2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler arkadaşlar bugün çatı muaynem vardı aman allahım ya o neydi mafoldum hastane inledi 2cm açıklık var heran gelebilir dedi şuan agrılarım var dogum sancısı çekiyorum sanki çatın iyi normal dogurursun dedi bakalım hayırlısı oğlum heran gelebilir arkadaşlar nisan annesi olacam galiba muayneden sonra hafif kanamam oldu dr eldivenindede gördüm off eşimle 21 haftadan sonra hiç ilişkiye girmedik ondan çok acıdı galiba bayadır giren bişey olmadıgı için hayırlısıyla bi dogursam. doggum yapacak ve yapan arkadaşları tebrik ediyorum..

merhaba anneleer ya geçmişi tam okuyamadım sabırsızlıktan.turuncu hayırlı olsun ve diğer tüm doğum yapmış yapacak olanlara hayırlı doğumlar diliyorum.biz de vuma günü inşallah saat 12de oğlumuzu kucağımıza alacağız.10da yatış işlemim yapılacak.günler geçmek bilmiyor sanki.

inceledim cnm çok teşekkürler araştırmaların için...iyikide böyle bir soru sormuşsun yanlıştan döndüm:)
bu arada tüm gün forumdaydım bir yemek yaptım, duş aldım, eşim geldi, kızımın yatagını, arabasını aldık geldik kurduk oturdum pc başına neler olmuş neler
doğum yapanlara,sezeryan tarihi alanlar ve hatta sancı çekenlere çooookkkk özeniyorummmm
hep ama hep çok mutlu olun fındıklarınızla inşallahhhhh

kızlar son haftalrda bebek hareketleriniz ne durumda.. sanki eskiye göre daha az geliyor bana ??

kızlar son haftalrda bebek hareketleriniz ne durumda.. sanki eskiye göre daha az geliyor bana ??

canım ben senden gerideyim ama benim bebeğim daha çok hareketlendi. Özellikle geceleri, sabaha karşı hareketlerine uyanıyourm ben sağa sola döndükçe içimde kıpır kıpır o da dönüyor. Gündüzleri de poposunu, ayaklarını seçebiliyorum hareketlerinden...
Çok fazla hareketliysen gün içinde az farkediyor olabilirisn. Sen dinlendiğinde yattığında o da çok hareket edecektir.

Bu arada sezeryan için gün alan anneler, kendimi sizin yerinize koyuyorum da o günü tarihi bilerek beklemek çok zor, çok heyecanlıdır herhalde günler saatler bitmek bilmez.
Normal doğumda ne zman olcağı belli olmadğından daha rahattır herhalde. Benim daha ne olacağı belli değil haftaya Salı randevum var. Öyle gün alacağımı düşünüyorum da mesela çok heyecanlı :18::18:

Bugün kontrolümüz vardı,herşey yolunda çok şükür.Normal doğumu bekliyoruz.37. haftamız,nst lerde sancı çıkmıyor ve açılma neyin yok:))bende korku var bol bol :18:ama çatır çatır doğurtacak doktorum,sezaryenin lafı bile edilmedi.Doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun diyim bebeklerini sağlıkla büyütsünler.

Sonunda bir kaç resim daha ekleyebiliyorum kızlar
Bu arada doğum yapanları tebrik ediyorum bende, darısı bizlerin başına, rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş..

Eklentiler

• $BEŞİK.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 42
  • $BEZ PASTASI.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_4076.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_4075.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $IMG_4073.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 38
  • $IMG_4077.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 44
RABBİM BUNLARI GİYMEYİ KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İYİ GECELER CAN IM

Son düzenleme:
canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün küçük diye sakın üzülme o zaman içinde toparlanır Allahın izniyle...

canım epidurali tavsiye ediyorum benim çok aşırı sancım oldu, doktora göre ağrı eşiğim baya düşükmüş, biraz inlettim ortalığı ama epidural sayesinde herşey dahada kolaylaştı...doğum 37+0 da oldu dikiş var evet ama sayısını söylemedi doktor, ama dikişleri ağrı yönünden soruyosan hiçbir ağrısı yok, rahatım yani...

canım hastaneden memmnun kaldım herkes çok ilgili, h,ç kötü bi durum olmadı, yalnız doktorum nilgün hanım şehirdışındaymış ve beni nedret hanım doğurttu, tek yaşadığım talihsizlik buydu birbirimiz tanımıyorduk, kendi doktorum olsaydı, kendimi daha rahat hissedecektim, ama napalım kımset...epidural katateri, doğumdan bikaç saat önce anestezist tarafından takıldı ve çok sancım olduğu için bikaç test dozu verildi, doğuma onu takan kişi girmedi, başka bi erkek doktor epidurali yaptı...olcay bey diye biri, ama o adamın doğumda olması diğer 4-5 kadından iyiydi, okadar rahatlatıcı pozitif sürekli moral veren, doğum sırasında sürekli beni konuşarak destekledi, rahatlattı, kızımla beni kameraya çekti, tam anlamıyla bi doğum koçuydu....

elifcim bu doğum listesi dediğiniz şey nerde yaw???
canım sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine, normal sezeryan farketmez, önemli olan senin doğuma en az riskle girmen ve en az hasarla çıkman,, aramızda tam bir hafta olacak, bende cuma günü 11 de yaptım, tekrar giremezsem, sana şimdiden, Allahtan gayret kuvvet diliyorum, hadi alda gel baklalım oğlunu...
zeynepcim gözünaydın arkadaşım, ne zaman doğurdun hemen yaz çatlıcam merakten adını koydunuzmu, ne kadar doğdu, acaba aynı günmü doğurduk...

canım Allah gayret kuvvet versin, sağlıkla yavruna kavuşta gel...

sanada Allah gayret kuvvet versin, sağlıkla yavruna kavuşta gel...

Hadi bugünün ilk günaydını bizden olsun....

Saat 04.00te lavabo ihtiyacı için kalktım,şu saat oldu hala uyuyamadım.
Ben de kendime daha fazla eziyet etmemek adına kalktım ve forumda geziniyorum .

Zaten bikaç haftadır böyle lavabo ihtiyacı sonrası uykuya geçmem çok zor oluyordu,bugünde heyecandan olacak ki hiç uyuyamadım

Bu arada dün düzensizde olsa sancılarım olmaya başladı,hele bi ara öyle bir sancı girdi ki doğuruyorum sandım.Sezeryan olacağım belki ama şimdiden doğum sancısının nasıl bişey olduğunu çok iyi tahmin edebiliyorum.Rabbim normal doğuracaklara bol bol güç kuvvet versin.Hiç kolay bişeye benzemiyor...

Son düzenleme:

Aaah aahhh....
Ben mayıs annesi olmayı çok istiyordum ama doktorum izin vermedi
Sancılar başlamadan yapılan sezeryanda risk %1 ise sancılar başladıktan sonra yapılan sezeryanda risk %60-70 oluyormuş.
O yüzden daha fazla bekletmek istemediğini söyledi.
Eğer kendi sancımla normal doğuracak olsaydım kesin mayıs annesi olurdum amaaa
Rabbim seninde yardımcın olsun canım...çok az zamanın kaldı..

Desene kuzularımızı seninle aynı gün kucaklayacağız inşaallah...
Rabbim seninde yardımcın olsun arkadaşım.Sağ salim doğsunlar inşaallah.

Benim kuzunun hareketlerinde hiç bir değişiklik olmadı şimdiye kadar.Dahada kudurdu sanki :18:
Hele bişeyler yedikten sonraki halimizi görsen
Babamın yanında utanıyorum valla bazen.Çocuk bi sağdan dirsek atıyor,bi yukardan poposunu çıkarıyor

Evet canım gerçektende çok heyecanlıymış...Bak şu saatte ayağa kaldırdı bu heyecan beni

Evet rabbim bütün kadınları çocuk doğuracak şekilde yaratmış elbette ama eskiden doğum esnasındaki ölüm oranları hiç te yabana atılacak derecede değil.
Yani çatı darlığı öyle çok basit bir mesele değil,hem annenin hem bebeğin hayatını tehlikeye sokabilecek bir durum olduğunu düşünüyorum.
Düşünsene,...çatısı dar olan bir kadının saatlerce o bebeği ordan çıkarabilmek için ıkınması...öte yandan o bebeğin annesinin çatı darlığından dolayı kanalda sıkışık olarak dışarı çıkabilmeyi beklemesi...
Rabbim herkes için en hayırlı olanını nasip eylesin.

günaydın annecikler turuncu canım senin doğumu senin kadar bende heyecanla bekliyorum rabbim sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip eder umarım güüzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorumm

Kıslar günaydınnnnnnn,
Dün belim ağrıdı baya ara arada kasık ağrım oldu doğuruyorum sandım..Neyseki sabaha birşeyciğim kalmamış

Bu cati muayesi beni bugun epey meraklandirdi herkes bundan bahsedince malum insanin bu nedir ya diyesi geliyor bircok doktor farkli parmak sayisi ile gerceklestiriyormus; tek , iki ve dort parmakla mesela...sorun su ki allah butun kadinlarin vucud yapisini cocuk dogurcak sekilde yaratmis yani anatomisi oyle buna ragmen bu kadar cok kadinin catisi dar olmasi sizce tuhaf degil mi aklima takildi valla acaba anatomisi degisti kadinlarin anlamadin gitti neyse benim bulundugun yerde cati muayesi yok seviniyim mi sizce[/QUOTE]

Canım eskiden de dar çatılı kadınlar vardı muhtemelen ama bilinmiyordu.Kadın 10 tane doğum yapmış,2-3 tanesi ölmüş ya da kadın doğumda ölmüş,eskilerden duymuyor muyuz böyle şeyler.Hangimizin anneannesinin ya da babaannesinin ölü doğumu yok ki.Sezaryan bazen gereksiz olabilir ama anne-çocuk ölüm oranını düşürdüğü kesin.

Canım yaaaaaaa.... o kadar duygulu anlatmışsın ki insanın gözleri doluveriyor hemen...rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş...O cennet kokulu yavrunu bizim yerimize de kokla...
Hayırlısıyla darısı bizlerin de başına inş...:)

günaydın kuzuların anneleriii bugün hafif sancılarım var.ama düzensiz.inşallah doğum filan başlamaz.cumaya kadar bekler!ben gaziantepte yaşıyorum.hatem hastanesinde doğum yapacağım.sezaryen 300tl.yatış filan hepsi içinde.acaba başka para isteniomu kızlar yok şuna para buna par die?bilgisi olan varmı?kandırılmayalım sonra muhasebeyle görüştüm gerçi ama onlar söylemez böyle şeyleri sabiit fiyat söylüolar.

elifjoycum beni de inşallah haberimi alırsan listeye ekle.haftasını kilosunu adını cumartesi gibi bildirmeye çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…