gül canım gül:) hem oynadım hem söyledim:) AMAN DÖNÜ DÖNÜ VER, ZİLLERİ TAK DÖNÜ VER:):):)
vallahi beni daraltti bu adam ya:) anam nerden başıma geldiyse içimden çok defa geçirdim kafa göz dalsam ne olur diye:) başında bekliyorum yaparken, yapamayınca cetveli kafasına vursam mı acaba diye de çok düşündüm:)
puhahaha ne şiddet düşkünü oldum ben ya:):):)
aman bir sürü işim var hiç yapasım yok ankara da bir bunaltıcı hava var resmen su oldum oturduğum yerde
camı açtım rüzgarın r si yok. paso su iç tuvalete git:) tuvalette götüreceğim işleri artık:):)
ya canım ne soracağim ben 36. haftamdayım da çatı muayenesi ne zaman oluyor:)
kızlar merhaba ben hiç doğurcak gibi değilim netcez yaaaa
kızlar hepınıze merhaba,ınsallah hepınız ıyısınızdır.bugun nst mız vardı gıttık az hareket edıyordu zaten bebıs bende gunum yakın ondandır dıyordum doktor ıkı kez nst ye aldı ıkısındede az hareket edınce zaten ultrason muayenesı de vardı bebısımız 2,600 kılo 37+1 gunluk ama ultrasonda 35+4 gunluk gorunuyor ve boynuna kordon dolanmıs gelısımı ıyı olmaz dedı persembeye kadar takıpte kalalım dedı sureklı hareketlerını say eger azalma olursa hemen gel dedı canım sıkıldı yaa
kızlar fikrinize ihtiyacım varrrrrrr....
sat göre doğumumuz 26 mayıs..şimdilik sancı yada herhangi belirtim yok ..evimi dip köşe temizletmem lazım özellikler cam çerçeve hamileyken taşındığım için temizliği kayınvalidem üstün körü yaptı..camlarımda hala etiketler duruyo yeni yapılmış evdi...temizlikten sonra halılarımı koltuklarımı yıkatıcam sonra annemler gelsin istiyorum ama önümüzdeki 15 günlük hava durumuna baktım sağnak yağış gözüküyor..ne zaman yaptırcam ben temizliği bilemedim
kızlar hepınıze merhaba,ınsallah hepınız ıyısınızdır.bugun nst mız vardı gıttık az hareket edıyordu zaten bebıs bende gunum yakın ondandır dıyordum doktor ıkı kez nst ye aldı ıkısındede az hareket edınce zaten ultrason muayenesı de vardı bebısımız 2,600 kılo 37+1 gunluk ama ultrasonda 35+4 gunluk gorunuyor ve boynuna kordon dolanmıs gelısımı ıyı olmaz dedı persembeye kadar takıpte kalalım dedı sureklı hareketlerını say eger azalma olursa hemen gel dedı canım sıkıldı yaa
çok iyi yapmışsın, kurt murt kalmamıştır sende.
Bir insan kalın kafalı oldu mu ne yapsan nafile. Allah kolaylık versin. Ama bence çok takma boşver, sden elinden geleni yapmışsın öğrenmiyorsa yapacak birşey yok. Iş yerin kendi düşünsün.
Benim doktorum çatı muayenesi yapmıyor ama bizim face gurundaki kzıların çoğuna 36. 37. Hafta gibi yapıldı diye hatırlıyorum. Yani senin doktorun yapacak mı sorudun mu? Eğer yapacaksa seninki de yakındır.
Canım bence sen artık temizliğe başla ve bir an önce bitir. Doğumun ne zaman geleceği belli olmaz, işlerin biterse için rahat olur. Dip köşe temizlik yapıldıktan sonra kolay kolay kirlenmez. Camlarını temizlettir, etiketler falan sökülmüş olur, yağmurlar bitince biri tekrar üzerinden geçer.
:) ben evlenince işten çıktım...ist. da ücretli öğretmenlik yapıyordum ve özel ders veriyordum 1 saat boş vaktim yoktu çok yogundum...evlendim işsizlik tak etti 7 ay iş bulamadım bir türlü kısmet olmadı derken kızım geldi hoşgeldi ama 39 hafta bunaltıyla geçti hep oyalanmaya calıstım...puzzle,resim,kitap,müzik,temizlk falan filan...ne ailem var burda ne arkadaşım...derken derken bu zamanlar hiç ama hiç geçmiyor...anlayacağın bana çok koyuyor bu durum keşke oyalanacağım birşeyler bulabilsem ...akşama kadar oyun oynuyorum pc den
gunaydin herkese,
mayis annesi olmak icin son gun kizlar dogurmayin bugun yarini bekleyin
benim icin 9 ay cok cabuk gecti ama annem; ne cabuk gecmesi kizim gecen yazdan bu yana hamilesin,iste yine yaz geldi dogurda kurtul artik diyo
Ciddi ciddi Annen hakli ya nerde ise bir yil oldu ya ben sanki omur boyu hamileymis gibi hissettim kendimi gecmek bilmedi zamancok sukur sona geldik sonunda
ama bana su son gunler gecmek bilmiyo
tatlılar durduk yere aklıma geldi sizlerle bir konuyu paylaşmak istedim.... bu da en büyük korkularımdan biri 'lohusa sendromu'...
korkum çünkü çok yakınımda abimin eşinde şahit oldum ve 8 sene önceydi şimdi net hatırlayamasamda geçen gün yengemle konuştum açık açık anlattı kendisi ablamdan daha yakındır:) bana dedi ki: bu konuyu dikkate almazsan evliliğin bile tehlikeye girebilir...herkes yaşamaz elbette ama önlem alman için söylüyorum...tecrübesini şöyle anlattı: doğurduktan sonra kafan karmakarışık oluyor...hatta bebeğini sevmek istemiyorsun ama başkaları eleştricek diye sevmek zorunda kalıyorsun ve bu seni mahvediyor...pişman oluyorsun...böyle duygular hissedersen lütfen çekinme...beni hemen ara ben seni yönlendircem...gerekirse ist.dan kalkıp yanına gelip seni psikolağa götürcem...ben 2 ay yaşadım ve şimdi nasıl yaşadım,kızıma karşı nasıl öyle duygular besledim diye düşünüyorum dedi...utanma,sıkılma ve çekinmeden anlat bana çünkü herkese anlatılmıyor böyle şeyler... benim aklıma destek almak gelmediği için o zaman (ki kendisi yeminli mali müşavir cahil değil elbette hatta fazla zeki ama öyle bir durumda aklına bile gelmemiş hep eleştirilmekten ürkmüş ve içine kapanmış) ilerleyen zamanda çocuğumu kaçırcaklar diye günlerce uyumadım dedi...ben az çok hatırlıyorum eve gelmişti hastaneden ve kendini bebekle odaya kitlemişti...emzirmeyide bilmiyordu garibim sarılık olmuştu...kendisi de perişan...
bunları herkes yaşar diye anlatmıyorum kızlar ama siz de bilin... böyle şeyler hissederseniz kimi arayacağınızı şimdiden düşünün...çünkü yengem gerçekten bebek tam 6 aylık olana kadar kendini eve kapatmıştı annem yemek yapardı ben götürürdüm hergün...o baya ağır atlatmış şimdi anlıyorum...bu kadar sosyal,dinamik konuşkan bir insan o hale gelmişti ama inanın amacım üzmek değil sadece bunları yaşarsak ilk olmayacağız,üzülmeyeceğiz ve önlem alacağız...umarım kötü birşeymiş gibi felaket telllallığı yapmamışımdır...
Slm arkadaslar hastanedeyim suni sancıya başladılar ağrılar 3-5 dk da bir geliyor nst de ama bende bisey yok hafif hissediyorum.
kanalturkte derya baykalin programinda isim analizi yapiliyor,mayis ayinda doguracaklar A harfiyle baslayan isimleri tavsiye ediyor ,benimkinin icinde a hic yok
hayırlı günler arkadaşlar...doğum yapan herkesi tebrik ediyorum...bekleyenlere de sağlıklı doğumlar diliyorum...kızımı uyutup nihayetinde aranıza dönebildim...kızım olalı 5 gün oldu...48 cm boyunda 2850 ağırlığında küçük bir kızım var artık...normal nst kontrolümüzden sonra oldu her şey...38-2 iydik...nst de kızımın kalp ritmi düzensiz çıkınca doktorum apar topar 1 saat sonra ameliyata aldı... o kadar hazırlıksız yakalandık ki anlatamam...yanımda doğuma dair hiç bir şey yoktu...spinal olunca kızımın aramıza gelişini de görmüş oldum...ben doğumdan çıkıncaya kadar..ailem hastaneye yetişmiş...evdeki doğum çantamız da... rüya gibi ...hala inanamıyorum...çok şükür toparlansam da...spinal iğnenin vermiş olduğu bir baş ağrısı var...doktoruma sordum normalmiş...vucuttan atılıncaya kadar çekmeliymişim...
hayırlı günler arkadaşlar...doğum yapan herkesi tebrik ediyorum...bekleyenlere de sağlıklı doğumlar diliyorum...kızımı uyutup nihayetinde aranıza dönebildim...kızım olalı 5 gün oldu...48 cm boyunda 2850 ağırlığında küçük bir kızım var artık...normal nst kontrolümüzden sonra oldu her şey...38-2 iydik...nst de kızımın kalp ritmi düzensiz çıkınca doktorum apar topar 1 saat sonra ameliyata aldı... O kadar hazırlıksız yakalandık ki anlatamam...yanımda doğuma dair hiç bir şey yoktu...spinal olunca kızımın aramıza gelişini de görmüş oldum...ben doğumdan çıkıncaya kadar..ailem hastaneye yetişmiş...evdeki doğum çantamız da... Rüya gibi ...hala inanamıyorum...çok şükür toparlansam da...spinal iğnenin vermiş olduğu bir baş ağrısı var...doktoruma sordum normalmiş...vucuttan atılıncaya kadar çekmeliymişim...
kanalturkte derya baykalin programinda isim analizi yapiliyor,mayis ayinda doguracaklar A harfiyle baslayan isimleri tavsiye ediyor ,benimkinin icinde a hic yok
Merak etme, mutlaka gelecektir vakti. Doğacak gibi olunca netcez diye düşüncez bence asıl :)))
Slm arkadaslar 1 saat önce epiduralim takıldı hakikaten kuş gibi olunuyormus ama suni sancıyı daha kötü umuyordum.gerçi belki 3 cm den sonra artiyordur 3 saat agrili devam ettim bildigimiz adet sancısı gibiydi.acilmam3 de kaldı ama.bekliyoruz...
hayırlı günler arkadaşlar...doğum yapan herkesi tebrik ediyorum...bekleyenlere de sağlıklı doğumlar diliyorum...kızımı uyutup nihayetinde aranıza dönebildim...kızım olalı 5 gün oldu...48 cm boyunda 2850 ağırlığında küçük bir kızım var artık...normal nst kontrolümüzden sonra oldu her şey...38-2 iydik...nst de kızımın kalp ritmi düzensiz çıkınca doktorum apar topar 1 saat sonra ameliyata aldı... o kadar hazırlıksız yakalandık ki anlatamam...yanımda doğuma dair hiç bir şey yoktu...spinal olunca kızımın aramıza gelişini de görmüş oldum...ben doğumdan çıkıncaya kadar..ailem hastaneye yetişmiş...evdeki doğum çantamız da... rüya gibi ...hala inanamıyorum...çok şükür toparlansam da...spinal iğnenin vermiş olduğu bir baş ağrısı var...doktoruma sordum normalmiş...vucuttan atılıncaya kadar çekmeliymişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?