mrb arkadaşlar hepinize iyi dilekleri ve duaları için tesekkür ederim.sancım 23:00 den beri devam ediyor.şimdi 5 dk da bir e düştü ama açılmam yok nst de şiddetli ama ben hala hafif bel ağrısı hissediyorum...12. nidilat bu ama işe yaramıyor işte.korkuyorum...
iyi akşamlar kızlar... bugün ev taşıdım. koca göbüişle taşınmak ne zor şeymişüstelik ben hiçbirşey yapmadım sayılır...ama şuan bel ağrısından duramıyorum...taşınırken bir de arada doktora gittim oğluşumun son durumunu öğrenmeye
çok şükür herşey yolunda...bundan önceki muayenelerde doktorum hep 2 hafta ileride,iri bir bebek filan diyordu..bu sefer herşey normal dedi...2 hafta önce 2600gr demişşti. bugün 2800 dedi. tamam 2 haftadır çok yoruluyorum ve dengesiz besleniyorum ama 200grcık alması na da üzüldüm biryandan...izne ayrıldığımdan beri düzwnli olarak tükettiğim hiçbirşeyi yeyip içmiyorum:18: neyse zaten hep önde gidiyordu az kilo almış olması bir yandan da sevindirici çünkü normal doğum istiyorum.herşeyin hayırlısı olsun. bu arada ben henüz ntsye filan girmedim. doktorum gerek yok dedi. 2 hafta sonra gel doğum hakkında konuşmaya başlayalım dedi. artık heyercanla ve merakla beklicem:18:
doğum yapan annişler ve bebeklerine Rabbim sağlık versin inş...
beşik resimleri koyan arkadaşlar herşey çok güzel...sağlıklı ve huzurlu günlerde kullanın inş
mrb arkadaşlar hepinize iyi dilekleri ve duaları için tesekkür ederim.sancım 23:00 den beri devam ediyor.şimdi 5 dk da bir e düştü ama açılmam yok nst de şiddetli ama ben hala hafif bel ağrısı hissediyorum...12. nidilat bu ama işe yaramıyor işte.korkuyorum...
günaydın sevgili anneler 2 gün girmedim nete amma da olay olmuş yaaa
çiğdem:canım çok geçmiş olsun inş bebeğin daha doğmaz güzeelce vaktini doldurur.
20 nisan cuma çatımuayenem var olan var mı ya da bu muayeneyi rahat acısız atlatmam için tavsiyeniz var mı??lütfen yardımcı olun
Merhaba arkadaşlar bende kordon kanı bankası bölge müdürüyüm konuyla ilgili benmle irtibata geçerseniz detayları anlatırım hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim..
kızlaar hepinzize güzel bi pazar sabahındannn günaydınnnnnnnn:) biz eşimle kızımıza krep yaptık kahvaltımızı ettikk:))
siz neler yaapıosunuzz=çalışan annelere bir sorum var. ben 2 hafta önce yasal iznime ayrıldım öğretmenim.bizim maaşlar aynen yatmaya devam etcekmi?şimdi netten baktımda hesabımda görünmüo pazar diemi geç yatıo acaba bilgisi olan varmı?
kızlaar hepinzize güzel bi pazar sabahındannn günaydınnnnnnnn:) biz eşimle kızımıza krep yaptık kahvaltımızı ettikk:))
siz neler yaapıosunuzz=çalışan annelere bir sorum var. ben 2 hafta önce yasal iznime ayrıldım öğretmenim.bizim maaşlar aynen yatmaya devam etcekmi?şimdi netten baktımda hesabımda görünmüo pazar diemi geç yatıo acaba bilgisi olan varmı?
canım seninkilerde çok hoş hayırlı uğurlu olsun
seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü bende bu halimle ev taşıdım tamam hiç bişey yapmıyoruz ama yapanlardan daha çok yorulmuştum nede olsa iki canlıyıziyi akşamlar kızlar... bugün ev taşıdım. koca göbüişle taşınmak ne zor şeymişüstelik ben hiçbirşey yapmadım sayılır...ama şuan bel ağrısından duramıyorum...taşınırken bir de arada doktora gittim oğluşumun son durumunu öğrenmeye
çok şükür herşey yolunda...bundan önceki muayenelerde doktorum hep 2 hafta ileride,iri bir bebek filan diyordu..bu sefer herşey normal dedi...2 hafta önce 2600gr demişşti. bugün 2800 dedi. tamam 2 haftadır çok yoruluyorum ve dengesiz besleniyorum ama 200grcık alması na da üzüldüm biryandan...izne ayrıldığımdan beri düzwnli olarak tükettiğim hiçbirşeyi yeyip içmiyorum:18: neyse zaten hep önde gidiyordu az kilo almış olması bir yandan da sevindirici çünkü normal doğum istiyorum.herşeyin hayırlısı olsun. bu arada ben henüz ntsye filan girmedim. doktorum gerek yok dedi. 2 hafta sonra gel doğum hakkında konuşmaya başlayalım dedi. artık heyercanla ve merakla beklicem:18:
doğum yapan annişler ve bebeklerine Rabbim sağlık versin inş...
beşik resimleri koyan arkadaşlar herşey çok güzel...sağlıklı ve huzurlu günlerde kullanın inş
İkimiz için de hayırlısı olsun ya napalım,onlar için katlancaz sezeryana.Çantamı bile normal olcak gibi hazırladım çok bişi koymadım.Ben her gün yumurta ve peynir çok yedim ondan mı oldu bilmem:)Ben de haftaya gitcem tekrar kiloya göre karar vercek heralde doktor ama sezeryana hazırım ben artıkGelsin tosun paşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?