canım iznin hayırlı olsun valla evde olmak gibisi yok ben alıştım artık 32de ayrılmıştım benim oğluş da 2 hafta geri napcaz biz bunlarla bilmiyorum:) sağlıklı olsunlar da herşey bi yana..
çok güzel canım bayıldım prensesin mutlu mutşu uyusun içinde..
sıyahlale cnm besıgınız cok gzl gule gule kullanınnn
ooyyyyy bu ne geçmişi anca bitirebildim
şimdi ben anlatayım kızlar üç gündür topiğe giremedim.annem geldi kızımın kıyafetlerini yıkadık ütüledik ve yerleştirdik.beşiğimizde geldi çok şükür.bi kızım kaldıçok heyecenlıyım beşiğine bakıp konuşuyorum kızımla deli gibi Allah o günleride görmeyi nasip etsin beraberce evlerimize dönmeyi nasip etsin
beşiğimiz de bu kızlarEki Görüntüle 390467 Eki Görüntüle 390468 Eki Görüntüle 390469 Eki Görüntüle 390470
bu da battaniyemiz
ooyyyyy bu ne geçmişi anca bitirebildim
şimdi ben anlatayım kızlar üç gündür topiğe giremedim.annem geldi kızımın kıyafetlerini yıkadık ütüledik ve yerleştirdik.beşiğimizde geldi çok şükür.bi kızım kaldıçok heyecenlıyım beşiğine bakıp konuşuyorum kızımla deli gibi Allah o günleride görmeyi nasip etsin beraberce evlerimize dönmeyi nasip etsin
beşiğimiz de bu kızlarEki Görüntüle 390467 Eki Görüntüle 390468 Eki Görüntüle 390469 Eki Görüntüle 390470
bu da battaniyemiz
canım bence cok güzel olmus ellerine saglık zaten küçükken odaya ihtiyacı yok ve benim gittigim özel hastanede bebegin yatagı anne babanın odasında olmasının daha uygun oldugu yazıyordu duvarda ..kiracı insanda gezdigi için belki ev alırsınız yada baska evde odası olur saglık mutluluk huzur olsunda yeter canım güle güle kullanın
canım iznin hayırlı olsun valla evde olmak gibisi yok ben alıştım artık 32de ayrılmıştım benim oğluş da 2 hafta geri napcaz biz bunlarla bilmiyorum:) sağlıklı olsunlar da herşey bi yana..
teşeküür ederim canım..
5 haftalık çalışabiliri doldurdum ama gel bana sor... son hafta iyice zorlandım...
yicez yatcaz bu minikleri büyütmek için napıcaz başka doktor yürüyüş bile vermedi... çabuk kilo aldırayım diye bebeğe.. tabi bebekle birlikte bede yuvarlak bişey olnunca..
çiğdem canım kasılmaların nasıl oluyordu yani nasıl farkettin düzenli olduğunu
ben önce onu bebek hareketleri sanıyordum.hatta sırtı poposu olarak düşünüyrdum.önce yerini tarif ediyim;göbek deliğimin 4 parmak üstünde kaburgalarımın altında aşırı bir sertleşme hissettim.bu daha öncede oluyordu ama günde 3-4 kez falan ama dün akşam olanlar bayağı nefesimi zorluycak kadar şiddetliydi.sonra karnımın elimin altında toparlanıp dediğim yerde sertleştiğini 2-3 dk.içindede geri yumuşadığını farkettim (bu arada bebekte inanılmaz aktif oluyor strese girdiği için).ayrıca bunuda gece farkettim bu kasılma olduğunda şiddetli bir idrara çıkma isteği oluyor ben sabaha kadar 10 dk. da bir wc ye gittim.ama bu evde farkettiklerimde ağrı yoktu ancak hastanedekiler şiddetli olduğu için bel ağrıları adet sancısı falanda eşlik etti.böyle işte canım umarım yardımcı olmuşumdur...
kızlar bende sızın gıbı gun sayıyorum burdakı arkadaslar okadar rahat ve mutlukı sızden gelen msj okuyorum cok rahatlıyorum once cok korkuyordum bende normal olcm bır akıslık cıkmasa ıkıncı bebegımı epudural normal ıstıyorum yapan varmı gercekten cok rahat bır yontem ben cok olumsuz ve tedırgın dusunuyorum yurtdısında yasıyorum keske sızler kadar sanslı olsaydım aılem yanımda olsaydı cok yanlızım ve umutsuzum benım gıbı hamıslerı gorunce bıraz rahatlıyorum cok pozıtıfsınız neguzel
ben önce onu bebek hareketleri sanıyordum.hatta sırtı poposu olarak düşünüyrdum.önce yerini tarif ediyim;göbek deliğimin 4 parmak üstünde kaburgalarımın altında aşırı bir sertleşme hissettim.bu daha öncede oluyordu ama günde 3-4 kez falan ama dün akşam olanlar bayağı nefesimi zorluycak kadar şiddetliydi.sonra karnımın elimin altında toparlanıp dediğim yerde sertleştiğini 2-3 dk.içindede geri yumuşadığını farkettim (bu arada bebekte inanılmaz aktif oluyor strese girdiği için).ayrıca bunuda gece farkettim bu kasılma olduğunda şiddetli bir idrara çıkma isteği oluyor ben sabaha kadar 10 dk. da bir wc ye gittim.ama bu evde farkettiklerimde ağrı yoktu ancak hastanedekiler şiddetli olduğu için bel ağrıları adet sancısı falanda eşlik etti.böyle işte canım umarım yardımcı olmuşumdur...
gunaydinlar kizlaar,herkese guzel bi haftasonu diliyorum..
gece hic uyuyamadim,saga don ,sola don karnim tas gibi oldu:26:
neyse surda biseycik kalmadi,safak 18
esrayhancim takma kafana canim,benimde 3 gorumce var kayinvalide var bir cop almadilar inan,
sadece yabanci gibi soryorlar ne zamana dogum diye,maddi sikintiyi son 1 aydir bizde yasadik ,hesabimiz kotu durumda ama kizimin cani sagolsun ,toparlanir bi kac aya ,yeterki saglikla kucaklarimiza alalim
canim sen QUOTE]
sağol canım inşallah rabbim verecek kolaylığını, yavrularımz bize berreketleriyle gelecekler inşallah...
anladım canım aşağı uukarı kaça geldi tanesimerhaba canım, özelden yazmama izin vermiyor. şeker raketleri yuvarlak oluyor. benim aldıklarımda seninkiler gibi. raketi ortadan ikiye kıvırıp şekeri arasına koyuyorsun. kolay gelsin QUOTE]
canım çok güzel olmuşlar ya sen nerden aldın malzemelerini
birmax diye bir site var oradan aldım
kızlar bnmde bugün doktor randevum vardı. doktor kasılmalar başlamış 15 dkda bir geliyo, eve git dinlen ne kadar durursa bebek o kadar kardır dedi. Bi yandan daha bebeğim dursun erken diorum bi yandan da çook merak ediyorum. hayırlısı inşallah. 2900 gr 49 cm olmuş sabırsız bebeğim.aman canım dinlen dinlenebildiğin kadar, biraz daha toplansın yavrus
çok güzeller canım güle güle iyi günlerde kullansın bebişin...ooyyyyy bu ne geçmişi anca bitirebildim
beşiğimiz de bu kızlar
sizde güzel günlerde kullanın canım...çok tatlılar....
bu bendede çok oluyor kasılma demekki bunlar bende hep poposu sırtı diyorum sert ya dikkat etmek lazım anlaşılan acemiyiz nede olsa bilmiyoruzki kasılmamı bebek hareketimi.nidilata devam edeyim ben dr. günde 8 taneye kadar içebilirsin dedi bir tanenin bile çok faydası oluyor diyor.rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin kuzucuklarımızı
bu nidilat ne ilacı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?