2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bebeği dönmeyen anneler yaşlı bi teyzeden şöyle bişey duydum ne kadar doğru bilemem duş alırken karnınızı sabunla ovarak masaj yaparsanız dönermiş ben söyleyenin yalancısıyım

çok iyi yapmışsın, kurt murt kalmamıştır sende.

Bir insan kalın kafalı oldu mu ne yapsan nafile. Allah kolaylık versin. Ama bence çok takma boşver, sden elinden geleni yapmışsın öğrenmiyorsa yapacak birşey yok. İş yerin kendi düşünsün.

Benim doktorum çatı muayenesi yapmıyor ama bizim Face gurundaki kzıların çoğuna 36. 37. hafta gibi yapıldı diye hatırlıyorum. Yani senin doktorun yapacak mı sorudun mu? Eğer yapacaksa seninki de yakındır.

kızlar hepınıze merhaba,ınsallah hepınız ıyısınızdır.bugun nst mız vardı gıttık az hareket edıyordu zaten bebıs bende gunum yakın ondandır dıyordum doktor ıkı kez nst ye aldı ıkısındede az hareket edınce zaten ultrason muayenesı de vardı bebısımız 2,600 kılo 37+1 gunluk ama ultrasonda 35+4 gunluk gorunuyor ve boynuna kordon dolanmıs gelısımı ıyı olmaz dedı persembeye kadar takıpte kalalım dedı sureklı hareketlerını say eger azalma olursa hemen gel dedı canım sıkıldı yaa

kızlar fikrinize ihtiyacım varrrrrrr....
sat göre doğumumuz 26 mayıs..şimdilik sancı yada herhangi belirtim yok ..evimi dip köşe temizletmem lazım özellikler cam çerçeve hamileyken taşındığım için temizliği kayınvalidem üstün körü yaptı..camlarımda hala etiketler duruyo yeni yapılmış evdi...temizlikten sonra halılarımı koltuklarımı yıkatıcam sonra annemler gelsin istiyorum ama önümüzdeki 15 günlük hava durumuna baktım sağnak yağış gözüküyor..ne zaman yaptırcam ben temizliği bilemedim

Moralini yüksek tutki bebeğinde senden etkilenmesin ben bugün ebeyle konuştum artık zaten az hareket edecekmiş bebişlerimiz hem 37. haftandasın bi problem olursa doktorun gerekli müdahaleyi yapar

Canım bence sen artık temizliğe başla ve bir an önce bitir. Doğumun ne zaman geleceği belli olmaz, işlerin biterse için rahat olur. Dip köşe temizlik yapıldıktan sonra kolay kolay kirlenmez. Camlarını temizlettir, etiketler falan sökülmüş olur, yağmurlar bitince biri tekrar üzerinden geçer.

Canını sıkma tatlım, çok önemli birşey olsa doktorun hemen müdahale ederdi. Bu arada benim kızımda maalesef NST de çok az hareket ediyor, neredeyse hiç oynamıyor hatta ama kaşp atışları iyi olduğu için bir problem olmuyor. Önemli olan normal zamanda hareketleri nasıl, benimki çok harketli normalde ama nedense NST de hiç kıpırdamıyor. Randevularını aksatma ve sürekli bebeğinin hareketlerini dinle baktın azalma var hemen doktorunu ara.

yok canım sormadım ama perşembe nst'ye alacakmış doktor. O zaman soruyum bari. Yani yapmayacaksa ben de temizlik işimi bir hafta daha ertelemeyi düşünüyorum. Doğuma yakın olsun rahat oluyum diye:)

haklısın canım bende arada öle düşünüyom ama ah şu yağmurlarr...

Sikki canini boylesi daha iyi olmustur belki simdi kizcagizin dogcak onla bol bol oyalanirsin artik ..kizin dogdugunda kafani kasiyacak zaman bulumazsin bu seferde ayy ben ne yapcam dersin belkide sunuda soylemeden edemiyecem benim gelin kiza iyi bak tamam mi annesi keyfine hos tut dunurum

Cok guzel bir konuya deginmissin eline saglik iyiki yazmissin Bu lohusa bunalinimini bende cok duymustum hatta bu bunalimdan dolayi evliliklek bile bozulabiliyormus:44: bazen kendi kendime dusunuyorum biz lohusa bunalimi yasarken acep eslerimizde mi ona benzer seyler yasiyorlar onlarda sanki bir tip durumlara giriyorlar

Slm arkadaslar hastanedeyim suni sancıya başladılar ağrılar 3-5 dk da bir geliyor nst de ama bende bisey yok hafif hissediyorum.

Canim allah acilarini hafifletir ins suni sanci zor biliyorum ama ins ustesinden gelirsin ve allah yavruna sagsalim kavusturur

kanalturkte derya baykalin programinda isim analizi yapiliyor,mayis ayinda doguracaklar A harfiyle baslayan isimleri tavsiye ediyor ,benimkinin icinde a hic yok

Slm arkadaslar 1 saat önce epiduralim takıldı hakikaten kuş gibi olunuyormus ama suni sancıyı daha kötü umuyordum.gerçi belki 3 cm den sonra artiyordur 3 saat agrili devam ettim bildigimiz adet sancısı gibiydi.acilmam3 de kaldı ama.bekliyoruz...

hayırlı günler arkadaşlar...doğum yapan herkesi tebrik ediyorum...bekleyenlere de sağlıklı doğumlar diliyorum...kızımı uyutup nihayetinde aranıza dönebildim...kızım olalı 5 gün oldu...48 cm boyunda 2850 ağırlığında küçük bir kızım var artık...normal nst kontrolümüzden sonra oldu her şey...38-2 iydik...nst de kızımın kalp ritmi düzensiz çıkınca doktorum apar topar 1 saat sonra ameliyata aldı... o kadar hazırlıksız yakalandık ki anlatamam...yanımda doğuma dair hiç bir şey yoktu...spinal olunca kızımın aramıza gelişini de görmüş oldum...ben doğumdan çıkıncaya kadar..ailem hastaneye yetişmiş...evdeki doğum çantamız da... rüya gibi ...hala inanamıyorum...çok şükür toparlansam da...spinal iğnenin vermiş olduğu bir baş ağrısı var...doktoruma sordum normalmiş...vucuttan atılıncaya kadar çekmeliymişim...

hayırlı olsun hayatım Allah analı babalı büyütsün küçücügünü peki merak ediyorum doktor dedigi gibimi cıktı bebişimizin kilosu bide haftasını yazarsan sevinirim

ayyy canım allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin inşallah sana da kızına da. çok sevindim senin adına ne güzel minik şekerparen yanında artık:)

denizli de ücretsiz olarak portfolyomü geliştirmek için doğum hikayesi çekilir.
bana ulaşan ilk 3 kişinin doğum hikayesini ücretsiz çekeceğim.
doğum hikayesi 4 aşamadan oluşacak.
1-)doğumdan önce evde ve dış ortamda gebelik çekimi
2-)doğumdan hemen önce hastane odasında, doğum anında ve doğum sonrasında hastane odasında çekim
3-)doğumdan 1 gün sonra anne toparlandıktan sonra hastane odasında çekim
4-)son olarak da evde aile fertleri ile çekim

bana ulaşan ilk 3 kişinin çekimi ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir. özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. sezeryan doğumlarda ulaşım ücreti karşılanırsa yakın illere de çekime gidilir.

Merak etme, mutlaka gelecektir vakti. Doğacak gibi olunca netcez diye düşüncez bence asıl :)))

nisan annelerinin topiğine giriyorum ara sıra 42ye gelmişler tık yok ne bilim ben başından beri 39da gelsin istiyordum bakalım artık hele bi sancımız başlasın hayırlısıyla.. böyle de düşününce napcaz eliffffffffff:)))))))))))))))))

çiğdem burda ben doğurcam nerdeyse ha gayrettt..

canım maşallah Allah analı babalı büyütsün

turuncu detay bekliyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…