senin adına çok sevindim zeynepcim...doğacak kızımın adı da inş zeynep olacak...güzel haberler bekliyoruz senden...darısı bütün anne adaylarına...edan çiçekler için çok teşekkür ederim...
hiç sorma canm yaa arkadaşlarımda beni arıyo kız
sesin çıkmıyo doğummu yaptın diyolar
öyle bişey olursa haber ver diyolar herkesin gözü bizde şuan
bir arkadaşım da haber verme diyor...nazar değmesin falan...evde şu anda iki tarafın büyükleri var...onlar sormasa da ...hallerinden anlaşılıyor..."eeee ne zaman" der gibi..eşim gün için iş yerinden arayınca ilk sorduğu var mı bişi...
ya korkunç sevindim Allah'ım herşeyin hayırlısını nasip etsin cnm...benim bebekte seninki gibi demiştin son durumda kaç kiloydu acaba birde seninde kafası 2 hafta önde gidiyordu sanırım değilmi:) umarım fırsat bulabilirsinnnnnn cvp içinnnnnnn
bir arkadaşım da haber verme diyor...nazar değmesin falan...evde şu anda iki tarafın büyükleri var...onlar sormasa da ...hallerinden anlaşılıyor..."eeee ne zaman" der gibi..eşim gün için iş yerinden arayınca ilk sorduğu var mı bişi...
olmaz mı olmaz mı.... uyuyorum sonra uyanıyorum uyuyana kadar canım çıkıyor....uyursam bir daha kendime gelemiyorum....tekrar uykuya dalamazsam bugünkü gibi elimi bile kaldırcak halim kalmıyor...zaten wc ye git su iç tekmeye uyan derkenbu hale geliyorum ben
fereyzaaa o kutuları nerden aldın benımde ıhtıyacım varrrrrr :))))))))))
canım yatmadan önce su içmeyi azaltmaya çalış...elh uyku konusunda düzenliyim... senin doktorun doğum konusunda ne diyor...
valla oda iyi bizimki gün boyunca aramaz
mesala bugün beni hiç arayıp sormadı beni
bu arada aramızda fazla bişi yok bitanem
benim annemde haber bekliyor gelip başımı bekleme dedim o ist da ben bursa:) normalde telefonu asla duymaz kulakları sorunlu 10 gündür ilk çalışta açıyoreşim 30 kere arıyor,komşular her giriş çıkışta kapı tıklıyor hatta bi ara bulantılarımdan hep börek yiyordum ilk aylar eşim gecen börek almış sabah kadın sormuş doğurdumu eşiniz diye
kızlar selam doktordan geldik yarın öğleye doğru sezaryen ile gelecek bebişim
kilosu biraz fazla ve kafası büyük olduğundan ve hala kanala girmediğinden doktor beklesek bile daha da büyüyecek yine normal yapamayacaksın dedi ben de ikna oldum
sancısını ve canımdan can doğduğunu hissetmeyi çok istiyordum ama her secdemde evladım için hangisi daha sağlıklı ve hayırlı olacaksa öyle doğum istedim Rabbimden
böyle oluyorsa vardır bir hayır
evde hazırlıklar tam gaz devam ettiğinden muhtemelen çok fazla bakamam foruma bugün ama doğuracak arkadaşlar vardı inşallah sağ salim almışlardır kucaklarına
problem yaşayanlar için de Allahtan şifa diliyorum ve doğum anında dileyeceğim
sizler de bize dua edin n'olur, Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın bizlere verdi arayan herkese versin
çok karışık duygular içindeyim.. heyecan korku hasret alışkanlık şükür duygusallık... içimde olmasına öyle alışmışım ki... anne olacağım inşallah, rüya gibi...
her ikimizde normal taraftarıyıs ama iri ve bası büyük zor olucak dedi..bende olsun dedim ben kendime çok inanıyorum dedim..hareketli ve esnek olduğun için denicem dedi baskası olsa sez tarihi verirdim dedi....
cumaya kadar gelmezse tekrar bakcaz kilosuna falan....ama denicez son anda sez alabilirim hazır ol ama denicem dedi...kafası rahat ilerlerse yaparız dedi
çatı muayenesi yapmış mıydı doktorun... zaten doktorun baktın doğuramadın sezeryana alır zaten...ben de kendime çok güveniyorum ama ya yine kaybedersem diye korkuyorum...hayırlısı olsun bakalım...
şişşşttt kötü düşünmek yok tatlım hep iyi hep iyi:) ben bunu cok yapıyorum asla ama asla kötü düşünme:) bana bak dr um resmen zor dedibaşkası olsa sez dicem tarih vercem dediiii ki ben varya kusma zamanlarına kadar koluma serum taktıramayan insandım o zamanda mecbur takmışlardı rengim felan gitmişti korkma lütfen herşeyin hayırlısı olsun en kısa zamanda bebeklerimiz kucağımızda olsun inşallah....şöyle yanıma yatırıp koynuma sokup onu izlemek istiyorummmm ah ahh ne hayallerim warrrrr
kızlar selam doktordan geldik yarın öğleye doğru sezaryen ile gelecek bebişim
kilosu biraz fazla ve kafası büyük olduğundan ve hala kanala girmediğinden doktor beklesek bile daha da büyüyecek yine normal yapamayacaksın dedi ben de ikna oldum
sancısını ve canımdan can doğduğunu hissetmeyi çok istiyordum ama her secdemde evladım için hangisi daha sağlıklı ve hayırlı olacaksa öyle doğum istedim Rabbimden
böyle oluyorsa vardır bir hayır
evde hazırlıklar tam gaz devam ettiğinden muhtemelen çok fazla bakamam foruma bugün ama doğuracak arkadaşlar vardı inşallah sağ salim almışlardır kucaklarına
problem yaşayanlar için de Allahtan şifa diliyorum ve doğum anında dileyeceğim
sizler de bize dua edin n'olur, Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın bizlere verdi arayan herkese versin
çok karışık duygular içindeyim.. heyecan korku hasret alışkanlık şükür duygusallık... içimde olmasına öyle alışmışım ki... anne olacağım inşallah, rüya gibi...
kızlar ayıptır sölemesi ishal olmuşum karnım çok ağrıyor yaA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?