2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Slm arkadaslar hastanedeyim suni sancıya başladılar ağrılar 3-5 dk da bir geliyor nst de ama bende bisey yok hafif hissediyorum.

Nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Bugün doğum yapacak olan var mı acaba merak ettim. Ben bi geçmişi okuyup geleyim bakalım

Gunaydin millet, nabersiniz? Cok laubali bi giris oldu sanki :)

canım, kimseye anlatmadıklarımızı burada paylaşmıyor muyuz ? istediğimiz kadar laubali olabiliriz sanki

pembevemaviler canım ikimiz de doğuracağımız günü saymıyoruz galiba bugün de şafak 2 o zaman

ben de eşime "kaç aydır hamileyim ben düşünsene, neredeyse bi sene oldu" deyip duruyorum

beykoz canım sen bizden bi gün öncesin Allah izin verirse, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

benim de dün gece yalancı sancılarım vardı, yani galiba vardı. doğurmadığıma göre yalancıdır dimi onlar

Herkese günaydın.
Gece karın ve kasık ağrılarından artık nasıl yatacağımı şaşırdım. Oğlumda sağ olsun ben nereye dönsem orda parti verdi tüm gece uyutmadı. Umarım herkes iyidir.

Herkese günaydın.
Gece karın ve kasık ağrılarından artık nasıl yatacağımı şaşırdım. Oğlumda sağ olsun ben nereye dönsem orda parti verdi tüm gece uyutmadı. Umarım herkes iyidir.

Gunaydin millet, nabersiniz? Cok laubali bi giris oldu sanki :)

:))) Artık gayet iyi tanıyoruz birbirimizi, niye laubali olsun ki :)))

Ben çok iyiym, sadece çok fazla yapacak işin var yapacak istek yok :))) Bir başlasam gerisi gelecek ama başlayamıyorum. Sen bu günleri unutmuşsundur :)

Ben çok okumamaya ve dinlememeye çalışıyorum, yaşayarak öğreneyim diye :)))

Allahtan benim etrafımda göbeğime ya da şeklime şemalime bakıp doüum zamanımı tahmin eden kimse yok. Çok sinir bozuzu ya insanların kafalarına göre yorum yapmaları.

Benim daha yapacak çok işim var, daha kızımın kıyafetlerini bile yıkamadım :))) Elime alıyorum hadi 1 hafta daha deyip geri bırakıyorum :))) BDT 22 Mayıs sanki o gün gelecekmiş gibi rahatım :)))

Slm arkadaslar hastanedeyim suni sancıya başladılar ağrılar 3-5 dk da bir geliyor nst de ama bende bisey yok hafif hissediyorum.

Canım inaşallah ağrını sızını hiçç hisettmeden yavrunu kucağına alırsın. Dualarım seninle. Sabırsızlıkla haberlerini bekliyor olacağız.

bennn geldiiiiimmm

bugün kızımla çok şımarığızz çünkü bu gün işyerinde son günümüzzzz yehuuu

geçen hafta çıkacaktım bir hafta erteledim ama artık çıkmak istiyorum oturmaktan ayaklarım şişiyor işyerinde evde desen habire bir iş çıkıyor iş yapmaktan yoruluyorum ayy ne zor bir durum yahuu bende hafta sonu çantamı hazırladım kaba taslak hala eksiklerimiz var tabi...

doğuran arkadaşlarımızı tebrik ediyorum inşallah sağlıkla geçirirler bu güzel günleri....

herkese iyi ve sağlıklı bir hafta diliyorum

günaydınlar,benim de senin anlattığın gibi oluyor.hamilelikten önce sürekli kabız olduğum için,şu anki durum beni hiç rahatsız etmiyor,kabızlıktan iyidir diyorum..ben de her sabah aç karına kuru kayısı yiyip 2 bardak su içiyorum....dediğin gibi ondan olabilir....

Merhaba,

Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum:) Hissettiğiniz bu güzel duyguların hep daim olması dileğiyle..
Sizlerden bir ricam olacak.
Biz üniversitede doktora düzeyinde bir araştırma yürütüyoruz. Araştırmanın amacı hamileliğinin son üç ayında olan anne adaylarının annelik beklentileri ile kendi yetişme tarzları arasındaki ilişkileri incelemek..
25 haftalıktan itibaren her anne adayı bu araştırmaya katılabiliyor (ilk hamileliği olmak koşuluyla!).
Gönüllü olarak katılmak isteyen olursa benimle irtibata geçerse çok sevinirim.

Desteklerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim..

Sevgiler..

Cigdemcim hadi hayirlisi olsun, guzel haberlerini bekliyoruz canim...

canım, kimseye anlatmadıklarımızı burada paylaşmıyor muyuz ? istediğimiz kadar laubali olabiliriz sanki

:) ne biliyim hic boyle baslamamistim, tuhaf geldi :)

Valla isle ilgili herseyi unuttum diyebilirim elif... Ama dinlenmek gercekten cok onemliymis bunu anladim. Yani evet, sikiliyosun kendini dinliyosun vs ama vucudun kendine geliyo sanki ve ben daha yeni kendime gedim. İzne cikali 2 hafta oldu ama bacaklarim ve yuzum oyle sismisti ki daha yeni toparlandi sanki...
Bu arada dun esimin annesi teyzesi kuzenleri vs ile (benim ailem istanbulda) sapanca taraflarina gittik, kahvalti ettik, miss gibi hava, agaclar kuslar bocekler dereler derken yorulmusum ama uzun zamandir gormemislerdi beni hamileyken, sasirdilar, cok kilo almissin, sismissin vs gibi laflarla yine pisman oldum kimseyle bulusmucam bi daha moralimi bozuyolar, ne kadar kulak arkasi etsem de icten ice uyuz oluyorum... Neyse bunlarin disinda cok guzel bi hafta sonu gecirdim. Kizim gelsin ou da goturcem insallah... :) ay cok uzattim

TUBSON nerelerdesin sen ? Goremiyorum sanki uzun zamandir, yoksa ben mi kaciriyorum yazdiklarini?

al bendende o kadar..daha var diye rahatım oysa yapacak çok işim var evimi temizleticem hastane çantamı hazırlıyacam..bianda doğuma gitsem arkamdan toplayıp getircek olanda yok neye güveniyorsammm

:):) bende çok okumayıp dinlemedim tatlım ama zaman azaldıkça acaba bu mu sancı ay acaba bu mu diye diye öğrendim:) dur bakalım yaklaşsın zamanın...
akşam mutluyummm arkadaşımızla baya sohbet ettik gece gece insanların bizlere söyledikleri anlamsız cümleler:) baya bi kaynattıkk gerçekten sinir bozucu

herkese merhabalar bakalım kaç günümüz
kladıı herkez arıyo doğum yaptığımı görmüşler
rüyada ama bense yoo valla yataktayım mışıl mışıl
uyuyorum diyorum
eşimde demin aradı daha bişey yokmu gece rüyada
doğurduğunu gördüm diyo ama bizim kızdan çııt yok

ayy hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz şimdi kapadım tel.i annem diyo ölü gördüm diri getirir karnın düştümü bugün hahaha bu kadın beni çıldırtacak düşürmeden doğurcam karnımı hahhahaha herkes gördüyse bugün senden bi atraksiyon bekliyoruz edancım nisan annesi olmaya son 12 saat:)

valla canım gören görene ama bizde tık yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…