Kizlar merhaba iki üc gündür giremedm sizi cok özledim sürekli sancilarim oluyor hazirlik galiba bu arada zeynepyus yarin annemi oluyor ay canim hadi hayirlisi saglikla al kucagina insajlah.bende cok heyecanliyim herkes karnin cok inmis yüzünde dogurcakmis gbi şişmiş yakindir diyolar[/QU
Hayirlisi ne ise hakkimizda o olsun canim eninde sonunda hepimiz doguracagiz bende cok korkuyorum ama rabbim ins yardim eder tek tesellim onun rahmetine ve yardimina siginmak oluyor dualarimla seninle canim sakin olmaya calis yeter
kızlarrr bugün kontrolümüz vardı canım sıkıldı(
suyumuz azalmış,plesantada kireçlenme başlamış ve geçen haftadaki kilosuyla aynı bebeğim.doktorum kafanı takma kiloya dedi yüzümün düştüğünü görünce usgler yanlış ölçebiliyor dedi doğdugunda daha fazla çıkabilir dedi sezeryan içinde doğru karar vermişiz dedi seninki normali beklemicek dedi suyum azalınca ve kireçlenme olunca...
Günaydın güzel anneler..
Uzun zamandır yazamıyorum..bir sürü sorun atlattık dün akşamdan biraz gemişi okudum ancak yazıyorum..
Zeynepyus allah kolay doğumlar versin sağ sağlim bebeğini kucağına al inşallah....
Son bir haftadır süreklii doktor kontrolü altındayım 38. doldurdum ama bebişim 35+5 daha geçen hafta cuma gittim bebeğim daha 2280 gr dı ve hala makat geliş duruyor.. doktor bebek geriden geliyor, gelişimini devam edip etmediğini sürekli izlicez dedi. NST ye girdim bir problem çıkmadı.. doplerdede besin akışı devam ettiği görüldü..
salı tekrar gittim 2380 olmuş ve hala ters, NST ye gönderdi sancımın olduğunu gördü.. öğleden sonra tekrar gel NST ye giriceksin sancın devam ederse doğuma alıcaz dedi..
şok oldum daha bebeğim çok küçük gittik çantaya koyulması gerekenler vardı onları toparladık geldik.. NSTde sancım çıkmadı allahtan.. yiyip yatıcaksın dedi doktor dün tekrar gittik bebeğim biraz daha büyümüş 2580 olmuş kordon boynunda suyunda biraz azalmış dedi doktor.. doplere gönderi besin oksijen akışına bakıldı. NST de sancım çıkmadı allahtan.. bebeğin gelişimi devam ettiği için almıyorum seni sezeryana dedi ama doğum yakın görünüyor bebeğin hareketlerini ve sancın olursa hemen ara dedi..
çok beklemezsin salıyı bulmaz falan dedi.. çok küçük daha kızım 3 kilo olsaydı en azından halimi görseniz durmadan yiyip yatıyorum.. sancım olucak diye korkuyorum normal doğumu sordum mümkünmü diye %3 ihtimalin var dönerse ölçümlerini yapıp bakarız dedi.. hala ümidim var ama tosun gibi oturuyor kızım... 1 hafta daha durur diye dua ediyorum allah hepimizin yardımcı olsun kızlar..
herkese kucak dolusu sevgilerle günaydın...eşimle 6 dan beri ayaktayız...(hoş şu anda kanepede sızmış vaziyette) sabah sporumuzu yürüyüşümüzü yaptık ve ardından "abdal musa"ya kahvaltı için simit almaya gittik...kendimi sabah o kadar enerjik buluyorum ki ..değil simit almaya fizana bile gezmeye gider gibi hissettim..sanırım enerji patlaması böyle bir şey...ama şimdi sorsanız...hiç kalkasım yok...hayırlısı bakalım...
aman da aman maşallah 6 an beri ayakta olup şimdi yorulmamk olur mu.. oh mis gibi uyukla şimdi sen de fazla ayakta kalma daha, 1 saat uyu ne güzel. ben gece 3 te yattım şimdi kalktım meyve yiyiyorum kahvaltıya kadar.
geceleri rahat mısın iyi uyuyabiliyor musun?
tatlım uzun zamandır gündüzleri uyuyamıyorum ama geceleri çok güzel uyuduğum için erken kalkıyorum galiba...mide problemim yok...7 den sonra kesiyorum atıştırmayı...4-5 yastıkla uygun posizyonu yakaladı mı :) rahatım...kahvaltımızı da erken kalkınca erken yapıyoruz haliyle...ama akşamları çok komik oluyor...10 dan sonra başlıyor kafa sersemlemeye...topicteki arkadaşların uykularına bakınca benimki çok normal....bundan sonrası nasıl olur bilmiyorum...heyecandan uyuyamam gibi geliyor...sen niye 3 ü bekledin canım ...uyku mu tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?