teşekkür ederim canım,bebeğimin kilosu dedikleri gibi çıkmadı...3400 diyorlardı ama 2900 doğdu..38+2 haftalıktı...
Amin canim darisi senin ve diger arkadaslarin basina.suni sanci cok zordu ölüyorum sandim ama dogum 3 dk.sürdü
Sagol canim darisi sizin başiniza.normal oldu hikaye topiği açtiniz mi haberim yok
Sagol canim.normal oldu.kansiz oldugum icin halsizim birazda dikişlerim agriyor.ama 3 gün kendi evimde yattim kaynanam beni deli etti bugün anneme geldim daha dogrusu kactimgüzel dileklerin icin sagol insallah yakinda sizde alacaksiniz cok güzel bi duygu kokusu uyuyuşu biran yanindan ayrilmiyorum
Hamileliğimin basından itibaren aslında takip ediyorum sizleri. Ama yazmak şimdiye kısmetmis. Ben yurtdisindayim .sattarihime göre 29 Mayıs dr lara göre 7 Haziran tarihimiz. Kızım olacak inşallah. Burada her kontrolde karnımı mezroyla ölçüyorlar. İdrar alıp, bebeğimin kalbini ölçüyorlar. Ultrasona birkere girebiliyorsun. Ama ben iki defa girdim Mart'ın sonuydu en son. Turkiyeye Ocak ayında donmuştum bir aylığına bebeğimin beyninde kist var dediler. Çok kOrkmustum amniyosentez yapalım dediler riskinden bahsettiler ama cesaret edemedim. Başka bir hastaneye gittiğimde biraz daha rahatladım olabilir gecer dediler. Tekrar buraya dönünce buradaki doktorlarida söyledik kıstın varlığını. Onun üzerine ikinci ultrasona girdim çok şükür gitmişti kistler . Ben sizler gibi herzaman göremiyorum maalesef kziimi. 27 Mart'ta 1417 gr di. Acaba şimdi kaç. Telden yazıyorum biraz zor oluyor kelimelerimi değiştirip dürüyor. Tekrar görüşmek üzere kızlar
slm arkadaşlar geçmişi okuyamadım yazmam gerekenleri yazıyorum. 27 nisan 4 cm açıklıkla hastaneye yattım suni sancıyla akşam 19:31 dogdu 49cm 3kilo 118 gr oglum dogdu 37+1 haftalıktı dogum sancıları çok kötü alttan dikişlerim var ama oglum çok saglıklı oglumuzun adı eren dogurmayan arkadaşlar hayırlısıyla dogursun
slm arkadaşlar geçmişi okuyamadım yazmam gerekenleri yazıyorum. 27 nisan 4 cm açıklıkla hastaneye yattım suni sancıyla akşam 19:31 dogdu 49cm 3kilo 118 gr oglum dogdu 37+1 haftalıktı dogum sancıları çok kötü alttan dikişlerim var ama oglum çok saglıklı oglumuzun adı eren dogurmayan arkadaşlar hayırlısıyla dogursun
ne güzel giderek kalabalıklaşıyoruzRabbim hepimizin yardımcısı olsun. ben 3 mayısa çok sevinmiştim doktor günü söylediğinde, kendi doğumgünüm de 13 mayıs =)
yurt dışındasın herhalde canım sen, normalde 1 ya da 2 gün kalınıyor diye duyuyorum hep. tabi Allah korusun ekstradan bir durum çıkmazsa
Kizlar merhaba beni merak ettinizmi bilmiyorum ama 26 nisan 11.32 de kizim mina tuana 'm geldi. 37+5 te 2.760 gr 49 cm dogdu.minyon kizim görseniz kizlar melek gibi
warya kızım benim gibi annesi olduğu için şükretmeli melek gibi kaynana buldum onaahh canım senin gelinin bir doğsun poposuna ilk şaplak benden gelicek anamı ağlatıyorrr haberin olsun sana da cadılık yapar bu kızzz
ayy benim velette oyle ilerde futbolcu olursa sasirmam malum babasi gencliginde oynamis epeyceker ona kesin bende dogunca kollari bacaklari ile alakadar olcak isircam onlari gorsun gununu ne demek annenin karninda dirsek atmak, tekmelemek ne guzel duygular bunlar ya halan inanamiyorum bizim evlatlarimiz olcak( ins saglicakla )yaw anne olcaz super birsey bu
gelinimin adi cok guzelmis cok begendim bizim oglanin adida mahir olcak agir adam olur herhalde isminin anlamida agir biraz hem benim kiz cadi olur diyorsun ya valla yerim ben onun cadiligini oyy oyy
mahir ile asya ahahahaha yıllar sonra da biraraya geliyorlarmış falannn.... tamam kafayı yemedim şaka yaptımanne olmak düşüncesi bile süperken kim bilir yaşaması nasıl birşeydir cnm...
Kizlar merhaba beni merak ettinizmi bilmiyorum ama 26 nisan 11.32 de kizim mina tuana 'm geldi. 37+5 te 2.760 gr 49 cm dogdu.minyon kizim görseniz kizlar melek gibi
oyy kuzum ya maşallah...darısı başımıza... kızlar ilk sancı çeken biyolog86 da hemen doğursun diye dua edebilirmi lütfen dayancak sabrım kalmadı
Kızlarrrrr biz geldik,bugün doktora gitmedik,yarındı kontrolümüz normalde babamız evde diye bugün gidecektik ama sonra vazgeçtik,yarın sabahtan gideceğiz.Bir bakıma da iyi oldu son yapacaklarım filan vardı onları tamamladım.Sanki yarın doğuma alınacakmışım gibi bir his var içimde bakalım hayırlısı.Gerçi tık yok daha ama ara ara regli sancısı gibi hafif ağrılarım oluyor.Yarın bakar doktor açılma varsa belki suni sancıyla doğuma alır diye düşünüyorum.39 hafta yarın bitmiş olacak.Yarın için heyecanlıyım bakalım kızım kaç kilo oldu ne durumdayız.
canım hoşgeldin bütün gün baktım birşey yazmamışsın... hadi yarın güzel güzel şeyler yaşa inş.... içine doğduğuna göre olabilir bişiler... sancı çekersen bana da dua et nolurrrr zira herkes doğurdu kalakalcam tek başıma:)
Kızlarrrrr biz geldik,bugün doktora gitmedik,yarındı kontrolümüz normalde babamız evde diye bugün gidecektik ama sonra vazgeçtik,yarın sabahtan gideceğiz.Bir bakıma da iyi oldu son yapacaklarım filan vardı onları tamamladım.Sanki yarın doğuma alınacakmışım gibi bir his var içimde bakalım hayırlısı.Gerçi tık yok daha ama ara ara regli sancısı gibi hafif ağrılarım oluyor.Yarın bakar doktor açılma varsa belki suni sancıyla doğuma alır diye düşünüyorum.39 hafta yarın bitmiş olacak.Yarın için heyecanlıyım bakalım kızım kaç kilo oldu ne durumdayız.
ne güzel göz aydınlığın olsun minik kızın hem dünya hem ahirette inşALLAH... benimde cumartesi 2cm açıklık vardı. PAzartesiye gelirsin sen bu gidişle dedi. Sabah namazdan sonra gittik. hala 2 cmNormal canim.25 nisanda kontrolüm vardi.2 cm.açiklik olmus sancin olursa el dedi dr.aksam şıpır şıpır ter döktüm bugün dogurcam heralde dedim.gece suyum geldi hastaneye gittik öglen dogum yaptim.biraz önce kizimi emzirdim böyle bh duygu yok ya Allah herkese nasipetsin hala inanamiyorum
Hamileliğimin basından itibaren aslında takip ediyorum sizleri. Ama yazmak şimdiye kısmetmis. Ben yurtdisindayim .sattarihime göre 29 Mayıs dr lara göre 7 Haziran tarihimiz. Kızım olacak inşallah. Burada her kontrolde karnımı mezroyla ölçüyorlar. İdrar alıp, bebeğimin kalbini ölçüyorlar. Ultrasona birkere girebiliyorsun. Ama ben iki defa girdim Mart'ın sonuydu en son. Turkiyeye Ocak ayında donmuştum bir aylığına bebeğimin beyninde kist var dediler. Çok kOrkmustum amniyosentez yapalım dediler riskinden bahsettiler ama cesaret edemedim. Başka bir hastaneye gittiğimde biraz daha rahatladım olabilir gecer dediler. Tekrar buraya dönünce buradaki doktorlarida söyledik kıstın varlığını. Onun üzerine ikinci ultrasona girdim çok şükür gitmişti kistler . Ben sizler gibi herzaman göremiyorum maalesef kziimi. 27 Mart'ta 1417 gr di. Acaba şimdi kaç. Telden yazıyorum biraz zor oluyor kelimelerimi değiştirip dürüyor. Tekrar görüşmek üzere kızlar
siyahlalecim dessertflower arkadasimizda seni cok tebrik ediyor ,cok sevindi dogumunun olduguna
Teşekkür euigimi iletirsin canim.bende onu cok merak ediyorum umarim kendide bebiste iyidir
Teşekkür euigimi iletirsin canim.bende onu cok merak ediyorum umarim kendide bebiste iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?