2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu son haftalarda midesi bulananlar varmı ?

mide bulantısı değilde cnm başımı yastığa koyduğum an ağzım acı oluyo reflü gibi aynı yatamıyorum şurup içmeden hatta geçen gece eşim gece 3 te gitti nöbetçi eczaneden şurup aldı. Çift yastıkla yarı oturur vaziyette uyuyorum reflü gibi şikayetler yaşıyorum bi kaç haftadır.

tecrübelerini aktardığın için saol arkadaşım. bu arada sen melike hanıma gidiyordun değil mi? bişe sorcam sana. melike hanımın kullandığı ultrason renkli mi? hani demişsin ya suratı bana benziyor diye ondan soruyorum. ben evrim hanıma gidiyorum ve ultrasonu siyah beyaz. inan bizim kız kime benziyo ben anlayamıyorum ekrana bakınca. o nedenle geçen hafta medicabile gittim sırf kızımı renkli göreyim diye. ama malesef ellerini yüzünden bir türlü çekmedi. neyse sağlıklı olsunda doğunca görücez inşallah.

bnmde kızımın elleri hep yüzünde cnm. En son gittiğimde biraz gördüm bu seferde kolunu emiyodu:)

benim cok yorgun oldugumda midem bulanmaya basladi. ayni yorgunlukla simdiye kadar iyi goturdum hamilelegimi ama simdi cok yorgun dustugumde bulantim oluyor ama dayanilmaz degil tabi. eskiye nazaran daha rahatsiz ediyor beni midem

kızlar bana ne oldu bilmiyorum aşırı duygusalım annem ve teyzem bendeydi 3 gündür bugün heryeri temizleyip gittiler onlar gidince mahzunlaştım kendim anne oluyorum annem iyice düşkün oldum ne bilim çok zor bu arada ben bu çatıı muayenesi işini anlamadım benim doktorum bana hiç yapmıcak herhalde:S:S

canım nişan olabilir doktoruna danış hemen ve bizleri de habersiz bırakma..

inanmıyorum kızlar teker teker pırtlatıyoruz hakkımızda hayırlısı canım..

TuRuNCu; elinize sağlık canım çok hoş olmuş..

süper canım ama bana hala çatı muayenesi yapılmadı bakalım doktor ne dicek

edannnn sıra sana mı geldi hakkımızda hayırlısı canımmm

evet melike hanım cnm ama renkli, değil siyah beyaz ben bir kere bile renkliye girmedim... ama çok netti yüzü bu sefer geçtigimiz 2 hafta öncede belirgindi öncesinde pek anlaşılmıyordu....dudakları cenesi alnı felan çok netti mesela ben iri dudaklıyım kopyaydı dudakları cok netti...bir de ben melike hanıma her seferinde yüzünü izlemek istedigimi söylüyorum birlikte inceliyoruz burası cenesi burası parmakları falan diye...hatta dr umuz cok güzel bir bebek bu diye ekranı bile sevdiii

anlamadim hersey yolunda oldugu ve anne daha beklemek istedigi halde sezeryan tarihine doktor annenin istegini onemseden mi karar veriyor! biraz kendi vucudumuza yapilacak keyfi mudahelelerde soz hakkimiz oldugunu doktorlara hatirlatmak gerek

haklısın ama biz bu konuda tecrübeli değiliz.dr işte.benim ki garantici biraz tabi nekadar kalsa kendı açımızdan iyi fakat riskleride vardır illlaki..
benim ilk tüp bebek ve tek yumurta transferim olduğu için biraz bu konuda hassas.riske kesinlikle girmek istemiyor.bende açıkcası çok istemiyorum normal doğumu çok korkuyorum.hoş bundan da korkuyorum ama kısmet işte:)

Arkadaslar bos gebelik hakkinda bilgisi olan veya yasayan veya yasayani taniyanlar varmi aranizda?cevaplariniz icin simdiden tesekkürler

ben de hala bir cok konu hakkinda bilgisizim yasadigim kadarini ogrenebiliyorum. zaten bence nasil anne adayi normal dogum isterken doktor gereksiz korkularla uc orneklerle sezeryana mecbur birakmasi ne kadar yanlissa. kendi iradesiyle sezeryana karar vermis bir anneyi sezeryan hakkinda en uc kotu ornekleri vererek sezeryandan korkutmak da bir o kadar yanlis. eger sen sezeryan istiyorsan bu sekilde ikiniz icin de herseyin daha iyi olacagina inaniyorsan zaten sezeryan yapmalisin. ben normal isteyen anneleri abartilarla sezeryana zorlayan doktorlara kiziyorum.

selam tatlı anneler kaç gündür ne takip edebiliyorum ne yazabiliyorum.. buün doktor randevumuz vardı. önceleri bebek erken gelebilir diyordu öyle hazırlamıştım kendimi şimdi yok daha zaman var dedi.. beklemedeyiz yine :)) umarım herkes iyidir. benim göbüşümde koca koca yırtıklar oluştu ( günde 4 defa yağlıyoruk kremliyorum neler neler yaptım şu son 3 haftaya yenildim. içten olmuş yırtıklar dedi doktor..oğlumdan annesine ilk hediyeler :))

arkadaşlar herkese ii geceler, ben çok kötü durumdayım..iki gündür felaket bel ağrım var..dün kontrole giittik doktor her şey normal dedi,haftaya da doğum şeklimiz belli olacak çatı muayenesinde..belim felaket ağrıyor ve çok az koyu renkte bir akıntım oldu sanki kanlı gibiydi..eşim şehir dışında şu an yolda..onu bekliyorum eğer geçmezse ağrım hemen gideceğim acile..bebeğim çok hareketli çook şükür ama çook aşağıda hissediyorum bugün..elleri sanırım tam aşağıda sanki bıdık bıdık geziniyor içimde..ama bende korku hat safhada şu an..rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh..mutsuzum şu an,huzursuzum..daha erken bebeğim umarım biraz daha sabreder.

canım ben geçen hafta iki gün mide bulantısından bişe yiyemedim.doktorum kan ve mağnezyum ilacımı kesti bulantı hapıyla gastrit ilacı verdi.çok şükür onları kullanınca geçti.bugün kendim kan hapımı içeyim dedim yine oldu sanırım kan hapı yapıyor vucüt yeterli artık diyor sanırım.

kızlarr geçmişe baktım yarın benimde kontrolüm var sizleri okuyunca tırstım valla mayıs anneleri dedik kendimize ama hemen hemen hepimiz nisanda doğuruyoruz.benimde iki gündür sancılarım sıklaşmaya başladı suyum ya da nişan gelene kadar bekliyorum yalancı sancıdır diyorum birde kızıma annane gelmeden doğmakk yoookk diyorum biraz daha beklesin:)

allah yardım etsın hayırlı haberlerını beklıyrm ıns. yarınmı doktora gıdıcen geldıgnde yaz emı

allah yardım etsın korkma bısey olmaz ıns. gıttınmı doktora ne dedı

canım bugün ben de nst için doktora gittim. kendi doktorum değil, 36+3 olmama rağmen bebeğin kafası 41 haftalık çıktı doktor da şaşırdı ilk başta. ama bana erken doğum ile ilgili bi şey demedi. haftaya salı kendi doktorumla randevum var, bakalım o ne diyecek.

oh bee, kendimi bu konuda epey yalnız hissediyordum ben de, üşengeçlik ve halsizlik hat safhaya ulaştı. annem benim yerime her şeyi düşünüyor, Allah onları başımızdan eksik etmesin.

allah yardım etsın korkma bısey olmaz ıns. gıttınmı doktora ne dedı

o leke bi daha olmadı ama çamaşıırmda ıslaklık oldu yine..öncedende olmuştu ama suyumuz iyiymiş.eşim hala yolda..sanırım sabaha gideceğim..kendi doktorum görsün istiyorum..inşallah bişey olmaz..bebeğimin hareketleri çok iyi,hatta hıçkırıyordu az önce..inşallah her şey yolundadır

Canım bildiğim kadarıyla illa devlet hastanesi olması gerekmiyor,benim hastanem yarı sigorta geçen özel hastane,ben gittim salı günü iş göremez raporumu aldım,3 nüshası var,birini iş yerine verdim,biri bende,birini de hastane aldı,37.haftaya kadar çalışınca 32.hafta raporuna gerek kalmıyor sanırım,o sadece kontrol olursa iş yeri kanunen zarar görmemesi için,önemli olan çalışamaz raporunu almak,bu raporu da kimisi 32.haftada alıyor kimisi 37.haftada.Ben de 37.haftaya kadar çalıştım,yeni aldım çalışamaz raporunu.Doğumdan sonra doğum yaptığımız hastaneden doğum kağıdı alacakmışız onunla birlikte başvurumuzu yapacakmışız,bu kadarını öğrenebildim şimdilik.

Kızlar gece kuşu gibi yine ayaktayız bu gecede,yatacağız birazdan,yarın iş yerinde son günüm,bu haftayı tamamladık şükür,38 hafta çalışmış olduk kızımla.Yarından sonra dinleneceğiz kızımla evde,bu arada ben şeyi soracağım bu çantaya ped koyuluyor ya doğum için,nasıl hasta pedi mi lazım oluyor yoksa normal ped yeterli mi? Ne marka aldınız?Çantamızda bir o eksik kaldı,bir de nevresimle terliğimiz.Salı günü baya bi bakındım düz renk pembe nevresim takım ama hiç bi yerde bulamadım genellikle hep desenli modeller var,siz naptınız nevresim götürecek misiniz doğuma??

Öncelikle tüm hamiş arkadaşlarıma selamlar ve günaydınlar.....

canım ben 1 pk depend in hasta kulodunu bi de normal pedlerin büyük boy olanlarından hazırladım.ihtiyaca göre kullanacam ikisinden artık...
darısı başıma ben de 37. haftaya kadar mesaideyim dişimi sıkmaya çalışıyorum ama zor oturuyorum masada artık ayaklarım şişiyor çok fena...doğuma kadar iyice dinlen keyfine bak canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…