2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kıslar, İznee çıkmama son 3 hafta ...
İnş. bebeğimde 38.39. haftaya kadar dayanır..NTS de ağrım çıkmıştı çünkü..

Günaydın cici anneler....benim de biraz moralim bozuk gibi cumartesi kontrolum vardı bebişim 2160 gr mış sanki bana az gibi geldi?

Alyel aynı durum benim bebişim içinde geçerli..2 hafta önce 32+0 da 2100 gr demişti. 34+0 da 2200 gr dedi..Bende nasıl yani 15 günde 100 gr mı almış dedim..Doktorumda bu değerlere pek takılmayın sadece sizin merakınız için söylüyoruz dedi..Geçen hafta belki fazla hesaplamıştır ya da bu hafta cihaz az hesaplamıştır dedi..Bende gelişimi ile ilgili endişe ettiğimden soruyorum dedim..Doktorumda herşey yolunda dedi.Sağlıklı olsunlarda varsın zayıf olsunlar ne yapalım..Doğumdan sonra hemen toparlıyorlarmış..

Mrb arklar hala hastanedeyim bügünde buradayız.yine başladı sancılarım dün gece baya fenaydi 3 gündür dogum sancısı çekiyorum ama doğurmamaya uğraşıyorum.ama bebeğim iyi olsunda herseye deger.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım..İnş. bebişimiz az daha sıkar dişini...

arkaaslar ben biri endişeliyken diger arkadasımızın tecrübesiyle onu yatıştırmasına bayılıyorum süpersiniz yani bugun b en sadece nstye gidiyorum sonra gün vercem catı muayenesine dedi doktorum inş bişey cıkmaz daha var cnkü

Son düzenleme:
arkaaslar ben biri endişeliyken diger arkadasımızın tecrübesiyle onu yatıştırmasına bayılıyorum süpersiniz yani bugun b en sadece nstye gidiyorum sonra gün vercem catı muayenesine dedi canlarımmm

eee burası niçin var :)
Beykoz çatı muanesi sonrası tecrübelerini paylaşırsan sevinirim...Güzel haberlerle gel inş.

eee burası niçin var :)
Beykoz çatı muanesi sonrası tecrübelerini paylaşırsan sevinirim...Güzel haberlerle gel inş.

tabi canım anlatırım ama önce gün vercek umarım yakın tarihe verir bende meraktayım normal yapmak istiyorum buarada eşimin akrabası evlendi ikinci evlilikleri 1 cocugu var kadını bir görseniz üflesem ucacak 4 kilo normal dogurmus kadının catısını dısardan görebiliyorum seffaf gibi basarmıs dogurmus kafama koydum diyor tabi olmayınca yapcak bişey yokta bende daha cok gaza geldim

sağol canım yaa öle dediğin gibi önemli olan sağlıklı olmaları...ama ben tahmin etmiştim dr a giderken böle olacağını çünkü son üç haftadır iştahsizliğim vardı zorla yiyodum resmen e tabi bebiş te alamamış gıdaları heralde...dr bana da normal dedi zaten bu ölçümlerin +,- 300 gr olabileceğini de söledi...hayırlısı artıkın dediğin gibi sağlıklı olsunlar yeter....
Bu arada aramızda sadece 2 gün var...beraber doğum yapabiliriz yaniii...:) Nst de daha bişe çıkmadı benim bir kez girdim sadece daha..

Ben çok beğendim canım, rengi de çok güzel fiyatı da. Eğer kullanıcı yorumu bulabiliyorsan oku derim, bunlar bakmakla anlaşılacak şeyler değil çünkü. Bebek için ne kadar konforlu ve sağlığı açısından uyumlu mu onları iyice araştır.

günaydın kızlar,size bişey sorcam,ben sırt üstü uzandıktan sonra,sol tarafıma dönerken,sol göğsümün altına bişey batıyor sanki,böyle bişey yaşayan var mı...neden olabilir ki...

slm arkadaşlar... hafta sonu giremedim hiç foruma...

cuma günü doktora gittim bundan sonra haftada bir gelceksin dedi.... bebişim 2800 gr olmuş boyuda yaklaşık 49cm... doktorum en az 3bucuk doğar bu bebek dedi...

size birşey sorcam... haftasonu uzun zamandır hissetmediğim birşey hissettim, sanki adet olcakmışım gibi ağrı girdi... bilemedim onlar yalancı sancımıdır, doğuma yaklaşıyoruz diyemi oluyo, veya ben üşüttüm filan??? sizdede böyle birşey oldumu? bakalım nasıl olsa cuma gitcem doktora diye beklim dedim şimdilik bişey yok...

günaydın kızlar,size bişey sorcam,ben sırt üstü uzandıktan sonra,sol tarafıma dönerken,sol göğsümün altına bişey batıyor sanki,böyle bişey yaşayan var mı...neden olabilir ki...

bunun aynısı benim sağ tarafımda oluyo nerdeyse 1aydır ve artık alıştım o duruma... ilk zaman çok acıyodu... doktoruma sormuştum bebek o tarafa baskı yapıyodur dedi

Bizim burda benle aynı giden bir bayan var hamile dediğin gibi bir görsen kadında sırf karın var kocamannnn kendi o kadar zayıfki küçüçük üflesen uçar..2. bebeği maşallahı var bebeği 2700 gr mış..Duyunca ben benimkinin kilosunu bilem söylemedim Bizde hayırlısıyla başaracağız emin ol..

Benim NTS de ağrım çıktı seninkinden önce gelir gibi..hayırlısı olsun bakalım..

Selam canım, artık içimizdeki bebişler kocaman oldu. Biz de ağırlaştık, bence çok normal bu ağrılar, batmalar. Benim de oluyor. O batan muhtemelen bebişinin ya kolu, ya bacağı ya kafasıdır ya da başka bir yeridir. Benim artık hızlı hareket edersem karnıma ya da ksığıma kramp bile giriyor :))) Artık o kadar alıştım ki bana hepsi normal geliyor.

Selam pupps, Maşallah bebişine Kocaman olmuş annesi.

Bana da oluyor adet ağrısı gibi ağrılar sanırım bunlar Braxton Hicks dedikleri yalancı kasılmalar. Bana da nerdeyse her gün oluyor, hatta dün nerdeyse 2 dk falan sürdü. Dışardaydım, olduğum yere oturup kaldım. Dedim galiba doğuruyorum ama sonra geçti ve bir daha tekrarlamadı. Daha neler göreceğiz bakalım.

demek ki normal,bi tek ben yaşamadığıma göre bu durumu,cvp için tşkler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…