2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hiç sorma canm yaa arkadaşlarımda beni arıyo kız
sesin çıkmıyo doğummu yaptın diyolar
öyle bişey olursa haber ver diyolar herkesin gözü bizde şuan

bir arkadaşım da haber verme diyor...nazar değmesin falan...evde şu anda iki tarafın büyükleri var...onlar sormasa da ...hallerinden anlaşılıyor..."eeee ne zaman" der gibi..eşim gün için iş yerinden arayınca ilk sorduğu var mı bişi...

valla oda iyi bizimki gün boyunca aramaz
mesala bugün beni hiç arayıp sormadı beni
bu arada aramızda fazla bişi yok bitanem

tatlım 4e yaklaştık öyle diyeyim kafası da 2 hafta öndeydi
doktoruma güveniyorum ama içi
me sinmedi acıbademde bi profa sordum o da normal yapamazdın dedi dolayısıyla aklım rahat giricem

benim annemde haber bekliyor gelip başımı bekleme dedim o ist da ben bursa:) normalde telefonu asla duymaz kulakları sorunlu 10 gündür ilk çalışta açıyor eşim 30 kere arıyor,komşular her giriş çıkışta kapı tıklıyor hatta bi ara bulantılarımdan hep börek yiyordum ilk aylar eşim gecen börek almış sabah kadın sormuş doğurdumu eşiniz diye

canım yatmadan önce su içmeyi azaltmaya çalış...elh uyku konusunda düzenliyim... senin doktorun doğum konusunda ne diyor...

fereyzaaa o kutuları nerden aldın benımde ıhtıyacım varrrrrr :))))))))))

tatlım çekmece içi kutuları ıkea dan aldım ve herkese tavsiye ederim.benim kendi çekmecelerimde de var ve hersey düzenlı oluyo.kapaklı kutularda orjinalinde 7 boy çamaşır sepeti olarak falan satılıo.züccaciyeden aldım...internette bi sitede bulmuştum ama 7 boy olarak satılıodu.ben ilk 3 boyu aldım

canım yatmadan önce su içmeyi azaltmaya çalış...elh uyku konusunda düzenliyim... senin doktorun doğum konusunda ne diyor...

her ikimizde normal taraftarıyıs ama iri ve bası büyük zor olucak dedi..bende olsun dedim ben kendime çok inanıyorum dedim..hareketli ve esnek olduğun için denicem dedi baskası olsa sez tarihi verirdim dedi....
cumaya kadar gelmezse tekrar bakcaz kilosuna falan....ama denicez son anda sez alabilirim hazır ol ama denicem dedi...kafası rahat ilerlerse yaparız dedi

valla oda iyi bizimki gün boyunca aramaz
mesala bugün beni hiç arayıp sormadı beni
bu arada aramızda fazla bişi yok bitanem

gıcık bir durum, sorma ev kalabalık olunca bakışıyoruz sadece eşimle...yatmaya geçince de sızıyoruz resmen....oysa konuşmak istediğim çok konu var...niye böyle oldu bilmiyorum...hele doktorum doğum şeklini bana bıraktı ya...düşün düşün dur...evet bakalım hangi gün geliş sinyalleri olacak...

annem diyor ki doğurduktan sonra haber ver... zormuş benle beklemek...ben bir doğururken onlar dokuz doğuruyormuş...aman ne önemli...zaten annemi yol tutuyor...o yüzden hiç gelesi yok...

canım o kadar içimden geçenleri yazmışsın ki....başladım ağlamaya çok alıştım bende bebeğimin sürekli benimle olmasına...bir yandan kavuşmak istiyorum bir yandan ayrılmak istemiyorum öyle tuhafım....birde yarın senin kimbilir ne heyecan vardır....bizi habersiz bırakma nolur....sağ salim ikinizinde haberlerini bekliyoruz....sevgiler...

çatı muayenesi yapmış mıydı doktorun... zaten doktorun baktın doğuramadın sezeryana alır zaten...ben de kendime çok güveniyorum ama ya yine kaybedersem diye korkuyorum...hayırlısı olsun bakalım...

çatı muayenesi yapmış mıydı doktorun... zaten doktorun baktın doğuramadın sezeryana alır zaten...ben de kendime çok güveniyorum ama ya yine kaybedersem diye korkuyorum...hayırlısı olsun bakalım...

şişşşttt kötü düşünmek yok tatlım hep iyi hep iyi:) ben bunu cok yapıyorum asla ama asla kötü düşünme:) bana bak dr um resmen zor dedi başkası olsa sez dicem tarih vercem dediiii ki ben varya kusma zamanlarına kadar koluma serum taktıramayan insandım o zamanda mecbur takmışlardı rengim felan gitmişti korkma lütfen herşeyin hayırlısı olsun en kısa zamanda bebeklerimiz kucağımızda olsun inşallah....şöyle yanıma yatırıp koynuma sokup onu izlemek istiyorummmm ah ahh ne hayallerim warrrrr

inş canım ya benim de dualarım hayallerim hep aynı...benim de acı eşiğim düşük derler...ama ilk doğumum da maşallahım vardı.6 saatte doğum yaptım...sanki bu daha kolay olacak diye içimde bir his var...ama yine de korkuyorum...bu sefer daha çok kilo aldım...aman...hayırlısı olsun inş...bekleyelim bakalım...

kızlar ayıptır sölemesi ishal olmuşum karnım çok ağrıyor yaA

Rabbim hayirlisi ile dogurmani nasip etsin.. dualarimiz seninle canim allah isinizi ins rastgetirir ve kavusursun minik melegine sagsalim...allaha emenat olun ikinizde ins.guzel haberlerini dort gozle bekliyoruz

Kizlar merhaba iki üc gündür giremedm sizi cok özledim sürekli sancilarim oluyor hazirlik galiba bu arada zeynepyus yarin annemi oluyor ay canim hadi hayirlisi saglikla al kucagina insajlah.bende cok heyecanliyim herkes karnin cok inmis yüzünde dogurcakmis gbi şişmiş yakindir diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…