2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hamileliğimin basından itibaren aslında takip ediyorum sizleri. Ama yazmak şimdiye kısmetmis. Ben yurtdisindayim .sattarihime göre 29 Mayıs dr lara göre 7 Haziran tarihimiz. Kızım olacak inşallah. Burada her kontrolde karnımı mezroyla ölçüyorlar. İdrar alıp, bebeğimin kalbini ölçüyorlar. Ultrasona birkere girebiliyorsun. Ama ben iki defa girdim Mart'ın sonuydu en son. Turkiyeye Ocak ayında donmuştum bir aylığına bebeğimin beyninde kist var dediler. Çok kOrkmustum amniyosentez yapalım dediler riskinden bahsettiler ama cesaret edemedim. Başka bir hastaneye gittiğimde biraz daha rahatladım olabilir gecer dediler. Tekrar buraya dönünce buradaki doktorlarida söyledik kıstın varlığını. Onun üzerine ikinci ultrasona girdim çok şükür gitmişti kistler . Ben sizler gibi herzaman göremiyorum maalesef kziimi. 27 Mart'ta 1417 gr di. Acaba şimdi kaç. Telden yazıyorum biraz zor oluyor kelimelerimi değiştirip dürüyor. Tekrar görüşmek üzere kızlar

var canim var listemizde var,dogum hikayeleri topigimizde

hosgeldin canim,hangi ulkesedein yaa ne kadar kotu bi uygulamaymis 1 kez gorebilmek bebegini burda bi kac arkadas daha var senin gibi olan,allahtan benim oyle degil ne zaman istersem gorebiliyorum

slm arkadaşlar geçmişi okuyamadım yazmam gerekenleri yazıyorum. 27 nisan 4 cm açıklıkla hastaneye yattım suni sancıyla akşam 19:31 dogdu 49cm 3kilo 118 gr oglum dogdu 37+1 haftalıktı dogum sancıları çok kötü alttan dikişlerim var ama oglum çok saglıklı oglumuzun adı eren dogurmayan arkadaşlar hayırlısıyla dogursun

masallahh,allah anali babali buyutsun

Amanin seninde mi dogumun oldu masallah ya mayis annelerin yarisi nisanda dogum yapti yakinda kalmayacak kimse burda dogum yapmamis annecik ne guzel bebelerine kavusan kavusana allah meleklerimizi korusun ins hayirli olsun canim bol sutun olur ins

sanirim ulkeden ulkeye degisiyor sistem, hatta ayni ulkede bazen hastaneden hastaneye degisiyor gerci benim durumum az farkli gebelik sekerim oldugu icin dogumdan sonra zayif dusme ihtimalime karsi uzun tutacaklar hastanede ama dedigine tum kalbimle katiliyorum allah hepimizi korusun ins extradan birsey cikmaz kimsede tum annecikler kavusur bebislerine
Son olarak 3 mayis iel 13 mayis guzel olmus uyumlu super olucak ins:13:

Kizlar merhaba beni merak ettinizmi bilmiyorum ama 26 nisan 11.32 de kizim mina tuana 'm geldi. 37+5 te 2.760 gr 49 cm dogdu.minyon kizim görseniz kizlar melek gibi

merak ettik tabi, diyordun kızım gelebilir diye... maşallah bebişine canım.. Allah bağışlasın, ne güzel öpüp kokluyosundur bebişini.. darısı başımıza :))

seninkine de maşallah canım.. Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi.. mayıs bebişlerinin yarısı nisanda geldi, ben ve benim gibi bekleyenler kaldık .. ne güzel normal doğurmuşsunuz.. inşallah canım bizde hayırlısıyla doğursaydık ..

Kızlarrrrr biz geldik,bugün doktora gitmedik,yarındı kontrolümüz normalde babamız evde diye bugün gidecektik ama sonra vazgeçtik,yarın sabahtan gideceğiz.Bir bakıma da iyi oldu son yapacaklarım filan vardı onları tamamladım.Sanki yarın doğuma alınacakmışım gibi bir his var içimde bakalım hayırlısı.Gerçi tık yok daha ama ara ara regli sancısı gibi hafif ağrılarım oluyor.Yarın bakar doktor açılma varsa belki suni sancıyla doğuma alır diye düşünüyorum.39 hafta yarın bitmiş olacak.Yarın için heyecanlıyım bakalım kızım kaç kilo oldu ne durumdayız.

hayırlısı olsun canım,inşallah çok kolay olur doğumu(muz)n,bende geceleri regli sancısı çekiyorum
ayaklarım şişiyor akşamları geceleri uyuyamıyorum bugün babamız baktı bize hep,bakalım benim oğlum ne zaman gelicek
bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza

Çok tebri,k ederim canım, allah analı babalı büyütsün.

Hayirli olsun yeni bebislerimiz masallah nisan bereketli, bizde insallah mayisi bereketli yapacagiz kizlar geri kalanlarimiz

Kizlar merhaba beni merak ettinizmi bilmiyorum ama 26 nisan 11.32 de kizim mina tuana 'm geldi. 37+5 te 2.760 gr 49 cm dogdu.minyon kizim görseniz kizlar melek gibi

Canım benim, meleğin gelmiş hoş gelmiş. Çok tebrik ederim, allah analı babalı büyütsün.

canım benim allah analı babalı büyütsün meleğini uzun ömürlü bahtı güzel olsun tüm bebişlerimizin inşallah, oyy şimdi nasıl tatlıdır o, allah size bağışlasın canım, doğum yapan tüm anneleride tebrik ediyorum sağlıkla büyütsünler minik kuşlarını, bizimde 7 günümüz kaldı hayırlısıyla bu gün hastanedeydim nst de sancım çıktı ama açılmam yok evdede oluyor ara ara bakalım benim minik kuşum ne zaman gelecek, allah benim gibi doğumu bekleyen tüm annelerin yardımcısı olsun içindede benim, neyse çok konuştum sanırım küçük kuşunu sağlıkla büyüt canım ve çok geçmiş olsun ayrıntıları bekliyoruz sevgiler..

ne güzel göz aydınlığın olsun minik kızın hem dünya hem ahirette inşALLAH... benimde cumartesi 2cm açıklık vardı. PAzartesiye gelirsin sen bu gidişle dedi. Sabah namazdan sonra gittik. hala 2 cm bende baya bir açıldı sandım. Çok moralim bozuldu... DArısı benim de başıma. 41 haftaya kadar beklediğimi düşenemiyorum bile...

ŞAnslı olan sensin belki de çok ultrasona girmek iyi bir şey değil diye biliyorum ... Çok sevindim kızının sağlıklı olmasına. Umarım sağlıkla kucağına alırsın...

Rabbim mübarek kılsın.. HAyırlı uğurlu şuurlu olsun inşALLAH :) Darısı bizim başımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…