2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

zeynepYUS oh masallah bebegınede sanada bende ıstıorumm oğluşumu kucagıma almak ama vaktını bekler ınsallah bıraz daha buyusun bebısım... göğüs kremıne son on gün baslıcam bende kendıne ve beıbısıne ıyı bak tecrubelerını bızımle paylasss fırsat buldukca:)

bu arada ekins canım nerdesın sen ya???*

ah ne yaptin zeynepcim sen yaaa..

duygulandirdin beni,allah anali babali buyutsun canim ..uzuuun bi omru olsun pasanin..

darisi bizlere insallh ,gule gule buyut bebegini..yine girmeye calis

doktor tek parmağı ile kemik yapını kontrol ediyor 10 saniyelik bir işlem... neden herkes korkutuyor dedim bazı doktor arkadaşlar çok kurcalıyor dedi

Bumudur yani tek parmakla mi oluyor cati kontrolu ilahi ya inan cok merak etmistim nedir diye ama cok komik geldi bana tek parmakla nasil cati genisligi anlasilabilir ki biraz ilkel yontem gibi neyse doktorlar bilirler islerini herhalde diyek tatliya baglayak

canim seninde 2 gunun kalmis..

saglikla kavusursun insallh..

mutlu sona geldik ne guzel..

hayirli evlat olsunlar insallh

doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah darısı başımıza
bende oğlumu kucaklamak istiyorum artık allahım hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin

Ne mutlu sana canım ya,çok kıskandım.Oğluşunla en kötü gününüz böyle olsun.Allah bizi de hayırlısıyla kavuştursun insallah.Tavsiyelerin için teşekkürler,firsat bulduça yaz bize,taze annelerin tavsiyelerine çok ihtiyacımız var.

Evet tatlım,yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür...
İnanılmaz heyecanlıyım,içim içime sığmıyor.Gözlerim doluyor düşündükçe..
Rabbim sen dahil bütün arkadaşların yardımcısı olsun.

Canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim hep.Demek ki bizler için hayırlısı böyleymiş.
Sende sakın bebeğim küçük diye üzülme,sağlıklı olsunda sen onu sütünle büyütürsün annesi
Şimdiden sana da geçmiş olsun dileklerimi sunuyor ve bol sütlü günler diliyorum

Canım bu ha geldi gelecek durumlarıda seni çok yıpratıyordur eminim.
Temennim bebeğinin biraz daha seninle kalması ama eğer olmuyorsada olmuyordur...
Önemli olan sağlıklı olarak dünyaya gelmesi...Sonra büyür gider annesi..

Canım tekrar hayırlı olsun...
Emzirme atleti koydum bende çantama ama yedek olarak atletde koydum.Belki pratik gelmezse atletde kullanabilirim.
Bu arada dün göğüs kalkanı almak için gittim ama kalkanı görünce geri vazgeçtim.Zaten göğüslerim 90 beden oldu.Bide süt dolunca rahat 95 olur,kalkanıda takınca 100 beden gezerim artık ortada diye korktum.Ben o yuvarlak kısmını silikon zannediyordum ama sert plastikmiş.
Kararsız kaldım geri şimdi.

kızlar benim hemşire bi arkadaşım var bu göğüs ucu yarasından çok çekti ne yaptıysa fayda etmedi en son soğan sürdüde o işe yaradı bana tembihliyor şimdi doğuma yakın soğan sür arada diyor kuru soğan aklınızda olsun sizinde arkadaşlar

kızlar bugün biraz sancım oldu özellikle ayaktayken alttan sancı giriyodu doktora gittim sancı sıklıklarım 10 dkda bir çıktı birde alttan muayene etti bebeğin başı aşağı inmiş beni yarın sezaryene alıcaklaaar. Yarın kavuşuyorum yavruma hayırlısıyla.

Kızlar çatı muayenesi kişiden kişiye değişiyor herhalde.
Benim doktorum muayene ederken kendimi ne kadar rahat bırakmaya çalışsamda canım yandı.
önce 2 parmak ile sonra 4 parmak ile muayene etti ama dediğim gibi canım yanmadı desem yalan olur.
Belki benim çatım dar olduğu için acı hissetmişimdir bilmiyorum.:44:

Allah kurtarsın canım,sağ salim kavuş insallah yavruna.Kendini biraz toparlayınca haber ver bize de.

hayırlısıyla kavuş inşallah bebeğine canım

canım senin doğum tarihide belli olmuş hayırlı olsun sağ salim kurtarın inşallah sen ve bütün arkadaşlar artık hergün biri doğuma gidiyor bende heyecanlanıyorum gittikçe

kızlar bi gün girmedim neler olmuş böyle doğuranlar, doğurmmak üzere olanlar anaaaammmm bu nasıl iş benimki ne zaman gelicek yarabbimmm..

ben de bugun 38+0 oldum. dun hurma yemeye basladim dogumu baslatmaya yardimci olsun diye.

aranizda dogum baslamasini kolaylastirmak icin dogal besinlere baslayan var mi? akapunktur yaptiran ya da bitkisel dogal ilaclar kullanan?

kaç tane yiyorsun canım günde

canım ben daha öncede bu konuyla ilgili görüşlerimi belirtmiştim bu konuyu çoook araştırdım viscolar kesinlikle önerilmiyor sünger yatak da çok terletir hele yazın biz annemle eski usul bizim büyüdüğümüz gibi pamuk yatak yaptık öyle güzel oldu ki.. eski ye dönüş:))))))) alt kata inince bebikim duruma göre bakıcam..

canım hiç üzülme doktor yanlış ölçmüştür 1 gr olsa almıştır yani bende de öyle gözüküyordu doplerde sorun çıkmadı hiiiiç moralini bozma

kızlar herkeze günaydın.doğum çantasına bu hasta kilodu yada bezinden koyan varmı.

ben koymadım canım ana kucağın geldi mi benimki daha gelmedi kampanya da bitmiş siteden kaldırmışlar:S:S

nasıl yani bu cuma mı inanmıyorum turuncu heyecanlandım valla senle satlarımız aynı sayılır ben daha beklemedeyim çatı muayenesi olmadım fiziki yapıma bakıp uygun dedi hayırlısı olsun canım bizi haberdar et oğluşunun kilosu da çok güzel maşallah ben bıcırık pek minik

artık kaçış yok çiğdemcim bebeğin için de senin için de hayırlısı olsun normal doğum candır dene yapabiliyorsan ne mutlu..

tavsiyelerin için çok teşekkürler canım inanmıyorum yani resmen kucağına aldın bebeğini Allah bize de nasip etsin çok sevindim.. kaç kilo doğdu bebeğin adını ne koydunuz canım

ah zeynep mahvettin beni....ağla ağla perişan oldum....çok güsel anlatmışsın bir an önce doğurayım istedim o kadar....seni ve bebeğini öpüyorum....

bir tek şeyi merak ettim o bele yapılan iğne çok can yakıyor mu?

iyi akşamlar herkese.. bu ne mayıs annelerine neler oluyor.. turuncu hani sen mayıstan önce pırtlatmayacaktın .. neyse biz mayısı bekleyenlerdeniz :)) özendim valla günü belli olanlara.. bi yandan da hamile halimle kalmak istiyorum.. Allahım tüm hamilelerin yardımcısı olsun, bizleri sağlıkla bebişlerine kavuştursun..

canım çatın darsa en doğrusu bu.. bebişinin kilosu da iyi , sağlıkla gelir inşallah.. Allah kurtarsın, rahat bir doğumun olsun inşallah .. senle günümüz aynı, ne güzel doğuruyosun.. bakalım bizimki ne zaman gelecek ..
maşallah bebişine canım ne güzel babasının doğum gününde gelcekmiş. Allah kurtarsın..
aslında daha fazla resim var ama sözde büyükler o yüzden yükleyemedim
çok hoşmuş bebişinin odası güle güle büyüt kızını odasında .. şimdiki bebişler çok şanslı valla :))
ayy doğuran doğurana.. inşallah hepiniz kolay doğumlarla güzel kokulu bebişlerinize kavuşursunuz darısı da bizlerin başına.. doğsun sütün besler, şimdikinden daha iyi gelişir inşallah..

evet hatırlıyorum cnm, benim dr da normal için ikna çabalarında.. ama ben normal istiyorum aslında..senin doğumda yakın demek.. o zaman Allah bi avazda kurtarsın canım..
canım ya, senin işin de zor orda.. Allah yardımcın olsun.. dil bilmemek anlaşamamak gerçekten kötü.. insanın gönlü güzel olsun.. umarım en yakın zamanda alışırsın, başka yapacak bişey yok bu durumda heralde..
maşallah canım bebişine bizim yerimize de öp kokla onu, ne güzel kokuyodur şimdi. evet doğum yapan arkadaşlarımdan da duymuştum, göğüs kremini çantaya koymayı unutmayalım.. Allah razı olsun bizlere de doğumda dua etmeyi unutmamışsın .. sütün yarasın, bebişini güle güle sağlıcakla büyüt inşallah.. Rabbim analı babalı büyütsün onu..

Canım bu ha geldi gelecek durumlarıda seni çok yıpratıyordur eminim.
Temennim bebeğinin biraz daha seninle kalması ama eğer olmuyorsada olmuyordur...
Önemli olan sağlıklı olarak dünyaya gelmesi...Sonra büyür gider annesi..

tesekkürler turuncu evet yıpratıcı ama kısmet böyleymiş şükür 12 günü geçirdik böyle...senin adına çok sevindim sadece 3 gün kalmış çok heyecanlı ve mutlu bir olay gerçektende alllah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

[

bugün doktora gittik. Rabbim izin verirse 3 mayısta kavuşacağız kızıma... mayıs annesi olmayı çok istiyordum olacağım galiba

son anlara geldikçe doğum yapanlar, tarih alanlar olmuş. ne güzel inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz yavrularımıza, biraz kendimizi toparlayınca da uyku düzenimizi, gaz sorunumuzu, diş çıkarma durumlarını, ek gıdaya geçişleri konuşuruz artık

zeynepYUS, canım o an aklına gelip de hepimize dua etmişsin bir de Rabbim tüm dileklerini gerçekleştirsin hayırlısıyla... ohhh mis gibi evlat kokusunu çek bizim yerimize de içine

iyi geceler arkadaşlar bugün çatı muaynem vardı aman allahım ya o neydi mafoldum hastane inledi 2cm açıklık var heran gelebilir dedi şuan agrılarım var dogum sancısı çekiyorum sanki çatın iyi normal dogurursun dedi bakalım hayırlısı oğlum heran gelebilir arkadaşlar nisan annesi olacam galiba muayneden sonra hafif kanamam oldu dr eldivenindede gördüm off eşimle 21 haftadan sonra hiç ilişkiye girmedik ondan çok acıdı galiba bayadır giren bişey olmadıgı için hayırlısıyla bi dogursam. doggum yapacak ve yapan arkadaşları tebrik ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…