2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selam herkeseee...
hafta sonu hastane cantamı hazırladım son eksıklerımı aldımmm artık hazır sayılırz dogumaa...

bebegımın sekerını kapı susunu takı yastıgını aldımmm oysss cok az kaldı vallaa...

bitek temızlık ısım kaldı onuda ızne ayrılınca halletcem ınsallah sonrada bebegım gelsın:)

sekerımde buna benzıoo tülü farklııı

maaşallah bebişimize gercekten 3bucugu gecebilir benim akrabam martta dogum yapmıstı 36ncı haftaya kadar hep haftasıyla uyumlu gidiyormus bebegi 36dan sonra kilosu artmıs ve 3.750 dogdu 54cm yani heran hersey degişebilir benimki öndeydi hep şimdi haftasıyla uyumlu Allahım sag salim kucagımıza almayı nasip etsin

canım ya güldürdün beni millet neyle besliyor anlamıyorumki ben 3kiloyu gecsin yeter diyorum inş gecmiştir

Ohh ellerine sağlık Sevgicim. Bebek şekerleriniz de çok güzel, güle güle dağıtın inşallah.

Nasıl oldun bu arada?

Ohh ellerine sağlık Sevgicim. Bebek şekerleriniz de çok güzel, güle güle dağıtın inşallah.

Nasıl oldun bu arada?

tesekkur ederım cnmm... doğumdan sonraya erteledımm herseyııı suan esımle konusmak gerıoo benı bu konularda unutmaya calısıorum ama gözümün önüne gelııoo yazdıklarııı asla yapmıcam dıoo ama bu kacıncı olduu ben bıle sayısını unuttumm

Sonunda telsiz işini de hallettim. Nasıl sizce?

Weewell WMV 810 Dijital bebek izleme cihazı

gunaydin mayis ciceklerinin guzel anneleri

herkes iyidir insallh ,yeni bir haftaya daha basladik ,bugun 35+6 yiz ,36. haftayi geride birakiyoruz hayirlisiyla,

gec uyandim kahvalti bile yapmadim gidip kahvaltimizi yapalim kizimla geliriz yine

günaydın herkese...dün bebeğimin beşiğini kurduk babasıyla...biz oda yapamadık kızıma ama beşiğini güzelce süsledim...beşiğinin üstüne duvara süslerini de yapıştırdım çok güzel oldu...yatak odamızın o köşesi ecem'in köşesi oldu...

Bence de şu an için bu tatlı heyecanlarını yaşa, doğumdan 1-2 ay sonra sakin kafa ile düşünür kararını verirsin hem böylece gidişatı da görmüş olursun.

Bizde şimdi kızımla hastaneden işe geldik.2.730 gr.46 cm,kocaman olmuş iyice. onu görünce o kadar mutlu oldum.o kadar duygulandım ki anlatamam.canım kızım ya!!!

biz de hiçbirşey yapmadık.Ama bi iki haftaya kadar yaparız.ecem'in köşesi yani kraliçe köşesi yakışır kızına canımcım :)

bende dun kurtum yanıma artık cıkıp gelmesı kaldı beyfendının benım bır kosede bır oglum bır kosede yenı gelecek bebısım uycak yatak odam tıklım tıklım oldu :)

bunun aynısı benim sağ tarafımda oluyo nerdeyse 1aydır ve artık alıştım o duruma... ilk zaman çok acıyodu... doktoruma sormuştum bebek o tarafa baskı yapıyodur dedi

evet canım tam olarak banada aynısı oluyor.ama beni sol tarafım.aynı bilgiyi bende doktorumdan almıştım.Korkma geçecek.

Herkese kocaman merhabaaaaa, bu sabah doktoruma gittim, randevumuz vardı, çalışamaz raporunu aldık.
Kızımı gördüm , tahminimden çok büyümüş teyzeleri. Tartıda ben 2 haftada 500-600 gr almış çıktım.
Kızımda 2 hafta öncesine göre 600 gr almış ve 2600 gr olmuş . yani aldığım kiloyu komple bebeğim almış baya şaşırdım.
Doktor çok iyi beslemişsin bebeğini dedi. Şuannormal doğum gibi görülüyor, 2 hafta sonra tekrar gideceğim o zaman muayene edip karar verilecek inşallah...
Şimdi işyerine geldim, raporumu verdim, birazdan arkadaşlarımla vedalaşıp ayrılacağım...:2::2:

canım endişelenme.normalmiş bunlar.bende de arada bir günde bir yada iki günde bir adet sancısı şeklinde ağrı oluyor.Ama Allah'tan en fazla 1-2 dk sürüp geçiyor.bazen belim ağrıyor durup dururken.30 sn kadar sonra o da geçiyor.

Bugün herkes güzel haberler alıyor.Çok güzel.Maaşallah ki maaşallah.Allah sonumuzu hayırlı etsin hayırlı doğumlar versin inşallah.benim daha geçirecek 3 haftam var.İzninin tadını çıkar inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…