hayırlısı olsun ciğdemcim birazdaha beklicek heralde bebişin, beklesinde biraz daha büyüsün, açılmanın başladığını söylemişsin, çatı muayenesimi yaptılar???mrb arkadaşlar hepinize iyi dilekleri ve duaları için tesekkür ederim.sancım 23:00 den beri devam ediyor.şimdi 5 dk da bir e düştü ama açılmam yok nst de şiddetli ama ben hala hafif bel ağrısı hissediyorum...12. nidilat bu ama işe yaramıyor işte.korkuyorum...
Kızlar burda defalarca yazıldı okudum geçtim ama şimdi valiz önümde ne koyacağımı pek bilmiyorum. hadi bana bi kere daha yazın yardım edin lütfen. hem kendiniz hem bebiş için neler lazım.
ben koyduklarımı yazıyorum..
bebek için :
2 takım yeni doğan giysi takımı
1 kalın battaniye
1 ince battaniye
1 ince battaniye daha (hastanedeki bebek yatağına sermek için)
1 minik yastık
bebek çorabı
10 tane bebek bezi
ağız mendili
pişik kremi
yeni doğan ıslak mendili
kendim için:
1 gecelik
1 sabahlık
2 adet alt üst iç çamaşırı
2 atlet
ıslak mendil
çorap
terlik
makyaj malzemesi koymadım ama aklımda
bence gecelik ya da pijama bi kaç tane almalısın..kan vs.olabilir..hırka şal vs.de olmalı..tarak,toka,deodorant,göğüs pedi,orkid bebeğede 10 tane bez az gibi tabi kaç gün kalacağına bağlı
Bende tam cantayla alakali soru soracaktim bebise 2 takim yetermi acaba?bide ben yeni dogan sadece 2takim aldim gergerisi 2,3aylik olanlardan yeterlimi acaba?kendim icin pijamami yoksa gecelikml almaliyim ben gecelik pek sevmemde
bitanemo ishal konusuna dikkat et çünkü ishal doğum sancılarını ve erken doğumu tetikleyebiliyor.günaydın kızlar nasılsnız ben yorgun uykusuz ve halsiz bir haldyim ishal oldum ve cok uykusuzum
Cani ben degildim baskasiydi heralde yinede sagol.ben noqmr.al beşik aldim.istedigin gibicikmazda iade şansin yok mu peki
Mrb arklar hala hastanedeyim bügünde buradayız.yine başladı sancılarım dün gece baya fenaydi 3 gündür dogum sancısı çekiyorum ama doğurmamaya uğraşıyorum.ama bebeğim iyi olsunda herseye deger.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?