2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

seninki kötüymüş...ama biraz bebek bakımı provası yapmış oluyorsun...öyle diyorlar ya...bebek olunca uyunmayacakmış...ben sızmaktan hiç bişi duymam gibi geliyor...:) ben den bir kaç gün fazlasın niye haftaya sezeryan...bir sorun mu var...geçen hafta lise arkadaşlarımla konuştum...3 arkadaşım bebeklerini 42.haftada doğurmuş...tabii üçü de sezeryan...doktorum bana bıraktı...ikisi de olabilir miş...sanki başka yol kaldı...:)

merhaba zeynepyus
dün haberi verdiğinden beri sanki ben doğurucam gibi heyecanlandım. sabah uyandım şimdi sezeryandadır deyip dua ettim. sanırım bu saat itibariyle bebeğini kucağına almışsındır. Bu yağmurlu bursa gününde bebeğinde yağmurun bereketiyle gelmiştir. Ailesine bol bereket getirmesi ve hayırlı bir evlat olması dileğimle. sevgiler

bak cnm benm bebekte 28.haftalarda fln geriden geliyordu şimdi 3.450 oldu ve napıcam diyorum...sırrımı veriyorum yumurta ama köy yumurtası felan buldur eşine benim eşim köyün birinden bana sepet sepet yumurta tasıdı ve asla cok haşlama hafif kayısı olcak yoksa özelliğini yitiriyor....kaşar ye lütfen cok ye ama ben haftada 1 kg peynir den fazla yemişimdir....ceviz fındık badem çok kilo yapıyo bebeğe....ekmeği 7. aya kadar ağzıma süremedim sonra tam buğday yedim hep halada beyaz ekmeğe hiç bakmaya bile dayanamıyorum.... sıkıldıkça acıktıkça dilimleyip kaşar kemirdim walla ....belki ihtiyacın yoktur bu listeye ama ben bu sayede 2 ayda tontiş yaptım kuzumu haftada 250-300 gra yakın alıyor nerdeyse....denemeni tavsiye ederim cnm kendine cok dikkat et...bunlar direk bebeğe yarıyor ben toplam 5.5 kilo aldım çünkü

Tatlı gebelerrr bakın ne buldum nisan annelerinin forumunu okurkennnn:)
bir kişinin dr u doğduğunda bir çay kaşığı asidi kaçmamış maden suyu içir demiş gaz problemine karşı...(kızlar bu arada maden suyu soda deil unutmayın yapay olmasın...bu gebelikte de önemli bir detaydı bebekte de öyledir herhalde...)
ben bir biyolog olarak mantıklı bulmamıştım daha önce nar ıda duydum ama denemeye değer...çünkü deneyen nisan annecikleri sonucun gerçektende işe yaradığını yazmışlar

mrblar kızımla biz geldik:))))dün saat 9.30 gibi doğumum gerçekleşti Allahın izniyle 3600 gr 51cm doğdu NİSAN kızım.her ikimiiz de iyiyiz. İnşaallah sizler de kavuşursunuz yavrularınıza. güzel dualarınız için teşekkür ederim.

Canim, allah anali babali buyutsun. Darisi bizlere olsun insallah. Kendine ve kizina cok iyi bak :)

Gözünaydin canim ne güzel kavuşmuşsun yavruna darisi bizlerin başina

ben daha kavuşamadım yavruma daha günü dolmadı ama cok cektiriyo bana mide ekşimesi yapıo ne yapablrm de bu mide ekşimesi olmaz yaa

Canim benmde oluyo sicak ve baharatli yiyecek ve içeceklerden uzak dur.süt içebiliyosan o iyi geliyor.ben içemiyorum dondurma falan yiyorum rahatlatiyo biraz.

ne güzel yaa tebrik ederim..hayırlı olsun,allahh analı babalı büyütsün,hayırlı bir ömrü olsun inşallahh..darısı bizlerin başına olsun.

tebrik ederim bizim yerimizede kokla o cennet kokusunu.normal mi sezeryanmı?

cnm hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. bu ne enerji ne zaman geldiniz hastaneden, nasıl girebildin nete? sezeryan mı oldun normal mi geld, yoksa bebiş? nasılsınız? alıştınız mı birbirinize?

maşallah kızına.tatlım darısı başımıza. gözünüzaydın olsun inşallah.Allah analı babalı büyütsün.sağlıkla,afiyetle yuvanızda mutlu olun inşallah.

saol canım teşekkür ederim bir tek kaşarı atlamışım.. her gün köfte, çift sarılı 2 yumurta, 1 lt süt, ceviz,tarhana çorbası, 1 kase yoğurt, fil gibi olucam aam umrumda değil valla..
sancılarım olursa sezeryana hemen alma durumu var ne kadar büyütürsem okadar iyi olacak son 3 günde 200 gr aldırmıştım salıya kadar bi 200-250 aldırırsan 2800 gibi olacak kızım.. allah herkese yavrucaklarını sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin..

saol canım teşekkür ederim

teşekkür ederim canım.bugün çıktık canım bebeğim uyurken girdim.kvalide var ilgileniyor ben bu fırsatta girdim sezaryen oldu Allaha şükür iyiyim biraz sancım var ayağa kalkınca oturduğum yerden giriyorum.çok güzel bi duygu sanki yıllardır birbirimizi tanıyor gibiyiz kızımla.sağlıklı sıhatli bi şekil de sizler de kucağınıza alırsınız inşaallah.

valla çok hoş.yüzümde bir gülümseme.kendimi ve kızımı hayal ettim.birbirimizi yıllardır tanıyoruz sanki demişssin ya çok hoşuma gitti o lafın.sende bian evvel daha iyi ol inşallah.amin canım hayırlı mesajın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…