2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ne mutlu sana anne oldun... darisi bizlerin basina ins..allah sutunu bol etsin bizim yerimize de kocaman saril kokla kizini

gozunaydin canim,allah anali babali buyutsun kavustun minigine ne guzel darisi bizeee

gözün aydın canım,maşallah kızına,Allah analı babalı büyütsün,darısı bizlerin başına inşallah...

slm kızlar,bugün kontrolum vardı,suyum sınırdaymış,10 gün sonra gel dedi,bebeğin hareketlerine çok dikkat et dedi her zamanki gibi,suyumun gelip gelmediğini sordu,su veya kanama gelirse hemen gel dedi.kendini yorma dinlen dedi.bu su işi canımı sıktı ya,aynı durumda olan var mı kızlar ya....

selam kızlar doğum yapan anneler allah bebeğinizi size bağışlasın
allah anneli babalı büyütsün darısı bizlerin başına bu arada ben çook sabırsızlanıyorm artık
bi an önce kızım gelsin diyorum ama bazende çook korkuyrm nasıl olack diye
allah hepimizi bi sancıda kurtarır inşalla

Merhaba kızlar...
Dün itibari ile annemlere yerleşmiş bulunmaktayım.Bundan sonrası artık doğumu beklemek....
Şimdilik herşey yolunda görünüyor.Bebeğimin hareketleri çok güzel,hatta dün 2.30 saatlik araba yolculuğu esnasında bir dakika bile durmadı kuduruk oğlum.
Salı günü kontrolümüz var doğum yapacağımız doktorda.Çatı muayenemiz yapılarak doğum şekline karar verilecek.
Her ne kadar kendimi sezeryana daha yakın hissetsemde,doktorum kolaylıkla normal doğum yapabileceğimi söylerse normal doğumu tercih edeceğim.
Etrafımdaki herkes sezeryana öcü muamelesi yapıyor.Buda ister istemez psikolojimi bozuyor.
Hayırlısı bakalım...

Zeynepcim muhtemelen şu saatlerde bebeğini kucağına almışındır..Allah hayırlı eylesin,darısı bizlere olsun inşaallah.
Canım0735..bebeğin hayırlı olsun,güle güle büyüt canım...

Hafta sonu olduğu için sanırım kisecikler yok forumda. Umarım herkes iyidir.
CANIM 0735 hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Umarım ZEYNEPYUS arkadaşımız da sağlıkla kavuşmuştur miniğine.

canım 41 kere maşallah...rabbim hayırlı ömürler versin...çok sevindim kurtulduğuna...darısı bizlerin başına...

slm kızlar 37+4 hamıleyım bugun cok halsizim kasıklarım ağrıyor belim agrıyor yerımde kalkamıyorum ne yapsam gecr sizde böyle oluyormusunuz

Masallah,nazar değmesin.Allah uzun ömürler versin

canim0735 kullanıcısından alıntı
mrblar kızımla biz geldik:))))dün saat 9.30 gibi doğumum gerçekleşti Allahın izniyle 3600 gr 51cm doğdu NİSAN kızım.her ikimiiz de iyiyiz. İnşaallah sizler de kavuşursunuz yavrularınıza. güzel dualarınız için teşekkür ederim.

gözün aydın canım allah analı babalı büytsün inş. darısı bizlerin başına. maşallah diyelim nazar değmesin

Canim seni merak etmiştim sende dogdun sandim :) eger sezeryan olursan senide doguma heran alabilip doktor hayirlisi olsun dogurunca hemen haber ver emi :)

canım aynı durum bende de var bebeğim geriden geliyor kilosu 2700 civarı karın çevresi ne yapsam ilerlemiyor ama artık genetik diyorum çünkü işi bıraktım bol bol dinleniyorum ama değişen bişe yok hakkımızda hayırlısı yeter ki sağlıklı olsunlar..

Eki Görüntüle 396889

kızımın halısıda geldi teyzeleriiiii:)))

ba-yıl-dımmmmm

canım çok sevindim, duygulandım karışık işte.. hayırlısı olsun darısı başımıza..

zeynepyus senden de haber bekliyoruzzz

Selam Kizlar....

Canim0735 gozun aydin canim, ne mutlu sana kavusmussun bebegine, Allah anali babali buyutsun.

Zeynepyus hayirli haberlerini bekliyoruz.

walla ya süper olurr:) otur otur şiştim yemin ederim bi aksiyon yapmazsam kafam doğuma takılıyor sürekli kendime iş çıkarıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…