2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar akşamdan beri bayağı sancım var kasıklarım ağrıyo bacağıma vuruyo sancısı yarın sabahta doktor randevum var o yüzden hastaneye gitmek istemiyorum evde bekliyorum öylece.

Sen bence devam ederese dokotunla en azından teelfonda bir görüş ne olur ne olmaz canım. İnşallah hemencecik geçer ağrıların.

aklıma bişe geldi siz çatı kontrolunu konuşurken...ben ilk doğumu normal yaptım bu ikinci hamileliğim. acaba gene de çatı muayanesi oluyor mu her doğumda bilginiz var mı?

Bence o doktordan doktora değişen birşey. Benim doktorum çatı muayenesi yapmıyor ve etrafımda ki hiç bir hamileye çatı muayenesi yapılmadığını öğrendim.

Mrb kızlar tasindigim yerde henüz internet işini halletmedigimiz için pek göremiyorum.ınş herşey yolundadır.daha önce soyleyen oldu mu bilmiyorum ama 20-23 nisan arası m....s isimli büyük markette oyuncak ve kirtasiyede %50 indirim var ben bugun oğluşuma bi dünya oyuncak aldım bir cogunu jraz büyüyünce kullanabilecek yaw cepten yazmak nekadar zormus neyse kızlar hemen markete koşun kapış kapış gidiyo haberiniz olsun ozellikle salıncak süper:

gözlerim doldu okurken tüm duaların ve iyi dileklerin için amin diyorumm Allah ım sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsin diye dua ediyorum inşalllahh herşey istediğin gibi gönlünce olur Allah sağlıkla kurtarsın seni ve tüm bebiş bekleyenlerii

yarın kollarında olacak bebeğin inşallah ne güzel ne muhteşem bir duygu ...

evet canım moral, stresssiz olmak çok farkettiriyo. ilkinde kızım 40 günlükken yüksek lisans seminerimi sundum, o güne kadar akmayan sütüm sunup rahatlayınca akmaya başlamıştıı....

canım hayırlısıyla kucağna sağlıkla al bebeğini.. çok heyecanlandım. bizde artık bekliyoruz geleceği günü.. bize de dua et olur mu topluca..

Bence o doktordan doktora değişen birşey. Benim doktorum çatı muayenesi yapmıyor ve etrafımda ki hiç bir hamileye çatı muayenesi yapılmadığını öğrendim.

benimde ilkinde çatı muayenesi olmadan doğurdum. bu doktorum napar bilmiyorum .

özel hastanede benim doktorum ama 39u dolana kadar sez. lafını bile etmedi bekleyelim kanala girmesini refleksleri gelişsin falan dedi hep

bence gene de isterler sonuçta bebek farkı var belki bu bebeğin daha iri olacak ve çatına sığmayacak olmazmı? çok mu uç düşünüyorum
Hııımmmm oldukça mantıklı dediğin canım...dediğin gibi kafa çapı falan farklı olabilir iri olabilir...hımmmmm dr a soracam kontrole gidince....
Ayyyy hadi Allah yardımcın olsun hayırlısıyla bebişini al kucağına inş canım...dualarımız seninle hayırlı haberlerle dönersin inş...
hımmm demek öle dr dan dr a değişebilir evet ben gidince sorucam dr a bakalım benim ki ne diyecek...

dr uma sorucam gidince ben de ....hayırlısı bakalım..olsada bişe olmaz zaten hemen olup bitiveriyor da acık utanıyorum işte...

Kızlar bişe soracam yaaaa...park yatakların içine yaylı ortopedik yataklar kullanılabiliyor mu?yok sa sadece beşikler için falan mı onlar... siz ne tercih ettiniz bebekleriniz yatağı olarak özelllikle benim gibi park yatak alanlar....

Ayy ne heyecanlı ne güzel bir duygudur eminim. Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun seni güzelim inşallah. İnşallah çok kolay bir doğum olur ve en kısa zamanda toparlarsın. O mis kokulu bebişini bir de bizim için öp olur mu?

canım senin adına cok mutluyum zaten günün nerdeyse bitmiş 5 günün kalmıs hakkında hayırlısı buymus demek hersey Allahtan bebişine kavusucaksın cok güzel bişey yaaa bende istiyorum dogurmak küçük ayaklarını öpmek ellerini yüzünü öpmek istiyorum Allahımın izniyle sen yarın inş bizim bu istediklerimizi yapıcaksın ne güzel

özel hastanede benim doktorum ama 39u dolana kadar sez. lafını bile etmedi bekleyelim kanala girmesini refleksleri gelişsin falan dedi hep

Anladım canım, tekrardan hayırlı doğumlr. Bizi haberdar edersin artık gelişmelerden tabi fırsat buldukça :)

Neredeyse 9 aydır takip ediyoruz birbirimizi, Allah sağlıkla kucağına versin, bizim de 12 günümüz kaldı. Birbirimizin heyecanlarını birlikte yaşadık. Bu süreçte herkes ekranın arkasından da olsa destek verdi omuz verdi birbirine. Gruptaki herkese kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim sizin de vesilenizle. eminim her okuyan dua ediyordur doğum yapacaklara. Sağlık ve sevgiyle....

çok heyecanlı kızlar.doğum için gün alan arkadaşlar bile var.rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaallah.bende haftaya sanırım tahmini bigün alırım.hemdeee kocamda uçak biletini alırr yuppiiii.

ayy negüzel doğum yapmış ve yapacak arkadaşlar var allah tüm doğum yapacak annelerimize kolaylık versin sağlıkla kucaklarına alsınlar minik kuşlarını, doğum yapmış olanlarada geçmiş olsun sağlıkla analı babalı büyütsünler bebişlerini, bi çoğumuzunda az bi zamanı kaldı Allah hepimizin yar vede yardımcısı olsun bizlerde sağlıkla kavuşalım bebişlerimize amiiiiinnn, sağlıkla ve sevgiyle kalın arkadaşlar

zeynepyus hayırlısı olsun canım hayırla ve sağlıkla gelsin meleğin bende normal doğumu çok istedim ısrar ettim ama olmadı bizde 30 nisanda sezeryan olacağız kısmet sağlıkla gelsinler yeterki hayırlısı böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…