bende durum tam tersi canım yaa. geceleri hiiç rahat değilim yatakta dönmekten serseme dönüyorum resmen.gece yalancı sancı tarzı kasılmaları ve ağrıyı çok yaşıyorum. gündüzleri daha rahatım. eğer gündüz uyursam yine rahatım gecelerle aram iyi değil :))
ufak ayrıntılar dışında tüm hazırlıkları bitirdik beklemedeyiz.. kendiliğinden bu aralar gelmezse 1 hafta sonra sezeryanım var
Günaydın güzel anneler..
Uzun zamandır yazamıyorum..bir sürü sorun atlattık dün akşamdan biraz gemişi okudum ancak yazıyorum..
Zeynepyus allah kolay doğumlar versin sağ sağlim bebeğini kucağına al inşallah....
Son bir haftadır süreklii doktor kontrolü altındayım 38. doldurdum ama bebişim 35+5 daha geçen hafta cuma gittim bebeğim daha 2280 gr dı ve hala makat geliş duruyor.. doktor bebek geriden geliyor, gelişimini devam edip etmediğini sürekli izlicez dedi. NST ye girdim bir problem çıkmadı.. doplerdede besin akışı devam ettiği görüldü..
salı tekrar gittim 2380 olmuş ve hala ters, NST ye gönderdi sancımın olduğunu gördü.. öğleden sonra tekrar gel NST ye giriceksin sancın devam ederse doğuma alıcaz dedi..
şok oldum daha bebeğim çok küçük gittik çantaya koyulması gerekenler vardı onları toparladık geldik.. NSTde sancım çıkmadı allahtan.. yiyip yatıcaksın dedi doktor dün tekrar gittik bebeğim biraz daha büyümüş 2580 olmuş kordon boynunda suyunda biraz azalmış dedi doktor.. doplere gönderi besin oksijen akışına bakıldı. NST de sancım çıkmadı allahtan.. bebeğin gelişimi devam ettiği için almıyorum seni sezeryana dedi ama doğum yakın görünüyor bebeğin hareketlerini ve sancın olursa hemen ara dedi..
çok beklemezsin salıyı bulmaz falan dedi.. çok küçük daha kızım 3 kilo olsaydı en azından halimi görseniz durmadan yiyip yatıyorum.. sancım olucak diye korkuyorum normal doğumu sordum mümkünmü diye %3 ihtimalin var dönerse ölçümlerini yapıp bakarız dedi.. hala ümidim var ama tosun gibi oturuyor kızım... 1 hafta daha durur diye dua ediyorum allah hepimizin yardımcı olsun kızlar..
mrblar kızımla biz geldik:))))dün saat 9.30 gibi doğumum gerçekleşti Allahın izniyle 3600 gr 51cm doğdu NİSAN kızım.her ikimiiz de iyiyiz. İnşaallah sizler de kavuşursunuz yavrularınıza. güzel dualarınız için teşekkür ederim.
mrblar kızımla biz geldik:))))dün saat 9.30 gibi doğumum gerçekleşti Allahın izniyle 3600 gr 51cm doğdu NİSAN kızım.her ikimiiz de iyiyiz. İnşaallah sizler de kavuşursunuz yavrularınıza. güzel dualarınız için teşekkür ederim.
Gözünaydin canimne güzel kavuşmuşsun yavruna darisi bizlerin başina
ben daha kavuşamadım yavruma daha günü dolmadı ama cok cektiriyo bana mide ekşimesi yapıo ne yapablrm de bu mide ekşimesi olmaz yaa
bak cnm benm bebekte 28.haftalarda fln geriden geliyordu şimdi 3.450 oldu ve napıcam diyorum...sırrımı veriyorum yumurta ama köy yumurtası felan buldur eşine benim eşim köyün birinden bana sepet sepet yumurta tasıdı ve asla cok haşlama hafif kayısı olcak yoksa özelliğini yitiriyor....kaşar ye lütfen cok ye ama ben haftada 1 kg peynir den fazla yemişimdir....ceviz fındık badem çok kilo yapıyo bebeğe....ekmeği 7. aya kadar ağzıma süremedim sonra tam buğday yedim hep halada beyaz ekmeğe hiç bakmaya bile dayanamıyorum.... sıkıldıkça acıktıkça dilimleyip kaşar kemirdim walla ....belki ihtiyacın yoktur bu listeye ama ben bu sayede 2 ayda tontiş yaptım kuzumu haftada 250-300 gra yakın alıyor nerdeyse....denemeni tavsiye ederim cnm kendine cok dikkat et...bunlar direk bebeğe yarıyor ben toplam 5.5 kilo aldım çünkü
Canim çok geçmiş olsun inşallah saglikla kucagina alirsin bebişini hayirlisi olsun.moral bozacak bişey yok yiyipyiyip yat hep dinlen kavuşcan bebişine az kalmiş ne güzel muz ye bol bol hem bebege kilo aldiriyo hem kuvvetlendiriyo
cnm hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. bu ne enerji ne zaman geldiniz hastaneden, nasıl girebildin nete? sezeryan mı oldun normal mi geld, yoksa bebiş? nasılsınız? alıştınız mı birbirinize?
teşekkür ederim canım.bugün çıktık canım bebeğim uyurken girdim.kvalide var ilgileniyor ben bu fırsatta girdim sezaryen oldu Allaha şükür iyiyim biraz sancım var ayağa kalkınca oturduğum yerden giriyorum.çok güzel bi duygu sanki yıllardır birbirimizi tanıyor gibiyiz kızımla.sağlıklı sıhatli bi şekil de sizler de kucağınıza alırsınız inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?