2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya 35. haftam bitmek üzere ama bizim ufaklık hala donmedi....
sol kburgamın altında ve canımı yakıyo artık eğilemiyorum bile ....
geceleri ozellikle hiç durmuyo ha diyorum bu hareketler heralde dönücek artık
sonra hop gene geliyo giriyo aynı yere halbbuki normal doğum için de musitim çatı muayenede
öyle çıktı. sizce dönermi ya kızlar artık canımıda yakıyo çunku.....

yok hayatım yaa bilinçlendirmen güzel iyisidee kötüsüde bizim için görmezden gelmemiz yok oldugu anlamına gelmiyor inş hiçbirimiz yasamayız bak herseyde bir hayır vardır dogurmadan dua etmemize vesileoldu

Kıslar ufak ufak karnım ağrıyor aynı adet olacakmışım gibi...Hayırdır inş. yaa
Bu gidişle iş yerinde doğuracağım galiba

bende seninle aynı durumdayım.benimde 36+1 benim oğluşumda sol kaburgamın altında ve ne kadar zamandır orda bir milim bile kıpırdamıyo.bende ne çok normal doğurmak istemiştim.doktorumuz 2 haftaya kadar dönmezse biraz zor dedi.her hafta görmek istedi.artık yeri daraldığı için kendimi sezeryana alıştırmaya çalışıyorum.her şeyin hayırlısı valla nasip neyse o oluyor.

evet canlarım ya ben beraber sandım ogunude sayarak olsun ha bir gün önce ha bir gün sonra saglıklı olsunlarda kucagımıza allınca zaman zaten duracak

aynen ya bende okadar istiyodumki normal doğumu. bide hiç korku falanda hissetmiyodum. ama sanırım bize
sezeryan yolu gözüktü. olsun sağlıklı olsunlarda problem değil yeterki doğsunlar. bizimkide bi milim bile oynamıyor.
hissediyorum kafası yuvarlaklığını sertiğini. benimde ayın 7 sinde randevum var bakalım bana ne diycek doktor

o kadar yazdım canım sistemden düşünce yazdıklarımda gitti çok pis sinirlendim ama
kuzum giremiyorum yaa işten giriyorum ben evde net yok. Işte de bir manyak var başımda onun yüzünden nerdeyse bir aydır giremiyorum özledim sizi
ama bugün sistemden de düşsem yazdıklarım 10 defa da silinse inat ettim yazacağım:)
kuzum sıkıntımı anlatayım:
Ben aslında fizik öğretmeniyim. Ama malum atama olmuyor. Atanamayınca nükleer fizikçi olarak bir enerji şirketine başvurdum. Ama nasıl olduysa nasipmiş demek ki ben muhasebeci oldum:):):) önceden iki kişi çalışıyorduk. Ben hamile kaldığım ay adam işten ayrıldı. şirkette, sen tek başına yaparsın diye yanıma kimseyi almadı. Onca zaman tek başıma çalıştım birgün bile rapor almadım. Bu ay en sonunda birini işe aldılar sen gidene kadar işleri öğrensin dediler. Ama adam tam bir mal çıktı. Anlatıyorum anlatıyorum anlamıyor. Not alın unutursunuz diyorum, not almıyor. Sonra gelip ben bunu yapamadım ben bunu anlamadım diyor. Onunla uğraştım bir aydır. Artık sinirlendim kızdım adama yapamayacaksanız gidin söyleyin beni de yormayın dedim. Adama ne iş versem hep yanlış yapıyor ve en az 10 kez düzeltme yaptırmak zorunda kalıyorum. Işleri anlatıyorum nefes nefese kalıyorum anlatırken. Yani canıma tak etti adam ö yüzden kuzum foruma giremedim. Bu ay da çok yoğunduk muhasebe olarak. Ancak bugün bakabildim:) geçmişi de okuyamadım.
Neyse dün ne yaptım biliyor musun?
Arkadaşımın nişanına gittim. Bayanlar vardı erkekler aşağıda bahçede oturdular işte neyse. Oyun havasını açtılar başladılar oynamaya. Ayy benim kanım kaynıyor duramıyorum. Kamera kaydı yapıyorum ama içimden oynamak geliyor. Yaşlı kadınlar başladı hanım kızım sen de oyna doğumun kolay olur çabuk olur demeye. Ben bu kadar duyarım da oynamam mı? Ben de çıktım meydana zaten çankırı'lıyım köçeklikte var:) iki dönüverdim:) göbeğmle çok komik duruyorduk ama oğlumla oynayıverdik dönü dönü verdik.
Oynadıktan sonra da ya bir şey olur mu demeye başladım
eşimde kızdı bir daha sana bensiz dişarı çıkma izni yok dedi:):):)

son günlerim heyacanla karışık acayip bir korku var iyice strese girdim ikinci bebegim ilkinde birşey anlamamıştım ama şimdi gerçekten çok korkuyorum normal doğum heran başlıycak yetişemiycem die korkuyorum o acıyı düşünüyorum sonra ikisiyle birlikte nasıl uğraşıcam altından kalkabilirmiyim die düşünüyorum kızım 3 yaşında bir kız kardeşe alışabilcekmi onun kıskançlıklarıyla nasıl başa çıkıcam hepsi gözümde okadar büyüyorki şimdiden lohusalık bunalımına girdim ağlamak istiyorummmm

ay canım inş bunu cok kolay ve saglıcakla atlatırsın ve sunu düşünmeyin okdar 3yasındaki kızım alısıcakmı annelerimiz babalarımız bizemi sordu ben 3.5yasındayken kız kardesim olmus inan hatırlamıyorum okadar kıskançlık olur ama eminim güçlü bir anne olarak sen basa cıkacaksındır sadce pozitif yanından düşün hersey güzel olacak Allahımın izniyle

merhaba kızlar ben de 40.haftama girdim bugün benim oğluşumdan ses yok kıpır kıpır içimde ama gelsin artık diyorum.Göbeğimin iyice indiğini hissediyorum.Yarın randevum var bakalım doktor ne diyecek ,sezeryan yolları görünüyor sankim.Yarın haber veririm yine.Benle aynı satta olanlar doğurdu bile ben kaldım :) sabırszlanıom artık.ama içimde kıpırdanırken de çok hoşuma gidiyor,müthiş bir duygu rabbim herkese nasip etsin.

Demek son gün bugün, bırak işi gübü yay gitsin :))) Ohh darısı benim başıma.

En güzelini yaptın canım, kendini dinledin ve kendin için doğru olana inandığını yaptın. Sefan olsun, bu günlerin tadını çıkar, gez toz, aklına takılan işlerini hallet, dinlen. Hatta hepsini benim yerime de yap. Resmini gördüm bugün sabah, anladım kahvaltıya gittğinizi :))) Afiyet bal şeker olsun. Kimseyi takma canım, hamilesin tabiki kilo alacaksın. Kendileri almamışlar mı hamileyken. Ben böyle mutlutum de geç gitsin. Cidden takılma bunlara, zaten çok az kaldı, bebek peşinde koşturm, emzirmek derken hepsini verirsin merak etme.

Evet sabah, sizin yazışmaları okuduğum için yazdım zaten o kısmı. Millet çok biliyor ya, herkes doktor ya da medyum vallahi. Ağzı olan konuşuyor gerçekten :)))

Canım ben 33 te doktora gittiğimde benimki de dönmemişti ve ben de normal yapmayı çook istiyorum, çok üzülüyordum her gün dua ediyordum dönsün diye. Hatta kızımla konuşup hadi dön annecim falan diyordum :))) Bu hafta kontrolüm vardı ve dönmüştü. Çok mutlu oldum, çok kokuyordum ya dönmezse diye. Seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Ben çok kişi ile konuştum özellikle skiler bebk son anda bile dönebilir merak etme diyorlar. Hiç caını sıkma, yeter ki sabırla bekle er ya da geç döneceği varsa dönecektir. Dönmeyen bebek çok azmış zaten. Üzülme.

Kıslar ufak ufak karnım ağrıyor aynı adet olacakmışım gibi...Hayırdır inş. yaa
Bu gidişle iş yerinde doğuracağım galiba

O ağrılar bende de var, şu anda da belim ağrıyor mesela.

Hakkında hayırlısı olsun ama bence döner merak etme.

Çok güldüm yaa yazdıklarına :)))

gül canım gül:) hem oynadım hem söyledim:) AMAN DÖNÜ DÖNÜ VER, ZİLLERİ TAK DÖNÜ VER:):):)
vallahi beni daraltti bu adam ya:) anam nerden başıma geldiyse içimden çok defa geçirdim kafa göz dalsam ne olur diye:) başında bekliyorum yaparken, yapamayınca cetveli kafasına vursam mı acaba diye de çok düşündüm:)
puhahaha ne şiddet düşkünü oldum ben ya:):):)
aman bir sürü işim var hiç yapasım yok ankara da bir bunaltıcı hava var resmen su oldum oturduğum yerde
camı açtım rüzgarın r si yok. paso su iç tuvalete git:) tuvalette götüreceğim işleri artık:):)
ya canım ne soracağim ben 36. haftamdayım da çatı muayenesi ne zaman oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…