2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Aklımda bulunsun canım...Doktoruma soracağım mutlaka
İyi dileklerin için çok tşk ederim.

Turuncu ne kadar heyecanlısındır sen şimdi.Hakkınızda hayırlısı olsun.Sağlıcakla doğsun kuzucuğun insallah.Sen forumdan uzaklaştın sessizleşti buralar,sen canlandırıyormuşsun burayı.

Karmakarışık duygular içerisindeyim canım ya.Hiç beklemiyordum böyle aniden geleceğini.Kendimi mayıs ayı için hazırlamıştım ama kısmet artık.
O kadar heyecanlıyım ki heyecanımı bastırmak için sadece oturup ağlayasım var.Değişik bi duygu gerçekten
İnşaallah doğumlardan sonra herkes yavas yavas toparlanınca forumda tekrar toplanırız.Bu sefer bebişlerin gaz sancısını falan konuşuruz

turuncu hakkınızda hayırlısı olsun canım ne güzel doktorun sana iki yoluda göstermiş sende senin için en doru kararı vermişsin sonuçta bu beden senin sen nasıl rahat edeceksen öle davranmayı seçmişsin hakkında hayırlısı rkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz
bende normal doğumda çok direttim doktorum normal doğum yanlısı olmasına rağmen sezeryan dedi önermedi bile direk sezeryan dedi bende içim rahat kabul ettim normal diye diretip bebeğimi ve kendimi riske atmaktansa böylesi hayırlıymış deyip doktoruma güveniyorum rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Turuncu günün belli olmuş hadi bakalım Allah bebisin ve sana kolaylık versin.ikiniz de sağlıkla atlatin doğum mucizesini.dogum ile ilgili düşüncelerine katılıyorum.sen zaten mantıklı ve makul düşünen bir arkadassin
Ben de cumartesi kontrole gidicem ve doğum şekli konuşulacak ama 36.haftada çatı muayenesi yaparlar mi bilemiyorum.hayırlısı olsun.

Defnecim hangi hastaneye karar verdin?dogum şeklin belli oldu mu?

bugün son kontrolümüzü olduk güzel anneler haftaya pazartesi nasipse kızıma kavuşacağım kızım 3000gr olmuş boyuda 50cm doktor güzel dedi ama ben kilo vermişim doktor niye böle oldu dedi iştahım yok yemeye çalış dedi kızımın kilosuda güzelmiş şükür bu kadarına riskli gebelikten düşük tehditlerinden küvez yoğun bakım korkusuyla yaşamaktan taa bu günlere kadar getirdi rabbim inşlallah haftaya 6 yıllık hasretim sona erecek herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum rabbim yardımcımız olsun

allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim,artik herkes bir bir doguruyor

hayırlısı olsun canım ne güzel cuma günü hayırlısı ile kavuşacaksın yavruna valla çok heyecanlı yaaaa rabbim hayırlısı ile bizede nasip etsin yavrularımızı bir bir kucağımıza alıyoruz mayıs gelmeden

hayırlısı ile yavruna kavuşman dileği ile inşallah çok güzel bir doğum olur ve hasretin son bulur yavruna kavuşunca ..

sizden gelen haberlerle biz heyecanlanıyoruz heyecandan doğurmayalımdaaa

ben de ben de ben de varım nisan annesi olcm...

aslında bugün anne olabilirdim geçen hafta gittiğimde 5 gün zorla bugüne ertelemiştim doğumu...sabah sanki doğum yapacakmış gibi hazırlandım annem,eşim benden daha heyecanlıydı... gittik doktora muayene olduk nst'ye girdik az az ağrılarım çıktı. doktorumuz hemen yazdı yatış yapıyorsun hazır olduğunda ben geliyorum doğum oluyor diye...:))

doktoru yine allem ettim kallem ettim kandırdım doğumu 2 gün daha ertelettim doktor da -hiç senin gibi bi hasta görmedim ben- diyor....:)) iki gün sonra 26 nisan eşimin doğum günü sanırım bu hayatta eşime en büyük hediyem cnm, bitanem ,minik kızım olacak...

gelişimimiz de baya bi önde 41. hafta görünüyor ve kızım 3700 gr....:)

aslında daha fazla resim var ama sözde büyükler o yüzden yükleyemedim

Eklentiler

• $Resim 013.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $Resim 012.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 42
  • $Resim 015.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 33

Canım Akropol Hastanesinde benim doktorum,doğum da orada olacak.Ctesi çatı muayenesi yapacak dr.Her hafta gidiyorum artık kontrole.Kızım iri bir bebek değil,dr çatın dar değilse normal yaptırırız doğumu dedi.Bakalım ctesi belli olacak nasıl olacağı.Sen nerede yapacaksın?Sezaryan diye konuşmuştuk en son değil mi?Ben de sana bebek şekeri ve doğum fotoğrafçısını sorayım.Ayarladı mı yada ayarlayacak mısın?

turuncuu cuma doguruomusun ınanmıorumm ay hadı hayrılısı olsun guzel haberlerle gelırsın ınsallah..

bende bugun hastaneye gıttım bebegımın hareketlerı az cıktı nstde tekrarlanacak bı gun sonraaa benım bebıs de her an dogmak ısteyebılırrr mayıs bebeklerı sabırsız cıktı sanırımmm...

erteleye ertele bu güne kadar geldim bebeğim 2750 idi bugün haftası geriden geliyor kızımın....

26 nisan perşembe günü sabah 8-8.30 gibi hastanede olacağız 38+5 sezeryanla bebeğime kavuşucam..
o kadar çok normal istiyordum ki bugün tekrar ultrasonla bakıldı... kızım değil aşağıya baskı yapmak kafasıyla kaburgamın altından çıkıcak sanki....
kordonu boynunda olduğu için dönmesini beklemek tehlikeli olabilir ve dönerse kordonun sıkışması bebeği tehlikeye sokabilir dedi doktorum.. artık beklemek benimde içime sinmiyor dedi bebeşim küçük doğacak biraz sağlığı yerinde olsunda inşallah napalım büyütücez bi şekilde..

bu haftada doğuranlar çok
turuncuu... tebrik ederim canım sağ sağlim kavuşalım bebişimize inş..bende senin gibi düşünüyorum bebeğimin sağlığını tehlikeye atmamak için paşa paşa sezeryan olucaz...

mrb arkadaşlar bugün dr kontrolümüz vardı hatırlayanlar bilirler benim doğumum geçen hafta başlamıştı ama ilaçlarla durdurmuştuk.bugün dr bi alttan muayene edelim açıklık varmı bibakalım dedi 2 cm olmuş açıklığım,yumuşama tamamlanmış eli kulağında dedi artık durduramayızda geç kalsın diye dua edip bekliycez dedi.sonra nst ye girdim.gayet düzenli ve şiddetli sancı çıktı.ama ben hafif hissediyorum.bende dr bey doğumu hiç konuşmamıştık,ben sezeryan istiyorum dedim.dr beni normal doğuma ikna etti baya konuştu aklımdaki soru işaretlerini sildi. hayırlsı artık.eve geldim yattım bir gün geç gelse kar.glişmeleri bildiririm arkadaşlar.bu arada çatı muayenesinden çekinen arkadaşlar ben hissetmedim bile bişey.hiç kasmayın kendinizi...

kızlar yatın kalkın halınıze sukur edın kendı memlektınızde aynı dılı konustugunuz ınsanlarla yasıyorsunuz.bugun bır kes daha kendı ınsanlarıma vatanıma kurban olıyım dedım ben moskovada yasıyorum bu naletlı ulkede rusca bılmedıgım ıcın anlamdıgım ıcın cok horlandım kan tahlılı vermeye gıttım ve bana soru sordu hemsıre cvp veremedm dıye ustume bagırdı ve ben cok agladım nalet olsun bızım memlekete geldıklerı zaman ınsanlarımız el ustunde tutuyor bu rusları neden guzelıklerınden helede erkeklerımız bu ıkı kurusa yaramaz kadınları boyle degerlı bısey kılmıyorlarmı onlarda burda bızı horluyorlar kucumsuyorlar rusfetle yuzune bakıyorlar hata bunun neresınde ya bız cok ınsancıl yetıstırıldık yada cokmu yuz verdık bu mıllete allah belalarını versın muslumanlıkla kavur olmanın arasındakı fark merhamet ınsanlık yardımseverlık kısafır perverlık bızım ınsanlarımız da var turkıyemın ınsanları turkıyemın topragı bırkez daha sızı aradı gozlerım yuregım..

slm hanımlar bende geçen sene bu zamanlar doğum heyecanı yaşıyodum yazılarınızı okuyunca o günlere gittim Allah ım hepinizin bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin çok güzel bi telaş ve ben bu telaşı yeniden yaşıyorum 2. bebek olmasına rağmen heyecanlandım :)))

merhaba kızlaaaar tatlı oğlum 3 gündür ilk defa derin uykuya dalınca size yazayım dedim

hızlıca yazıp kaçacağım uyurken izleyesim geldi =)

doğumumuz kolay geçti öncesi biraz zor tabi epidural yapılırken çırılçıplak oluyorsun o masanın üstünde ama birkaç daika sonra bebeğini görmenin heyecanından utanmıyorsun

doktorunuz söylemese bile önceki gün katı şeyler yemezseniz ve büyük abdestinize rahat çıkarsanız lavmana gerek kalmıyor benim doktorum söylemişti çok şükür

epiduralli olunca bayılmadığınız için bebeğiniz doğar doğmaz kucağınızda öyle güzel bir duygu ki

ben acı hissetmedim ama her dokunuşlarını kesilirken karnımda çizgi gibi ilerlediklerini falan hissediyordum hatta bebeği çıkarırlarken de çok net hissettim
sezaryen olacağıma canımcan can ayrılışını hissedemeyeceğim için üzülüyordum ama Rabbime şükürler olsun o duyguyu da yaşattı

öncesi20dakika kadar, ameliyat 15 dakika kadar, dikişler d 15dk civarı sürüyor. bebek çıkana kadar hepinize dua ettim inşallah kolayca doğurursunuz. Rabbim biliyor yakın çevremde kime lazımsa okudum. tabi en başta da oğluma, çekirdek ailemize ve akrabalarımıza. evlat hasretiyle Rabbine sığınanlara...

bebek çıkıp da sesini duyunca ise yüreğim yerinden taşacaktı öyle bir duygu ki yazarken gözlerim doluyor o an hıçkırıklara boğuldum sonsuz şükür ettim hele bebeğimi kucağıma getirdiklerinde içimden taşacaktım öpüştük koklaştık sonra babasıyla beraber gittiler...,,

doktorum haklıymış boynunda 2 defa kordon dolanmış eşim de doğuma girdiğinden o da görmüş kilomuz da doktorun tahmininden 150gr kadar eksik çıktı sadece şükürler olsun sağlığı da iyi yavrumun

o günü sayfalarca yazsam bitmez kızlar ama oğlum uyanmak üzere mıkırdanıyor

size muhakkak yazmak istediğim birkaç şey var:

göğüs kreminizi asla ihmal etmeyin ben ağlaya ağlaya emziriyorum bugün çünkü aşırı tahriş oldu
dünden beri kalkan kullanıyorum biraz fayda edecek gibi siz de muhakkak krem ve kalkan alın çamaşırla teması bile çok can yakıyor

beli bol ve yüksek pijama alın yanınıza benim dünya para verip aldığım pijamalar sargılar nedeniyle valizde kaldı

emzirme atletini doğumdan sonra asla tavsie etmem bebek memeyi koklaya koklaya dokuna dokuna uyumak istiyor ben hala yakası g,ym,yorum yakası kolay esneyen ip askılı atlet giyiyorum içine de ped ve kalkan takıyorum zaten sabahlık olduğu için uçları görünmüyor

oğlum uyanıyorrrr zeynep kaçar oğlunu öper koklar izlere de nasip olsun diye dua eder!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…