- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Gunaydin millet, nabersiniz? Cok laubali bi giris oldu sanki :)
Gunaydin millet, nabersiniz? Cok laubali bi giris oldu sanki :)
tatlım dün doğum sancın olsaydı şuan ya doğurmuş yada kuvvetli ağrı çekiyor olurdun:) ben yaşamadım ama 15 gündür öyle çok okudumki... 15 gündür sancı çekiyorum ya...o dediğin yalancı sancılar olabilir ben uzun zamandır var... sende benim gibi erken beklentiye girmeki son günlerin zehir olmasınnn
Slm arkadaslar hastanedeyim suni sancıya başladılar ağrılar 3-5 dk da bir geliyor nst de ama bende bisey yok hafif hissediyorum.
Kıslar günaydın,
Artık izin için gün sayıyorum. Dün ayakta kaldım baya bel ağrısından uyuyamadım..
Birde benim büyük tuvaletimi yaptığımda ishalmiş gibi geliyor. İshal olsam günde 1 den fazla çıkmam gerekir..Benim sadece sabahları bir karın ağrısı giriyor kendimi zor tuvalete atıyorum..Başkada olmuyor gün içerisinde..Acaba düzenli yediğim kaysı incir mi yapıyor..1 aya yakındır var..Pek rahatsız etmediği için doktoruma bile sormadım..Normal midir??
Cigdemcim hadi hayirlisi olsun, guzel haberlerini bekliyoruz canim...Slm arkadaslar hastanedeyim suni sancıya başladılar ağrılar 3-5 dk da bir geliyor nst de ama bende bisey yok hafif hissediyorum.
canım, kimseye anlatmadıklarımızı burada paylaşmıyor muyuz ? istediğimiz kadar laubali olabiliriz sanki
Valla isle ilgili herseyi unuttum diyebilirim elif... Ama dinlenmek gercekten cok onemliymis bunu anladim. Yani evet, sikiliyosun kendini dinliyosun vs ama vucudun kendine geliyo sanki ve ben daha yeni kendime gedim. İzne cikali 2 hafta oldu ama bacaklarim ve yuzum oyle sismisti ki daha yeni toparlandi sanki...:))) Artık gayet iyi tanıyoruz birbirimizi, niye laubali olsun ki :)))
Ben çok iyiym, sadece çok fazla yapacak işin var yapacak istek yok :))) Bir başlasam gerisi gelecek ama başlayamıyorum. Sen bu günleri unutmuşsundur :)
Ben çok okumamaya ve dinlememeye çalışıyorum, yaşayarak öğreneyim diye :)))
Allahtan benim etrafımda göbeğime ya da şeklime şemalime bakıp doüum zamanımı tahmin eden kimse yok. Çok sinir bozuzu ya insanların kafalarına göre yorum yapmaları.
Benim daha yapacak çok işim var, daha kızımın kıyafetlerini bile yıkamadım :))) Elime alıyorum hadi 1 hafta daha deyip geri bırakıyorum :))) BDT 22 Mayıs sanki o gün gelecekmiş gibi rahatım :)))
Ben çok okumamaya ve dinlememeye çalışıyorum, yaşayarak öğreneyim diye :)))
Allahtan benim etrafımda göbeğime ya da şeklime şemalime bakıp doüum zamanımı tahmin eden kimse yok. Çok sinir bozuzu ya insanların kafalarına göre yorum yapmaları.
Benim daha yapacak çok işim var, daha kızımın kıyafetlerini bile yıkamadım :))) Elime alıyorum hadi 1 hafta daha deyip geri bırakıyorum :))) BDT 22 Mayıs sanki o gün gelecekmiş gibi rahatım :)))
herkese merhabalar bakalım kaç günümüz
kladıı herkez arıyo doğum yaptığımı görmüşler
rüyada ama bense yoo valla yataktayım mışıl mışıl
uyuyorum diyorum
eşimde demin aradı daha bişey yokmu gece rüyada
doğurduğunu gördüm diyo ama bizim kızdan çııt yok
ayy hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz şimdi kapadım tel.i annem diyo ölü gördüm diri getirir karnın düştümü bugün hahaha bu kadın beni çıldırtacak düşürmeden doğurcam karnımı hahhahaha herkes gördüyse bugün senden bi atraksiyon bekliyoruz edancım nisan annesi olmaya son 12 saat:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?