kızlar yaaa park yatağımızın içine hala bir yatak alamadım bir türlü karar veremiyorum aslında aklımda ortopedik almak var ama üst katına koyunca çok yüksek olur ilerleyen aylarda bebiş düşer diye çekincelerim var...şimdiden alt kata koyunca da bebeği alması zor olacak...
sizlerden gelen öneri ve yorumlara ihtiyacım var...sizler ne aldınız............
İş yerinde bir ark. trafik kazası geçirmişti kızcağız daha iyileşmeden bugün duydukki eşi beyin kanaması geçirmiş yoğun bakımda. Birkaç ay öncede annesi kemoterapi görüyordu ameliyat olmuştu.Çok üzüldüm herşey üst üste gelmişBugün hast. gidip gitmemekte kararsızım bu halimle. off
canım bende park yatak aldım içerisine aldığımız yerden park yataklar için olan sıkıştırılmış pamuk yatak verdiler 5-6 cm kalınlığında tahminen çıkarılabilen fermuarlı alezi var üstünde üst katta bunu kullancam annecim de yün şilte yapmış o da olursa baya dolgun olacak zaten. alt kata geçtiğimde ortopedik yataklardan almayı düşünüyorum. bu arada visko tarzı yatakları bebeklere hiç bir şekilde önermiyorlar. visko yatakların gelişimini tamamlamış yetişkinler için uygun olduğunu okumuştum.
:18:şimdi benimde kafam karıştı ben yarın gidip viscoyu alıcaktım e bebek bursa şubesinden...bugun yatagım geldi çünkü...iyice kafam karıştı bir çok mağazada bunu önerdiler yarı sert visco:18::18::18:
:18:şimdi benimde kafam karıştı ben yarın gidip viscoyu alıcaktım e bebek bursa şubesinden...bugun yatagım geldi çünkü...iyice kafam karıştı bir çok mağazada bunu önerdiler yarı sert visco:18::18::18:
benim de bu konuda kafam çok karışık canım...
"Dün sadece bebek ve çocuk odası üzerine uzmanlaşmış 2 mimarın yanına gidip yatak meselesini konuştum. sanırım onlara özel yaptırtacağım uygun fiyat çıkarsa. Bu arada da karyolanın içine hangi yatağı alalım sorusuna şöyle cevap verdi;
" Visco tipi yaysız sert yataklar ve tam ortopedik yataklar çocuk gelişimi açısından doğru bulunmuyor. Hangi marka alırsanız alın önemli olan yarı ortopedik diye geçen yumuşak yataklar en doğrusudur. Uykusunda büyüyen bir çocuk için yatağının onun vücut şeklini alıyor olması çok önemlidir" diye cevap verdi."
canım araştırken okumuş olduğum yorumlardan biri yine de sen bilirsin bebekler ve çocuklar uykularında büyüyorlar biliyorsun o yüzden yatak seçimi çok önemli visco vücut şeklini alan bir materyal. bebeğin kemikleri henüz kıkırdak yapısında olacak ve benim de görüşüm biraz daha sert ve vücudunun şeklini almayacak yatak tercih etmek gibi geliyor. karar yinede senin canım:26:
Kızlar face grubunda doğuran doğurana:) panik oldum vallahi:)
peki park yatağın üst kısmı için kalınığı uygun oluyor mu? ben de yarı ortopedik-antibakteriyel bişi bulayım diyorum bi de işbir yatak ta baby bed diye bi yatak buldum aradım kalınlığının 12 cm olduğunu sölediler sanki o da kafama yattı biraz bu da antibakteriyel miş...
Kızlar face grubunda doğuran doğurana:) panik oldum vallahi:)
Merhaba kızlar...
Cuma günü saat 15.00 da sezeryan ile oğluma kavuşacağım inşaallah.(şimdilik sezeryan türüne karar vermedik henüz)
Bugün doktor muayenemiz vardı.
Oğlum 3.500 gr 52 cm olmuş.
Çatı muayenesi sonucu tahmin ettiğim gibi çatımın çok dar olması sebebi ile sezeryana karar verildi.Yani günümün dolmasını bekleyecek olursak bebek mutlaka daha fazla kilo alacak ve zaten dar olan çatıdan doğması dahada zorlaşacak.
Eğer 3 kilonun altında olsaydı yine denemeni isterdim dedi doktorum ama 40 haftamız dolana kadar kesin 3800 falan olur gibi geldi bana.
Doktorum "evet çatın çok dar ama eğer sen gerçekten normal doğum istiyorsan ben doktorun olarak sana yardımcı olurum,ama tavsiyem sezeryandır senin için çünkü normal doğumda çok zorlanırsın,yani öyle kolay bir doğum olur diyemem sana ama dediğim gibi çok istersen mutlaka yardımcı olurum"dedi.
Ben de diğer normal doğum diye direten anneler gibi bu zorluğu göze alamadığım için sezeryanı kabul ettim.
Dualarınızı bekliyorum...
Merhaba kızlar...
Cuma günü saat 15.00 da sezeryan ile oğluma kavuşacağım inşaallah.(şimdilik sezeryan türüne karar vermedik henüz)
Çatı muayenesi sonucu tahmin ettiğim gibi çatımın çok dar olması sebebi ile sezeryana karar verildi.Yani günümün dolmasını bekleyecek olursak bebek mutlaka daha fazla kilo alacak ve zaten dar olan çatıdan doğması dahada zorlaşacak.
Eğer 3 kilonun altında olsaydı yine denemeni isterdim dedi doktorum ama 40 haftamız dolana kadar kesin 3800 falan olur gibi geldi bana.
Doktorum "evet çatın çok dar ama eğer sen gerçekten normal doğum istiyorsan ben doktorun olarak sana yardımcı olurum,ama tavsiyem sezeryandır senin için çünkü normal doğumda çok zorlanırsın,yani öyle kolay bir doğum olur diyemem sana ama dediğim gibi çok istersen mutlaka yardımcı olurum"dedi.
Ben de diğer normal doğum diye direten anneler gibi bu zorluğu göze alamadığım için sezeryanı kabul ettim.
Ürünler / Bebek Ürünleri / Baby Bed
bunu bi inceleyin bakalım yorumunuz ne olacak.....elfim,biyolog86 arkidişim...şu meseleyi çözelim beraber kafayı yiyecem....ha bu arada ben aradım tel ile bu yatak (baby bed) 12 cm miş kalınlığı...
Merhaba kızlar...
Merhaba kızlar...
aaa 3 gunun kalmis canim,allah sag salim kavustursun oglusuna..,bizi habersiz birakma dogum sonrasinda..dualarim seninle
doktorun cok hakli canim malesef cati darligi normal dogum icin buyuk engel ,bebegin hayatini tehlikeye atmaktansa en guzeli du durumda sezeryan..
ama normal dogurma sansi olanlar yinede normal dogursun..38+3 oluyorsunda oluyorsun galiba bende 38+2 de olucam kismetse son 8 gun:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?