2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun ciğdemcim birazdaha beklicek heralde bebişin, beklesinde biraz daha büyüsün, açılmanın başladığını söylemişsin, çatı muayenesimi yaptılar???

kızlar herkese hayırlı geceler...bursada yağmurlu ve rüzgarlı bir hava var...balkondaki çamaşırlığımın kırılmasından anladım havanın çok bozuk olduğunu...yine ciciler yüklenmiş...güle güle kullansınlar...tatlı uykular diliyorum...uyuyun da büyüsün bebişleriniz...gelsin güzel vakitlerde...

ben çantaya şal ya da örgü yelek tarzında bi şey ve de birkaç çorap koyacağım. çünkü yeni doğum yapan üşürmüş, gece emzirirken de kullanılması iyi olur diye sıkı sıkı tembihledi aile büyüklerim çantaya koymazsam annem fena kızar

bence gecelik ya da pijama bi kaç tane almalısın..kan vs.olabilir..hırka şal vs.de olmalı..tarak,toka,deodorant,göğüs pedi,orkid bebeğede 10 tane bez az gibi tabi kaç gün kalacağına bağlı

bence gecelik ya da pijama bi kaç tane almalısın..kan vs.olabilir..hırka şal vs.de olmalı..tarak,toka,deodorant,göğüs pedi,orkid bebeğede 10 tane bez az gibi tabi kaç gün kalacağına bağlı

sezeryanda en fazla 1 gece yatırıyorlar ama belli olmaz tabiki..sezeryan olucam büyük ihtimalle o yüzden pijama giymek aşırı zor olur. ama bi gecelik daha alabilirim haklısın. 10 bez az mı?? kaç defa değişecek ki günde?? gerçi minicik bezler yer bile kaplamıyorlar

Bende tam cantayla alakali soru soracaktim bebise 2 takim yetermi acaba?bide ben yeni dogan sadece 2takim aldim gergerisi 2,3aylik olanlardan yeterlimi acaba?kendim icin pijamami yoksa gecelikml almaliyim ben gecelik pek sevmemde

Bende tam cantayla alakali soru soracaktim bebise 2 takim yetermi acaba?bide ben yeni dogan sadece 2takim aldim gergerisi 2,3aylik olanlardan yeterlimi acaba?kendim icin pijamami yoksa gecelikml almaliyim ben gecelik pek sevmemde

çantaya 2 tane koysan bile çocuk 3 aylık olana kadar sadece 2 takımla asla idare edemezsin bence cnm.. ben de pijamayı daha çok seviyorum ama sezeryan olacaksan pijama giymek, onunla tuvalete gitmek zor gecelik her bakımdan çok rahat oluyor

iyi geceler kızlar
maşallah herkes iyi
yeni dogum yapan yok sanırım
geri sayım başladı herkeste
inş. hepimiz hayırlı kolay dogumlar yaparız

günaydıııın güzel annelerr ilk günaydını oğlumla biz diyelim dedik.bilr bel ağrısıyla uyandım ki sormayın!artık evde yalnız kalmayı istemiyorum o yüzden eşim beni kayınvalideme bırakacak inşallah kadıncağıza yük olmam.inşallah hepiniz çok güzel bir gün geçirirsiniz.

çiğdemcim adaşın olarak seni çok ama çok merak ediyorum.inşallah açılman devam etmiyyordur.

Günaydın cici anneler....benim de biraz moralim bozuk gibi cumartesi kontrolum vardı bebişim 2160 gr mış sanki bana az gibi geldi?

Bitonemo geçmiş olsun...artık bi günümüz bi günümüze uymuyor bende de bazen aynı sıkıntılar oluyor genelde bel ağrısı problemim...

günaydın kızlar nasılsnız ben yorgun uykusuz ve halsiz bir haldyim ishal oldum ve cok uykusuzum
bitanemo ishal konusuna dikkat et çünkü ishal doğum sancılarını ve erken doğumu tetikleyebiliyor.

günaydınlar.dün kontrolüm vardı ben erken doğum teşhisiyle başka dr tarafından mecburen ayrıldım ama kendi dr um daha doğurmazsın dedi bana ve 5 mayıs gibi anca doğurursun demesin mi.şaka gibi.tek üzüldüğüm yanan o kadar iznim.böyle diyorum ama ayakta kalınca ağrılarımı hissediyorum.dün nst ye girdim ve doğum sancıları başlamış görünüyo zaten bu yüzden izindeyim ya bu ağrılarım 2 aydır var.anlam veremiyorum bazen.dr um 20 nisan sonrası 1 hafta yok kesin yine o yokken başıma bişey gelir en fazla doğururum ve içimden bi his öylede olacağını söylüyor zaten((

günaydın hanımlarr. bizim buralarda bebekşekeri dağıtımı bayram şekeri tarzında oluyo. yani aynı evden gelen baba anne çocuklar herkese tutuluyo... ben bunu nasıl yapsam ? 100 adet aldım ve nasıl dağıtsamda her gelene versem??? komik birsoru ama bilemedim napimm :44:

günaydınnnn.. bende evdeyimmm:)) işe gitmemek tuhaf geldi

Mrb arklar hala hastanedeyim bügünde buradayız.yine başladı sancılarım dün gece baya fenaydi 3 gündür dogum sancısı çekiyorum ama doğurmamaya uğraşıyorum.ama bebeğim iyi olsunda herseye deger.

Cani ben degildim baskasiydi heralde yinede sagol.ben noqmr.al beşik aldim.istedigin gibicikmazda iade şansin yok mu peki

hıımmm demekk ki yanlış hatırlamışım canım...biz tayinciyiz inş doğumdan sonra taşınma ihtimalimiz var o yüzden park beşik almaya karar verdim..bildiğim kadarıyla netten yapılan alışverişlerde ürün hatalı yada bi problem olursa değişim var ama keyfi yönde yok rengini beğenmedim yok şeklini beğenmedim tarzı değişimler olmuyor sanırım ... ben de açıkçası gelen ürün içime sinermi diye endişe ediyorum...biraz pinpirikliyimdir de :) bulunduğum yer de küçük bi ilçe ve çeşit yok...babalım kısmet artık halledecez bi şekilde....

Mrb arklar hala hastanedeyim bügünde buradayız.yine başladı sancılarım dün gece baya fenaydi 3 gündür dogum sancısı çekiyorum ama doğurmamaya uğraşıyorum.ama bebeğim iyi olsunda herseye deger.

Hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…