2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kanalturkte derya baykalin programinda isim analizi yapiliyor,mayis ayinda doguracaklar A harfiyle baslayan isimleri tavsiye ediyor ,benimkinin icinde a hic yok

cok ıyı o zaman bnmkıde ahmet emır a ıle baslıyorr sevndım sımdı

kızlarr bu arada 03.05.2012 persembe gunu saat 13.00 da bebısım dunyaya gelıcek Allahın ıznıylle seezeryan olucam dualarınızı benden eksık etmeyın :18:

benımde doguma az kaldı ıkıncı bebek olmasına ragmen benıde heyecan sardı...

yarın dogum olacak var mı ılk mayıs annesı kım kı

ahh canım senin gelinin bir doğsun poposuna ilk şaplak benden gelicek anamı ağlatıyorrr haberin olsun sana da cadılık yapar bu kızzz

kanalturkte derya baykalin programinda isim analizi yapiliyor,mayis ayinda doguracaklar A harfiyle baslayan isimleri tavsiye ediyor ,benimkinin icinde a hic yok

ahahahaha benim kızımın adı ASYA ben zaten isim analizlerine çok takmıştım...a,c,n olan harflerin parayı çektiğini okumuştum örn:acunn

kızlar merhaba ben hiç doğurcak gibi değilim netcez yaaaa

ben de ya taktım hayırlısıyla şu sancım bir başlasa çok sevincem walla...bu gidişle anca nst usg gireriz biz canım tık yok walla anca karın ağrısı

ay gül kızzz hayatından gülücükler hiç eksik olmasın hayatım

beykoz ciddi çok güldüm...sinirlerimmi bozuldu nedir. baya 10 dk falan kahkaha attım hacıııııı

hayırlı olsun hayatım Allah analı babalı büyütsün küçücügünü peki merak ediyorum doktor dedigi gibimi cıktı bebişimizin kilosu bide haftasını yazarsan sevinirim

teşekkür ederim canım,bebeğimin kilosu dedikleri gibi çıkmadı...3400 diyorlardı ama 2900 doğdu..38+2 haftalıktı...

Kizlar merhaba beni merak ettinizmi bilmiyorum ama 26 nisan 11.32 de kizim mina tuana 'm geldi. 37+5 te 2.760 gr 49 cm dogdu.minyon kizim görseniz kizlar melek gibi

Kizlar merhaba beni merak ettinizmi bilmiyorum ama 26 nisan 11.32 de kizim mina tuana 'm geldi. 37+5 te 2.760 gr 49 cm dogdu.minyon kizim görseniz kizlar melek gibi

canım gerçekten çok merak etmiştim ve artık doğurdu herhalde diyordum inanmıyorum hadi hayırlısı olsun canım normal mi sezeryan mıı

canım gerçekten çok merak etmiştim ve artık doğurdu herhalde diyordum inanmıyorum hadi hayırlısı olsun canım normal mi sezeryan mıı

Normal canim.25 nisanda kontrolüm vardi.2 cm.açiklik olmus sancin olursa el dedi dr.aksam şıpır şıpır ter döktüm bugün dogurcam heralde dedim.gece suyum geldi hastaneye gittik öglen dogum yaptim.biraz önce kizimi emzirdim böyle bh duygu yok ya Allah herkese nasipetsin hala inanamiyorum

ayyy ettik etmez olurmuyuz..dedim bu kiz kesin dogurduu ..

masallah ,allah anali babali buyutsun tatlim,gozun aydin

sezeryanmi normalmi peki,hikayeni bekliyoruz

ay izledim canım yaaa.. boşver takma kafana böle şeyleri.. herşeyi Allah bilir..
ismin için de Ü ve Ö harfleri olmasın dedi.. ona bakarsan benim kızın adında EYLÜL olacak inşallah..
şimdi bunun için isim mi değiştireyim :))))

hayatbayramolsa hiç sesin çıkmıyor... bebişin geldi sanırım.. merak ettim seni..

evet canim bende aynen oyle dedim ,simdi isim mi degistirelim bunun icin

ne güzel canım yaa sen de benim sattaşımdın doğumun da çok güzel olmuş darısı başıma inşallah sağlıkla huzurla büyüt kuzunu..

Valla gozum aramadi degil hatta 3 gun goremedim seni kendi kendime dogum olmustur kesin o yuzden giremedi diye dusunmustum
Cok sevimdim senin adina simdi nasilsin, nasil oldu dogum normal mi ?allah bagislasin canim cok sukur sen sirani saldim artik bizlerin basina hayirlisi ile canim mina tuana ya uzun omurler dilerim seninlle beraber allah anali babali buyutsun ins

Rabbim izin verirse sen, ben ve pembevemaviler aynı gün doğuracağız bakalım sıralama nasıl olacak hastanede kaç gün kalacağız acaba

siyahlale: hayırlı olsun canım bebişin. sağlıcakla büyüt inşallah. darısı hepimizin başına

Son düzenleme:

Ve ben kizlar o gun herhalde dogum yapacak 4 kisi olucaz ve benim hastanede kalma surem en az 3 veya 4 gun olucak burda prosudur boyle ve sabah 7 de,, ilk galiba benim dogum

Ve ben kizlar o gun herhalde dogum yapacak 4 kisi olucaz ve benim hastanede kalma surem en az 3 veya 4 gun olucak burda prosudur boyle ve sabah 7 de,, ilk galiba benim dogum

ne güzel giderek kalabalıklaşıyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. ben 3 mayısa çok sevinmiştim doktor günü söylediğinde, kendi doğumgünüm de 13 mayıs =)

yurt dışındasın herhalde canım sen, normalde 1 ya da 2 gün kalınıyor diye duyuyorum hep. tabi Allah korusun ekstradan bir durum çıkmazsa

ne güzel canım yaa sen de benim sattaşımdın doğumun da çok güzel olmuş darısı başıma inşallah sağlıkla huzurla büyüt kuzunu..
Amin canim darisi senin ve diger arkadaslarin basina.suni sanci cok zordu ölüyorum sandim ama dogum 3 dk.sürdü
ayyy ettik etmez olurmuyuz..dedim bu kiz kesin dogurduu ..

masallah ,allah anali babali buyutsun tatlim,gozun aydin
sezeryanmi normalmi peki,hikayeni bekliyoruz
Sagol canim darisi sizin başiniza.normal oldu hikaye topiği açtiniz mi haberim yok

Sagol canim.normal oldu.kansiz oldugum icin halsizim birazda dikişlerim agriyor.ama 3 gün kendi evimde yattim kaynanam beni deli etti bugün anneme geldim daha dogrusu kactim güzel dileklerin icin sagol insallah yakinda sizde alacaksiniz cok güzel bi duygu kokusu uyuyuşu biran yanindan ayrilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…