- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
adında yokkkta sadece soyadında var olurmuymus
bizimkinde a'dan başka bişi yok, "ada" :)
ne etkisi varmış ki acaba?
kanalturkte derya baykalin programinda isim analizi yapiliyor,mayis ayinda doguracaklar A harfiyle baslayan isimleri tavsiye ediyor ,benimkinin icinde a hic yok
Sikki canini boylesi daha iyi olmustur belki simdi kizcagizin dogcak onla bol bol oyalanirsin artik ..kizin dogdugunda kafani kasiyacak zaman bulumazsin bu seferde ayy ben ne yapcam dersin belkidesunuda soylemeden edemiyecem benim gelin kiza iyi bak tamam mi annesi keyfine hos tut dunurum
Cok guzel bir konuya deginmissin eline saglik iyiki yazmissinBu lohusa bunalinimini bende cok duymustum hatta bu bunalimdan dolayi evliliklek bile bozulabiliyormus:44: bazen kendi kendime dusunuyorum biz lohusa bunalimi yasarken acep eslerimizde mi ona benzer seyler yasiyorlar onlarda sanki bir tip durumlara giriyorlar
Canim allah acilarini hafifletir ins suni sanci zor biliyorum ama ins ustesinden gelirsin ve allah yavruna sagsalim kavusturur
kanalturkte derya baykalin programinda isim analizi yapiliyor,mayis ayinda doguracaklar A harfiyle baslayan isimleri tavsiye ediyor ,benimkinin icinde a hic yok
kızlar merhaba ben hiç doğurcak gibi değilim netcez yaaaa
ay gül kızzz hayatından gülücükler hiç eksik olmasın hayatım
hayırlı olsun hayatım Allah analı babalı büyütsün küçücügünüpeki merak ediyorum doktor dedigi gibimi cıktı bebişimizin kilosu bide haftasını yazarsan sevinirim
Kizlar merhaba beni merak ettinizmi bilmiyorum ama 26 nisan 11.32 de kizim mina tuana 'm geldi. 37+5 te 2.760 gr 49 cm dogdu.minyon kizim görseniz kizlar melek gibi
canım gerçekten çok merak etmiştim ve artık doğurdu herhalde diyordum inanmıyorum hadi hayırlısı olsun canım normal mi sezeryan mıı
Kizlar merhaba beni merak ettinizmi bilmiyorum ama 26 nisan 11.32 de kizim mina tuana 'm geldi. 37+5 te 2.760 gr 49 cm dogdu.minyon kizim görseniz kizlar melek gibi
ahh canım senin gelinin bir doğsun poposuna ilk şaplak benden gelicek anamı ağlatıyorrr haberin olsun sana da cadılık yapar bu kızzz
ayy benim velette oyle ilerde futbolcu olursa sasirmam malum babasi gencliginde oynamis epeyceker ona kesin bende dogunca kollari bacaklari ile alakadar olcak isircam onlari gorsun gununu ne demek annenin karninda dirsek atmak, tekmelemek ne guzel duygular bunlar ya halan inanamiyorum bizim evlatlarimiz olcak( ins saglicakla )yaw anne olcaz super birsey bu
gelinimin adi cok guzelmis cok begendim bizim oglanin adida mahir olcak agir adam olur herhalde isminin anlamida agir biraz hem benim kiz cadi olur diyorsun ya valla yerim ben onun cadiligini oyy oyy
ay izledim canım yaaa.. boşver takma kafana böle şeyleri.. herşeyi Allah bilir..
ismin için de Ü ve Ö harfleri olmasın dedi.. ona bakarsan benim kızın adında EYLÜL olacak inşallah..
şimdi bunun için isim mi değiştireyim :))))
Normal canim.25 nisanda kontrolüm vardi.2 cm.açiklik olmus sancin olursa el dedi dr.aksam şıpır şıpır ter döktüm bugün dogurcam heralde dedim.gece suyum geldi hastaneye gittik öglen dogum yaptim.biraz önce kizimi emzirdim böyle bh duygu yok ya Allah herkese nasipetsin hala inanamiyorum
hayatbayramolsa hiç sesin çıkmıyor... bebişin geldi sanırım.. merak ettim seni..
cok ıyı o zaman bnmkıde ahmet emır a ıle baslıyorr sevndım sımdı
kızlarr bu arada 03.05.2012 persembe gunu saat 13.00 da bebısım dunyaya gelıcek Allahın ıznıylle seezeryan olucam dualarınızı benden eksık etmeyın :18:
Rabbim izin verirse sen, ben ve pembevemaviler aynı gün doğuracağızbakalım sıralama nasıl olacak hastanede kaç gün kalacağız acaba
siyahlale: hayırlı olsun canım bebişin. sağlıcakla büyüt inşallah. darısı hepimizin başına
Ve ben kizlar o gun herhalde dogum yapacak 4 kisi olucaz ve benim hastanede kalma surem en az 3 veya 4 gun olucak burda prosudur boyle ve sabah 7 de,, ilk galiba benim dogum
Amin canim darisi senin ve diger arkadaslarin basina.suni sanci cok zordu ölüyorum sandim ama dogum 3 dk.sürdüne güzel canım yaa sen de benim sattaşımdın doğumun da çok güzel olmuş darısı başıma inşallah sağlıkla huzurla büyüt kuzunu..
Sagol canim darisi sizin başiniza.normal oldu hikaye topiği açtiniz mi haberim yokayyy ettik etmez olurmuyuz..dedim bu kiz kesin dogurduu ..
masallah ,allah anali babali buyutsun tatlim,gozun aydin
sezeryanmi normalmi peki,hikayeni bekliyoruz
Valla gozum aramadi degil hatta 3 gun goremedim senikendi kendime dogum olmustur kesin o yuzden giremedi diye dusunmustum
Cok sevimdim senin adina simdi nasilsin, nasil oldu dogum normal mi ?allah bagislasin canim cok sukur sen sirani saldim artik bizlerin basina hayirlisi ilecanim mina tuana ya uzun omurler dilerim seninlle beraber allah anali babali buyutsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?