merhaba annecikler nasılsınız
Merhaba, genel olarak bir bilgi geçseniz..Eşimle birlikte düşünmüyor değiliz...Ücreti hk. ve nasıl saklandığı konusunda bilgilendirirseniz sevinirim
Merhaba, genel olarak bir bilgi geçseniz..Eşimle birlikte düşünmüyor değiliz...Ücreti hk. ve nasıl saklandığı konusunda bilgilendirirseniz sevinirim
iyi akşamlar kızlar... bugün ev taşıdım. koca göbüişle taşınmak ne zor şeymişüstelik ben hiçbirşey yapmadım sayılır...ama şuan bel ağrısından duramıyorum...taşınırken bir de arada doktora gittim oğluşumun son durumunu öğrenmeye
çok şükür herşey yolunda...bundan önceki muayenelerde doktorum hep 2 hafta ileride,iri bir bebek filan diyordu..bu sefer herşey normal dedi...2 hafta önce 2600gr demişşti. bugün 2800 dedi. tamam 2 haftadır çok yoruluyorum ve dengesiz besleniyorum ama 200grcık alması na da üzüldüm biryandan...izne ayrıldığımdan beri düzwnli olarak tükettiğim hiçbirşeyi yeyip içmiyorum:18: neyse zaten hep önde gidiyordu az kilo almış olması bir yandan da sevindirici çünkü normal doğum istiyorum.herşeyin hayırlısı olsun. bu arada ben henüz ntsye filan girmedim. doktorum gerek yok dedi. 2 hafta sonra gel doğum hakkında konuşmaya başlayalım dedi. artık heyercanla ve merakla beklicem:18:
doğum yapan annişler ve bebeklerine Rabbim sağlık versin inş...
beşik resimleri koyan arkadaşlar herşey çok güzel...sağlıklı ve huzurlu günlerde kullanın inş
canım iznin hayırlı olsun valla evde olmak gibisi yok ben alıştım artık 32de ayrılmıştım benim oğluş da 2 hafta geri napcaz biz bunlarla bilmiyorum:) sağlıklı olsunlar da herşey bi yana..
teşeküür ederim canım..
5 haftalık çalışabiliri doldurdum ama gel bana sor... son hafta iyice zorlandım...
yicez yatcaz bu minikleri büyütmek için napıcaz başka doktor yürüyüş bile vermedi... çabuk kilo aldırayım diye bebeğe.. tabi bebekle birlikte bede yuvarlak bişey olnunca..
ne bilim bütün gün evde de zaman geçmiyor ki ben yürüyüş yapıyorum valla diğer türlü de stres oluyorum canım yaa
kızlaar hepinzize güzel bi pazar sabahındannn günaydınnnnnnnn:) biz eşimle kızımıza krep yaptık kahvaltımızı ettikk:))
siz neler yaapıosunuzz=çalışan annelere bir sorum var. ben 2 hafta önce yasal iznime ayrıldım öğretmenim.bizim maaşlar aynen yatmaya devam etcekmi?şimdi netten baktımda hesabımda görünmüo pazar diemi geç yatıo acaba bilgisi olan varmı?
ohh afiyet olsun sizecanım benimki yatmıştı bi araştır istersen?
Meraba kızlar....iyi afta sonları...umarım herkes iyidir...
bu arada siyahlale25 arkadaşım park yatak soruyordun bi ara naptın karar verdinmi ben hala bakınıyorum netten alacam da ya istediğim gibi çıkmazsa diye korkuyorum...
canım seninkilerde çok hoş hayırlı uğurlu olsunbizim beşiğimizide annemler aldı ve bende yatak odama koydum.kiracı değilim ama evim 2 oda bi salon.bi oda yemek odası zaten boş odam olsada kızıma oda yapmayı düşünmüyordum anca büyüyünce yaparım.zaten hemşireler yanında olsun demişti.
seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü bende bu halimle ev taşıdım tamam hiç bişey yapmıyoruz ama yapanlardan daha çok yorulmuştum nede olsa iki canlıyızoğluşunada maşallah bende normal doğum istiyorum inşallah da öyle yaparız rabbiin yardımcımız olsun
cok tatli olmus fistigin besigi annesi,yumusacik yatar icinde insallh,ayakkabisi elbiseside cok seker gule gule giysin
canim bence kilosu gayet iyi,heleki normal dogum istiyosun boyle yeter
canim bizi habersiz birakma olur mu ,dogsada bisey olmaz cok korkma stress yapma,allah yardimcin olsun..
cati muayenesinde en onemlisi rahat birakacaksin kendini ,kasmiycaksin zaten kisacik suruyo merak etme
çok güzel canım kibar tam prenseslik
canım üzülme ben de aynı durumdayım benimki bu hafta hiç kilo almamış dopler çekilicem bebeğe besin gidiminde sıkıntı mı var diye en başlarda 2 hafta öndeydik bizde ne oldu hala anlamış değilim:S
ne bilim bütün gün evde de zaman geçmiyor ki ben yürüyüş yapıyorum valla diğer türlü de stres oluyorum canım yaa
ohh afiyet olsun sizecanım benimki yatmıştı bi araştır istersen?
Canım benim gibi çok yoruluyor ve dengesiz besleniyorsan o yüzden bebisin kilo alamamıştır. Ben 2 hafta öncesine kadar gayet duzenliydim ve bebişim hep 2 hafta öndeydi. Umarım sorun çıkmaz sende ve bebişinde
[LEF[/LEFT]aarkadaslar bebeğim hala icimde çok şükür.ağrım durdu.kazılmamda yok nstdeyim.yarına kadar bekliycez.bu Arda açılmamda başlamış hayırlısı...
canım bende öğretmenim mart sonu ayrıldım izne maaşım hesabımda yatmış gözüküyor...çalıştıgınız bankayla alakalıdır pazar diye maaşınızı birgün daha fazla kullanmak için göstermiyo olabilirler....
Kızlar burda defalarca yazıldı okudum geçtim ama şimdi valiz önümde ne koyacağımı pek bilmiyorum. hadi bana bi kere daha yazın yardım edin lütfen. hem kendiniz hem bebiş için neler lazım.
ben koyduklarımı yazıyorum..
bebek için :
2 takım yeni doğan giysi takımı
1 kalın battaniye
1 ince battaniye
1 ince battaniye daha (hastanedeki bebek yatağına sermek için)
1 minik yastık
bebek çorabı
10 tane bebek bezi
ağız mendili
pişik kremi
yeni doğan ıslak mendili
kendim için:
1 gecelik
1 sabahlık
2 adet alt üst iç çamaşırı
2 atlet
ıslak mendil
çorap
terlik
makyaj malzemesi koymadım ama aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?