2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

şimdi nasılsın ne durumdasın

günaydın sevgili anneler 2 gün girmedim nete amma da olay olmuş yaaa

çiğdem:canım çok geçmiş olsun inş bebeğin daha doğmaz güzeelce vaktini doldurur.

20 nisan cuma çatımuayenem var olan var mı ya da bu muayeneyi rahat acısız atlatmam için tavsiyeniz var mı??lütfen yardımcı olun

kızlaar hepinzize güzel bi pazar sabahındannn günaydınnnnnnnn:) biz eşimle kızımıza krep yaptık kahvaltımızı ettikk:))
siz neler yaapıosunuzz=çalışan annelere bir sorum var. ben 2 hafta önce yasal iznime ayrıldım öğretmenim.bizim maaşlar aynen yatmaya devam etcekmi?şimdi netten baktımda hesabımda görünmüo pazar diemi geç yatıo acaba bilgisi olan varmı?

cok tatli olmus fistigin besigi annesi,yumusacik yatar icinde insallh,ayakkabisi elbiseside cok seker gule gule giysin

canim bence kilosu gayet iyi,heleki normal dogum istiyosun boyle yeter

canim bizi habersiz birakma olur mu ,dogsada bisey olmaz cok korkma stress yapma,allah yardimcin olsun..

cati muayenesinde en onemlisi rahat birakacaksin kendini ,kasmiycaksin zaten kisacik suruyo merak etme

siyahlale çok güzel olmuş beşiğiniz. güle güle kullanın

EDAN canım ben de kiracıyım ve ayrı oda yapmadım. yatak odamıza park yatak aldık sadece senin beşiğin de çok cici. güle güle kullanın

Merhaba arkadaşlar bende kordon kanı bankası bölge müdürüyüm konuyla ilgili benmle irtibata geçerseniz detayları anlatırım hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim..

Merhaba, genel olarak bir bilgi geçseniz..Eşimle birlikte düşünmüyor değiliz...Ücreti hk. ve nasıl saklandığı konusunda bilgilendirirseniz sevinirim

Günaydın mayıs anneleri,
Dün benim de kontrolüm vardı,35+1de gittiğimde bebeğin karın çevresi 2 hafta geri çıkmıştı,kilosu da 2350g civarıydı.Doktor izne ayrılmamı istemişti.(Bebeği en çok besleyen şeyin annenin dinlenmesi olduğunu söylemişti)1 hafta boyunca güzel güzel dinlendik,düzenli beslendik.Dün tekrar gittik,karın çevresi 1 hafta geri çıktı,dr iyiye gidiyor dedi.Ağırlığı da 2750g civarı olmuş.Dr kilosuna çok takılma dedi. +-300 g yanılma payı varmış ultrasonun.Ben de toplamda 11 kilo almış oldum dün itibarıyle.

canım bende öğretmenim mart sonu ayrıldım izne maaşım hesabımda yatmış gözüküyor...çalıştıgınız bankayla alakalıdır pazar diye maaşınızı birgün daha fazla kullanmak için göstermiyo olabilirler....

günaydınlar,ben de öğretmenim ve senin gibi iki hafta önce izne ayrıldım.netten baktım maaşım yatmış,seninkinin de yatması lazım ..seninle birlikte çalışanların yattıysa,bi tek seninki yatmadıysa yanlışlık olabilir...bi araştır istersen...

PTT şubelerinden ya da ziraattan alıyorsan belki ondandır. sanırım ikisi de yatırmamıştı. ama şimdi son durum nedir bilmiyorum

nasılsınız mayıs anneleri umarım güzel bir gün olur yarın kontrolümüz var ve kesin doğum tarihi verecek doktorumuz heyecan dorukta sanırım mayısı bulmayacak benim doğum daha temizlik bile yapmadık hafta sonu kızkardeşim gelecek başlıyacağız nasipse az daha durursak kızımda katılacak temizliğe

canım seninkilerde çok hoş hayırlı uğurlu olsun bizim beşiğimizide annemler aldı ve bende yatak odama koydum.kiracı değilim ama evim 2 oda bi salon.bi oda yemek odası zaten boş odam olsada kızıma oda yapmayı düşünmüyordum anca büyüyünce yaparım.zaten hemşireler yanında olsun demişti.

seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü bende bu halimle ev taşıdım tamam hiç bişey yapmıyoruz ama yapanlardan daha çok yorulmuştum nede olsa iki canlıyız oğluşunada maşallah bende normal doğum istiyorum inşallah da öyle yaparız rabbiin yardımcımız olsun

evet bende hergün yumurta ve peynir süt daha ona yarayacak neler yemedimki hayırlısı ne ise o olsun ne yapalım sağlıklı bir şekilde alalımda kucağımıza nasıl olursa olsun ben normal doğum diye diretiyorum ama bebeğini tehlikeye atma derim diyor :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…