2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya benm gibi bursa da oturup aynı zamanda evde oturan yokmu acabaaaaaa buluşsak ta çarşı pazar gezsekk
benim hiç arkadaşım yok burda işe giremeden hamile kaldımda::):):) sadece komşularım var en genci 47 yaşında 62 ye kadar çıkıyorr:) çok seviyorum hepsini ama otur otur sıkıldımmm....

ben hasta bezi koydum ve yanına da orkid gece alıp koydum. tecrübeliler öyle tavsiye ettiler

ben nevresim almayacağım çünkü benim hastanede hasta yatak örtüsü istiyorlarmış, ondan aldım. hem kendimin hem de miniğimin altına sermeyi düşünüyorum inşallah. tek kullanımlık. kullan at tarzı

gunaydin ,hayirli cumalar kizlar..

bende cok gec uyuyorum bu gunlerde ama cok halsiz ve yorgunum,ilk gunlerdeki gibi bulantilarimda var

bu hafta da kalan islerimi halledecegim ,cunku gercekten gunluk sancilarim bayagi artti ozellikle aksamlari fazla oluyor ,

sezeryan tarihime 12 gun var ondan once gelmese bari,zaten 38+2 de sezeyan olacagim kismetse:18:,

ve gordugum kadariyla hepimizde hem korku hem heyecan hem mutluluk hakim allah yardimcimiz olsun ..dogurup dogrup gelelim yine buraya

bu arada dun bebegime ordugum battaniyenin fotosunu cektim ama usengeclikten yukleyemedim bi ara yuklerim artik

Son düzenleme:

Benim ki kız olacak canım :))) Merin Deniz koyacağız ismini. Deniz benim soyismim kızımın adında soyadım olsun istedim. Merin iyi ahlaklı demekmiş ama necede bilmiyorum :) Birde bir rivayete göre aqua marine taşının eski Franmsızcadaki anlamıymış. Çok anlamlara takılmıyorum zaten. Benim kulağıma hoş gelmesi yeterli.

Bu arada Diren ismi çok güzel bir isim, ben çok beğendim. Mert de güzel, büyüyünce kendi hangisini isterse seçer artık. Oğluşun ismi ile yaşasın inşallah.

Canım sen neden bu kadar acele ediyorsun, daha 37. haftandasın 40'a hatta 42 ye kadar yolu var bu işin Önümüzdeki günlerde hepsi olur sen merak etme, yeter ki sabret. Şimdiden hayırlı doğumlar.

Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlenmeye çalış. İnşallah bebeğini vaktinde sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

gözün aydın canımm... ne güzel annen gelmiş...inş sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..

Kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım. Şimdi sokakta 100 kadını çevirsen sorsan 99'u sezeryanlı. Herkes mi sorunlu hamilelik yaşıyor. Bu doktorlar malesef hiç güven vermiyorlar insana.Hepsi kesma meraklısı. Bi de utanmadan yemin ediyorlar. Vebalini nasıl ödeyecekler bilemiyorum. Tabii istisnalar da yok değil.

tatile geleyim buluşur gezeriz kızz...bebişler de hava almış olur hem...ben gelince hiç evde oturmayı düşünümüyorum zaten ipini koparmışlar gibi gezecem...çarşı pazar alışveriş merkezi nere denk gelirse artıkıın...çok fena sıkıldım çünkü burda...

Kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım. Şimdi sokakta 100 kadını çevirsen sorsan 99'u sezeryanlı. Herkes mi sorunlu hamilelik yaşıyor. Bu doktorlar malesef hiç güven vermiyorlar insana.Hepsi kesma meraklısı. Bi de utanmadan yemin ediyorlar. Vebalini nasıl ödeyecekler bilemiyorum. Tabii istisnalar da yok değil.

ne kadar haklısın içime öyle bir his doğdu birde her gören karnımı az kalmış çok az kalmış bugun yarın gelir dediler bende tecrübe konuşuyor diye umutla bekledim sonu hüsran:) benim suçum değillll yalnızca

Kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım. Şimdi yolda 100 kadını çevirsen sorsan 99'u sezeryanlı. Yani herkes mi sorunlu hamilelik yaşıyor. Bu doktorlara gerçekten hiç güven yok. Hepsi kesme meraklısı. Bi de yemin ediyolar utanmadan. Vebalini nasıl ödeyecekler bilemiyorum. Tabii istisnalar da yok değil.

gel walla bende her daim gezmeye hazır ve nazırım::) hele ipimi koparmaya bayılırım:) ne zaman gelcen sen tatile walla gezelim alalım tontişleri anasını ağlatalımmmm...hele ben hele ben tek başımayım eşim gelince oda garibim yorgun yorgun gezdiriyo işte walla patlıcamm duvarlar geliyor üstüme sankii:)

canım hakkında hayırlısı bende heyecanlandım inş bekler ama beklemezsede bebişin sag salim gelir inş

Mutlaka mecburen sezeryan olması gerekenler vardır ama bu kadar çok sezeryan yaptırmaları inandırıcı değil. Daha önce de dediğim gibi kişi kendi istiyorsa o zaman diyecek birşey yok ama normal yapmak isteyene de saygı duysunlar. Zaten artık anne adaylarının çoğu kendi isteği ile sezeryan yapıyor. Normal yapmak isteyen az insan var, o kadarı için katlanıversinler uykusuz kalmaya, zamansız plansız doğuma koşmaya. Özel doktora bir sürü para ödüyoruz, bari o paranın hürmetine yapsınlar.

merhaba taze anneler :))

uzun zamandır bende takip edemiyordum topiği, malum evde 10 gündür inşaat vardı çok şükür dün akşam bitti sadece ince temizliğim kaldı, ona da arkadaşım yardım edicek, annemi bu dönemde yeterince yordum ve artık gönderdim kızımın odası da hazır sayılır sadece düzenlenecek, inş. yrn tüm hazırlıklar bitmiş olurda resimlerini sizlerle paylaşabilirim. geçen hafta kontrolümüz de dr erken doğum olabileceğini söyledi ve bugun kontrole çağırdı bakalım benim küçük yol arkadaşım ne kadar olmuş inşaatın telaşından stresinden doğum korkum pek yoktu ama artık sanırım biraz biraz geriliyorum ve o malum sancı beni ne zaman yakalayacak çok merak ediyorum :18:
herkese hayırlı doğumlar diliyorum, Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın, bebişlerimizi sağlıcakla alalım kucaklarımıza inş.......

sağlık bakanlığı doktorlara normal doğumu önermelerini istiyo ama özel hastaneler genelde para almak için sezaryen yapmaya çalışıyolar. Normal doğum yapmak isteyenlere acı çektirip çektirip para almak için sezaryene sokmalarına çok kızıyorum. Yazık günah her ikisinin de acısını çektiriyolar. Bnm kalbim çok hızlı atıyo 120den aşağı düşmüyo doktor sancıyla birlikte daha çok nabzın yükselir illaki normal doğum istersen doğumuna kardiyolog eşlik etmeli dedi. Ben böyle bi riske girmek istemediğim için sezaryen ile doğum yapıcam.

selam hanımlar ve bucurukları

bende bugün hatt a bu hafta hep öğleden sonraları işe geldim. 27 nisan da ayrılıyorum izne. 37 haftam bitiyo.. bu ara heşeyi yıkıyorum, yastıklar, kışlıklar .....
yarın kızımın yatağı gelip kurulacak. onu yerleştiricem. birde sepetimiz var.. ikisini de odama koyucam. evin yarısının duvarları ve perdeleri duruyo daha, halılar yıkamaya gidicek .. bende bu arada dolap içlerini halletmeye çalışıyorum... izne ayrılsam tam anlamıyla girişcez işlere annecimle ama daha 1 hafta var. benim ilki normaldi ikinci de normal olacak inşallah...
bende özel hastaneye gidiyorum, ama doktorum bana gaz verdi ikinciyi de normal doğurursun dedii, bende onu dinliyorum.. umarım herşey yolunda gider ve ilki gibi 2 saatlik sancı ile doğururum bebişimi..
şimdilik yolunda görünüyo herşey, haftaya gidip kontrol olucam bebişim kaç kilo merak ediyorum, çünkü benim iştah bayağı azaldı, pek bişey yemez oldum... umarım o almıştır kilo :18::18:

işyerinde işim hep oturarak olduğu için akşama doğru ayaklarım mayalı pasta misali oluyor pofudukk pofuduk,başka biryerimde şiş olmadı şükür..

norml doğum isteyen çok az kişi var heralde.. herşeyin normali güzeldir diyip bu konuya noktayı koyuyorum. normal doğum ile tüm günahlarımızın silindiğini, bebeğe daha bağlı olduğumuzu, sütümüzün hemen geldiğini, bebeğin hayata gelmesi gerektiği günde geldiğini düşünün korkmayın hanımlar. inanın bebek çıktığı an siz de yeniden doğmuş gibi oluyosunuz.. en çok özlediğim şey olan yüzüstü uyumayı gerçekleştirmiştim hemencecik
mecburi sezeryan olacaklara sözümüz yok ama korkmayın tatmadığınız bir duygu yüzünden.. hele epudural normal doğum çok öneriliyor, hastanenizin anestezi uzmanıyla görüşün konuşun, daha önce epidural normal olanları bulup görüş alın....

ilk doktorum da normal doğumu seven bir doktordu.. bnm boyum 1.60 kilom 45 idi hamile jkaldığımda.. 34 beden giyerdim.. 3.200 bebek doğurdum.. çatım darmı geniş mi bakmadı bile doktor. ıltrasonda bamştı ve sen doğurabilirsin demişti.. gece 12 de suyum gelmişti, çağırdık hemen geldi doktorum, 2 de doğurdum.. çok şükür inşallah bu bebeğim de böyle olur..
tek karşı olduğum şey suni sancı, onu da sana verip eziyet etmem dedi doktorum.. onun dışında herşey yolunda ise sonuna kadar nomal doğumu beklerim dedi sağolsun.

ayy çok uzattım..
heğinizi çooookk öpüyorum.

herşeyin hayırlısı ne ise o olsun hayatımızda.. bebeklerimiz sağlıklı gelsin..

Mayısta Allah izin verirse doğum var sonra toparlanma süreci falan...Eşim öğretmen burda okullar tatil olsun seminerleri bitsin o arada ben de inş yoparlamış olurum kısmetse Haziran gibi gelicez canım...
Umarım gezmek nasip olur valla ne güzel olur...sen de sıkılmışsın epey bizde zaten burda hapis gibiyiz gezecez yer yok...koparalım cidden ipleri...diğer arkadaşları da haberdar ederiz...ayyy ne güzel olur valla şimdiden heyecanlandım bak....:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…