum artık bugün bunu farkettim,eve gelince direkt uyumuşum valla yorgunluktan,ayaklarım kasıklarım ağrıyor ya,bilgisayar başında da otursan iş işte yine.
Gözünaydın canım ne mutlu sana yat dinlen valla,ben de 38.haftayı tamamlayıp bırakacağım,bu arada 32.haftada aldığımız çalışabilir raporunu da mı iş yerine mi vermek gerekliydi ben vermedim ya,nasıl olcak bu rapor işi hiç kafam basmıyor zaten.

tim 3
Canım bende bir tek benmiki tombiş sanıyordum,bizimkiside 35,haftada 3080 gramdı,geçen hafta 36.haftada gittim 3350 olmuş,benimki de fazla kilo alıyor,ben hala normal diye umut ediyorum ama inşallah 4ü bulmayız yoksa direkt sezeryan.

Çok geçmiş olsun canım,inşallah bebişin bekler biraz daha.

canım iznin hayırlı olsun valla evde olmak gibisi yok ben alıştım artık 32de ayrılmıştım benim oğluş da 2 hafta geri napcaz biz bunlarla bilmiyorum:) sağlıklı olsunlar da herşey bi yana..

çok güzel canım bayıldım prensesin mutlu mutşu uyusun içinde..

kızlar herkese mrblar.. bebısın hıckırıklarından bahsetmıssınız benımkı hergun neredeyse 3 defa hıckırıyor sabah ogle aksamm geneldee ama bende cıgerlerının gelıstıgını duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…