Ürünler / Bebek Ürünleri / Baby Bed
bunu bi inceleyin bakalım yorumunuz ne olacak.....elfim,biyolog86 arkidişim...şu meseleyi çözelim beraber kafayı yiyecem....ha bu arada ben aradım tel ile bu yatak (baby bed) 12 cm miş kalınlığı...
kızlar son haftalrda bebek hareketleriniz ne durumda.. sanki eskiye göre daha az geliyor bana ??
iyi geceler arkadaşlar bugün çatı muaynem vardı aman allahım ya o neydi mafoldum hastane inledi 2cm açıklık var heran gelebilir dedi şuan agrılarım var dogum sancısı çekiyorum sanki çatın iyi normal dogurursun dedi bakalım hayırlısı oğlum heran gelebilir arkadaşlar nisan annesi olacam galiba muayneden sonra hafif kanamam oldu dr eldivenindede gördüm off eşimle 21 haftadan sonra hiç ilişkiye girmedik ondan çok acıdı galiba bayadır giren bişey olmadıgı için hayırlısıyla bi dogursam. doggum yapacak ve yapan arkadaşları tebrik ediyorum..[/QUOT
Canim oncelikle sana allahtan kolay dogum dilerim dualarimiz seninle ins tez vakitte ve acin olmadan yavruna kavusursun...
Bu cati muayesi beni bugun epey meraklandirdi herkes bundan bahsedince malum insanin bu nedir ya diyesi geliyor bircok doktor farkli parmak sayisi ile gerceklestiriyormus; tek , iki ve dort parmakla mesela...sorun su ki allah butun kadinlarin vucud yapisini cocuk dogurcak sekilde yaratmis yani anatomisi oyle buna ragmen bu kadar cok kadinin catisi dar olmasi sizce tuhaf degil mi aklima takildi valla acaba anatomisi degisti kadinlarin anlamadin gitti neyse benim bulundugun yerde cati muayesi yokseviniyim mi sizce
canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün küçük diye sakın üzülme o zaman içinde toparlanır Allahın izniyle...arkadaslar gecen hafta hastaneye yattıgımı söylemistim. Oglusum biraz sabırsız cıktı :) 34.haftasında dogdu. Sezeryan oldum ters duruyodu cünkü. Suan kuvezde. Durumu iyi cok sukur biraz kilo alıp toparlamasını bekliyoruz. 1910gram dogdu 1850ye düstü suan 1960gram. Beslenmeside artıyo hergun. Gunumun buyuk kısmı hastanede geciyo. Bizim aceleciye süt sagmakla :)) Hepinize dualarınz icin tesekkr ederim. Allah hepinize saglkla bebeginizi kucagınıza almayı nasip etsin. Burdaki teyzeler hep allah kimseyi bu yolda eglendirmesin bir nefeste kurtarsın diye dua ediyorlar bende sizler icin böyle dua ediyorum. Allaha emanet olun
canım epidurali tavsiye ediyorum benim çok aşırı sancım oldu, doktora göre ağrı eşiğim baya düşükmüş, biraz inlettim ortalığı ama epidural sayesinde herşey dahada kolaylaştı...doğum 37+0 da oldu dikiş var evet ama sayısını söylemedi doktor, ama dikişleri ağrı yönünden soruyosan hiçbir ağrısı yok, rahatım yani...slm esrahan benım merak ettıgım epudurale normal dogum ettın dımı faydası varmı tavısye edıynmu benım ıkıncı bebegım ama cok korkuyorum ılk dogumum 12 saat surdu dogumun kacıncı hafta oldu tam 40 haftanı doldurdunmu altan dıkıs yaptılarmı oda ayrı bır dert dımı
canım hastaneden memmnun kaldım herkes çok ilgili, h,ç kötü bi durum olmadı, yalnız doktorum nilgün hanım şehirdışındaymış ve beni nedret hanım doğurttu, tek yaşadığım talihsizlik buydu birbirimiz tanımıyorduk, kendi doktorum olsaydı, kendimi daha rahat hissedecektim, ama napalım kımset...epidural katateri, doğumdan bikaç saat önce anestezist tarafından takıldı ve çok sancım olduğu için bikaç test dozu verildi, doğuma onu takan kişi girmedi, başka bi erkek doktor epidurali yaptı...olcay bey diye biri, ama o adamın doğumda olması diğer 4-5 kadından iyiydi, okadar rahatlatıcı pozitif sürekli moral veren, doğum sırasında sürekli beni konuşarak destekledi, rahatlattı, kızımla beni kameraya çekti, tam anlamıyla bi doğum koçuydu....canımm tebrik ediyorum kavuşmuşsun prensesine ALLAH ım sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah..ay çok duygulandım ben ya mis gibi kokuyodur bebişin şimdi.. darısı bizlere artık
benimde erken doğum riskim var ilaçları bıraksam doğurur muyum acep.. şaka bi yana ama ben çok özledim oğlumu... canım bi kaç sorum olucaktı girebilirsen cevalarsan çok sevinirim
nasıl memnun kaldın mı pembemaviden biliyosun benimde orda olacak doğumum (inşallah)
kendi doktorun geldimi doğuma ?
bide anestezi uzmanı doğuma giriyomu epidurali veren kişi erkek diye biliyorum
zeynep de doğum yaptı ama giremedi galiba... ayy bursalılar aceleci çıktı
elifcim bu doğum listesi dediğiniz şey nerde yaw???Günaydınlar herkese
Geriye dönük vakit bulabilirsem okuyacağım ama umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. Doğum yapan arkadaşlarımızı tebrik ederim.
Ben Cuma günü bir çılgınlık yapıp eşim ile birlikte 3 günlük tatili değerlendirmek için İstanbul'dan İzmir'e gittim, geldim. İyi ki gitmişim, çok iyi geldi, tüm ailemi sevdiklerimi gördüm, özlediğim herşeyi yedim :))) Memleket havası içime çektim geldim. Gidip gitmemek konusunda çok kararsız kalmıştım ama sonra dedim ki amannn en fazla yolda doğururum :) Aldım hastane çantamı da yanıma, çıktık yollara. Çok rahat geçti yolculuğum. Ellerimin şişmesi haricinde hiç bir problem yaşamadım.
Bu arada doğum listemizi güncelledim. Sizlerden ricam listeye bir bakıp eksik yerlerin cevaplarını biliyorsanız bildirmeniz ve başka doğum yapan ama listede olmayan arkadaşlar varsa bilgi vermeniz.
Herkese çook güzel bir gün diliyorum.
canım sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine, normal sezeryan farketmez, önemli olan senin doğuma en az riskle girmen ve en az hasarla çıkman,, aramızda tam bir hafta olacak, bende cuma günü 11 de yaptım, tekrar giremezsem, sana şimdiden, Allahtan gayret kuvvet diliyorum, hadi alda gel baklalım oğlunu...Merhaba kızlar...
Cuma günü saat 15.00 da sezeryan ile oğluma kavuşacağım inşaallah.(şimdilik sezeryan türüne karar vermedik henüz)
Bugün doktor muayenemiz vardı.
Oğlum 3.500 gr 52 cm olmuş.
Çatı muayenesi sonucu tahmin ettiğim gibi çatımın çok dar olması sebebi ile sezeryana karar verildi.Yani günümün dolmasını bekleyecek olursak bebek mutlaka daha fazla kilo alacak ve zaten dar olan çatıdan doğması dahada zorlaşacak.
Eğer 3 kilonun altında olsaydı yine denemeni isterdim dedi doktorum ama 40 haftamız dolana kadar kesin 3800 falan olur gibi geldi bana.
Doktorum "evet çatın çok dar ama eğer sen gerçekten normal doğum istiyorsan ben doktorun olarak sana yardımcı olurum,ama tavsiyem sezeryandır senin için çünkü normal doğumda çok zorlanırsın,yani öyle kolay bir doğum olur diyemem sana ama dediğim gibi çok istersen mutlaka yardımcı olurum"dedi.
Ben de diğer normal doğum diye direten anneler gibi bu zorluğu göze alamadığım için sezeryanı kabul ettim.
Dualarınızı bekliyorum...
zeynepcim gözünaydın arkadaşım, ne zaman doğurdun hemen yaz çatlıcam merakten adını koydunuzmu, ne kadar doğdu, acaba aynı günmü doğurduk...merhaba kızlaaaar tatlı oğlum 3 gündür ilk defa derin uykuya dalınca size yazayım dedim
hızlıca yazıp kaçacağım uyurken izleyesim geldi =)
doğumumuz kolay geçti öncesi biraz zor tabi epidural yapılırken çırılçıplak oluyorsun o masanın üstünde ama birkaç daika sonra bebeğini görmenin heyecanından utanmıyorsun
doktorunuz söylemese bile önceki gün katı şeyler yemezseniz ve büyük abdestinize rahat çıkarsanız lavmana gerek kalmıyor benim doktorum söylemişti çok şükür
epiduralli olunca bayılmadığınız için bebeğiniz doğar doğmaz kucağınızda öyle güzel bir duygu ki
ben acı hissetmedim ama her dokunuşlarını kesilirken karnımda çizgi gibi ilerlediklerini falan hissediyordum hatta bebeği çıkarırlarken de çok net hissettim
sezaryen olacağıma canımcan can ayrılışını hissedemeyeceğim için üzülüyordum ama Rabbime şükürler olsun o duyguyu da yaşattı
öncesi20dakika kadar, ameliyat 15 dakika kadar, dikişler d 15dk civarı sürüyor. bebek çıkana kadar hepinize dua ettim inşallah kolayca doğurursunuz. Rabbim biliyor yakın çevremde kime lazımsa okudum. tabi en başta da oğluma, çekirdek ailemize ve akrabalarımıza. evlat hasretiyle Rabbine sığınanlara...
bebek çıkıp da sesini duyunca ise yüreğim yerinden taşacaktı öyle bir duygu ki yazarken gözlerim doluyor o an hıçkırıklara boğuldum sonsuz şükür ettim hele bebeğimi kucağıma getirdiklerinde içimden taşacaktım öpüştük koklaştık sonra babasıyla beraber gittiler...,,
doktorum haklıymış boynunda 2 defa kordon dolanmış eşim de doğuma girdiğinden o da görmüş kilomuz da doktorun tahmininden 150gr kadar eksik çıktı sadece şükürler olsun sağlığı da iyi yavrumun
o günü sayfalarca yazsam bitmez kızlar ama oğlum uyanmak üzere mıkırdanıyor
size muhakkak yazmak istediğim birkaç şey var:
göğüs kreminizi asla ihmal etmeyin ben ağlaya ağlaya emziriyorum bugün çünkü aşırı tahriş oldu
dünden beri kalkan kullanıyorum biraz fayda edecek gibi siz de muhakkak krem ve kalkan alın çamaşırla teması bile çok can yakıyor
beli bol ve yüksek pijama alın yanınıza benim dünya para verip aldığım pijamalar sargılar nedeniyle valizde kaldı
emzirme atletini doğumdan sonra asla tavsie etmem bebek memeyi koklaya koklaya dokuna dokuna uyumak istiyor ben hala yakası g,ym,yorum yakası kolay esneyen ip askılı atlet giyiyorum içine de ped ve kalkan takıyorum zaten sabahlık olduğu için uçları görünmüyor
oğlum uyanıyorrrr zeynep kaçar oğlunu öper koklar izlere de nasip olsun diye dua eder!!
canım Allah gayret kuvvet versin, sağlıkla yavruna kavuşta gel...kızlar bugün biraz sancım oldu özellikle ayaktayken alttan sancı giriyodu doktora gittim sancı sıklıklarım 10 dkda bir çıktı birde alttan muayene etti bebeğin başı aşağı inmiş beni yarın sezaryene alıcaklaaar. Yarın kavuşuyorum yavruma hayırlısıyla.
iyi geceler arkadaşlar bugün çatı muaynem vardı aman allahım ya o neydi mafoldum hastane inledi 2cm açıklık var heran gelebilir dedi şuan agrılarım var dogum sancısı çekiyorum sanki çatın iyi normal dogurursun dedi bakalım hayırlısı oğlum heran gelebilir arkadaşlar nisan annesi olacam galiba muayneden sonra hafif kanamam oldu dr eldivenindede gördüm off eşimle 21 haftadan sonra hiç ilişkiye girmedik ondan çok acıdı galiba bayadır giren bişey olmadıgı için hayırlısıyla bi dogursam. doggum yapacak ve yapan arkadaşları tebrik ediyorum..
iyi akşamlar herkese.. bu ne mayıs annelerine neler oluyor..turuncu hani sen mayıstan önce pırtlatmayacaktın .. neyse biz mayısı bekleyenlerdeniz :)) özendim valla günü belli olanlara.. bi yandan da hamile halimle kalmak istiyorum.. Allahım tüm hamilelerin yardımcısı olsun, bizleri sağlıkla bebişlerine kavuştursun..
merhaba anneleer ya geçmişi tam okuyamadım sabırsızlıktan.turuncu hayırlı olsun ve diğer tüm doğum yapmış yapacak olanlara hayırlı doğumlar diliyorum.biz de vuma günü inşallah saat 12de oğlumuzu kucağımıza alacağız.10da yatış işlemim yapılacak.günler geçmek bilmiyor sanki.
kızlar son haftalrda bebek hareketleriniz ne durumda.. sanki eskiye göre daha az geliyor bana ??
Bu arada sezeryan için gün alan anneler, kendimi sizin yerinize koyuyorum da o günü tarihi bilerek beklemek çok zor, çok heyecanlıdır herhalde günler saatler bitmek bilmez.
Normal doğumda ne zman olcağı belli olmadğından daha rahattır herhalde. Benim daha ne olacağı belli değil haftaya Salı randevum var. Öyle gün alacağımı düşünüyorum da mesela çok heyecanlı:18::18:
Canim oncelikle sana allahtan kolay dogum dilerim dualarimiz seninle ins tez vakitte ve acin olmadan yavruna kavusursun...
Bu cati muayesi beni bugun epey meraklandirdi herkes bundan bahsedince malum insanin bu nedir ya diyesi geliyor bircok doktor farkli parmak sayisi ile gerceklestiriyormus; tek , iki ve dort parmakla mesela...sorun su ki allah butun kadinlarin vucud yapisini cocuk dogurcak sekilde yaratmis yani anatomisi oyle buna ragmen bu kadar cok kadinin catisi dar olmasi sizce tuhaf degil mi aklima takildi valla acaba anatomisi degisti kadinlarin anlamadin gitti neyse benim bulundugun yerde cati muayesi yokseviniyim mi sizce
merhaba kızlaaaar tatlı oğlum 3 gündür ilk defa derin uykuya dalınca size yazayım dedim
hızlıca yazıp kaçacağım uyurken izleyesim geldi =)
doğumumuz kolay geçti öncesi biraz zor tabi epidural yapılırken çırılçıplak oluyorsun o masanın üstünde ama birkaç daika sonra bebeğini görmenin heyecanından utanmıyorsun
doktorunuz söylemese bile önceki gün katı şeyler yemezseniz ve büyük abdestinize rahat çıkarsanız lavmana gerek kalmıyor benim doktorum söylemişti çok şükür
epiduralli olunca bayılmadığınız için bebeğiniz doğar doğmaz kucağınızda öyle güzel bir duygu ki
ben acı hissetmedim ama her dokunuşlarını kesilirken karnımda çizgi gibi ilerlediklerini falan hissediyordum hatta bebeği çıkarırlarken de çok net hissettim
sezaryen olacağıma canımcan can ayrılışını hissedemeyeceğim için üzülüyordum ama Rabbime şükürler olsun o duyguyu da yaşattı
öncesi20dakika kadar, ameliyat 15 dakika kadar, dikişler d 15dk civarı sürüyor. bebek çıkana kadar hepinize dua ettim inşallah kolayca doğurursunuz. Rabbim biliyor yakın çevremde kime lazımsa okudum. tabi en başta da oğluma, çekirdek ailemize ve akrabalarımıza. evlat hasretiyle Rabbine sığınanlara...
bebek çıkıp da sesini duyunca ise yüreğim yerinden taşacaktı öyle bir duygu ki yazarken gözlerim doluyor o an hıçkırıklara boğuldum sonsuz şükür ettim hele bebeğimi kucağıma getirdiklerinde içimden taşacaktım öpüştük koklaştık sonra babasıyla beraber gittiler...,,
doktorum haklıymış boynunda 2 defa kordon dolanmış eşim de doğuma girdiğinden o da görmüş kilomuz da doktorun tahmininden 150gr kadar eksik çıktı sadece şükürler olsun sağlığı da iyi yavrumun
o günü sayfalarca yazsam bitmez kızlar ama oğlum uyanmak üzere mıkırdanıyor
size muhakkak yazmak istediğim birkaç şey var:
göğüs kreminizi asla ihmal etmeyin ben ağlaya ağlaya emziriyorum bugün çünkü aşırı tahriş oldu
dünden beri kalkan kullanıyorum biraz fayda edecek gibi siz de muhakkak krem ve kalkan alın çamaşırla teması bile çok can yakıyor
beli bol ve yüksek pijama alın yanınıza benim dünya para verip aldığım pijamalar sargılar nedeniyle valizde kaldı
emzirme atletini doğumdan sonra asla tavsie etmem bebek memeyi koklaya koklaya dokuna dokuna uyumak istiyor ben hala yakası g,ym,yorum yakası kolay esneyen ip askılı atlet giyiyorum içine de ped ve kalkan takıyorum zaten sabahlık olduğu için uçları görünmüyor
oğlum uyanıyorrrr zeynep kaçar oğlunu öper koklar izlere de nasip olsun diye dua eder!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?