2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ngi-emzigi-aldiniz-almayi-dusunuyorsunuz.html
ankete katılın annecikler.fikirlerinize ihtiyacımız var.
Rumuz :Ağustos Annesi

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html
BEBİŞLERİMİZ İÇİN ANKETE KATILALIM KIZLAR .YALNIZ KATILMADAN ÖNCE
*bpa içermeyen
*bilindik marka olmasına rağmen üretim yeri çin-prc-uzakdoğu olmadığına emin olduğunuz
*bebeğinize uygun gördüğünüz ve çevreden olumlu şeyler duyduğunuz biberon hangisi?

Bakalım annelerin tercihi ne?fikir birliğine varalım bebeğimize layık olan ürünü alalım

sıyahlale cnm besıgınız cok gzl gule gule kullanınnn

sağolun teyzelerii

cok guzel besiginiz canim pembis pembis,gule gule yatsin prensess

oyy maşallaahhh
çook şeker canım allah sağlıkla kullanmayı nasip eder inşallah hayırlı
olsun bugün bizim kızın karyolasıda geldi sağolsun annem ve bababm aldılar
ve bugün bana getirip yerleştirdiler dediğin gibi bakmaya kıyamıyoooruum yaaa
bi an önce oda gelsin artk diyorum

daha eksiklerimiz var cibinlik falan takılacak
karyolayı bizim yatak odasına bıraktık malüm kiracı olmak
öyle inşallah beyneirsiniz :26:

canım bence cok güzel olmus ellerine saglık zaten küçükken odaya ihtiyacı yok ve benim gittigim özel hastanede bebegin yatagı anne babanın odasında olmasının daha uygun oldugu yazıyordu duvarda ..kiracı insanda gezdigi için belki ev alırsınız yada baska evde odası olur saglık mutluluk huzur olsunda yeter canım güle güle kullanın

sağol canım beyendiğine çok sevindm
haklısın hayırlısıyla kendi evime gidene kadar
kızım büyür azıcık ozaman odasını yaparm inşallah

iyi akşamlar kızlar... bugün ev taşıdım. koca göbüişle taşınmak ne zor şeymişüstelik ben hiçbirşey yapmadım sayılır...ama şuan bel ağrısından duramıyorum...taşınırken bir de arada doktora gittim oğluşumun son durumunu öğrenmeye

çok şükür herşey yolunda...bundan önceki muayenelerde doktorum hep 2 hafta ileride,iri bir bebek filan diyordu..bu sefer herşey normal dedi...2 hafta önce 2600gr demişşti. bugün 2800 dedi. tamam 2 haftadır çok yoruluyorum ve dengesiz besleniyorum ama 200grcık alması na da üzüldüm biryandan...izne ayrıldığımdan beri düzwnli olarak tükettiğim hiçbirşeyi yeyip içmiyorum:18: neyse zaten hep önde gidiyordu az kilo almış olması bir yandan da sevindirici çünkü normal doğum istiyorum. herşeyin hayırlısı olsun. bu arada ben henüz ntsye filan girmedim. doktorum gerek yok dedi. 2 hafta sonra gel doğum hakkında konuşmaya başlayalım dedi. artık heyercanla ve merakla beklicem:18:

doğum yapan annişler ve bebeklerine Rabbim sağlık versin inş...

beşik resimleri koyan arkadaşlar herşey çok güzel...sağlıklı ve huzurlu günlerde kullanın inş

Iyi aksamlar kizlarr.... Gecmisi okumaya calisiyorum, dunden beri giremeyince yinede baya bi birikmis. Herkes iyi okudugum kadariyla ne guzel
Bugun hastanede bebek fuari vardi yarim saatligine ugrayayim dedim, bi eko kazandim bebegimin iki resmini verdiler, oyle boyuna kilosuna bakmiyorlar ama iste sadece eglencesine 4 boyutlu resmine bakiyorlar, bende oglusumun kalbini dinledim bide yuzunu gordum, gerci gostermemek icin cok ugrasti azicik gorebildim

çiğdem canım kasılmaların nasıl oluyordu yani nasıl farkettin düzenli olduğunu

ben önce onu bebek hareketleri sanıyordum.hatta sırtı poposu olarak düşünüyrdum.önce yerini tarif ediyim;göbek deliğimin 4 parmak üstünde kaburgalarımın altında aşırı bir sertleşme hissettim.bu daha öncede oluyordu ama günde 3-4 kez falan ama dün akşam olanlar bayağı nefesimi zorluycak kadar şiddetliydi.sonra karnımın elimin altında toparlanıp dediğim yerde sertleştiğini 2-3 dk.içindede geri yumuşadığını farkettim (bu arada bebekte inanılmaz aktif oluyor strese girdiği için).ayrıca bunuda gece farkettim bu kasılma olduğunda şiddetli bir idrara çıkma isteği oluyor ben sabaha kadar 10 dk. da bir wc ye gittim.ama bu evde farkettiklerimde ağrı yoktu ancak hastanedekiler şiddetli olduğu için bel ağrıları adet sancısı falanda eşlik etti.böyle işte canım umarım yardımcı olmuşumdur...

Aaaa benimde oyle oluyo bende hep oglusum hareket ediyor diyorum, surekli oluyo gun icinde, ayakta filan durunca daha cok oluyo herhalde. Simdi bunlar sanci mi :18:

Canim sikma canini senin gibiyim bende gurbetteyiz, bebekler saglikli dogsunlarda allahin izni ile herseyin ustesinden geliriz

bu bendede çok oluyor kasılma demekki bunlar bende hep poposu sırtı diyorum sert ya dikkat etmek lazım anlaşılan acemiyiz nede olsa bilmiyoruzki kasılmamı bebek hareketimi.nidilata devam edeyim ben dr. günde 8 taneye kadar içebilirsin dedi bir tanenin bile çok faydası oluyor diyor.rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin kuzucuklarımızı

Merhaba arkadaşlar bende kordon kanı bankası bölge müdürüyüm konuyla ilgili benmle irtibata geçerseniz detayları anlatırım hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim..

mrb arkadaşlar hepinize iyi dilekleri ve duaları için tesekkür ederim.sancım 23:00 den beri devam ediyor.şimdi 5 dk da bir e düştü ama açılmam yok nst de şiddetli ama ben hala hafif bel ağrısı hissediyorum...12. nidilat bu ama işe yaramıyor işte.korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…